Feriehus med skøn beliggenhed på en fredelig naturgrund

4
icon
icon
icon
icon

Esebjergvej 44, Houvig

- Sommerhusnr.: J6568
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
4400 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Et godt feriehus i det charmerende Houvig med en skøn beliggenhed på en fredelig naturgrund, meget tæt på Vesterhavet. Huset er godt indrettet og der er god plads til familien. Fra køkken og stuen er der en fantastisk udsigt over det smukke klitlandskab, og fra terrassen høres havet tydeligt.

Feriehus med en skøn beliggenhed i det kuperede klitlandskab

I dette feriehus er man i den grad ét med den vidunderlige natur, som huset er beliggende midt i. Sjældent finder man et feriehus så tæt på fredningslinjen, hvilket betyder at man føler sig dejligt ugeneret af andre. Vejen er meget lidt befærdet og stien til Vesterhavet er lige uden for døren. Huset er velindrettet med køkken og stue midt i huset og med værelser i begge ender. Praktisk med carport til bilen eller til de medbragte cykler.

En fredelig naturgrund med perfekt anlagte terrasser

Terrasserne omkranser huset rigtigt godt, så man kan næsten altid finde læ og sol. Er man til vandreture i det varierede klitlandskab, bor man perfekt i dette hus. Området er enestående og er kendt for det kuperede terræn og de store sommerhusgrunde, som betyder luft mellem husene. Houvig er desuden kun 5 minutters kørsel fra Søndervig, eller ca. et kvarter på cykel, på cykelstien langs hovedvejen.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6568

D.
sagde , Herning

Perfekt og ugeneret beliggenhed i natur skønt område i 1. Klitrække. Man kan høre havets brusen. Fantastisk panorama udsigt fra stuen til klitlandskabet. Du befinder dig midt i et historisk set spændende område med mange bunkere som kan udforskes. Huset er meget velindrettet med et centralt og stort opholdsrum/køkken. Udsigten er også rigtig fin, selv når man står og laver mad. Dejlige terrasser omkring huset, så man kan flytte sig efter solen. Vi kommer gerne igen.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.400
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som
er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...