Sommerhuse i Houvig

Gæsterne siger
4.5 af 5
icon
icon
Vi sætter stor pris på Vesterhavet og de mange muligheder for gå- og cykelture fra Nymindegab helt til Houvig. Der findes ingen bedre steder i Danmark.
Joan Maj Nielsen, Nærum
Se flere vurderinger

Houvig ligger i et naturskønt og fredeligt område få kilometer nord for selve Holmsland Klit. Herfra er der hverken langt til f.eks. en 27-hullers golfbane, den livlige badeby Søndervig med restauranter, iscaféer og gode shoppemuligheder eller til den smukke gamle købstad, Ringkøbing. Således kan du sætte rammerne om en fantastisk ferie ved at leje et sommerhus i Houvig.

Smuk natur – og store naturgrunde

Området i Houvig er kendetegnet ved et smukt kuperet klitlandskab, der strækker sig helt fra hovedvejen og ud til havet. Her ligger sommerhusene på store flotte naturgrunde og dermed i god afstand fra hinanden. Fra flere af husene i Houvig er der desuden en fantastisk udsigt over de smukke enge omkring Veststadil Fjord, hvor I kan opleve masser af dyre- og fugleliv. Esmarks sommerhusudlejning i Houvig giver således rige muligheder for at nyde den smukke vestjyske natur på helt tæt hold.

Kvalitet og komfort

I Houvig finder du et stort udvalg af nybyggede sommerhuse, hvor kvalitet og komfort er helt i top. Så her kan du bare læne dig tilbage, og nyde ferien i fulde drag – både inde og ude. Kig efter antallet af stjerner og angiv dine ønsker i den blå søgeboks ude til venstre, så vil du straks få en liste over feriehuse, der lever op til dine feriedrømme. Læs mere om stjerner og kvalitet her.

Økologisk gårdbutik

Vinsmagning i sommerhusområdet Houvig.

I Houvig er der en økologisk gårdbutik, med masser af lækre specialiteter. Gårdbutikken sælger bl.a. oste, pølser og kød fra egen økologiske kvægdrift.

Tæt på Søndervig

Kun 5 minutters kørsel syd for Houvig ligger Søndervig. Her finder du masser af restauranter, aktiviteter og gode shoppemuligheder. I Søndervig afholdes bl.a. den årlige Sandskulpturfestival, hvor nogle af verdens allerbedste sandskulptører samles og bygger de op til 7 meter høje og 200 meter lange sandkunstværker. Her kan hele familien hente inspiration og forsøge at gøre de professionelle kunsten efter. Læs mere om Søndervig og sandskulpturfestivalen her.

Dejlig badestrand

Stranden ud for Houvig er stor og bred. Her er masser af plads og aldrig overrendt. Flere af vores feriehuse i Houvig ligger tæt på stranden og dermed kun få minutters gang væk. Ønsker du en mere livlig strandtur, kan du tage til Søndervig Strand. Her er der i sommerugerne bemandede livreddertårne, masser af mennesker og forskellige aktiviteter.

Golfferie i Houvig

Er du til en aktiv ferie, har du Holmsland Klit Golfklub næsten lige i baghaven kun ca. 3-4 km fra Houvig. Her finder du en velanlagt 27-hullers bane, så hvorfor ikke kombinere sommerhusferien med en runde golf eller to. Banen henvender sig både til øvede og nye golfspillere og kan være ret udfordrende pga. den til tider stærke vestenvind. Læs mere om golfferie i sommerhus her.

Ønsker du at holde ferie i smukke og rolige omgivelser og samtidig have aktiviteter, liv og leben inden for rækkevidde, er Houvig et rigtig godt valg. tryk på den orange knap for at se en oversigt med alle vores feriehuse i Houvig.

Billeder fra Houvig

Video

Houvig Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Our guest reviews of Houvig

Skønne omgivelser i stille område tæt ved havet

Skøn natur, udsigt til marker og klitter. Lidt støj fra landevejen, særligt i syd- og østenvind. Dejlig gåtur af grusvej til vandet. Høj klit skal forceres for at komme til vandet, måske ikke for ældre mennesker (?). Tæt på bageren og genbrugs-station (flasker m.v.) Skønne ture i området, særligt nordpå og væk fra Søndervig by, som er ret overbefolket og umulig at parkere i. Dejligt omkring Stadil og hele vejen til Ringkøbing, ved Gl. Sogn Kirke, Hvide Sande og Husby Klit.

