Nyd et sommerhus i sommerferien

Sommerferie i Danmark - Hvide Sande Strand

En sommerferie i Danmark ved Vesterhavet er for mange årets helt store højdepunkt, og det er der rigtig mange grunde til. For ikke bare Vesterhavet, men også de små hyggelige badebyer på Danmarks vestkyst byder på masser af familievenlige oplevelser og en helt fantastisk sommerstemning.

Uanset om du holder sommerferie i Blåvand, Hvide Sande, Søndervig eller et af de omkringliggende ferieområder, så tør vi godt love, at du vil nyde at holde sommerferie ved Vesterhavet.

Derfor bør du holde sommerferie i Jylland

Er der mange køretimer til vores sommerhuse? Vi lover, at det er en sommerhusferie værd. Hos Esmark Feriehusudlejning har vi flere end 4100 sommerhuse at vælge imellem, når du vil på sommerferie i Jylland, og alle vores sommerhuse ligger ved Vesterhavet.

Jylland er perfekt til sommerferien, fordi du her kan holde sommerferien midt i den dejlige danske natur samtidig med, at du har et væld af muligheder for at nyde en aktiv sommerferie i Danmark.

Særligt Vestjylland er et attraktivt sted at holde sommerferie i Danmark på grund af de lækre strande ved Vesterhavet. De er flere gange er blevet kåret som de bedste i Danmark. Tilsætter du lidt hygge, storslået natur og sjove aktiviteter, så har du mange spændende oplevelser for hele familien. Få inspiration til gode oplevelser, når du holder sommerferie i sommerhus.

Find attraktive sommerhuse til dit behov

Med vores store udvalg af sommerhuse ved Vesterhavet, så har vi næsten med garanti det helt rigtige sommerhus til dig, uanset om du leder efter et stort sommerhus med pool, spabad og sauna til hele familien eller en hyggelig lille feriehytte til dig og kæresten. Og vi har sommerhuse på hele den populære strækning fra Fanø, Blåvand over Hvide Sande og Søndervig til Vester Husby.

5 tips til sjove aktiviteter i sommerferien

At holde ferie i Danmark behøver bestemt ikke være kedeligt. Faktisk har den danske vestkyst mange oplevelser tæt på alt, hvad du måske finder spændende. Herunder kan du få inspiration til de mest populære forslag. Husk, at du hos Esmark også har mulighed for gode tilbud og rabat på billetter til forlystelser.

Vandsport er en af de meget populære attraktioner i sommerferien ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Det gælder, uanset om du er øvet eller nybegynder. Det flade og lave vand i fjorden gør nemlig, at Ringkøbing Fjord er et ideelt sted at lære at dyrke for eksempel windsurfing, mens mere garvede udøvere kan lade sig udfordre i de store bølger på Vesterhavet.

Der er også rigtig gode muligheder for at dyrke lystfiskeri i Vestjylland. Du kan for eksempel fange laks i Skjern Å eller hornfisk ved slusen i Hvide Sande. Der er også en lang række familievenlige fiskesøer i Vestjylland.

I Hvide Sande kan du tage familien med til fiskeauktion i auktionshallen, hvor der over sommeren holdes en række auktioner, hvor både lokale og gæster har mulighed for at byde på friskfangede fisk i autentiske omgivelser i den gamle auktionshal.

De zoologiske haver er en stor oplevelse i sommerferien. Hvis du holder sommerferie i Blåvand, er det oplagt at besøge Blåvand Zoo, og det samme med Jyllands Park Zoo, hvis du holder ferie i området ved Søndervig.

Har du ikke lyst til dejlig dansk strand hver eneste dag? I Søndervig finder du også det store aktivitetscenter Beach Bowl, hvor der er mulighed for masser af sjov for hele familien. Her er der blandt meget andet mulighed for at bowle, tage i fitness, spille tennis og køre på segway.

Få en børnevenlig sommerferie

Dine børn vil elske at holde ferie i sommerhus ved Vesterhavet. Badestrandene er børnevenlige, og der er masser af børnevenlige aktiviteter i området. Sommerhusferie er i det hele taget den nok mest familievenlige ferieform, der findes.

Sommerferie ved Vesterhavet (Jylland)

Bad sikkert ved lækre badestrande

Ved flere af de lækre badestrande ved Vesterhavet er der livreddere til stede i sommerferien. Det gælder blandt andet i Blåvand, Hvide Sande og Søndervig. Det er dog vigtigt at huske, at du først og fremmest selv har ansvaret din og din families sikkerhed, når i bader ved Vesterhavet.

De fem baderåd lyder: Lær at svømme, gå aldrig alene i vandet, læs vinden og vandet, lær stranden at kende og slip ikke børnene af syne.

Hvorfor skal jeg leje sommerhus hos Esmark?

Du skal booke din sommerferie i Danmark hos Esmark, fordi vi har et meget stort udvalg af sommerhuse, fordi vores kvalitet og service er i top, og fordi vi samtidig er skarpe på prisen.

