Firestjernet feriehus med swimmingpool, spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Grævlingevej 25, Vester Husby

- Sommerhusnr.: L6872
12 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Til en ferie for flere familier eller den store vennegruppe er dette sommerhus på Grævlingevej 25 i Vester Husby et oplagt valg! Det firestjernede sommerhus rummer plads til op til 12 personer og 2 hunde, og her kan I glæde jer til en ferie, der byder på masser af underholdning og afslapning. Sommerhuset byder nemlig på både swimmingpool, spa og sauna.

Swimmingpool med rutsjebane – afslapning i spa og sauna

Et af højdepunkterne i det firestjernede feriehus er poolrummet. Her venter jer nemlig den 20 kvadratmeter store swimmingpool med rutsjebane, som helt sikkert bliver et hit blandt feriens vandhunde, der uden tvivl kommer til at tilbringe mange sjove timer sammen i swimmingpoolen.

I poolrummet er der også noget for de af jer, der hellere vil nyde en afslappende stund. Her står sommerhusets spa klar til at forkæle jer med afslapning i det boblende vand. Derudover kan også I også nyde afslappende stunder i saunaen, som I kan træde ind i fra det ene af sommerhusets badeværelser.

Hyggelige feriestunder i alrummet med brændeovn

I feriehuset har I også mulighed for at samle hele ferieflokken til hyggelige feriestunder. Dét kan I gøre i sommerhusets alrum, hvor I kan samles i sofaen til gode film i tv’et, omkring spisebordet til et sjovt spil eller i køkkenet til hyggelig madlavning. I kan også nyde hinandens selskab, selvom I laver forskellige ting i alrummet.

Samtidig sørger brændeovnen for at sætte prikken over i’et for den hyggelige feriestemning med sin knitren i baggrunden. Desuden er der gulvvarme i alrummet, så I ikke kommer til at fryse tæerne, samt en varmepumpe i sommerhuset, der sørger for gode indendørs temperaturer.

Når I efterhånden ikke har mere energi tilbage, kan I bevæge jer mod de 6 soveværelser i sommerhuset, der er indrettet med i alt 4 dobbeltsenge og 4 enkeltsenge. I slipper for at starte næste morgen ud med kø og kolde fødder takket være sommerhusets 3 badeværelser med gulvvarme.

Dejligt, stort udeområde med terrasse, sandkasse og gyngestativ

På sommerhusets udeområde, der er 5.755 kvadratmeter stort, kan både store og små tilbringe de solrige feriedage. Her har I en skøn terrasse, der er afskærmet, hvor I har både havemøbler, liggestole og en grill til rådighed, så I kan nyde de solrige feriedage udendørs hele dagen lang.

På udeområdet er der også tænkt på feriens yngste gæster, som blandt andet kan se frem til at bygge sandslotte i sandkassen og gynge på gyngestativet.

Tilbring solrige dage på stranden

På de varme og solrige feriedage kan I også tage en tur til Vesterhavet, der ligger 1,5 kilometer fra feriehuset. Her kan I bade i bølgen blå, bygge sandslotte på stranden, slappe af i solens stråler og meget mere. Om aftenen kan I desuden opleve en smuk solnedgang på stranden.Soverum:6
Bolig-/Grundareal:200 / 5.755
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...