Sommerhuse i Lodbjerg Hede

Gæsterne siger
4.5 af 5
icon
icon
Vi holder meget af området.
Knud Erik Hølund Jensen, Ringkøbing
Se flere vurderinger

Lodbjerg Hede ligger øst for Houvig og er et smukt hede- og plantageområde med store, hyggelige sommerhusgrunde, der er naturligt omkranset af fyrtræer og kuperede, lyngbeklædte areaer. Her kan du nyde en dejlig ferie i fred og ro – og finde læ for den til tider kraftige vestenvind. Fra Lodbjerg Hede er der kun ca. 1 km til Houvig Strand – og ganske få kilometer til den livlige badeby Søndervig.

Aktiv ferie på Lodbjerg Hede

Er du til golf, er et sommerhus på Lodbjerg Hede det helt rigtige valg. Du har Holmsland Klit Golf store 27 hullers bane næsten lige uden for døren. Banen egner sig til både øvede og nybegyndere og råder desuden over en Par 3-bane. Læs mere om golfferie i sommerhus her.

På Lodbjerg Hede finder du desuden en 15.000 m² stor Put & Take-sø. Så elsker du at lystfiske, er dette stedet. Flere af vores feriehuse har stor fryserkapacitet – og dermed rigelig plads til den store fangst.

Alt inden for rækkevidde

Lodbjerg Hede ligger kun ganske få kilomenter fra badebyen, Søndervig. I Søndervig er der masser af gode shoppingmuligheder, hyggelige restauranter og iscaféer. Og her finder du også en række spændende aktivitetsmuligheder. I kan f.eks. bowle, dyrke fitness og yoga, køre på segways, spille mini- og adventuregolf og meget mere. Søndervig’s lange hvide sandstrand er bestemt også et besøg værd. Her er der i sommersæsonen bemandede livreddertårne og masser af liv. Læs mere om Søndervig her.

Familie på fisketur tæt på deres sommerhus i Lodbjerg Hede.

I Søndervig finder I desuden et Esmark kontor, hvor I altid kan kommer forbi og få gode ferietips, eller låne grill og andet udstyr, hvis det skulle mangle i feriehuset. Se vores åbningstider her.

Den gamle, smukke købstad Ringkøbing er også inden for rækkevidde, når du holder ferie i sommerhus på Lodbjerg Hede. I Ringkøbing finder du en lang række skønne butikker, gallerier og gode indkøbsmuligheder. Her er desuden et stort udvalg af restauranter i de hyggelige brostensbelagte gader. Ringkøbing er absolut et besøg værd, når du holder ferie på Lodbjerg Hede.

Mere for pengene på Lodbjerg Hede

På Lodbjerg Hede er feriehusene som regel lidt billigere end i f.eks. Søndervig. Husene på Lodbjerg Hede er af samme gode kvalitet og høje standard som i de øvrige områder, men pga. afstanden til Vesterhavet (maks. 1,7 km) er de en anelse billigere.

Ergo på Lodbjerg Hede får du mere for pengene, hvis du er frisk på en lidt længere gåtur for at komme til stranden.

Billeder fra Lodbjerg Hede

Video

Lodbjerg Hede Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Lodbjerg Hede

Et meget stille og roligt område med masser af muligheder for både gå og cykelture.

Et dejligt, hyggeligt område.

Super dejligt at det ligger så centralt i Adventure Park, hvor der er masser af underholdning for alle aldre også de helt små.

Området er rigtig fint med naturstier der følger det meste af lodbjerghede feriehuseområdet. Der er også en lille sø hvor der kan fiskes. Vesterhavet ligger kun Ca. 1 km. Fra klevevej. Der er 3 km. Ind til et hav af butikker og cafeer/restauranter. Det er et fantastisk område at holde ferie både med og uden børn.

Roligt og naturskønt område.

Meget dejligt ,skønt område og stille .Og tæt på Søndervig og Hvide Sande .To skønne byer at gå rundt i men også at kunne købe Fiske med hjem

Smuk natur område.

Der er roligt, meget grønt og med gode muligheder for gåture.

