Renoveret sommerhus med spa, sauna og brændeovn

4
icon
icon
icon
icon

Rørsangervej 14, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6906
6 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Til 2 eller 3 par, men også til en familie med hund er dette i 2020 renoverede sommerhus i Lodbjerg Hede et godt valg. Omkranset af buske og træer og lige op af et naturfredet område, ligger sommerhuset på en 2000 kvadratmeter fin plænegrund. Placeringen næsten forenden af en stikvej sikrer endnu mere ro og fred i det ellers allerede rolige feriehusområde.

Veludstyret og renoveret i 2020

Sommerhuset på Rørsangervej 14 i Lodbjerg Hede er blevet renoveret i 2020 og er veludstyret med både opvaskemaskine, vaskemaskine, en brændeovn i stuen og en energisparende varmepumpe.

De 6 sovepladser er fordelt over 3 soveværelser. Derudover er der et badeværelse med sauna og spa, og et ekstra gæstetoilet.

Sauna, spa og lukket terrasse

De af jer der trænger til lidt ekstra forkælelse, vil elske saunaen og spaen. Efter en lang dag i den vestjyske natur er der intet bedre end at lægge sig i det boblende vand eller blive varmet igennem i saunaen.

I behøver næsten ikke at køre fra sommerhuset for at nyde naturen og roen. Området omkring sommerhuset er præget af grønne enge, skove og ligger midt imellem Stadil Fjord, Ringkøbing Fjord og Vesterhavet.

På feriehusets terrasse er der lækre havemøbler og en grill, så I kan grille jeres friskfangede (eller hentede) fisk og nyde den friske havluft til langt ude på aftenen. Der er desuden mulighed for opladning af el-bil (16amp), plus der er el cykler inde i den lukkede carport. 

Ringkøbing – Søndervig – gode udflugtsmuligheder

Trænger I alligevel til at komme på tur er der rig mulighed for det i området omkring Lodbjerg Hede. Både Ringkøbing, Kloster og Søndervig ligger i umiddelbar nærhed til sommerhuset.

I Kloster kan børnene støbe deres egne stearinlys. I Ringkøbing kan man købe håndlavede bolsjer og flødebolle-is og gå en tur gennem de hyggelige brolagte gader.

Med golfbanen lige ved siden af og Søndervig ikke engang 5 minutters kørsel eller en hyggelig cykeltur væk, er der altid noget hyggeligt at lave.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6906

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein hübsches kleines Ferienhaus, mit allem was benötigt wird.
Ruhig gelegen und der Strand nur 2 km entfernt. Ein schöner Weg führt direkt zur Bäckerei und zum Strand.
Für mehrere Familien wäre es etwas beengt, wenn alle drei Schlafzimmer belegt sind.
Wir waren zu zweit mit einem Hund und das war perfekt. Leider stehen dann zwei Schlafräume auch leer.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war sehr sauber und ist toll ausgestattet. Es hat an nichts gefehlt.
Es liegt in einer sehr ruhigen Lage.
Herauszuheben ist die tolle Terrasse( mit der Verglasung ) auf der man bei Wind und Wetter draußen sitzen kann und tolle Sonnenuntergänge erleben kann. Für Hundebesitzer ist es auch sehr schön.
Das grillen mit dem Gasgrill haben wir oft genutzt.
Die Umgebung ist toll und lädt zu schönen Spaziergängen ein.
Wir kommen bestimmt wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und sauberes Ferienhaus in schöner ruhiger Lage.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 2.157
Renoveret / Byggeår:2020 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, carport, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...