Feriehus med sauna, spa og udespa

4
icon
icon
icon
icon

Marehalmen 15, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6068
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Leder du efter et sommerhus i nærheden af Søndervig, der har plads nok til en ferie med hele familien eller et par venner? Så er dette feriehus på Marehalmen 15 lige noget for jer. Der er plads til op til 8 personer, og jeres hund er også meget velkommen. Det faktum at der er et udhus ud over hovedhuset gør feriehuset ideelt til en ferie med venner. Saunaen, boblebadet og det udendørs boblebad giver ekstra afslapning.

Sommerhus med udhus, sauna og whirlpool til 8 personer

Når I træder ind i feriehuset, bliver I mødt af en stor stue, som er meget åben og lys på grund af de mange vinduer. Stuen forbinder stuen, spiseafdelingen og køkkenet, så den hurtigt bliver centrum for ferien. Her kan I spille spil sammen, se en film eller lave mad sammen. Den brændeovn, der afgiver en hyggelig varme, skaber den typiske feriehusstemning. Om aftenen kan I igen lade batterierne med en god nats søvn.

Hvert soveværelse er udstyret med en dobbeltseng og et klædeskab, hvor I kan opbevare jeres tøj under ferien. Hvis I er på ferie med vennerne, er feriehuset perfekt, da det har 3 badeværelser, som alle er udstyret med gulvvarme. På den måde er der ingen trafikprop foran badeværelset om morgenen, og I har alle jeres privatliv. Et af badeværelserne ligger i udhuset, som også har 2 soveværelser, så I på den måde har mulighed for at dele jer lidt op. For en ekstra dosis afslapning er der en sauna og et boblebad på et af de 3 badeværelser. Her kan I varme jer op igen efter en lang tur på stranden.

Stort terrasseområde med trampolin, udendørs bruser og udespa

Feriehuset på Marehalmen 15 i Søndervig ligger på en natur- og klitgrund og har et stort terrasseområde. Her kan I læne jer tilbage på terrassemøblerne, slappe af og nyde en kold drink, mens jeres børn leger på trampolinen. Efter en lang dag på stranden kan I skylle jeres sandfødder af i udendørs bruseren, så I ikke tager sandet med ind i sommerhuset, og det udendørs boblebad, som er indbygget i terrassen, giver jer ekstra afslapning og er en oplevelse især om aftenen under stjernehimlen.

 Soverum:5
Bolig-/Grundareal:150 / 2.508
Renoveret / Byggeår:2014 / 1969

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...