Charmerende og stilfuldt sommerhus med fantastisk beliggenhed

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Badevej 38, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6392
2 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I Søndervigs ferieparadis ligger dette skønne træhus og venter på jer. Her får I ikke kun et lækkert hus med masser af personlig charme og lyse omgivelser, men også en helt fantastisk beliggenhed, kort vej fra den hyggelige bymidte og ikke mindst med stranden så tæt på, at bølgernes brusen kan høres fra terrassen. 

Fald godt til i de hyggelige og kvalitetsbevidste omgivelser

Dette fine hus til 2 personer emmer af ægte sommerhusfølelse og personlighed – den perfekte kombination til en dejlig afslappende ferie med den, du holder af.

De lyse og venlige omgivelser byder jer velkommen fra første indtræden, og her er der virkelig lagt vægt på, at I skal føle jer godt tilpas med den afstemte stil, som samtidig med at sprede hyggelig feriestemning også giver et indtryk af ægte stilsans og lækker kvalitet.

Især sofahjørnet kommer til at danne rammerne om en hel stak skønne ferieminder, og foran den knitrende brændeovn kan der afholdes filmaften, spilles spil og læses en god bog, mens mørket falder på udenfor.

Som en ekstra bonus får I både et lækkert, nyrenoveret badeværelse indenfor, og en udendørs bruser, så de rigtig friske kan nyde et brusebad under fuglefløjt og blå himmel.

Lækker terrasse og fantastisk beliggenhed – kun 50 m fra stranden

Den store, åbne terrasse indrammer huset, og de lækre havemøbler, herunder loungesofa og gode liggestole, indbyder til masser af herlige dovnedage i solskinsvejret og lækre grillaftener på de lune aftener – og skulle vejret svigte, kan I hurtigt komme ind i varmen igen og i stedet nyde en middag i det hyggelige spisehjørne.

Beliggenhed er alfa omega på en sommerhusferie, og her får I virkelig et hus, der opfylder alle feriedrømmene. På få minutter til fods når I Søndervigs hyggelige bymidte, der har masser at byde på, både shopping, caféer og restauranter og rigtig god stemning.

Kun 50 m væk finder I også den brede sandstrand, som helt sikkert er et “must” i løbet af ferien. Gå en lang tur langs vandkanten, eller hop i badetøjet og tag en frisk morgendukkert i Vesterhavet. Hjemme igen, er sandet hurtigt skyllet af under udebruseren, inden I sætter jer på terrassen til et dejligt morgenmåltid. Her er mulighederne uendeligt mange.

Med Badevej 38 som ferieadresse er der ingen tvivl om, at I får en helt fantastisk ferie.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6392

D.
sagde , Danmark

Fantastisk hus, virkelig flot indretning, rigtig god stil, man føler sig rigtig godt tilpas.Udenfor så skøn terrasse og super dejlig ude bruser og beliggenheden er også helt i top.

D.
sagde , Danmark

Ville sætte pris på, at der var bøjler til tøj og et par knager mere til håndklæder i badeværelset. En udendørs tørresnor eller måske et stativ ville være super. Ikke alt tøj kan tumbles 😉
Ellers er huset absolut veludstyret og meget smagfuldt indrettet.Her er intet overladt til tilfældigheder. Super gennemført og smagfuldt indrettet både ude og inde. Huset har sjæl og en skøn atmosfære, som betød at vi følte os hjemme fra første øjeblik.

D.
sagde , Danmark

Hyggeligt, lækkert og gennemført! Virkelig et dejligt hus med en skøn beliggenhed!

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:71 / 500
Renoveret / Byggeår:2021 / 1970

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...