Skønt feriehus med smuk udsigt over Vesterhavet

4
3788
Sortebærdalen 37, Houvig - Søg på husnr. J6338

Feriehuset er helt perfekt tid dig, der sætter pris på smukke naturoplevelser. Takket være den høje beliggenhed i det kuperede område har du her en betagende udsigt over Vesterhavet og de smukke marehalmsklædte klitter. Og området er naturligvis også helt ideelt til lange afstressende gåture.

Feriehus med panoramaudsigt over Vesterhavet og det smukke område

Feriehuset er flot og smagfuldt indrettet med spændende detaljer såsom forskudte plan, så du fra den store stue kan nyde den flotte, nærmest unikke, udsigt over området.

Køkken/alrummet er åbent og rummligt med en kogø, der indbyder til fælles madlavning. Og her er der også indsat store vinduespartier, der sikrer en fantastisk udsigt og et dejligt lysindfald. Derudover byder feriehuset også på to gode badeværelser – det ene med spabad og sauna.

Nyd solnedgangen fra den dejlige terrasse

Hele vejen rundt om feriehuset har du gode læfyldte terrasser, hvor du kan nyde solen og den friske luft. En grillaften på den vestlige terrasse kan især anbefales, da du samtidig kan nyde solnedgangen.

Roligt område med god strand

Kun 300 meter fra feriehuset ligger Vesterhavet og den dejlige brede sandstrand, der indbyder til lange gåture og hyggelige stunder med familien. Området er roligt og fredfyldt, og i nærheden af feriehuset findes områdets populære gårdbutik, der med sine vestjyske specialiteter er en oplevelse i sig selv.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:130 / 3.700
Renoveret / Byggeår:2004 / 1997

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Spabad, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs adsl internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...