Dejlige rolige omgivelser

Søndervig by emmer af venlighed og hygge. Der var alt hvad vi havde brug for lige i nærheden. Men vi vil klart anbefale man har egen bil til at komme rundt i landet.

Flotte strande og flot natur.

Dejlige og rolige omgivelser

Meget dejlig grund fredelige omgivelser ikke Meget trafik.

Stille og rolige naturlige omgivelser.

Dejlig strande og hyggelig ferieby

Dejlige omgivelser .Måske bedre steder til gå ture .Mange af vejene til sommerhusene gør at man ikke som gående ikke kan komme rundt.Dejlige strande

Hyggeligt område med et godt stisystem

Dejlige omgivelser , lige det vi søger da vi er kommet i området i 20 år

Skøn natur

Dejligt med mulighed for aktiviteter i Søndervig Kunne være hyggeligt med en gå eller cykelsti derind

Dejlig område, hvor feriehusene ikke ligger lige op af hinanden men i rolig og ugeneret plantagen/skoven alligevel i rimelig gåafstand (km 3) til by og strand.

Hvis man kan lide den frie natur har huset en fantastisk beliggenhed.

Dejligt naturområde. Gode spisesteder og mangfoldig seværdigheder i området

Huset ligger meget ugenert fra støj fra trafikken, der er en smuk udsigt til Rinkøbing Fjord fra, gode vandrestier langs fjorden ud til dæmningen

Dejlige og rolige omgivelser. Tæt på byen og stranden

Dejlig stor grund, hvor man føler sig ‘alene’ og ikke tæt på naboerne. Dejligt roligt område.

Dejlige områder , især vores Vesterhav

Udeområdet dejligt. Især da vi har haft små børn med.0

Sommerhusets beliggenhed er ideel. Trods der kun er 5 min. kørsel til Søndervig, ligger den i et stille og roligt område. Stor have. Lidt dyrliv opleves også, især fugle, men der var også besøg af et rådyr og hare. Søndervig er en hyggelig by med strand, restauranter, isboder og en del aktiviter for både børn og voksne (minigolf, bowling, segway, bare for at nævne nogle) Ringkøbing og Hvide Sande er tæt på og helt sikkert et besøg værd.

Dejlig beliggenhed. Nemt både på cykel og i bil.

Stor plæne ved huset, så der er plads til boldspil ovs. Dejlig natur Et stille og roligt område

Super omgivelser. Fred og ro.

Dejligt naturområde.

Rigtig mange godt markerede gå stier i området. Dejlig sandstrand

Smukke omgivelser, dejlig natur og meget let afgang til Søndervig og stranden. Vi havde også glæde af afgangen til fitness, padel tennis, tennis og bowling. God mulighed for en aktiv ferie :-)

Hyggeligt område med skøn natur

Huset ligger super lækkert og ugenert i lukket have

Dejlig fredeligt område med nogle gode stier til mindre Vandreture.

Dejlig natur lige uden for døren, super godt stisystem rundt i kvarteret, som var perfekt til gåture med hundene.

Dejlige omgivelser, som har det hele: vand, klitter og skov.

Skøn indhegnet og ugeneret have. Perfekt til hundeejere.

Dejlig natur

Stille og roligt område. Med mulighed for gåture.

En natur skønt område. En hyggelig by og ikke mindst aktiv centeret var et kæmpe hit. Lækker put and take søer i nærheden. Og sommerhuset lå i de skønneste nartu område.

Dejlige

Skønt med masser af natur, bunkers og strand….

Hvis man er til den natur, med fladt landskab og klitterne ved vesterhavet, vand næsten alle steder, fiskemuligheder og ikke mindst den fine lange strand, så er det i Søndervig ferieturen går til.

Dejligt område tæt på strand og natur.

Mange stier til ture i naturen

Placeringen ligger godt imellem hhv. Søndervig og Ringkøbing som giver gode muligheder for at besøge begge dele. Gode strande og hyggelige byer med plads til børn.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Det siger vores gæster om os:
Perfekt hele vejen - forhåndsorientering - ankomst - afleve...
» Se flere vurderinger af Esmark her
Vejrudsigt Lodbjerg Hede

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...