Esmark VIP – Partnerfordele og rabataftaler

En verden af fordele! Esmarks sommerhusgæster får mange fordele, blandt andet også tilbud og rabatter hos vores samarbejdspartnere. Få mulighed for mange gode oplevelser til en skarp pris.

Vi udvider løbende vores samarbejde af attraktioner, med vores lokale partnere, hvor Esmarks sommerhusgæster vil få rabat på indgangsbilletten.

Se alle vores Esmark VIP rabataftaler her


Esmark KidsVIP

For familier med børn er der derudover mange gode tilbud at benytte sig af via vores Esmark KidsVIP pakke. Pakken tilføjes automatisk på bookingen og indeholder mange gode fordele og rabatter for de yngre gæster. Mere info finder du på vores Esmark KidsVIP side.

Vi håber I får nogle fantastiske oplevelser! 
Team Esmark

Lyngvig Fyr by night

Nu har I chancen for at besøge fyrtårnet Lyngvig Fyr om aftenen (hver onsdag), hvor I kan nyde den vanvittige udsigt over Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og det betagende klitlandskab, mens solen langsomt sænker sig i havet. Mere romantisk bliver det næppe!

En lille forsmag på den vilde udsigt fra fyrtårnets top får I via vores Vesterhavs-webcam, selvom oplevelsen oppe i tårnet naturligvis er anderledes unik med sin 360 graders udsigt.

Esmark VIP
Som gæst i et af Esmarks feriehuse får I 28% rabat på entréen til fyr hver onsdag aften (VIP-pris: 50 kr., normalpris 70 kr.). Børn under 18 år er har gratis entré. Find og book jeres aftenbesøg i Lyngvig Fyr online her.


Tilbage til oversigten

Adresse
Lyngvig Fyr, Nr. Lyngvig
Holmsland Klitvej 109
DK-6960 Hvide Sande

Lyngvig Fyr by night

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
post@esmark.dk

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...