Sommerhuse i Lodbjerg Hede

sommerhuse på lodbjerg hede
Gæsterne siger
4.0 af 5
Super skønt område, med skov og hav, i kort afstand.
Se flere vurderinger

Lodbjerg Hede ligger øst for Houvig og er et smukt hede- og plantageområde med store, hyggelige sommerhusgrunde, der er naturligt omkranset af fyrtræer og kuperede, lyngbeklædte areaer. Her kan du nyde en dejlig ferie i fred og ro – og finde læ for den til tider kraftige vestenvind. Fra Lodbjerg Hede er der kun ca. 1 km til Houvig Strand – og ganske få kilometer til den livlige badeby Søndervig.

Aktiv ferie på Lodbjerg Hede

Er du til golf, er et sommerhus på Lodbjerg Hede det helt rigtige valg. Du har Holmsland Klit Golf store 27 hullers bane næsten lige uden for døren. Banen egner sig til både øvede og nybegyndere og råder desuden over en Par 3-bane. Læs mere om golfferie i sommerhus her.

På Lodbjerg Hede finder du desuden en 15.000 m² stor Put & Take-sø. Så elsker du at lystfiske, er dette stedet. Flere af vores feriehuse har stor fryserkapacitet – og dermed rigelig plads til den store fangst.

Alt inden for rækkevidde

Lodbjerg Hede ligger kun ganske få kilomenter fra badebyen, Søndervig. I Søndervig er der masser af gode shoppingmuligheder, hyggelige restauranter og iscaféer. Og her finder du også en række spændende aktivitetsmuligheder. I kan f.eks. bowle, dyrke fitness og yoga, køre på segways, spille mini- og adventuregolf og meget mere. Søndervig’s lange hvide sandstrand er bestemt også et besøg værd. Her er der i sommersæsonen bemandede livreddertårne og masser af liv. Læs mere om Søndervig her.

Golfferie i sommerhusI Søndervig finder I desuden et ESMARK kontor, hvor I altid kan kommer forbi og få gode ferietips, eller låne grill og andet udstyr, hvis det skulle mangle i feriehuset. Se vores åbningstider her.

Den gamle, smukke købstad Ringkøbing er også inden for rækkevidde, når du holder ferie i sommerhus på Lodbjerg Hede. I Ringkøbing finder du en lang række skønne butikker, gallerier og gode indkøbsmuligheder. Her er desuden et stort udvalg af restauranter i de hyggelige brostensbelagte gader. Ringkøbing er absolut et besøg værd, når du holder ferie på Lodbjerg Hede.

Fiskeri

Mere for pengene på Lodbjerg Hede

På Lodbjerg Hede er feriehusene som regel lidt billigere end i f.eks. Søndervig. Husene på Lodbjerg Hede er af samme gode kvalitet og høje standard som i de øvrige områder, men pga. afstanden til Vesterhavet (maks. 1,7 km) er de en anelse billigere.

Ergo på Lodbjerg Hede får du mere for pengene, hvis du er frisk på en lidt længere gåtur for at komme til stranden.

Billeder fra Lodbjerg Hede

Andre billeder fra Vestkysten

Aktiviteter
Fiskeri
Ferie med hund
Ferie ved stranden

Video

Andre videoer fra vestkysten

Esmark video fra youtube
LÆKKERT, Stranden og Vesterhavet i Danmark
Esmark video fra youtube
Sildefestival 2013
Esmark video fra youtube
Enestående oplevelser på to hjul i Vestjylland
Esmark video fra youtube
Gåtur på stranden
Esmark video fra youtube
November
Esmark video fra youtube
Hvide Sande
Esmark video fra youtube
Klegod
Esmark video fra youtube
Nr. Lyngvig
Esmark video fra youtube
Beach Bowls mange aktiviteter i Søndervig

Lodbjerg Hede Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Lodbjerg Hede

Det er nogle dejlige fredfyldte omgivelse, men der er langt til vandet, hvis man vil gå til stranden.

Super skønt område, med skov og hav, i kort afstand.

Fanatstisk

At gå på strand nord/syd og lytte til bølgerne, er balsam for sjælen. Skønne klitter at kravle rundt i.

Omgivelserne er meget atraktive

Vi holder meget af området.

Det er et absolut fedt sommerhuskvarter. Hvis man kan lide naturen og elsker at gå tur med sin hund, er der masser af små stisystemer, som er dejlige at gå på. Dem kan man følge hele vejen ned til stranden, cirka 3,5 km. Er man til shopping og indkøb har både Søndervig og Ringkøbing masser af fede butikker, både i den dyre ende men også fine genbrugsbutikker.

Er man til stille eftertænksomhed eller ture i de smukke omgivelser er dette hus med sin yderst komfortable indretning det perfekte udgangspunkt for en rigtig god oplevelsesrig ferie, specielt når det kun er fantasien der sætter grænserne.

Dejlige omgivelser, tilbagetrukket men alligevel tæt ved vandet.

Super dejlige natur

Dejlige

Lodbjerg området skønt naturområde -der er altid læ

Superskønt område

Gammelt vel tilgroet område, der oser af atmosfære, hvis man kan lide denne form for natur. Området er rigt på vildt og fugleliv, specielt rovfugle. Den lette adgang til Stadil fjord og Røjklit Havn er kun en ekstra gevindst Her kan jeg varmt anbefale at nyde en formiddags øl i godt selskab med de lokale fritidsfiskere og jægere.

Dejlig område med skov og kort afstand til indkøbsmuligheder

Fint område meget tæt ved put & take sø og golfbane

Rigtig flot natur.

Perfekt natur, har gået lange ture med hunden og kæresten hver dag.

Roligt og rart omåde

Smuk og skøn natur

Der er første gang vi er i Søndervig. Og vi er meget positivt overrasketover hvor dejlig en lille by Søndervig er. Da vi er meget natur mennesker vardet skønt med alt den smukke natur i har, og lange traveture til vandet

Dejlig natur, men for langt til søndervig

Dejligt fredeligt område og ikke længere end at man kan gå til stranden

Dejligt område med mulighed for at slappe af og nyde roen.Ikke langt til aktiviteter/handelsmuligheder.Ligger centralt i forhold til mange seværdigheder

Dejlig rolig sted

Omgivelserne er helt perfekt til natur elskere og helt perfekt til ro og afslapning

Det er et pragtfuldt område mht ro, strand og natur.

Find sommerhus

 
Ønsker til huset:
Søg
Nulstil » Avanceret søgning » Skjul udvidet søgning »

Panoramaudsigt
Gratis slutrengøring
Tørretumbler

  Det siger vores gæster om os:
  Vi vil altid omtale Esmark positivt, vi har kun haft gode op...
  » Se flere vurderinger af ESMARK her
  Vejrudsigt Lodbjerg Hede
  Spørgsmål til din sommerhusferie?

  Tlf: 97 31 50 40
  Tlf: 97 31 55 40
  E-mail: post@esmark.dk

  ESMARK på facebook
  Sitemap
  Søger...