Lukket terrasse og beliggende på plænegrund

3
icon
icon
icon
1728
Hybenvej 32, Lodbjerg Hede - Søg på husnr. K6160

Søger i fred og ro, og vil I bare have et billigt hus hvor I kan nyde naturen, den friske luft og hinanden, så er dette fine lille hus det helt rigtige. Huset har en herlig beliggenhed på en afskærmet plænegrund og er løbende renoveret.

Fred og ro og tid til hinanden

Her får I for små penge et fint hus med en herlig og uforstyrret beliggenhed midt i den smukke natur og tæt på Vesterhavet. Huset er løbende renoveret og er hyggeligt indrettet med brændeovn, lyse trægulveog åbent til kip. Fra stuen er der udgang til en herlig delvist overdækket og lukket terrasse.

Vildt Vesterhav og blidt bølgende marker

Sommerhuset er beliggende på Lodberg Hede, – et dejligt område et par kilometer fra det gamle Søndervig. Her får du skøn og fredlig natur, med træer og marker. Området har mange små stier til vandre- og cykelture. Du kan også tage cykelstien til Søndervig og gå en tur ved stranden, få skumsprøjt i håret, nyde en kop kaffe eller en stor is, eller hvad med en shoppetur i Søndervigs mange specialforretninger? Herefter står dit sommerhus og venter på dig, klar til at være rammen om en fortsat hyggelig dag.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:69 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2019 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...