Sommerhuse i Houvig

Gæsterne siger
4.5 af 5
icon
icon
Virkelig dejlig natur.
Gæst, Danmark
Se flere vurderinger

Houvig ligger i et naturskønt og fredeligt område få kilometer nord for selve Holmsland Klit. Herfra er der hverken langt til f.eks. en 27-hullers golfbane, den livlige badeby Søndervig med restauranter, iscaféer og gode shoppemuligheder eller til den smukke gamle købstad, Ringkøbing. Således kan du sætte rammerne om en fantastisk ferie ved at leje et sommerhus i Houvig.

Smuk natur – og store naturgrunde

Området i Houvig er kendetegnet ved et smukt kuperet klitlandskab, der strækker sig helt fra hovedvejen og ud til havet. Her ligger sommerhusene på store flotte naturgrunde og dermed i god afstand fra hinanden. Fra flere af husene i Houvig er der desuden en fantastisk udsigt over de smukke enge omkring Veststadil Fjord, hvor I kan opleve masser af dyre- og fugleliv. Esmarks sommerhusudlejning i Houvig giver således rige muligheder for at nyde den smukke vestjyske natur på helt tæt hold.

Kvalitet og komfort

I Houvig finder du et stort udvalg af nybyggede sommerhuse, hvor kvalitet og komfort er helt i top. Så her kan du bare læne dig tilbage, og nyde ferien i fulde drag – både inde og ude. Kig efter antallet af stjerner og angiv dine ønsker i den blå søgeboks ude til venstre, så vil du straks få en liste over feriehuse, der lever op til dine feriedrømme. Læs mere om stjerner og kvalitet her.

Økologisk gårdbutik

Vinsmagning i sommerhusområdet Houvig.

I Houvig er der en økologisk gårdbutik, med masser af lækre specialiteter. Gårdbutikken sælger bl.a. oste, pølser og kød fra egen økologiske kvægdrift.

Tæt på Søndervig

Kun 5 minutters kørsel syd for Houvig ligger Søndervig. Her finder du masser af restauranter, aktiviteter og gode shoppemuligheder. I Søndervig afholdes bl.a. den årlige Sandskulpturfestival, hvor nogle af verdens allerbedste sandskulptører samles og bygger de op til 7 meter høje og 200 meter lange sandkunstværker. Her kan hele familien hente inspiration og forsøge at gøre de professionelle kunsten efter. Læs mere om Søndervig og sandskulpturfestivalen her.

Dejlig badestrand

Stranden ud for Houvig er stor og bred. Her er masser af plads og aldrig overrendt. Flere af vores feriehuse i Houvig ligger tæt på stranden og dermed kun få minutters gang væk. Ønsker du en mere livlig strandtur, kan du tage til Søndervig Strand. Her er der i sommerugerne bemandede livreddertårne, masser af mennesker og forskellige aktiviteter.

Golfferie i Houvig

Er du til en aktiv ferie, har du Holmsland Klit Golfklub næsten lige i baghaven kun ca. 3-4 km fra Houvig. Her finder du en velanlagt 27-hullers bane, så hvorfor ikke kombinere sommerhusferien med en runde golf eller to. Banen henvender sig både til øvede og nye golfspillere og kan være ret udfordrende pga. den til tider stærke vestenvind. Læs mere om golfferie i sommerhus her.

Ønsker du at holde ferie i smukke og rolige omgivelser og samtidig have aktiviteter, liv og leben inden for rækkevidde, er Houvig et rigtig godt valg. tryk på den orange knap for at se en oversigt med alle vores feriehuse i Houvig.

Billeder fra Houvig

Video

Houvig Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Our guest reviews of Houvig

Skønne omgivelser i stille område tæt ved havet

Skøn natur, udsigt til marker og klitter. Lidt støj fra landevejen, særligt i syd- og østenvind. Dejlig gåtur af grusvej til vandet. Høj klit skal forceres for at komme til vandet, måske ikke for ældre mennesker (?). Tæt på bageren og genbrugs-station (flasker m.v.) Skønne ture i området, særligt nordpå og væk fra Søndervig by, som er ret overbefolket og umulig at parkere i. Dejligt omkring Stadil og hele vejen til Ringkøbing, ved Gl. Sogn Kirke, Hvide Sande og Husby Klit.

Dejlige omgivelser med ro og mulighed for masser afslapning.

Man kan ikke få bedre omgivelser,hvis man kan lide strand og klitter

Skønne omgivelser. Rolige, dejlig natur, luft omkring sig.

En lise for sjælen. Kun havets brusen, vindens susen i hjælmen og fuglene høres. Så smukt et landskab væk fra turistområder med gøgl og larm.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Det siger vores gæster om os:
Føler os ALTID meget Velkommen og anbefaler altid ESMARK ti...
» Se flere vurderinger af Esmark her
Vejrudsigt Houvig
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...