Sommerhuse i Bjerregård Nord

Gæsterne siger
5.0 af 5
Skønt naturområde med rige muligheder for at nyde en dejlig afslappende ferie.
Se flere vurderinger

Bjerregård Nord er et af vestkystens mest populære feriehusområder. Området strækker sig fra Kirstinevej i syd til Skodbjerge i nord. Her har du masser af lækre sommerhuse at vælge i mellem – og kort afstand til den smukke lange sandstrand. Bjerregård Nord er mere livlig og sommerhusene ligger tættere end i f.eks. Bjerregård Syd. Her er flere legepladser og en lokal købmand, hvor I kan hente frisk morgenbrød hver morgen året rundt. Esmarks sommerhusudlejning i Bjerregård Nord kan således danne rammerne om en skøn ferie i det vestjyske.

Strand og sand så langt øjet rækker

Hvert år og i al slags vejr valfarter glade feriegæster til stranden, hvor flere timer, og for nogle endda størstedelen af deres ferie bliver tilbragt. Bjerregård Strand er en del af den populære sandstrand, som strækker sig flere kilometer op langs den jyske vestkyst. Her kan mange aktiviteter finde sted såsom drageflyvning, lange gåturer, surfing, paragliding, ravsøgning, og meget meget mere.

Om sommeren er stranden fyldt med ferieglade gæster, som har medbragt tæpper, picnickurve og parasoller. Og mens børnene leger i sandet eller spiller boldspil med faren, ligger moderen og slikker solens dejlige stråler. Man kan med badereglerne i baghovedet også sagtens tage en forfriskende dukkert i bølgerne eller lege med børnene i vandkanten. Det er dejligt at kunne køle kroppen lidt ned på de ekstra varme dage.

Sommerhus i bjerregård

Esmark har altid ligget i Bjerregård

Når gæster ankommer fra syd ses Esmarks hovedkvarter klart og tydeligt. Denne bygning ligger solidt placeret på østsiden af Sønder Klitvej cirka 4 kilometer nord for Nymindegab. Fra denne placering startede Esmarks lange og spændende rejse også med udlejning af eget hus af daværende ejer Mathilda Esmarch. Små huse uden elektricitet blev opkaldt efter Mathilda Esmarchs børn, og blev ligeledes koblet på udlejningsfirmaet, som efterfølgende har taget fart til i dag at tilbyde over skønne 1354 sommerhuse i ferielandet Holmsland Klit. På Jeppes Vej ligger et hus, der har været med helt fra starten, og har haft tilbagevendende gæster op gennem 40 år.

Gode indkøbsmuligheder

Midt i Bjerregård ligger Bjerregård Købmandsbutik, hvor alverdens dagligvarer kan erhverves på alle tidspunkter af året. Så står man lige og mangler krydderierne til en lækker bøf på grillen, eller mælken til morgenmaden, så synes løsningen inden for rækkevidde. Udover dagligvarerne tilbyder købmandsbutikken og friskbagt bagerbrød hver morgen, og i sommerperioden har et lille røgeri åbent, hvor masser af røget og friske fiskearter kan købes samt de populære fiskefrikadeller.

Uden for butikken er der borde og bænke, som frit kan benyttes til en lille anretning, en dejlig kold drik eller is på de varme sommerdage. Og mens mor og far handler kan børnene passende lege på den tilhørende legeplads og hoppepude. Bjerregård købmandsbutik tilbyder også cykeludlejning. Se mere om cykling i ferien.

Bjerregrd: Ferie med brn

Masser af tilbud til børnefamilierne

Generelt kan en ferie i Bjerregård Nord indeholde mange spændende aktiviteter. Her er der både en put and take sø og ponyridning i Bjerregårds nærområde.

Naturstien tager også sit udgangspunkt i Bjerregård og løber hele vejen igennem Hvide Sande og helt til Søndervig. Naturstien løber midt i mellem klit- og hedeområder, og en cykeltur kan foregå i eget tempo uden at blive forstyrret af biler og anden trafik

Billeder fra Bjerregård Nord

Andre billeder fra Vestkysten

Aktiviteter
Fiskeri
Ferie med hund
Ferie ved stranden

Video

Andre videoer fra vestkysten

Esmark video fra youtube
LÆKKERT, Stranden og Vesterhavet i Danmark
Esmark video fra youtube
Sildefestival 2013
Esmark video fra youtube
Enestående oplevelser på to hjul i Vestjylland
Esmark video fra youtube
Gåtur på stranden
Esmark video fra youtube
November
Esmark video fra youtube
Hvide Sande
Esmark video fra youtube
Klegod
Esmark video fra youtube
Nr. Lyngvig
Esmark video fra youtube
Esmarch Feriehusudlejling - Ferie tæt ved stranden

Bjerregård Nord Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Bjerregård Nord

Tæt på havet. Gode gåture.