Dejlige omgivelser med ro og mulighed for masser afslapning.

Man kan ikke få bedre omgivelser,hvis man kan lide strand og klitter

Skønne omgivelser. Rolige, dejlig natur, luft omkring sig.

En lise for sjælen. Kun havets brusen, vindens susen i hjælmen og fuglene høres. Så smukt et landskab væk fra turistområder med gøgl og larm.

Tæt på stranden - Roligt område. God “bager” (4 min. på gå ben)

Skønt område nær strand og klitter.

Et dejligt sted

Omgivelserne er helt i top med fred og ro og smuk natur ikke langt fra havet.

Tæt på strand og skønt kuperet klitområde.

Beliggenheden er kun et smut fra stranden og naturoplevelser i klitter og bunker.

Super beliggenhed , 5min. til vester havet, god natur oplevelse

En dejlig natur

Skønne bakkede omgivelser så der er rig mulighed for at finde læ når det blæser.

Dejlige, skønt område lidt væk fra de normalt mange mennesker i Søndervig

Fine omgivelser med strand og vand samt det smukke klitlandskab.

Dejligt område mellem klitter hvor husene ikke ligger for tæt.

Dejlig strand med mange spændende bunkers.

Huset ligger perfekt i rolige omgivelser tæt til stranden og med gåafstand til både Søndervig og den hyggelige gårdbutik.

Dejlige omgivelser med ro og kort til stranden.

Herlige :)

Fantastisk område

Rigtig gode gode sti system til stranden

Skønt skønt område, hvor husene ikke ligger tæt — og hvor der er masser af plads på de breder hvide strande. Man kan gå til Vestkystens Gårdbutik — til bageren — eller hvis man er frisk, til Søndervig.

Dejlig natur

Gode grusveje, fint stinet, mange travemuligheder. Dejligt ferieområde for hunde(ejere).

Ligge dejligt mellem klitterne, ikke så langt fra stranden.

Smuk natur

Utroligt smukt og råt, som Vestjylland og Vesterhavet nu en gang er!

Huset ligger i et rigtig dejligt område med stranden som nabo, hvilket giver mulighed for nogle gode gåture til Vesterhavet. Desuden ligger huset kun få minutters kørsel fra Søndervig, og når man alligevel har tændt for bilen, ligger Ringkøbing og Hvide Sande også inden for kort afstand.

Fantastisk at være så tæt på stranden. Søndervig nås inden for få minutter.

Jeg er meget imponeret over den natur og alle de muligheder der var i området.

Smukt sted

Smukke og rolige omgivelser.

Ingen støj fra hovedvejen. Kort vej til stranden. Ligger tæt ved klitter der går ned til stranden. Dejlig ugeneret grund. Man kan opholde sig forskellige steder på grunden alt efter om man ønsker sol, skygge, læ mod vinden. Grunden er super udnyttet.

Naturlig klitområde og meget tæt på strand. Let adgang til gang og cykelruter

Naturskøn omrøde

Super skønne

Rigtig gode omgivelser. Tæt på stranden og et meget roligt område.

Lækre omgivelser , ikke mindst roligt område , og dejligt kort til strand

Meget skønt område.

Dejlig natur. Imponerende klitlandskab. Bred sandstrand.

Dejlig natur til aktiviteter for både voksne og teenager

Super område nord for søndervig. Indbyder til gåture i den dejlige natur/strand

Skøn natur

Dejlige omgivelser

Huset ligger ugenert på en grund omkranset af hyben. Der er læ for vinden hele vejen rundt om huset. Og en god overdækket terrasse , så der også er mulighed for at være ude trods regnvejr. Huset ligger i 10 min. Gåafstand fra Vesterhavet

Super skønne omgivelser.

Det er super dejlige omgivelser.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Det siger vores gæster om os:
Super godt udlejningsbureau. Med styr på tingene
» Se flere vurderinger af Esmark her
Vejrudsigt Houvig
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...