Hyggeligt sommerhus med ældre pool, sauna og vildmarksbad

3
icon
icon
icon

Lysningen 6, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6051
8 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1900 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
ca. 16
Swimmingpool
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette sommerhus beliggende på Lysningen 6 i Lodbjerg Hede står og venter på jer. Sommerhuset har plads til i alt 8 personer, og her må I også have op til 3 hunde med på ferie. Sommerhuset indbyder til afslapning og wellness i vildmarksbadet eller sommerhusets sauna, og for børnene har I også jeres egen indendørs swimmingpool. Der er altså noget for alle aldre og energiniveauer, og sommerhuset her vil derfor skabe en god ramme om jeres ferie.

Føl jer hjemme i hyggelige og venlige omgivelser

I bliver budt velkommen af venlige og hyggelige omgivelser, der straks får jer til at føle jer hjemme. Sommerhusets køkken har alt, hvad I skal bruge, når der skal kokkereres, og efter maden tager opvaskemaskinen opvasken for jer. I stuen kan I sætte jer til rette i det hyggeligste sofaområde, hvor I kan varme jer foran den tændte brændeovn. Så sæt jeres yndlingsfilm eller -serie på og nyd nogle friskpoppede popcorn fra mikroovnen hertil.
 
Sommerhuset har hele 2 badeværelser, så hvis I er 2 familier, som holder ferie sammen, kan hver familie få deres eget badeværelse. Begge badeværelser er selvfølgelig med gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse jeres fødder. Hertil kan I også undgå den værste kø om morgenen.

Egen ældre swimmingpool og sauna

Som en kæmpe bonus har dette sommerhus sin egen ældre swimmingpool, som børnene helt sikkert vil elske. Du kan også tage en dukkert om morgenen, hvis du ønsker en frisk start på dagen. Derudover har sommerhuset en sauna, hvor I kan slappe af, mens I mærker roen og den dejlige varme.  

Kæmpe have og terrasse med vildmarksbad

Sommerhuset på Lysningen 6 har yderligere en kæmpe have, hvor familiens små kan få brændt en masse energi af. Her finder I også et lille fodboldmål, en sandkasse og et gyngestativ, hvor børnene helt sikkert vild elske at lege. På sommerhusets terrasse kan I nemt finde et solspot, når solen dukker frem. Så hiv liggestole og grill frem og nyd feriedagene udenfor. Eller tænd op i vildmarksbadet og nyd de varmende bobler under den åbne himmel. Det kalder vi ferie!

* Fra 2023 er der ingen vildmarksbad i huset. 

Det siger vores gæster om sommerhuset K6051

D.
sagde , Danmark

Dejligt sommerhus. Fin indretning. Dejligt stor have med masser af aktiviteter. Er et sted man helt sikkert kunne komme igenSoverum:4
Bolig-/Grundareal:140 / 2.513
Renoveret / Byggeår:2010 / 1970

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...