Sommerhuse i Houvig

Gæsterne siger
5 af 5
Skøn strand og dejlig natur.
Se flere vurderinger

Houvig ligger i et naturskønt og fredeligt område få kilometer nord for selve Holmsland Klit. Herfra er der hverken langt til f.eks. en 27-hullers golfbane, den livlige badeby Søndervig med restauranter, iscaféer og gode shoppemuligheder eller til den smukke gamle købstad, Ringkøbing. Således kan du sætte rammerne om en fantastisk ferie ved at leje et sommerhus i Houvig.

Smuk natur – og store naturgrunde

Området i Houvig er kendetegnet ved et smukt kuperet klitlandskab, der strækker sig helt fra hovedvejen og ud til havet. Her ligger sommerhusene på store flotte naturgrunde og dermed i god afstand fra hinanden. Fra flere af husene i Houvig er der desuden en fantastisk udsigt over de smukke enge omkring Veststadil Fjord, hvor I kan opleve masser af dyre- og fugleliv. Esmarks sommerhusudlejning i Houvig giver således rige muligheder for at nyde den smukke vestjyske natur på helt tæt hold.

Kvalitet og komfort

I Houvig finder du et stort udvalg af nybyggede sommerhuse, hvor kvalitet og komfort er helt i top. Så her kan du bare læne dig tilbage, og nyde ferien i fulde drag – både inde og ude. Kig efter antallet af stjerner og angiv dine ønsker i den blå søgeboks ude til venstre, så vil du straks få en liste over feriehuse, der lever op til dine feriedrømme. Læs mere om stjerner og kvalitet her.

Houvig: Smuk natur

Økologisk gårdbutik og lokal købmand

I Houvig er der både en økologisk gårdbutik, med masser af lækre specialiteter og en lokal købmand, der har åbent fra påske til oktober.

Her kan du gøre de daglige indkøb og hente frisk morgenbrød hver morgen. Gårdbutikken sælger bl.a. oste, pølser og kød fra egen økologiske kvægdrift.

Tæt på Søndervig

Kun 5 minutters kørsel syd for Houvig ligger Søndervig. Her finder du masser af restauranter, aktiviteter og gode shoppemuligheder. I Søndervig afholdes bl.a. den årlige Sandskulpturfestival, hvor nogle af verdens allerbedste sandskulptører samles og bygger de op til 7 meter høje og 200 meter lange sandkunstværker. Her kan hele familien hente inspiration og forsøge at gøre de professionelle kunsten efter. Læs mere om Søndervig og sandskulpturfestivalen her.

Houvig: Strand

Dejlig badestrand

Stranden ud for Houvig er stor og bred. Her er masser af plads og aldrig overrendt. Flere af vores feriehuse i Houvig ligger tæt på stranden og dermed kun få minutters gang væk. Ønsker du en mere livlig strandtur, kan du tage til Søndervig Strand. Her er der i sommerugerne bemandede livreddertårne, masser af mennesker og forskellige aktiviteter.

Golfferie i Houvig

Er du til en aktiv ferie, har du Holmsland Klit Golfklub næsten lige i baghaven kun ca. 3-4 km fra Houvig. Her finder du en velanlagt 27-hullers bane, så hvorfor ikke kombinere sommerhusferien med en runde golf eller to. Banen henvender sig både til øvede og nye golfspillere og kan være ret udfordrende pga. den til tider stærke vestenvind. Læs mere om golfferie i sommerhus her.

Ønsker du at holde ferie i smukke og rolige omgivelser og samtidig have aktiviteter, liv og leben inden for rækkevidde, er Houvig et rigtig godt valg. tryk på den orange knap for at se en oversigt med alle vores feriehuse i Houvig.

Billeder fra Houvig

Andre billeder fra Vestkysten

Aktiviteter
Fiskeri
Ferie med hund
Ferie ved stranden

Video

Andre videoer fra vestkysten

Esmark video fra youtube
LÆKKERT, Stranden og Vesterhavet i Danmark
Esmark video fra youtube
Sildefestival 2013
Esmark video fra youtube
Enestående oplevelser på to hjul i Vestjylland
Esmark video fra youtube
Gåtur på stranden
Esmark video fra youtube
November
Esmark video fra youtube
Hvide Sande
Esmark video fra youtube
Klegod
Esmark video fra youtube
Nr. Lyngvig
Esmark video fra youtube
Beach Bowls mange aktiviteter i Søndervig

Houvig Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Houvig

Gode omgivelser både ved huset/terrasserne/klitterne på grunden. Dejligt naturområde med rig mulighed for at gå på “bunker-opdagelse”. Husk at besøge Gårdbutikken på Houvig Klitvej!