Rigtig dejligt område med nem afgang til strand og natur.

Dejlig strand samt lille skov med stort område med lyng og gode stier

Naturen är enastående vacker och passar oss som hundägare mycket bra. Vi väljer alltid ett hus nära heden för att snabbt komma ut med hunden i naturen. Avståndet till stranden är inte så viktig.

Dejlige gåture i klitterne, på den brede strand og hen over heden. Frisk luft til lungerne og afstressende. Naturen er rå og barsk i blæsten, men også mild og lun i læ ! Dejligt at se børn og hunde farte rundt og nyde naturen. Vores børnebørn vil slet ikke hjem igen. En gang Vesterhav-altid Vesterhav.

Dejlige omgivelser med gode vandremuligeder

Vi elsker at komme ved Bjerregaard,dejlige omgivelser og rigtig god strand

Fantastisk flot naturområde - ren balsam for sjælen..

Vi elsker ferie området i Bjerregård - kanon sted hvor der er højt til himlen og mulighed for afslapning

Når vi har en stor dejlig hund med kan omgivelserne ikke være bedre både stier og stranden er helt fantastisk, hvor vi kan få timertil at gå.

Roligt og for naturelskere

Dejlige omgivelser meget tæt på dog meget befærdet strand

God adgang til stranden, men klitområdet bag ved huset var hegnet ind med adgang til kun en enkelt sti/cykelsti. Fine indkøbsmuligheder tæt på

Perfekter muligheder udendørsaktiviteter og lange gå/cykelture i Danmark´s skønneste omgivelser.

Dejlig strand med plads til alle, og hyggelige byer tæt ved.

Typisk dejligt område ved Vesterhavet. Gode muligheder for gåture.

Det er det skønneste område - vi kommer gang på gang.

Fine omgivelser med kort afstand til fin strand

Et roligt område med en rigtig dejlig strand. Hurtigt at komme til Hvide sande hvis man vil shoppe

Omgivelserne er dejlige, har følelsen af at sidde midt i klitterne .

Det kan ikke være bedre! Alt er inden for rimelig afstand - smuk natur lige uden for vinduet, cykelsti 100 meter væk og indkøb m.m. i kort afstand af huset og kort kørsel enten mod syd eller nord findes en hel del aktiviteter for børn.

Kort vei til strand, klitter og natur. Gode muligheter for sykling og andre mosjonsønsker.

Skønne natur omgivelser med skov hede og strand

Nabohuse ligger i god afstand fra grunden.Tæt ved klitten ned til stranden. Kun i behagelig afstand fra købmand, Esmarchs udlejning, campingplads m. mindre købmand og legeplads. Gode cykelstier mod syd eller nord. Svømmehal i overkommelig afstand. Sandskulpturer og andre seværdigheder 15 - 25 min. i bil.Dejlig strand til vandgang, leg , drageflyvning og gåture.Flere muligheder for vandreture i klitterne og bag klitterne.

Overdækket terrasse om vest, hvor den flotte aftenhimmel kan nydes.

Et fantastisk område, med en dejlig strand, som vi besøger hvert år.

Flot natur og mange gode stier.

Perfekte for vores önskemål og interesser.

Helt fantastiskt.

Suverænt, tæt til en perfekt strand også om vinteren.

Vi elsker at komme ved Bjerregård

Pragtfuld natur på alle årstider.

Omgivelserne er helt perfekte, der er alt hvad en natur elsker har brug for. Og os med hund kan gå forskellige ture hver dag.

Dejlig rolig omgivelser.

Det er stille og rolige omgivelser med mulighed for gåture og der er aktiviteter for enhver smag

Super dejligt område med dejlig strand og flot klitlandskab.

Pragtfuld. Det er den rå naturlige natur som vi skal værne om

Som sædvanlig : SUPER

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Avanceret søgning » Skjul udvidet søgning »
Søg
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Blåvand
  Det siger vores gæster om os:
  Meget imødekommende, perfekt service.
  » Se flere vurderinger af ESMARK her
  Vejrudsigt Bjerregård Nord
  Spørgsmål til din sommerhusferie?

  Tlf: 97 31 50 40
  Tlf: 97 31 55 40
  E-mail: post@esmark.dk

  ESMARK på facebook
  Sitemap
  Søger...