Hus med varmepumpe, flot udsigt og lukket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Sneppedalen 82, Houvig

- Sommerhusnr.: J6553
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I dette hus kan du nyde fred og ro i det skønne Houvig, og samtidigt være tæt på Vesterhavet. Der er varmepumpe som sørger for billigere varme, og fra både stue og den lukkede terrasse er der en skøn udsigt. Hund er naturligvis tilladt i huset.

Skøn beliggenhed og dejlig lys indretning

Houvig er en attraktiv destination og dette hus matcher området godt. Det er lyst og indbydende og så er det placeret tæt på klitterne og Vesterhavet. Der er god plads til 6 personer i huset, der er to badeværelser og i det store bad er der også sauna og spa.

Energiomkostningerne er ikke så høje hvis man benytter husets varmepumpe, som er et godt supplement til den flotte brændeovn. Fra opholdsrummene er udsigten mod vest flot og det er den naturligvis også fra den lukkede terrasse.

Nyd udsigten og morgenkaffen på terrassen

Mod øst er der også en god terrasse, som kan benyttes til morgenkaffen, herfra kan de voksne også se hvordan børnene hygger sig med gyngen eller i den store sandkasse. Har man også hund med, er området et eldorado for lange traveture i klitområdet og langs de hvide sandstrande.

Ønsker man lokale delikatesser mens man er på ferie i Houvig, er et besøg hos den lokale gårdbutik et must, der er lækkerier for alle.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:106 / 2.150
Byggeår:1990

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...