Skønt sommerhus med stråtag tæt på Houvig strand

4
icon
icon
icon
icon

Klægdalen 22, Houvig

- Sommerhusnr.: J6660
7 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
5500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Lækkert sommerhus på 120 m2, med skøn beliggenhed tæt på stranden. Huset, der er opført i 2004, er velindrettet og smagfuldt møbleret. Her er plads til 7 personer og 2 hunde. Der hører garage med til dette dejlige sommerhus.

Rigtig dejligt sommerhus med stråtag

Dette stråtægte sommerhus er hvad de fleste forbinder med et ægte sommerhus. Der er 4 soveværelser, alle med lyse trægulve. 2 af værelserne er med dobbeltsenge, et med 2 enkelt senge og det sidste værelse med en enkeltseng. I huset er der 2 dejlige badeværelser, begge med bruseniche og gulvvarme. Det store badeværelse har desuden en lækker hjørnespa samt indgang til sauna. Køkkenet er funktionelt og veludstyret med opvaskemaskine, mikroovn og en fryser på 50 L. Stuen er stor og rummelig og smagfuldt indrettet med bl.a. en hyggekrog med brændeovn og fjernsyn. Huset har desuden en energibesparende varmepumpe, som kan anvendes som aircondition om sommeren. Trådløst internet, vaskemaskine og tørretumbler findes også i dette dejlige sommerhus.

Kuperet klitgrund tæt på Houvig strand

Houvig er kendt for dets varierede og kuperede klitlandskab. Dette sommerhus ligger midt i den skønne vestjyske natur, kun 250 m til hav og strand. Ønsker I en aktiv ferie og er golf sagen, så ligger der en helårs 27 hullers golfbane ca. 3 km fra huset.

Skønne terrasser og garage til bilen

Huset har en dejlig østvendt og læfyldt terrasse og en næsten lukket og delvist afskærmet terrasse mod syd. Her finder I naturligvis både havemøbler, liggestole og grill. De to terrasser gør det muligt at tilbringe det meste af dagen udenfor. Der hører desuden en garage til dette skønne sommerhus. Fra garagen er der direkte indgang til huset.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6660

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus, pæn stand.

D.
sagde , Risskov

Et dejligt hus med masser af plads. God rumfordeling. Nemt at holde varmt. Hyggeligt. Rent og pænt. Virkelig gode senge. Dejligt med gulvvarme på badeværelser og i entre. Super beliggenhed – kun 5 min. til stranden.

D.
sagde , Danmark

Dejligt ugeneret feriehus til familien tæt på strand. Rengøringsvenlig. Fint med lukket garage.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.000
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, garage.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...