Sommerhuse i Fjand

En sommerhusferie i Fjand betyder, at ferien bliver tilbragt mellem Vesterhavet og fjorden. Fjand, også kendt som Nr. Fjand eller Nørre Fjand er et naturskønt sommerhusområde med en fantastisk udsigt over Nissum Fjord eller klitterne. Fjand er endnu et godt eksempel på, at den danske vestkyst er et besøg værd på alle tider af året.

Sommerhusområde Fjand

På sommerens solskinsdage kan du nyde den brede strand og det forfriskende Vesterhav i Nr. Fjand. Eller du kan suge den afslappende feriestemning i de nærliggende kystbyer til dig. I vinterperioden kan du opleve havet fra dets barske side, når bølgerne bruser og danser i efterårsstormen. Når vinden blæser på Danmarks vestkyst, er omgivelser simpelthen enestående. Gå lange ture gennem klitterne ud mod Vesterhavet, og vend hjem til jeres sommerhus i Fjand, tænd op i brændeovnen og smid benene op.

Fritidsaktiviteter i og omkring dit sommerhus i Fjand

Du kan selvfølgelig også bruge hele din ferie på at slappe af i dit sommerhus – ligge på sofaen,  læse en god bog eller streame din yndlingsserie på tv’et. Mange sommerhusene i området har desuden et spabad til mindst to personer og en sauna. Med et sommerhus i Fjand har du altid kort vej til en vidunderlig udsigt ud over herlige omgivelser det mægtige Vesterhav og de imponerende klitlandskaber. Allerede her har du en garanti for en afslappende ferie!

Rejser I til Vestjylland med familien, og vil I gerne sikre jer, at børnene er godt underholdt, mens I kommer ned i gear? Så er et stort aktivitetshus i Fjand perfekt til jer. Her har I bl.a. mulighed for at spille pool, billard og bordtennis – der er også ofte en sandkasse og gynger. I et sommerhus med aktivitetsrum er der garanti for sjov og spas for voksne, børn og teenagere på deres ferie i Danmark. Også hvis vejret ikke skulle vise sig fra sin bedste side.

Tip: Sommerhusene kan findes i søgefunktionen under nøgleordet “aktivitetsrum” eller øverst i menulinjen under “Søg sommerhus” og “Sommerhuse med aktivitetsrum”.

Børn og teenagere har rig mulighed for at slå sig løs udendørs. (Ligesom hunde! Kæledyr er tilladt i mange af ferieboligerne. Du kan tilmed booke et sommerhus med indhegnet grund, hvis du gerne vil være sikker på, at hunden ikke går på opdagelse alene). I Fjand finder du både en stor skovlegeplads, minigolf og åbne baner til volleyball og fodbold. Og selvfølgelig er Vesterhavet med den brede strand, hvor man kan bade og bygge sandslotte, som regel kun kort vej fra ferieboligen.

Ikke langt fra sandstranden: Sommerhus i Fjand i klitterne

Spidsbjerg, stranden ved Fjand, er ideel for børnefamilier, der elsker naturen. Den smukke, store sandstrand er så bred, at der aldrig føles trængt her, selv om mange feriegæster besøger stranden hvert år. Der er gode forhold til at bade og blive kølet af og nyde lidt fred og ro i de varme stråler fra den danske sommersol.

En ferie i et sommerhus kan være ren afslapning, men den kan også sagtens være mere aktiv, hvis du er mere til den slags. Med vestkystens veludbyggede stisystemer kan du få dig en god løbetur i heden eller cykle til den nærmeste ferieby. Den stærke vestenvind gør det muligt for både kitesurfere, wakeboardere og windsurfere at ride på bølgerne, og du kan også sende en drage til vejrs med børnene på stranden.

Kom ud i naturen ved Nissum Fjord

Alle de store fjorde i Vestjylland, det vil sige Ringkøbing Fjord, Limfjorden og Nissum Fjord, har et rigt fugle- og dyreliv. Nissum Fjord er et af de vigtigste områder for fugle på den vestjyske kyst – derfor er store dele af dette område udpeget som fuglereservat.

Fjand ved Nissum Fjord

Nissum Fjords fantastiske beliggenhed tiltrækker mange trækfugle på deres rejse til og fra deres yngleområder i det sydlige og vestlige Europa i foråret og efteråret. Fjorden er dog ikke kun et velkomment hvilested for trækfuglene, men også et roligt område for ynglende fugle. Derfor er der visse regler for besøgstrafikken på og omkring fjorden. Windsurfing er kun tilladt på Nissum Fjord på bestemte tidspunkter og i bestemte områder. Du kan orientere dig om de bestemte områder på et kort ude ved fjorden. 

Du finder alle sommerhuse i Nr. Fjand her:

Udflugtsmuligheder og seværdigheder nær Fjand

Hvad kan du så opleve på en ferie i Fjand? En helt masse! Her får du vores bedste tips til udflugtsmuligheder og seværdigheder, du kan besøge på din ferie på den jyske vestkyst.

