Charmerende feriehus med skønne terrasser

3.5
2478
Ane Kathrines Vej 3, Søndervig - Søg på husnr. i6320
Gæsterne siger:

Et ægte feriehus, der oser af sjæl, charme og god feriestemning. Det er blevet renoveret, så det fremstår lyst, indbydende og tidssvarende, men de gode detaljer fra den oprindelige bygning er beholdt, så du her har den hyggeligt autentiske feriehusstil krydret med en moderne og smagfuld indretning.

Charmerende feriehus af mursten og med stråtag

Feriehuset, som er opført af murermesteren selv i 1966, blev renoveret i 2015. Både da det blev bygget og renoveret blev der lagt stor vægt på god kvalitet, hvilket kan ses i de massive trægulve, mahognivinduerne og de flotte håndværksmæssige detaljer og finesser.

Stue med brændeovn og flot lysindfald

I stuen er der et stort vinduesparti mod vest, der giver lys og hyggelig feriehusstemning, og gør solnedgangen endnu smukkere, når den reflekterer i vinduet. Stue og køkken er åben, så familien rigtig kan være samlet, når maden skal tilberedes eller der skal hygges med brætspil eller bare ren afslapning foran brændeovnen eller fladskærmen.

Huset er et godt og funktionelt badeværelse og 3 gode soveværelser med dobbeltseng, hvor det ene værelse er på første salen til dem der ønsker ro og fred.

Flot teaktræsterrasse og ekstra terrasse mod øst

Den flotte massive teaktræsterrasse er et fantastisk samlingspunkt for udelivet, og her kan lynggrunden nydes i fulde drag. Der er flere gode hjørner og en ekstra terrasse mod øst, hvor morgenmaden kan nydes mens solen står op. I vest har du også en herlig terrasse, hvor solnedgangen kan opleves. Området er et roligt område med store grunde, så privatlivet kan nydes. Vesterhavet og Søndervig ligger henholdsvis kun 750 m. og 2 km. fra feriehuset, hvilket giver en perfekt beliggenhed til dig, der ønsker ro og fred, men samtidig vil være tæt på Søndervigs centrum.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6320

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus! Dog for lavt til loftet og for lille køkken og badeværelse.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:83 / 2.460
Renoveret / Byggeår:2015 / 1966

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...