Moderne feriehus med designbevidst indretning og udsigt til klitterne

5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 97, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6816
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Midt i Søndervig godt 200 meter fra stranden står dette designbevidste feriehus klar til at danne nogle moderne og lyse rammer om jeres ferie ved Vesterhavet. Her er højt til loftet, udsigt til klitterne og masser af plads til grillmiddage og hygge i brændeovnens skær.

Lyst opholdsrum med brændeovn og moderne køkken

Sommerhuset på Lodbergsvej 97 byder 6 personer velkommen på ferie i lyse og moderne omgivelser fordelt på to etager. Det store opholdsrum med sofahjørne, spisebord og åbent køkken er husets samlingspunkt, hvor brændeovnens varme og lys sørger for en hyggelig stemning.

I det store køkken kan hele familien eller alle vennerne lave lækker mad sammen. Der strømmer masser af lys ind i køkkenalrummet gennem de store vinduespartier, og I har en flot udsigt til klitterne, mens I spiller kort ved bordet eller slapper af i sofaerne. Feriehuset er udstyret med 2 badeværelser, og alt det praktiske under ferien klares nemt med hjælp fra vaskemaskinen, tørretumbleren og opvaskemaskinen.

I opholdsrummet er der en iPad, hvor I gratis kan streame danske, svenske, norske og tyske kanaler direkte på det 65 tommer store fladskærms tv.

Dejlige terrasser i flere niveauer med udebruser og udsigt over klitterne

Fra opholdsrummet har I direkte adgang til den store terrasse, der svæver som en altan foran sommerhuset. Her kan I lave lækker grillmad og nyde den friske havluft i klitlandskabet. Et niveau højere bag feriehuset ligger en terrasse mere til solbadning, hvor udsigten er ekstra god og liggestolene kan drejes efter solen. Der er også en udendørs sauna bag huset. På regnvejrsdage står der airhockey og elektronisk dart klar til jer i aktivitetsrummet. Brændeovnen varmer sofaområdet op, mens regnen trommer på vinduerne.

Tæt på Vesterhavet og Søndervig centrum

Lodbergsvej 97 ligger kun 200 meter fra stranden og Vesterhavet, som året rundt byder på masser af frisk luft og naturoplevelser. Endnu tættere på ligger Søndervig centrum. Her kan I både shoppe, købe ind og udnytte de mange ferieaktiviteter som segway, minigolf og bowling.

I fiskeribyen Hvide Sande mod Syd kan I tage på havnerundfart eller spise på en af de lækre fiskerestauranter. Købstaden Ringkøbing mod Øst har endnu flere shoppingsmuligheder og masser af arrangementer på torvet om sommeren.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:174 / 1.200
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...