Feriehus med dejlig terrasse og god udsigt ved stranden

3
icon
icon
icon
2988
Lodbergsvej 323B, Søndervig - Søg på husnr. i0082
Gæsterne siger: icon icon

Midt i Søndervig finder du dette dejlige feriehus. Det er bygget ind i klitlandskabet på en forhøjning, hvilket sikrer en flot udsigt fra husets terrasse og vinduer. Huset er til 4 personer og er et godt match med børnefamilien, der ønsker et pænt feriehus med god indretning.

Dejlig terrasse med god udsigt

Husets arkitektur er nøje tilpasset det omkringliggende landskab. Fra terrassen, som løber rundt om huset, er der, takket være den høje beliggenhed, en flot udsigt over det bølgende klitlandskab. Med til terrassen hører selvfølgelig en grill, liggestole og gode havemøbler, så du kan nyde en god bog i skyggen og måske en kold forfriskning, mens børnene leger, eller sidde på terrassen og nyde dagens sidste varme solstråler.

Hyggeligt feriehus med god indretning

Køkkenalrummet, som ligger i åben forbindelse med stuen, er husets hjerte. Her kan I samles om madlavningen, et spil kort eller afslapning foran tv’et. Husets vinduer søger for masser af lys, varme og udsigt, og de lyse trævægge og -lofter skaber hygge og feriestemning i inderummet. Efter en lang gåtur ved vandet, som ligger bare 100 meter væk, kan I passende tage tilbage til feriehuset og nyde en varm kop kaffe eller kakao foran brændeovnen.

Masser af aktiviteter på stranden og i Søndervig

Da feriehuset ligger blot 100 meter fra Vesterhavet, kan du her nyde den flotte natur og de brusende bølger, gå lange ture langs vandet, eller bygge sandslotte med børnene.

Hvis du er frisk på at tage på udflugt, kan du tage familien med til den hyggelige havneby Hvide Sande, hvor I kan købe frisk fisk med hjem til grillen.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0082

D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus med perfekt beliggenhed. Mangler opbevaring men ellers perfekt til en lille familie.Perfekte omgivelser lige op ad stranden og i kort afstand til byen.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:50 / 400
Renoveret / Byggeår:2007 / 1947

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...