Super

Dejlig rå natur

Søndervig har det man skal bruge selv i vinterhalvåret både hvad angår indkøb og restauranter ligeledes stort legeland.

Helt fantastisk naturskønt område – selvom der ligger mange sommerhuse, så virker det slet ikke klemt, og området er indrettet med stor respekt for naturen. Fantastisk at stranden og klitterne er så urørte. Og virkelig dejligt at der kun er 5 minutters kørsel ind til Søndervig, hvor man både kan handle stort ind i Meny, og hygge sig på den lokale cafe/isbar/bager.

Virkelig dejlig natur.

Rigtig flot strand og dejlige klitområder.

Omgivelserne er helt fine. Hyggelig teresse og rimeligt ugenert.

Fantastisk strand og naturområder ❤

Fint område med relativ kort afstand til vandet og den hyggelige købmandsforretning.

Närheten till havet och stranden fantastisk! Gångavstånd till affären, härliga promenadstråk, Søndervig har många möjligheter till aktiviteter och shopping. Matbutik med stort utbud!!. Vi bokade med Beach Bowl Key2Activity och det hade vi alla stor glädje av. Vi nyttjade både gymmet, bowlingen och golfen. Så Beach Bowl Key2Activity kommenderas varmt!

Flot natur. Trist med Søndervig. For discountagtig.

Vi sætter stor pris på Vesterhavet og de mange muligheder for gå- og cykelture fra Nymindegab helt til Houvig. Der findes ingen bedre steder i Danmark.

Også helt perfekte og fantastisk udsigt

Smukt, perfekt beliggenhed. Masser natur og frisk luft

Flot

Ovenud dejligt natur;)

Tæt på perfekt strand og natur.

Vi kendte området i forvejn, så alt som forventet.

Fantastiske

Vores hus lå rigtigt godt. Houvig er OK. Søndervig er et hul. Ringkøbing er fin.

Særdeles gode med mange muligheder både for for ture i klitterne og på stranden Mange ting at se i den nærmeste omegn, både med hensyn til natur og kultur

Udmærkede.

Helt i top:-))

Dejligt klitområde – super med der var cykelsti lige ved huset. Kort afstand til vandet og en god udsigt over fjorden. Selvom husene lå tæt, så kunne man ikke se / høre hinanden.

Smukt vild natur og egentlig dejligt med tyskerbunkerne på stranden. Man bliver mindet om historien hele tiden.

Omgivelserne er noget af det smukkeste natur vi har. Klit, hedelandskab og hav i en skøn blanding.

Ikke mindre end pragtfuldt!..;-)

Herlig. Men veldig mye vind…

Ganske enkelt perfekte!

Pragtfuld

Dejligt naturskønt område til afslapning og ro

Dejligt område. Tæt på strand og vand. Masser af bunkere.

Når man elsker Vesterhavet så er stedet jo perfekt. Kommer der gerne igen :-)

Skønne

Rigtig gode med mange muligheder, dog spiller pengene en afgørelse :-)

Flot udsigt fra huset. Bred og fin sandstrand.

Dejlige ture langs stranden -dejlig sti ude ved vejen vi gik lange ture hver dag -skønt

Dejligt med den brede strand så tæt på. Både Søndervig og Ringkøbing er dejlige byer.

Skønne – vi er vilde med Houvig.

Skøn strand og dejlig natur.

Skønne omgivelser og fin afstand til strand indkøb og div ..

Elsker området omkring søndervig

Find feriehus

 
Ønsker til huset:
Søg
Nulstil » Avanceret søgning » Skjul udvidet søgning »

Panoramaudsigt
Gratis slutrengøring
Tørretumbler

  Det siger vores gæster om os:
  PerfektVi er meget tilfred med service og alle andre ting. *...
  » Se flere vurderinger af ESMARK her
  Vejrudsigt Houvig
  Spørgsmål til din sommerhusferie?

  Tlf: 97 31 50 40
  Tlf: 97 31 55 40
  E-mail: post@esmark.dk

  ESMARK på facebook
  Søger...