Lukket terrasse og beliggende på plænegrund

3
icon
icon
icon

Hybenvej 32, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6160
6 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Søger i fred og ro, og vil I bare have et billigt hus hvor I kan nyde naturen, den friske luft og hinanden, så er dette fine lille hus det helt rigtige. Huset har en herlig beliggenhed på en afskærmet plænegrund og er løbende renoveret.

Fred og ro og tid til hinanden

Her får I for små penge et fint hus med en herlig og uforstyrret beliggenhed midt i den smukke natur og tæt på Vesterhavet. Huset er løbende renoveret og er hyggeligt indrettet med brændeovn, lyse trægulve og åbent til kip. Fra stuen er der udgang til en herlig delvist overdækket og lukket terrasse.

Vildt Vesterhav og blidt bølgende marker

Sommerhuset er beliggende på Lodberg Hede, – et dejligt område et par kilometer fra det gamle Søndervig. Her får du skøn og fredlig natur, med træer og marker. Området har mange små stier til vandre- og cykelture. Du kan også tage cykelstien til Søndervig og gå en tur ved stranden, få skumsprøjt i håret, nyde en kop kaffe eller en stor is, eller hvad med en shoppetur i Søndervigs mange specialforretninger? Herefter står dit sommerhus og venter på dig, klar til at være rammen om en fortsat hyggelig dag.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:69 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2019 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...