Hyggeligt feriehus med swimmingpool, sauna og spa

3
icon
icon
icon

Bækbyvej 46, Husby

- Sommerhusnr.: LL1042
14 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
2750 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Er I en stor vennegruppe eller flere familier, der vil på ferie sammen, så bør I tage et kig på dette hyggelige sommerhus. I feriehuset på Bækbyvej 46 i Vester Husby er der nemlig plads til op til 14 personer, og her kan I se frem til at tilbringe underholdende timer i swimmingpoolen og afslappende stunder i saunaen og spaen. I feriehuset er I desuden velkomne til at have op til 2 hunde med på ferien!

Sjov i swimmingpoolen – afslapning i sauna og spa

Højdepunkterne i sommerhuset på Bækbyvej 46 i Vester Husby finder I i poolrummet, hvor den 18 kvadratmeter store swimmingpool med rutsjebane står klar til, at I kan tilbringe mange sjove timer i løbet af ferien – den bliver uden tvivl et sikkert hit blandt feriens vandhunde!

Derudover byder poolrummet også på en skøn spa, hvor I kan nyde afslappende stunder i det boblende vand. I kan desuden også sætte jer til rette i saunaen, hvor I kan slappe helt af i dens dejlige varme.

Hyggelige feriestunder for store og små i alrummet

I sommerhusets alrum, hvor køkken, stue og spiseplads ligger i åben forbindelse, kan I samle store og små til hyggelige feriestunder. I alrummet er der både mulighed for at spille spil, spise lækre måltider, se gode film og lave god mad. Alt imens knitrer brændeovnen i baggrunden og sætter prikken over i’et for feriestemningen.

Sommerhuset er indrettet med 6 gode soveværelser, hvor I kan samle ny energi til næste feriedag. De 6 soveværelser er indrettet med i alt 4 dobbeltsenge, 2 enkeltsenge og 2 etagesenge.

I sommerhuset er der gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren, der hjælper jer med at klare det praktiske husarbejde i løbet af ferien.

Stort udeområde med sandkasse, gyngestativ og terrasse

Sommerhuset ligger på en skøn plænegrund, der er omgivet af natur, som giver jer privatliv på ferien. På udeområdet er der tænkt på både voksne og børn, og I vil derfor alle kunne nyde feriens varme dage udendørs.

Sommerhusets grund er 5.041 kvadratmeter stor, og derfor har I masser af plads at boltre jer på i løbet af ferien – det vil børnene og hundene helt sikkert elske! Til børnene er der desuden en sandkasse og et gyngestativ.

Imens kan I andre se til fra sommerhusets terrasse, hvor I kan sætte jer godt til rette i havemøblerne. Om aftenen kan I tilberede en lækker middag på grillen, som I kan samles til på terrassen.

Friske dukkerter og lange gåture ved Vesterhavet

2 kilometer fra jeres ferieadresse på Bækbyvej 46 i Vester Husby ligger det skønne Vesterhav, som I bør besøge i løbet af jeres ferie. Her kan I nyde en frisk dukkert i havet eller gå en lang tur på de brede sandstrande.Soverum:6
Bolig-/Grundareal:212 / 5.041
Renoveret / Byggeår:2010 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser.

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Husby og Vester Husby

Sommerhuse i Husby og i det vestlige område af Vester Husby er meget populære! Dette skyldes især de rummelige grunde og den nære beliggenhed til vestkysten. Mange af husene i dette område har en helt særlig stil med stenmure og stråtage, og de ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet – hvad enten det er i klitterne eller tæt på Husby Klitplantage, der er kendt for sine store nåleskove.

Et lille fun fact: I Vester Husby er det en regel, at alle huse skal have stråtag og ydervægge lavet af sten eller bygget som træskeletbygning. Du vil hurtigt opdage på din ferie i et sommerhus i Husby, at denne regel stadig eksisterer.

Husby og Vester Husby er det perfekte tilflugtssted for en afslappende ferie. Det rolige område er præget af sin nærhed til store nåleskove og det traditionelle klithedelandskab, samtidig med at det giver let adgang til en bred vifte af aktiviteter, attraktioner og byer.

Uanset om du vil nyde en imponerende solnedgang over Vesterhavet eller tage på en vandretur i plantagen, kan du gøre det som par, familie eller i selskab med din firbenede ven. En ferie i et sommerhus i Vester Husby er det ideelle valg for en ferie omgivet af smuk natur.

Beliggenhed og landskab: En ferie i Husby bringer dig tættere på Vesterhavet, de smukke, vidtstrakte nåleskove og de karakteristiske klitlandskab, der gør den jyske vestkyst så unik. De store grunde, ofte omkranset af træer, garanterer en en særlig følelse af fred og ensomhed. Her kan du også opleve det rige dyreliv, lige fra skovfugle til vilde dyr på landet.

Shopping: I nærheden, cirka 10 km væk, finder du Ulfborg. Her kan du boltre dig sammen med børnene i Vestjydsk Fritidscenters indendørs swimmingpool eller nyde en afslappende gåtur rundt i byens forskellige butikker.

Seværdigheder og udflugter:

  • Husby Kirke
  • Husby Klitplantage med badesøen ’Skavemose’
  • Kaj Munks Præstegaard
  • Vedersø Ridecenter
  • Betonbunker på stranden ved Vester Husby (levn fra 2. Verdenskrig)
  • Thorsminde Havn
  • Strandingsmuseum St. George
  • Holstebro – en handelsby med mange indkøbsmuligheder

Muligheder for aktiviteter: Vandring, cykling, svømning i skovsøen “Skavemosen”, afslapning på stranden, udforskning af Nordsøcykelruten og fiskeri i forskellige vande i og omkring Vester Husby.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger nordøst for klitplantagen, hvor hunde kan løbe frit året rundt. Alt i alt byder Vester Husby på en variereret blanding af ro, natur og kultur, hvilket gør det til en perfekte feriedestination for børn og voksne i alle aldre og med forskellige interesser.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...