Skønt wellnesshus i yderste klitrække

5
icon
icon
icon
icon
icon

Mågedalen 81, Houvig

- Sommerhusnr.: J6430
5 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Tættere kan man nærmest ikke komme på Vesterhavet. Nummer 81 på Mågedalen er det yderste hus, skønt beliggende i klitterne med kun 250 meter til havet. Her er duften og lyden af hav, det første du mærker, når du ankommer. Det smukke røde murstenshus med stråtag er det perfekte sted til jer, som ikke vil gå på kompromis, men ønsker en perfekt ferie ved havet med masser af frisk luft, lys, hygge og selvforkælelse. Huset er moderniseret i 2019.

Afslapning med brændeovn, spa og sauna

Mågedalen 81 er et 94 m2 stort skønt feriedomicil. Med højt til loftet, synlige spær og varme klinker er stemningen i huset lys, varm og indbydende. Det moderne åbne køkken, spisehjørnet og stuen er ideelle til fælles hygge med god mad, spil og brændeovnshygge. Dertil er der rigelig mulighed for at kunne trække sig tilbage, det ene soverum er indrettet med arbejdsbord til computerspil eller andre hobbyer og hemsen egner sig rigtigt godt til at hygge sig med en bog eller måske tage en lille morfar, imens de andre tømmer opvaskemaskinen.

Især på køligere dage, når vestvinden suser udenfor og sender bølgebrus i luften, er det rent luksus at tænde op i husets spa eller sauna og nyde at kunne slappe af og forkæle sig selv med ro og varme.

Stor ugenert solterrasse med læ

Her er luksus både inden- og udendørs. Rundt om huset er der gode terrasseforhold. Den store lukkede solgård foran huset med gode havemøbler og grill indbyder til solslikkeri og lange hyggelige grillaftener, imens solen går ned lige bag klitterne.

Houvig  -natur og kulturoplevelser

Mågedalen 81 ligger i det skønne ferieområde Houvig. Med skøn natur, golfplads, fiskesøer og surf-områder er det det perfekte sted til aktiv ferie. Med Søndervig, Hvide Sande og Ringkøbing i nærheden, er der rigelig mulighed for kulturelle oplevelser, lækre gourmet-oplevelser og lange hyggelige shoppingture.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6430

D.
sagde , Silkeborg

Dejligt hus med god indretning og meget veludstyret. Det er 2. gang, vi har lejet huset (og vi kommer igen i september)

D.
sagde , Silkeborg

Vi har været særdeles tilfredse med beliggenhed, et meget velholdt hus, god indretning og meget lækkert køkkenudstyrSoverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 1.291
Renoveret / Byggeår:2019 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...