Moderne feriehus på skøn naturgrund tæt på stranden

4.5
4458
Skovdalen 18, Houvig - Søg på husnr. J6286

Moderne feriehus, der er flot indrettet i en enkel minimalistisk stil. Der er gulvvarme i hele feriehuset, som opvarmes af en varmepumpe. På den måde kan temperaturen indstilles helt nøjagtigt, og du har et dejligt indeklima.

Moderne feriehus med en skøn indretning

Skønt, moderne feriehus, der oser af god kvalitet. I den rummelige stue og det lyse smagfulde køkken/alrum er der store vinduespartier, så du kan nyde udsigten over naturgrunden og ned til klitterne .

Hele feriehuset er holdt i den moderne lyse stil med praktiske og flotte egetræsplanke- og epoxygulve i henholdsvis stuen, køkkenet og gangen samt trægulve i soverummene.

Der er et lækkert badeværelse og gæstetoilet med smukke travetinfliser. Og på badeværelset er der endda et spabad, hvor du rigtig kan slappe af og nyde ferien.

Dejlig natugrund med stor overdækket terrasse

Feriehuset ligger ugeneret på en dejlig naturgrund, så du kan nyde den smukke natur. Rundt om hele feriehuset er der anlagt en stor terrasse, som vil være et naturligt samlingspunkt for familien under ferien. Her er der nemlig god plads, læ og skygge samt mulighed for at nyde solen og den friske luft helt ugeneret.

En stor del af terrassen mod syd er overdækket, så du kan sidde ude og hygge og grille på næsten alle tider af året.

Uforstyrret beliggenhed tæt på stranden

Feriehuset ligger i Houvig, som er et roligt område med en smuk kuperet natur. Der er dog ikke lang til både Søndervig, Ringkøbing og Hvide Sande, hvis du får lyst til at tage på udflugter eller indkøb. Og den største akttraktion af dem alle, nemlig Vesterhavet, ligger tæt på feriehuset, så du blot har få minutters gang ned til stranden, som er en oplevelse for både store og små.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.254
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Spabad, badeværelse (Gulvvarme), gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv og med gulvarme i stue, trægulv og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...