Sommerhuse i Lodbjerg Hede

Gæsterne siger
4.5 af 5
icon
icon
Omgivelserne er meget atraktive
Niels-Anton Nielsen, Vildbjerg
Se flere vurderinger

Lodbjerg Hede ligger øst for Houvig og er et smukt hede- og plantageområde med store, hyggelige sommerhusgrunde, der er naturligt omkranset af fyrtræer og kuperede, lyngbeklædte areaer. Her kan du nyde en dejlig ferie i fred og ro – og finde læ for den til tider kraftige vestenvind. Fra Lodbjerg Hede er der kun ca. 1 km til Houvig Strand – og ganske få kilometer til den livlige badeby Søndervig.

Aktiv ferie på Lodbjerg Hede

Er du til golf, er et sommerhus på Lodbjerg Hede det helt rigtige valg. Du har Holmsland Klit Golf store 27 hullers bane næsten lige uden for døren. Banen egner sig til både øvede og nybegyndere og råder desuden over en Par 3-bane. Læs mere om golfferie i sommerhus her.

På Lodbjerg Hede finder du desuden en 15.000 m² stor Put & Take-sø. Så elsker du at lystfiske, er dette stedet. Flere af vores feriehuse har stor fryserkapacitet – og dermed rigelig plads til den store fangst.

Alt inden for rækkevidde

Lodbjerg Hede ligger kun ganske få kilomenter fra badebyen, Søndervig. I Søndervig er der masser af gode shoppingmuligheder, hyggelige restauranter og iscaféer. Og her finder du også en række spændende aktivitetsmuligheder. I kan f.eks. bowle, dyrke fitness og yoga, køre på segways, spille mini- og adventuregolf og meget mere. Søndervig’s lange hvide sandstrand er bestemt også et besøg værd. Her er der i sommersæsonen bemandede livreddertårne og masser af liv. Læs mere om Søndervig her.

Familie på fisketur tæt på deres sommerhus i Lodbjerg Hede.

I Søndervig finder I desuden et Esmark kontor, hvor I altid kan kommer forbi og få gode ferietips, eller låne grill og andet udstyr, hvis det skulle mangle i feriehuset. Se vores åbningstider her.

Den gamle, smukke købstad Ringkøbing er også inden for rækkevidde, når du holder ferie i sommerhus på Lodbjerg Hede. I Ringkøbing finder du en lang række skønne butikker, gallerier og gode indkøbsmuligheder. Her er desuden et stort udvalg af restauranter i de hyggelige brostensbelagte gader. Ringkøbing er absolut et besøg værd, når du holder ferie på Lodbjerg Hede.

Mere for pengene på Lodbjerg Hede

På Lodbjerg Hede er feriehusene som regel lidt billigere end i f.eks. Søndervig. Husene på Lodbjerg Hede er af samme gode kvalitet og høje standard som i de øvrige områder, men pga. afstanden til Vesterhavet (maks. 1,7 km) er de en anelse billigere.

Ergo på Lodbjerg Hede får du mere for pengene, hvis du er frisk på en lidt længere gåtur for at komme til stranden.

Billeder fra Lodbjerg Hede

Video

Lodbjerg Hede Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Our guest reviews of Lodbjerg Hede

Super omgivelserne

Dejligt område med masser af små stier at gå ture i samt en hyggelig sø lige udenfor.

Skønne omgivelser med masser af høje træer og dejlig natur.

Dejlige omgivelser, kommer absolut igen.

Dejlig ugenert grund

Dejlig natur med masser af fuglefløjt. Nemt at cykle til søndervig og tæt på fiskesø og golf

Hyggelig

Dejlig stille og rolige,

Fint omgivelse til gåture. Strudsefarmen og legepladsen i gåafstand, det blev især børnene meget glad for.

Dejligt område er ikke første og bestemt ikke sidste gang vi kommer til Søndervig. Gar allerede bestilt til påsken 2023

Dejlig natur med gode muligheder for gåture.

Gode cykelstier - adgang til Ringkøbing og Søndervig. Dejlig cykeltur over Bakkes dæmning.

Lille ferieby med mange feriehuse. Tydeligt sommerhusområde. Fantastisk smuk strand

Huset ligger dejligt i naturskønne omgivelser. Stor grund med mulighed for boldspil

Omgivelserne var super, gå afstand til strand og med mulighed for gode gå tur i en dejlig natur både ved stranden men bestemt også i området omkring sommerhuset.

Ønsker en ordentlig kuperet mountainbike-bane på 5-8 km til motionister. Ønsker flere skilte med km-afmærkninger til cykelister, der cykler rundt om fjorden. Ønsker flere afmærkede små cykelruter (25-50 km) Området kunne godt blive til et cykel-paradis med disse ovenstående tiltag. I forvejen er det ret godt, men ikke helt godt nok endnu til at få cykelparadis stemplet. Og så mangler der en ordentlig moutainbike-bane i eller nær Ringkøbing. Ho ved Blåvand har en rigtig god rute. Måske har området ikke de helt samme muligheder som i Ho?Området er skabt til udendørsaktiviter. Vi holder meget af at cykle i området, men vi savnede en ordentlig kuperet moutainbike-bane nær Ringkøbing eller Søndervig. Ringkøbing er en lille hyggelig by, hvor man også kan shoppe lidt.

God natur med fin afstand til Søndervig

Flot natur og tæt på stranden og Søndervig

Gode muligheder for gåture med hunden. Byerne ligger tæt og er hyggelige

Der er gode muligheder for lange gåture i området. Både i skovområder og åbne steder. Der er ikke længere end man også kan gå ned til stranden.

Dejlige omgivelser, dejlig natur

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Det siger vores gæster om os:
Altid friske medarbejdere og imødekommende. Det var sms mod...
» Se flere vurderinger af Esmark her
Vejrudsigt Lodbjerg Hede
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...