Lej sommerhus til sommerferien

Hos Esmark er vores rengøringsmedarbejdere ikke provisionslønnede. For det betyder mere for os, at du kommer til at sommerhus, hvor rengøringen har været helt i top, end om det tager en halv time mere eller mindre at gøre sommerhuset rent.

Du kan også komme i kontakt med vores dygtige servicemedarbejdere, hvis der fx er noget i sommerhuset, der går i stykker under jeres ophold.

Sådan lejer du et sommerhus ved Vesterhavet

Der er ingen grund til at kigge hele Danmark tyndt for at nyde en dejlig ferie. Esmark har nemlig det største udvalg af dejlige sommerhuse ved Vesterhavet. Du kan leje dit sommerhus direkte her på vores hjemmeside, men du er også altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med. Få fat i kundeservice og døgnvagt her.

chevron-down

Hvornår er det sommerferie i Danmark?

I Danmark ligger skolernes sommerferie på samme tidspunkt, uanset hvor i landet du bor. I Tyskland er det anderledes, for her afhænger det af, hvilket forbundsstat du bor i. Det skyldes, at Tyskland er et meget større land end Danmark, og det derfor vil være uhensigtsmæssigt, hvis hele landet holder ferie på samme tid.

Hvornår du har sommerferie fra arbejde, afhænger af, hvad du aftaler med din arbejdsgiver. Tidligere havde vi i Danmark det, vi kaldte industriferie, som betød, at os i industrien holdt ferie i de samme uger, men denne ordning blev afskaffet for år tilbage.

chevron-down

Hvad kan jeg lave i sommerferien?

Når du holder sommerhusferie ved Vesterhavet, er det helt op til dig selv, om den skal stå på afslapning eller masser af aktiviteter. For du har begge muligheder, når du holder sommerferie i et af vores mange lækre sommerhuse i Vestjylland.

chevron-down

Kan jeg leje et sommerhus kun for en weekend?

Hvis du ønsker at leje et sommerhus for mindre end en uge, så kan du kontakte os på mail: [email protected] Der er dog ikke mulighed for at leje for mindre end fire overnatninger.

chevron-down

Hvorfor skal jeg leje sommerhus i Vestjylland?

Vestjylland er det mest populære ferieområde i Danmark. Det skyldes i høj grad den skønne natur, de lækre badestrande og de mange muligheder for at holde en aktiv ferie for hele familien.

chevron-down

Hvordan foregår ankomst og afrejse?

Når du ankommer, får du din nøgle udleveret hos det nærmeste Esmark-kontor. Det er også her, du afleverer nøglen, når ferien er forbi. Vi har kontorer i Blåvand, Vejers, Henne, Houstrup, Bjerregård og Søndervig, og her er du altid velkommen til at henvende dig, hvis du har brug for inspiration til din sommerferie i Vestjylland.

2024
Sommer Efterår
Juli August September
Uge 27 Uge 27 Uge 31 Uge 31 Uge 35 Uge 35
Uge 28 Uge 28 Uge 32 Uge 32 Uge 36 Uge 36
Uge 29 Uge 29 Uge 33 Uge 33 Uge 37 Uge 37
Uge 30 Uge 30 Uge 34 Uge 34 Uge 38 Uge 38
Uge 31 Uge 31 Uge 35 Uge 35 Uge 39 Uge 39
    Uge 40 Uge 40
2024
Efterår Vinter
Oktober November December
Uge 40 Uge 40 Uge 44 Uge 44 Uge 48 Uge 48
Uge 41 Uge 41 Uge 45 Uge 45 Uge 49 Uge 49
Uge 42 Uge 42 Uge 46 Uge 46 Uge 50 Uge 50
Uge 43 Uge 43 Uge 47 Uge 47 Uge 51 Uge 51
Uge 44 Uge 44 Uge 48 Uge 48 Uge 52 Uge 52
    Uge 1 Uge 1
2025
Vinter Forår
Januar Februar Marts
Uge 1 Uge 1 Uge 5 Uge 5 Uge 9 Uge 9
Uge 2 Uge 2 Uge 6 Uge 6 Uge 10 Uge 10
Uge 3 Uge 3 Uge 7 Uge 7 Uge 11 Uge 11
Uge 4 Uge 4 Uge 8 Uge 8 Uge 12 Uge 12
Uge 5 Uge 5 Uge 9 Uge 9 Uge 13 Uge 13
    Uge 14 Uge 14
2025
Forår Sommer
April Maj Juni
Uge 14 Uge 14 Uge 18 Uge 18 Uge 22 Uge 22
Uge 15 Uge 15 Uge 19 Uge 19 Uge 23 Uge 23
Uge 16 Uge 16 Uge 20 Uge 20 Uge 24 Uge 24
Uge 17 Uge 17 Uge 21 Uge 21 Uge 25 Uge 25
Uge 18 Uge 18 Uge 22 Uge 22 Uge 26 Uge 26
    Uge 27 Uge 27

Ferieperioder og helligdage

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Thorsminde
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Vejers Strand
 • - Blåvand
 • - Fanø
 • - Rømø
icon
  Spørgsmål til din sommerhusferie?
  Persondata- og cookiepolitikSitemap
  Søger...