Sommerhuse i Lodbjerg Hede

Gæsterne siger
3.5 af 5
Super dejlige natur
Gæst, Danmark
Se flere vurderinger

Lodbjerg Hede ligger øst for Houvig og er et smukt hede- og plantageområde med store, hyggelige sommerhusgrunde, der er naturligt omkranset af fyrtræer og kuperede, lyngbeklædte areaer. Her kan du nyde en dejlig ferie i fred og ro – og finde læ for den til tider kraftige vestenvind. Fra Lodbjerg Hede er der kun ca. 1 km til Houvig Strand – og ganske få kilometer til den livlige badeby Søndervig.

Aktiv ferie på Lodbjerg Hede

Er du til golf, er et sommerhus på Lodbjerg Hede det helt rigtige valg. Du har Holmsland Klit Golf store 27 hullers bane næsten lige uden for døren. Banen egner sig til både øvede og nybegyndere og råder desuden over en Par 3-bane. Læs mere om golfferie i sommerhus her.

På Lodbjerg Hede finder du desuden en 15.000 m² stor Put & Take-sø. Så elsker du at lystfiske, er dette stedet. Flere af vores feriehuse har stor fryserkapacitet – og dermed rigelig plads til den store fangst.

Alt inden for rækkevidde

Lodbjerg Hede ligger kun ganske få kilomenter fra badebyen, Søndervig. I Søndervig er der masser af gode shoppingmuligheder, hyggelige restauranter og iscaféer. Og her finder du også en række spændende aktivitetsmuligheder. I kan f.eks. bowle, dyrke fitness og yoga, køre på segways, spille mini- og adventuregolf og meget mere. Søndervig’s lange hvide sandstrand er bestemt også et besøg værd. Her er der i sommersæsonen bemandede livreddertårne og masser af liv. Læs mere om Søndervig her.

I Søndervig finder I desuden et Esmark kontor, hvor I altid kan kommer forbi og få gode ferietips, eller låne grill og andet udstyr, hvis det skulle mangle i feriehuset. Se vores åbningstider her.

Den gamle, smukke købstad Ringkøbing er også inden for rækkevidde, når du holder ferie i sommerhus på Lodbjerg Hede. I Ringkøbing finder du en lang række skønne butikker, gallerier og gode indkøbsmuligheder. Her er desuden et stort udvalg af restauranter i de hyggelige brostensbelagte gader. Ringkøbing er absolut et besøg værd, når du holder ferie på Lodbjerg Hede.

Mere for pengene på Lodbjerg Hede

På Lodbjerg Hede er feriehusene som regel lidt billigere end i f.eks. Søndervig. Husene på Lodbjerg Hede er af samme gode kvalitet og høje standard som i de øvrige områder, men pga. afstanden til Vesterhavet (maks. 1,7 km) er de en anelse billigere.

Ergo på Lodbjerg Hede får du mere for pengene, hvis du er frisk på en lidt længere gåtur for at komme til stranden.

Billeder fra Lodbjerg Hede

Video

Lodbjerg Hede Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Lodbjerg Hede

Meget naturskønne omgivelser med mulighed for gode gåture på de små stier rundt i området.

Lange Spaziergänge am Strand sind ohne grosse Schwierigkeiten möglich. Ein mobiler Hundezaun kann das wunderschöne Areal noch um einiges vergrössern! Die Umgebung ist traumhaft...

Fantastisk område med historie og flot natur.

Dejlige fredelige omgivelser

Lækre omgivelser, men plads til ro og fordybelse:)

Husets beliggenhed byder på mange store ture såvel som små hyggelige aftenture til fods, på cykel eller i bil ved bl.a. Stadil fjord. Ligeledes er der mange små perler af havne på Ringkøbing Fjords østside. Ønskes natur i store mængder, kan Kronheden/Klosterheden anbefales. Kør turen ad de små veje, der er der mest at se undervejs, ellers bliver det let en køretur fra A til B. Området har utroligt mange rovfugle og der er en stor vildtbestand, så husk kikkerten med på ferien.

Skøn beliggenhed i skoven, masser af stier i det skønne område.

Det er nogle dejlige fredfyldte omgivelse, men der er langt til vandet, hvis man vil gå til stranden.

Super skønt område, med skov og hav, i kort afstand.

Fanatstisk

At gå på strand nord/syd og lytte til bølgerne, er balsam for sjælen. Skønne klitter at kravle rundt i.

Omgivelserne er meget atraktive

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier » Skjul udvidet søgning »
Søg
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
Det siger vores gæster om os:
God service,
» Se flere vurderinger af Esmark her
Vejrudsigt Lodbjerg Hede
Spørgsmål til din sommerhusferie?
Esmark på facebook
Sitemap
Søger...