Smukt aktivitetshus i yderste klitrække

5
icon
icon
icon
icon
icon

Klitdalen 43, Houvig

- Sommerhusnr.: J6274
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et skønt hus med en fantastisk beliggenhed – det er hvad der venter jer på Klitdalen 43 i Houvig. Det 120 m2 store hus med plads til 6 personer byder alle former for luksus til jeres ferie. Her har I både mulighed for at holde wellnessferie, strandferie og hyggeferie med sjove aktiviteter for store og små, familien eller venneparrene.

Hygge med brændeovn og sjov med billard og bordtennis

Dette moderne men superhyggelige hus med det skønne lysindfald og de mange gode detaljer, garanterer skøn ferie hele året rundt. Den energivenlige varmepumpe og hyggeskabende brændeovn sikrer, at her altid varmt og behageligt. Et moderne veludstyret åbent samtalekøkken og et langt lækkert spisebord lægger op til fælles madlavning og efterfølgende lange hyggelige samtaler i spisebordlampens skær, imens solnedgangen spejler sig i ruden og ilden knitrer i kaminen.

På Klitdalen 43 kan der tilbringes mange timer med sjovt samvær rundt om billardbordet, et spil dart eller hvad med en frisk bordtennisturnering? Et aktivitetsrum er altid et hit, men måske især på dage, hvor vejret med frisk vind får jer pustet hjem fra jeres lange gåtur på stranden.

Luksus med 2 badeværelser, sauna og spa

For ekstra selvforkælelse er det ene af feriehusets badeværelser indrettet som en lille wellnessoase med både spa og sauna. Og med havet som direkte nabo, tør den ene eller anden måske trodse kulden og tage en november-dukkert, da saunaen jo står klar til at lune efterfølgende. For optimal søvn sørger de gode senge i de 3 dobbeltværelser, eller måske vil børnene synes det er sjovere at overnatte på husets hems…

Læ og privatliv på den lukkede terrasse lige ud til klitterne

Med en dejlig stor lukket terrasse har I altid læ og kan nyde hver eneste solstråle, om imens i slapper af på liggestolene kan I høre havet bruse som en lækker, rekreativ baggrundsmusik. Beliggende blot 200 meter fra havet er Klitdalen 43 naturligvis det perfekte sted for strandelskere, men også for naturfreaks, kulturinteresserede og shoppingentusiaster. Houvigs fine beliggenhed mellem fjord og hav åbner nemlig op for mange udendørsaktiviteter og med byer som Søndervig, Hvide Sande og den smukke historiske by Ringkøbing i nærheden, er der noget for enhver smag.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6274

D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus med gode værelser og god plads. Skøn lys stue og gode badeværelser.
Dejligt stor terrasse hvor man kan sidde lidt i læ og nyde omgivelserne.
Vi kommer meget gerne ugen.

D.
sagde , Allerød

Fantastisk hus med virkelig mange spil og aktiviteter, gode havemøbler, alt i køkkengrej og ok senge.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...