Feriehus med wellness, billard, havkig og unik beliggenhed på bunker

4
icon
icon
icon
icon

Klitdalen 19, Houvig

- Sommerhusnr.: J6438
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

En oplevelse ud over det sædvanlige – det er, hvad I får på Klitdalen 19 i Søndervig. Sommerhuset har nemlig en helt unik beliggenhed på toppen af en gammel bunker! Blandt ferieboligens highlights er badeværelset med sauna og spabad, den store terrasse med udsigt ud over sommerhuslandet og hele vejen til Vesterhavet og ikke mindst aktivitetsrummet med billardbord, som befinder sig i selve bunkeren.

Sommerhus til 6 personer med sauna og spabad på badeværelset

Det 126 kvadratmeter store træhus i Houvig er et spændende valg til den næste udflugt til Vesterhavet. Her kan I holde ferie med op til 6 gæster, og hunden er også velkommen.

Sovepladserne fordeler sig på 2 soveværelser og 2 separate hemse med en soveplads på hver, som nok særligt vil blive et hit blandt børnene.
Sommerhusets badeværelse er både indrettet med spabad og sauna, og over spaen er der ovenlysvinduer, så I kan kigge op på den blå himmel eller de funklende stjerner, mens I nyder en wellness-stund i det varme boblebad.

Unik beliggenhed på toppen af bunker – smuk udsigt og havkig fra terrassen

Sommerhusets beliggenhed er helt unik. I kommer til at bo på en klittop sammen med et stykke historie fra 2. Verdenskrig i form af en gammel radar-bunker. Sommerhuset, som er beliggende 15 m over terræn, har en exceptionel udsigt fra husets terrasser. De går hele vejen rundt omkring huset og I har en fantastisk 360 graders panoramaudsigt over hav og fjorde og det kuperede klitlandskab. Den store terrasse mod syd er delvis afskærmet og overdækket.

Aktivitetsrum med billard i bunkeren

Den gamle bunker har desuden fået en helt ny funktion. Den er nemlig blevet indrettet som aktivitetsrum med billardbord. Hvor mange kan sige, de har spillet billard i en bunker?

Gåafstand til stranden og en kort køretur til Søndervig

Stranden ligger blot 450 meter væk, og på de snoede stisystemer gennem klitlandskabet kan I udforske naturen på tæt hold på vejen op til stranden.
Den nærmeste by er Søndervig, der ligger et par minutters kørsel syd for sommerhuset. Her finder I alt fra købmand og bager til restauranter, caféer og diverse aktivitetsmuligheder.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6438

D.
sagde , Danmark

Helt sikkert unikt, ikke kun den fantastiske udsigt, men også den helt specielle billard-tilbygning.

D.
sagde , Danmark

Meget lækkert feriehus, med alt hvad man behøver for at holde en god ferie ☺️ Særligt lagde vi mærke til, at der intet manglede i køkkenet, og det grej der var i huset, var af god kvalitet.Huset ligger på toppen af en gammel bunker, og har den skønneste udsigt. Det var skønt at gå lange ture på stranden og i klitterne lige ude foran døren.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:120 / 1.447
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...