Dejligt feriehus med sauna på afskærmet naturgrund

2.5
icon
icon
icon

Rørsangervej 37, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6526
5 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
2300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hyggeligt og velholdt feriehus, der også løbende er blevet sat i stand, så det fremstår lyst og flot – og ikke mindst egnet til en dejlig ferie med familien eller i tosomhed. Her er alt det, du lige skal bruge til en ferie med afslapning, frisk luft, gåture og meget meget mere.

Feriehuset har et anneks med sauna og baderum

Feriehuset er godt indrettet og helt perfekt til en ferie, hvor afslapning, samvær og kvalitetstid er nøgleordene.

Det lyse åbne køkken og spiseafdelingen indbyder til fælles madlavning, lange samtaler og måske hygge med et godt glas vin sammen med. Og når du rigtig trænger til slappe af, kan du sætte dig godt tilrette i stuen og se en god film eller læse en spændende bog, mens ilden i brændeovnen knitrer i baggrunden.

Derudover har du et anneks, hvor der både er sauna og et badeværelse – her kan du rigtig slappe af efter en frisk gåtur ved stranden.

Feriehuset ligger på en dejlig afskærmet naturgrund

Feriehuset ligger i et roligt område, hvor de skønne naturgrunde er godt afskærmet af buske og træer. Derfor har du gode læmuligheder ved feriehuset, og du kan bare være dig selv og nyde ferien i fred og ro.

Samtidig er der ikke så langt til Vesterhavet. Så du går ikke glip af de gode gåture langs stranden eller de friske badeture, når det er rigtig varmt.

Du har heller ikke langt til Søndervig – den populære badeby – der summer af liv og feriehygge. Her er der flere aktiviteter, butikker og spisesteder at opleve.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6526

D.
sagde , Roedovre

A lovely 'hyggelig' house at the end of the track in a little area of woodland. We were there with our 3 children and dog over Easter and it was perfect for a week's break. There are some things in the house that could do with updating (e.g. oven, pillows) but overall it was well-equipped, comfortable (very comfortable beds), quiet and fantastic value for money. It was lovely to have the area of woodland for our dog (and children) to run around in and was very private. There was even a little basketball hoop a couple of minutes away. The sauna was also a fabulous addition – it made it feel very luxurious!
(NB – the picture on the sitting room wall is in questionable taste!!)Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 2.300
Renoveret / Byggeår:2016 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...