Hyggeligt feriehus med swimmingpool, sauna og spa

3
icon
icon
icon

Bækbyvej 46, Vester Husby

- Sommerhusnr.: LL1042
14 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
2750 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Er I en stor vennegruppe eller flere familier, der vil på ferie sammen, så bør I tage et kig på dette hyggelige sommerhus. I feriehuset på Bækbyvej 46 i Vester Husby er der nemlig plads til op til 14 personer, og her kan I se frem til at tilbringe underholdende timer i swimmingpoolen og afslappende stunder i saunaen og spaen. I feriehuset er I desuden velkomne til at have op til 2 hunde med på ferien!

Sjov i swimmingpoolen – afslapning i sauna og spa

Højdepunkterne i sommerhuset på Bækbyvej 46 i Vester Husby finder I i poolrummet, hvor den 18 kvadratmeter store swimmingpool med rutsjebane står klar til, at I kan tilbringe mange sjove timer i løbet af ferien – den bliver uden tvivl et sikkert hit blandt feriens vandhunde!

Derudover byder poolrummet også på en skøn spa, hvor I kan nyde afslappende stunder i det boblende vand. I kan desuden også sætte jer til rette i saunaen, hvor I kan slappe helt af i dens dejlige varme.

Hyggelige feriestunder for store og små i alrummet

I sommerhusets alrum, hvor køkken, stue og spiseplads ligger i åben forbindelse, kan I samle store og små til hyggelige feriestunder. I alrummet er der både mulighed for at spille spil, spise lækre måltider, se gode film og lave god mad. Alt imens knitrer brændeovnen i baggrunden og sætter prikken over i’et for feriestemningen.

Sommerhuset er indrettet med 6 gode soveværelser, hvor I kan samle ny energi til næste feriedag. De 6 soveværelser er indrettet med i alt 4 dobbeltsenge, 2 enkeltsenge og 2 etagesenge.

I sommerhuset er der gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren, der hjælper jer med at klare det praktiske husarbejde i løbet af ferien.

Stort udeområde med sandkasse, gyngestativ og terrasse

Sommerhuset ligger på en skøn plænegrund, der er omgivet af natur, som giver jer privatliv på ferien. På udeområdet er der tænkt på både voksne og børn, og I vil derfor alle kunne nyde feriens varme dage udendørs.

Sommerhusets grund er 5.041 kvadratmeter stor, og derfor har I masser af plads at boltre jer på i løbet af ferien – det vil børnene og hundene helt sikkert elske! Til børnene er der desuden en sandkasse og et gyngestativ.

Imens kan I andre se til fra sommerhusets terrasse, hvor I kan sætte jer godt til rette i havemøblerne. Om aftenen kan I tilberede en lækker middag på grillen, som I kan samles til på terrassen.

Friske dukkerter og lange gåture ved Vesterhavet

2 kilometer fra jeres ferieadresse på Bækbyvej 46 i Vester Husby ligger det skønne Vesterhav, som I bør besøge i løbet af jeres ferie. Her kan I nyde en frisk dukkert i havet eller gå en lang tur på de brede sandstrande.Soverum:6
Bolig-/Grundareal:212 / 5.041
Renoveret / Byggeår:2010 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser.

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...