Indbydende feriehus med flotte udearealer og 2 hunde tilladt

3
icon
icon
icon
Bækbyvej 75, Vester Husby - Søg på husnr. L6755

På denne kæmpestore grund i Vester Husby kan I tilbringe en rolig ferie omgivet af træer i det indbydende feriehus. Her har op til 6 personer og 2 hunde mulighed for at komme væk fra hverdagens stress og jag og i stedet læne sig helt tilbage i skønne omgivelser indendørs og udendørs.

Moderne indretning med praktiske faciliteter

Sommerhuset på Bækbyvej 75 har en gennemført, stilfuld og lys indretning. Alle feriegæster finder en plads på sofaen, hvorfra varmen fra den knitrende kamin kan nydes med et glas vin i hånden. Fra sofaområdet er der direkte adgang til den dejlige terrasse og til køkkenet, hvor spisebordet står.

Går man op ad trappen til 1. sal finder man 2 af de 4 soveværelser og en lille sofa i gangen, hvor man kan trække sig tilbage til lidt alenetid. Til husets faciliteter hører også en opvaskemaskine og en vaskemaskine, som gør oprydningen og det praktiske hurtigt og nemt under ferien.

Stor terrasse på kæmpe afskærmet sommerhusgrund

Det er virkelig overvældende: En 5.000 m2 stor sommerhusgrund står til rådighed for jer, når I holder ferie på Bækbyvej 75. På den store græsplæne er der masser af plads til leg og spil for både børn, voksne og hunde.

Imens de yngste feriegæster udforsker de grønne omgivelser på grunden, kan resten af ferieflokken læne sig tilbage på liggestolene og holde øje fra terrassen. Her er der ro til dem, der gerne slapper af med en bog, og I kan tænde op i grillen for at tilberede en lækker grillmiddag. Aftensmaden kan nydes ved havebordet i den friske aftenluft med solnedgangen som flot kulisse.

Den spændende ferieby Søndervig ligger kun få minutters kørsel fra sommerhuset. Her finder I både et supermarked, restauranter, caféer og flere forskellige aktivitetsmuligheder. For naturelskerne, som gerne vil udforske mere af den vestjyske natur, er Husby Plantage et besøg værd. Efter en lidt længere gåtur kan I også nyde luften ved det brusende Vesterhav.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:112 / 5.000
Renoveret / Byggeår:2019 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...