Ferielejlighed i første klitrække med gratis badeland

3.5
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 247 D 209, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1112
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter en god ferielejlighed tæt på det hele, så kig her; Kun 150 meter fra det brusende Vesterhav ligger denne pæne ferielejlighed til 6 personer. På Lodbergsvej 247, lejlighed D209 får i en beliggenhed i første klitrække til havet og endda med gratis entré til Søndervig Badeland!

Gratis adgang til Søndervig Badeland

Velkommen på Lodbergsvej 247, lejlighed D209; Lejligheden er blevet renoveret i 2020 og fremstår lys og indbydende med højt til loftet. Her er rammerne sat for en god ferie tæt på hav og by og med gratis adgang til Søndervig Badeland. Søndervig Badeland byder på 30 grader sommertemperatur hver dag året rundt, med 50 m lang vandrutschebane, morskabsbassin med strandbred, vandfald, motionsbassin, ekstra varmt babybassin samt spabad og dampbad. 

Indenfor på Lodbergsvej 247, lejlighed D209 er køkkenet integreret med spisestuen og opholdrum, hvorfra en trappe fører ovenpå til en hems. Hemsen fungerer som separat tv-stue/værelse indeholdende daybed samt sovesofa. I det åbne køkken og stueafdeling kan I tilbringe mange dejlige feriestunder sammen og hygge over fælles madlavning og ferieplanlægning. Lejligheden er på 95 m2 og har følgende soverum – et værelse med dobbeltseng, et værelse med 2 enkeltsenge og en hems med en dobbeltsovesofa samt en daybed. Hemsen har et gardin ud til opholdsrummet, så den fungerer som et værelse. Teenagerne vil elske dette rum.

Fra stuen er et stort vinduesparti, der åbner op ud til en dejlig sydvendt altan, hvor I kan sidde og nyde udsigten og slappe af samt lægge planer for ferien. 

300 meter til indkøb og Søndervigs centrum

Med denne ferielejlighed på Lodbergsvej 247, lejlighed D209 har I kun 300 meter til indkøbsmuligheder og den livlige badeby Søndervig. Her finder I alt fra dagligvarer og diverse butikker samt fritidscentret Beach Bowl – her er både mulighed for bowling, fitness, minigolf og bestilling af segwayture.

Hvis I skulle få nok af det gratis badeland, er der kun 150 meter til Vesterhavet. Her kan i hoppe i bølgen blå eller blot gå en tur langs vandet i det fine, hvide sand.  

*Badelandet renoveres dog hvert år i januar, hvorfor det ikke er tilgængeligt i den periode.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1112

D.
sagde , Danmark

Dejlig ferie lejlighed

D.
sagde , Odense NV

Særdeles anvendeligt da vi havde 4 børnebørn med på ferien og beliggenheden lige overfor badeland var helt perfekt.
Området på denne ferie bar præg af vejarbejde og byggeriet med Lalandia.


Esmark sagde
Det er beklageligt, at I har været lidt forstyrret af vejarbejde og Lalandia-byggeriet. Heldigvis er det snart færdigbygget.


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95
Renoveret / Byggeår:2020 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, Overdækket terrasse, Havemøbler, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...