Hundevenligt sommerhus med ugeneret, naturskøn beliggenhed

3
icon
icon
icon
1738
Risbjergvej 23, Lodbjerg Hede - Søg på husnr. K6762

En fredfyldt og naturskøn ferie i et klassisk sommerhus. Lyder det som noget for jer? Så skal I se nærmere på sommerhuset på Lodbjerg Hede. Huset rummer plads til 6 personer og er beliggende på en stor og velholdt grund omkranset af høje træer. Jeres hunde er også hjerteligt velkomne her.

Klassisk sommerhusferie med brændeovn

Velkommen på Risbjergvej 23 – en ferieadresse, der inviterer til en klassisk sommerhusferie i naturskønne omgivelser. Den venlige indretning med lyse, træbeklædte vægge og lofter byder jer straks velkommen, og i husets hjerte, det åbne opholdsrum med integreret køkken og spiseafdeling, er der lagt op til en masse skønne feriestunder med de nærmeste.

Brændeovnen er endnu et klassisk element, som man aldrig går fejl af. De knitrende flammer spreder til hver en tid varme og den helt perfekte feriestemning. Badeværelset er udstyret med gulvvarme og vaskemaskine samt tørretumbler. I køkkenet er der en opvaskemaskine, så I hurtigt kan få overstået oprydningen efter aftensmaden.

Flere terrasser, stor græsplæne, gynge og sandkasse

Rundt om sommerhuset er der flere terrasser og hyggelige siddekroge. Den mere end 2.000 kvadratmeter store grund er omkranset af høje træer og buskads, så I helt ugeneret kan nyde det gode vejr og den friske luft. Der er både havemøbler og liggestole, og den ene terrasse er delvist overdækket.

Hundene vil elske at snuse rundt og gå på opdagelse på den store græsplæne. Der er også et gyngestativ og en sandkasse til glæde for de yngste feriegæster, så de er godt underholdt, mens I solbader på terrassen.

Rund feriedagen af med en lækker middag på grillen i det fri, og snak om morgendagens planer, mens aftensolen forsvinder ned bag træerne og maler himlen orange.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 2.147
Renoveret / Byggeår:2013 / 1971

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, tæppe i stue, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...