Sommerhuse i Fjand

En sommerhusferie i Fjand betyder, at ferien bliver tilbragt mellem Vesterhavet og fjorden. Fjand, også kendt som Nr. Fjand eller Nørre Fjand er et naturskønt sommerhusområde med en fantastisk udsigt over Nissum Fjord eller klitterne. Fjand viser endnu engang, at en ferie i Danmark er et besøg værd på alle tider af året.

Sommerhusområde Fjand

På en af sommerens solskinsdage kan du nyde den brede strand og den forfriskende Vesterhavsvand i Nr. Fjand. Eller nyd den skønne afslappende feriestemning i de nærliggende kystbyer. I vinterperioden kan du opleve havet fra dets barske og brusende side. Når vinden blæser på Danmarks vestkyst, er omgivelser simpelthen enestående. Gå lange ture gennem klitterne ud mod Vesterhavet og vend hjem til jeres dejlig varme sommerhus i Fjand.

Fritidsaktiviteter i og omkring dit Sommerhus i Fjand

Du kan selvfølgelig også bruge dine 7 dage (eller mere) på at slappe af i dit sommerhus – og læse en god bog eller se din yndlings kanal i tv’et. Mange sommerhuse i Fjand har et boblebad til mindst to personer og en sauna på ejendommen. Har du en vidunderlig udsigt udover herlige omgivelser f.eks. til stranden over vandet eller over klitterne, er afslapning uundværlig.  

Rejser I til Vestjylland som en familie på 4 personer eller flere, og I gerne vil sikre børnene varierede dage. Så vil et stort aktivitetshus i Fjand være det bedste for jer. Her har I bl.a. mulighed for at spille pool, billard og bordtennis – der vil også være en sandkasse og gynger. I et sommerhus med aktivitetsrum er der garanti for sjov og spas for voksne, børn og teenagere på deres ferie i Danmark. Især hvis vejret ikke skulle vise sig fra sin bedste side. Tip: Sommerhusene kan findes i søgefunktionen under nøgleordet “aktivitetsrum” eller øverst i menulinjen under “Søg sommerhus” og “Sommerhuse med aktivitetsrum”

Børn og teenagere har rig mulighed for at slå sig løs udendørs. (Ligesom hunde! Kæledyr er normalt tilladt i huset. Det er bedst at vælge et sommerhus med hegn). Der er en stor skovlegeplads, minigolf og åbne baner til volleyball og fodbold. Og selvfølgelig er havet med den brede strand, hvor man kan bygge sandslotte, som regel kun få meter fra ferieboligen.

Ikke langt fra sandstranden: Sommerhus Fjand i klitterne

Spidsbjerg, stranden ved Fjand, er ideel for børnefamilier, der elsker naturen. Den smukke, store sandstrand er så bred, at der aldrig føles trængsel her, selv om mange feriegæster besøger stranden hvert år. Der er gode muligheder for at gå i vandet, og blive kølet af, lidt fred og ro, og nyde de varme stråler fra den danske sol.

En ferie i et sommerhus kan være ren afslapning, men det behøver det ikke at være. Aktiviteter som at bygge sandslotte eller flyve med drager er en del af enhver ferie i Danmark og er naturligvis også mulige i Fjand. Den stærke vestenvind i Danmark gør det muligt for både kitesurfere, wakeboardere og windsurfere at ride på bølgerne.

 Kom ud i naturen ved Nissum Fjord

Alle de store fjorde i Vestjylland, det vil sige Ringkøbing Fjord, Limfjorden og Nissum Fjord, har et rigt fugle- og dyreliv. Nissum Fjord er et af de vigtigste områder for fugle på den vestjyske kyst – derfor er store dele af dette område udpeget som fuglereservat.

Fjand ved Nissum Fjord

Nissum Fjords fantastiske beliggenhed tiltrækker mange rasende fugle på deres rejse til og fra deres yngleområder i det sydlige- og vestlige Europa i foråret og efteråret. Nissum Fjord er dog ikke kun et velkomment hvilested, men også et roligt område for ynglende fugle. Derfor er der visse regler fir besøgstrafikken på og omkring fjorden. Windsurfing er kun tilladt på Nissum Fjord på bestemte tidspunkter og i bestemte områder.

Alle sommerhuse i Nr. Fjand kan du finde her

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
post@esmark.dk

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...