Indbydende feriehus med flotte udearealer og 2 hunde tilladt

2.5
icon
icon
icon

Bækbyvej 75, Vester Husby

- Sommerhusnr.: L6755
6 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

På denne kæmpestore grund i Vester Husby kan I tilbringe en rolig ferie omgivet af træer i det indbydende feriehus. Her har op til 6 personer og 2 hunde mulighed for at komme væk fra hverdagens stress og jag og i stedet læne sig helt tilbage i skønne omgivelser indendørs og udendørs.

Moderne indretning med praktiske faciliteter

Sommerhuset på Bækbyvej 75 har en gennemført, stilfuld og lys indretning. Alle feriegæster finder en plads på sofaen, hvorfra varmen fra den knitrende kamin kan nydes med et glas vin i hånden. Fra sofaområdet er der direkte adgang til den dejlige terrasse og til køkkenet, hvor spisebordet står.

Går man op ad trappen til 1. sal finder man 2 af de 4 soveværelser og en lille sofa i gangen, hvor man kan trække sig tilbage til lidt alenetid. Til husets faciliteter hører også en opvaskemaskine og en vaskemaskine, som gør oprydningen og det praktiske hurtigt og nemt under ferien.

Stor terrasse på kæmpe afskærmet sommerhusgrund

Det er virkelig overvældende: En 5.000 m2 stor sommerhusgrund står til rådighed for jer, når I holder ferie på Bækbyvej 75. På den store græsplæne er der masser af plads til leg og spil for både børn, voksne og hunde.

Imens de yngste feriegæster udforsker de grønne omgivelser på grunden, kan resten af ferieflokken læne sig tilbage på liggestolene og holde øje fra terrassen. Her er der ro til dem, der gerne slapper af med en bog, og I kan tænde op i grillen for at tilberede en lækker grillmiddag. Aftensmaden kan nydes ved havebordet i den friske aftenluft med solnedgangen som flot kulisse.

Den spændende ferieby Søndervig ligger kun få minutters kørsel fra sommerhuset. Her finder I både et supermarked, restauranter, caféer og flere forskellige aktivitetsmuligheder. For naturelskerne, som gerne vil udforske mere af den vestjyske natur, er Husby Plantage et besøg værd. Efter en lidt længere gåtur kan I også nyde luften ved det brusende Vesterhav.

Det siger vores gæster om sommerhuset L6755

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus auf großem Grundstück mit zwei tollen Terrassen. Küche und Essbereich sind etwas eng. Ebenso das Badezimmer. Die Benutzung der Treppe erfordert Konzentration. Insgesamt haben wir uns im Haus wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus mit einem großen Grundstück und zwei Terassen befindet sich in ruhiger Lage. Es ist mit einem Reetdach ausgestattet und passt so wunderbar in die idyllische Landschaft der Westküste Jütlands.
Der Eintritt ins Gebäude erfolgt durch die Küche. Da im Eingangsbereich keine Garderobe vorhanden ist, muss man gut überlegen, wo man Platz zum Ablegen der Jacken und Straßenschuhe einrichtet.
Das Mobiliar des Hauses ist überwiegend relativ neu, praktisch und farbenfroh. In der Küche ist alles Notwendige vorhanden und alle Geräte sind funktionstüchtig. Dennoch weist das Haus starke Gebrauchsspuren aus. Vor allem das Bad ist unglücklich geschnitten und sollte aus unserer Sicht saniert werden.
Die Schlafzimmer sind geschmackvoll im Landhausstil eingerichtet.

DE
D.
sagde , Buxtehude

Das Haus ist praktisch eingerichtet. Für 2 Wochen Urlaub war in der Küche alles vorhanden, was wir brauchten. Das Wohnzimmer war gemütlich. Das obere Kinderzimmer war immer warm, da dort der Schornstein für den Kamin durch geht. Das Bett im oberen Elternschlafzimmer war sehr gut.
Uns fehlte ein Platz für die Schuhe, da man direkt in der Küche steht, wenn man ins Haus kommt. Im Sommer sicherlich auch kein Problem, aber da wir im Herbst mit festem Schuhwerk und Gummistiefeln unterwegs waren, fehlte uns da doch ein Abstellort. Für die Jacken gab es eine Gardrobenleiste im Haus vor dem Badezimmer.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:112 / 5.000
Renoveret / Byggeår:2019 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Husby og Vester Husby

Sommerhuse i Husby og i det vestlige område af Vester Husby er meget populære! Dette skyldes især de rummelige grunde og den nære beliggenhed til vestkysten. Mange af husene i dette område har en helt særlig stil med stenmure og stråtage, og de ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet – hvad enten det er i klitterne eller tæt på Husby Klitplantage, der er kendt for sine store nåleskove.

Et lille fun fact: I Vester Husby er det en regel, at alle huse skal have stråtag og ydervægge lavet af sten eller bygget som træskeletbygning. Du vil hurtigt opdage på din ferie i et sommerhus i Husby, at denne regel stadig eksisterer.

Husby og Vester Husby er det perfekte tilflugtssted for en afslappende ferie. Det rolige område er præget af sin nærhed til store nåleskove og det traditionelle klithedelandskab, samtidig med at det giver let adgang til en bred vifte af aktiviteter, attraktioner og byer.

Uanset om du vil nyde en imponerende solnedgang over Vesterhavet eller tage på en vandretur i plantagen, kan du gøre det som par, familie eller i selskab med din firbenede ven. En ferie i et sommerhus i Vester Husby er det ideelle valg for en ferie omgivet af smuk natur.

Beliggenhed og landskab: En ferie i Husby bringer dig tættere på Vesterhavet, de smukke, vidtstrakte nåleskove og de karakteristiske klitlandskab, der gør den jyske vestkyst så unik. De store grunde, ofte omkranset af træer, garanterer en en særlig følelse af fred og ensomhed. Her kan du også opleve det rige dyreliv, lige fra skovfugle til vilde dyr på landet.

Shopping: I nærheden, cirka 10 km væk, finder du Ulfborg. Her kan du boltre dig sammen med børnene i Vestjydsk Fritidscenters indendørs swimmingpool eller nyde en afslappende gåtur rundt i byens forskellige butikker.

Seværdigheder og udflugter:

  • Husby Kirke
  • Husby Klitplantage med badesøen ’Skavemose’
  • Kaj Munks Præstegaard
  • Vedersø Ridecenter
  • Betonbunker på stranden ved Vester Husby (levn fra 2. Verdenskrig)
  • Thorsminde Havn
  • Strandingsmuseum St. George
  • Holstebro – en handelsby med mange indkøbsmuligheder

Muligheder for aktiviteter: Vandring, cykling, svømning i skovsøen “Skavemosen”, afslapning på stranden, udforskning af Nordsøcykelruten og fiskeri i forskellige vande i og omkring Vester Husby.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger nordøst for klitplantagen, hvor hunde kan løbe frit året rundt. Alt i alt byder Vester Husby på en variereret blanding af ro, natur og kultur, hvilket gør det til en perfekte feriedestination for børn og voksne i alle aldre og med forskellige interesser.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...