Charmerende og stilfuldt sommerhus med fantastisk beliggenhed

3.5
4138
Badevej 38, Søndervig - Søg på husnr. i6392

I Søndervigs ferieparadis ligger dette skønne træhus og venter på jer. Her får I ikke kun et lækkert hus med masser af personlig charme og lyse omgivelser, men også en helt fantastisk beliggenhed, kort vej fra den hyggelige bymidte og ikke mindst med stranden så tæt på, at bølgernes brusen kan høres fra terrassen. 

Fald godt til i de hyggelige og kvalitetsbevidste omgivelser

Dette fine hus til 4 personer emmer af ægte sommerhusfølelse og personlighed – den perfekte kombination til en dejlig afslappende ferie med dem, du holder af.

De lyse og venlige omgivelser byder jer velkommen fra første indtræden, og her er der virkelig lagt vægt på, at I skal føle jer godt tilpas med den afstemte stil, som samtidig med at sprede hyggelig feriestemning også giver et indtryk af ægte stilsans og lækker kvalitet.

Især sofahjørnet kommer til at danne rammerne om en hel stak skønne ferieminder, og foran den knitrende brændeovn kan der afholdes familiefilmaften, spilles spil og læses en god bog, mens mørket falder på udenfor.

Som en ekstra bonus får I både et lækkert, nyrenoveret badeværelse indenfor, og en udendørs bruser, så de rigtig friske kan nyde et brusebad under fuglefløjt og blå himmel.

Lækker terrasse og fantastisk beliggenhed – kun 100m fra stranden

Den store, åbne terrasse indrammer huset, og de lækre havemøbler, herunder loungesofa og gode liggestole, indbyder til masser af herlige dovnedage i solskinsvejret og lækre grillaftener på de lune aftener – og skulle vejret svigte, kan I hurtigt komme ind i varmen igen og i stedet nyde en middag i det hyggelige spisehjørne.

Beliggenhed er alfa omega på en sommerhusferie, og her får I virkelig et hus, der opfylder alle feriedrømmene. På få minutter til fods når I Søndervigs hyggelige bymidte, der har masser at byde på, både shopping, caféer og restauranter og rigtig god stemning.

Kun 100m væk finder I også den brede sandstrand, som helt sikkert er et “must” i løbet af ferien. Tag familien eller kæresten i hånden, og gå en lang tur langs vandkanten, lad børnene lege i sandet, eller hop i badetøjet og tag en frisk morgendukkert i Vesterhavet. Hjemme igen, er sandet hurtigt skyllet af under udebruseren, inden I sætter jer på terrassen til et dejligt morgenmåltid. Her er mulighederne uendeligt mange.

Med Badevej 38 som ferieadresse er der ingen tvivl om, at I får en helt fantastisk ferie.

 

 Soverum:2
Bolig-/Grundareal:66 / 500
Renoveret / Byggeår:2017 / 1970

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...