Skønt sommerhus med stråtag tæt på Houvig strand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Klægdalen 22, Houvig - Søg på husnr. J6660
Gæsterne siger: icon icon

Lækkert sommerhus på 120 m2, med skøn beliggenhed tæt på stranden. Huset, der er opført i 2004, er velindrettet og smagfuldt møbleret. Her er plads til 7 personer og 2 hunde. Der hører garage med til dette dejlige sommerhus.

Rigtig dejligt sommerhus med stråtag

Dette stråtægte sommerhus er hvad de fleste forbinder med et ægte sommerhus. Der er 4 soveværelser, alle med lyse trægulve. 2 af værelserne er med dobbeltsenge, et med 2 enkelt senge og det sidste værelse med en enkeltseng. I huset er der 2 dejlige badeværelser, begge med bruseniche og gulvvarme. Det store badeværelse har desuden en lækker hjørnespa samt indgang til sauna. Køkkenet er funktionelt og veludstyret med opvaskemaskine, mikroovn og en fryser på 50 L. Stuen er stor og rummelig og smagfuldt indrettet med bl.a. en hyggekrog med brændeovn og fjernsyn. Huset har desuden en energibesparende varmepumpe, som kan anvendes som aircondition om sommeren. Trådløst internet, vaskemaskine og tørretumbler findes også i dette dejlige sommerhus.

Kuperet klitgrund tæt på Houvig strand

Houvig er kendt for dets varierede og kuperede klitlandskab. Dette sommerhus ligger midt i den skønne vestjyske natur, kun 250 m til hav og strand. Ønsker I en aktiv ferie og er golf sagen, så ligger der en helårs 27 hullers golfbane ca. 3 km fra huset.

Skønne terrasser og garage til bilen

Huset har en dejlig østvendt og læfyldt terrasse og en næsten lukket og delvist afskærmet terrasse mod syd. Her finder I naturligvis både havemøbler, liggestole og grill. De to terrasser gør det muligt at tilbringe det meste af dagen udenfor. Der hører desuden en garage til dette skønne sommerhus. Fra garagen er der direkte indgang til huset.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6660

D.
sagde , Odense S

Stort, lyst og venligt hus.
Gode senge
Passende rumdeling
Let at rengøre
God beliggenhedRoligt område
Øvrige huse i tilpas afstand og individuelt placeret i terræn

D.
sagde , Skanderborg

Kan klar anbefale huset det er ligger godt og er rent og pæntSoverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.000
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum, garage.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...