Klassisk stråtæktsferiehus med brændeovn i Husby

3
icon
icon
icon

Svollingvej 47, Vester Husby

- Sommerhusnr.: L6026
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Hvis du ønsker at tilbringe din ferie i et klassisk sommerhus med en rolig beliggenhed, så er det stråtækte sommerhus på Svollingvej 47 i Husby det rigtige valg for dig. Feriehuset har plads til i alt 6 personer i 3 soveværelser, så du kan tilbringe din ferie med hele familien. Feriehusets brændeovn sørger for den rigtig gode feriehusstemning.

Feriehus med stråtag med gæstetoilet og brændeovn

Sommerhuset med stråtag, der blev bygget i 1971, byder dig velkommen med sin typiske feriehusstemning. Når du træder ind i ferieboligen, vil du blive mødt af husets gang, hvorfra du kan nå 1. sal eller de forskellige værelser i stueetagen. I stueetagen finder du et af de tre soveværelser, den store stue, som kombinerer stue, køkken og spiseplads, samt badeværelse og gæstetoilet. På første sal ligger de to andre soveværelser, hvor det ene af de to soveværelser på første sal er et gennemgangsværelse. Samtlige soveværelser er udstyret med en dobbeltseng i hvert.

Feriehusets hjerte er den store stue, som forbinder stuen, køkkenet og spiseområdet. Her kan I lave mad sammen, spille spil og planlægge de næste dages aktiviteter. Brændeovnen i opholdsstuen skaber den typiske feriehusstemning, mens du lytter til den knitrende ild med en god bog. Samtidig sørger den indbyggede luft-til-luft-varmepumpe for et permanent, behageligt indeklima.

Ny stor terrasse på en græsplæne

I det stråtækte sommerhus på Svollingvej 47 har børnene masser af plads til at lege og boltre sig på den store græsplæne. Her kan børnene gå på opdagelse eller spille bold. Mens børnene leger og boltrer sig, kan I nyde det på den store terrasse i ferieboligen. Terrassen er delvist overdækket, så du kan nyde den friske luft fra den danske Nordsøkyst selv på regnvejrsdage, mens du kan nyde sommerens solskinsdage på den åbne del af terrassen.

Med sommerhuset på Svollingvej 47 har du en god base for at udforske området og Husby. Ikke langt fra Husby ligger den lille fiskerby Thorsminde, hvor du kan besøge Strandingsmuseet eller købe frisk fisk ved det lokale røgeri. Et besøg på stranden og det brusende Vesterhav er næsten et must, når du er på ferie ved den danske vestkyst, også uanset vejret.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:141 / 5.000
Byggeår:1971

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, stengulv i stue, stengulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...