Fjand Gårdbutik, Café & Galleri 

Fjand Gårdbutik, Café & Galleri er, som navnet antyder, på én og samme tid en café med cirka 80 siddepladser, en hyggelig gårdbutik og et galleri med afvekslende udstillinger. I gårdbutikken kan du blandt andet købe friskkværnet kaffe, te, forskellige delikatesser og flot håndværk såsom ledertasker. Caféen ligger i en renoveret stald og er et populært besøgsmål for gæster, der leder efter en god kop kaffe eller en let middagsret. Om søndagen serverer Fjand Gårdbutik, Café & Galleri desuden et lækkert kagebord med hjemmelavet bagværk. Om sommeren er gårdbutikken omdrejningspunkt for flere fede begivenheder såsom koncerter og kulturelle arrangementer.

Gå på opdagelse i Husby Klitplantage

Fra sommerhusene i Fjand er der ikke langt til Husby Klitplantage. Udforsk det alsidige skovområde, som næsten skifter karakter for hvert skridt, man tager. Fra smukke ædelgraner til imponerende bøgetrætoppe.

Fortsætter du lidt længere vestpå, står du pludselig for foden af Danmarks yderste kant: Det brusende Vesterhav. I plantagen kan du altså kombinere en spadseretur gennem det lyngklædte klitlandskab med en dukkert i havet. Og du kan ikke mindst nyde den helt særlige stilhed, området byder på. Med lidt held kan du spotte den flotte isfugl, eller i det mindste høre dens kvidren.

Lystfiskeri og museumsbesøg i Thorsminde

Med et feriehus i Fjand har du det perfekte udgangspunkt for udflugter i nærområdet. En af de spændende udflugtsmål, som ligger i umiddelbar nærhed, er den lille fiskerby Thorsminde. Byen ligger cirka 10 minutters kørsel fra Fjand, og der går en fin cykelsti hele vejen til byen, hvis I gerne vil ud og være aktive. I foråret og efteråret kan du finde din indre lystfisker frem – her er der nemlig gode muligheder for at fange sild fra molen.

På Thorsminde Strand er vind- og vejrforholdene oftest så gode, at der altid er wind- og kitesurfere at finde på stranden. I selve byen Thorsminde finder du Strandingsmuseum St. Georg, hvor der også er en lille legeplads og en hyggelig café.

Fra Nr. Fjand til Søndervig

Hvis du befinder dig i Fjand over sommeren, bør du helt sikkert lægge vejen forbi den populære badeby Søndervig og se den traditionsrige Sandskulpturfestival. Her kan du opleve det imponerende syn af 12.000 tons vestjysk sand, som er blevet forvandlet til en magisk verden af skulpturer. Det er en helt særlig oplevelse for både store og små. Sandskulpturerne bliver lavet af dygtige billedkunstnere, og hvert år er et nyt tema fokus for kunsten.

I området nær Søndervig finder du også både golf og minigolf, indkøbsmuligheder, håndværksforretninger og lokale restauranter. På en solskinsdag er der flere gode muligheder for at få fat i en lækker softice eller gelato hos en af byens mange iscaféer. 

Søndervig ligger en halv times kørsel fra Fjand og er et sikkert hit, hvis du gerne vil opleve livlig feriestemning, særligt i højsæsonen.

Indkøb og shopping i Fjand

For at handle ind skal man en tur til Sdr. Fjand, hvor der ligger en lille købmandsbutik og en lokal bager. Her finder du også fiskebutikken Fjand Fiskepark & Røgeri og den førnævnte Fjand Gårdbutik, Café & Galleri. Kun 3 kilometer derfra ligger Sdr. Nissum, hvor der er en brugs og en tankstation. Vil du gerne have et større udvalg af butikker, kan du køre til Ulfborg. Er du i humør til shopping, anbefaler vi et besøg i de større byer Holstebro og Ringkøbing, som begge ligger cirka 40 minutters kørsel fra Fjand og er hjemsted for masser af spændende butikker og specialforretninger.

Book dit sommerhus i Fjand med Esmark Feriehusudlejning

Selv om Danmark er et lille land, er der et hav af forskellige ting at lave og se. Ferieområdet i Nr. Fjand byder på flere familievenlige aktiviteter og nære udflugtsmuligheder og er dermed den ideelle destination til en afslappende familieferie. Noget særligt ved området er desuden, at langt de fleste af sommerhusene ligger midt i klitlandskabet og ikke langt fra Vesterhavet og den brede sandstrand.

Når du holder ferie med Esmark, har du altid vores team af hjælpsomme medarbejdere i nærheden. Vi brænder for at tilbyde dig den bedste service og give dig verdens bedste ferie – uanset om du har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, skal have løst et problem eller har brug for rådgivning omkring ferie med husdyr eller diverse faciliteter.

Hele familien er mere end velkommen! I Fjand finder du både små og store sommerhuse, hundevenlige huse, aktivitetshuse og mere til. Find dit drømmesommerhus i dag og tilbring en ferie i skønne Fjand mellem hav og fjord.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...