Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

Sommerhuse ved Vesterhavet

Hos Esmark feriehusudlejning tilbyder vi dig et stort udvalg af skønne sommerhuse ved Vesterhavet med fantastisk beliggenhed tæt på vandet. Samtidig står vi til rådighed 24 timer i døgnet for at give dig en ferie i verdensklasse. Så vil du holde ferie i trygge rammer og opleve noget af Danmarks smukkeste natur, så er det bare at vælge dine kriterier ud i søgefunktionen her til venstre og finde det helt perfekte hus til en uforglemmelig ferie. Vi glæder os til at se dig!

Som du kan se på kortet nedenfor tilbyder vi et stort udvalg af sommerhuse ved Vesterhavet i områderne Blåvand, Vejers Strand, Henne Strand, Houstrup, Bork Havn, BjerregårdSkodbjerge, Haurvig, Årgab, Hvide Sande, Nr. Lyngvig, Klegod, Søndervig, Houvig, Lodbjerg Hede, Vedersø Klit, Vester Husby og Fjand.

Klik på områderne her på kortet og find frem til dit drømmesommerhus.

Group

Elsker du din hund? Det gør vi også!

I team Esmark er der mange hundeejere – og derfor er dine firbenede venner naturligvis også velkomne gæster hos os. Og for at I rigtig kan nyde ferien, har vi samlet lidt informationer omkring ferie med hund i sommerhus ved Vesterhavet.
» Mere om ferie med hund i sommerhus ved Vesterhavet.

Surfing ved Vesterhavet?

Er du surfer? Lige meget om du wind- eller kitesurfer; Her i regionen har du mulighed for begge dele. Som vandhund og sportsnørd har du ideelle muligheder for at surfe både på havet og på fjorden. For børn og nybegyndere er der mulighed for at tage kurser – eller at fornøje sig med en tur på vandski eller wakeboard hos Kabelpark i Hvide Sande. Hvis du vil vide mere om mulighederne for vandsport, har vi samlet lidt information til dig her:
» Surferens eldorado i Hvide Sande.
» Vandski for hele familien.

Om vores område

Holmsland Klit ligger ved Ringkøbing Fjord ved den danske vestkyst. Området byder på et væld af fritidsaktiviteter, lige meget om du er til sport, kultur eller naturoplevelser – på Holmsland Klit er der noget for enhver smag og interesse. Alle vores sommerhuse ligger i umiddelbar nærhed til stranden og er moderne indrettet.

Sommerhuse ved Vesterhavet til grupper eller familier med 8 eller flere personer

Til grupper eller større selskaber har vi nogle sommerhuse, som har plads til 8 eller flere personer. Mange af disse huse er desuden klassiske stråtækte huse, som mange af vores gæster kender og elsker. Så hvis I er et større selskab eller en gruppe, som vil holde ferie sammen ved Vesterhavet, så angiv blot personantallet i søgefunktion øverst til venstre og find det perfekte hus til jeres ophold!

Vores Last Minute-tilbud

Søger du et sommerhus ved Vesterhavet i sidste øjeblik, så har vi altid et par huse klar til dig. Find dit Last Minute-hus med det samme under:
» Last Minute-sommerhuse ved Vesterhavet.

Vores serviceløfte

Vi har mere end 50 års erfaring med feriehusudlejning. Derfor ved vi, at vores gæster lægger stor vægt på høj kvalitet til fornuftige priser. Derfor glæder vi os til at gøre din ferie ved Vesterhavet til en ferie i verdensklasse. Vores passionerede og erfarne Team glæder sig allerede til dit besøg! Book dit sommerhus ved Vesterhavet nu!

Oftest stillede spørgsmål

chevron-down

Hvorfor skal man tage på sommerhusferie?

En sommerhusferie er det oplagte valg til dig, der ønsker masser af frihed på ferien. Holder du ferie i sommerhus, kan du nemlig helt selv strukturere din ferietid, og ligegyldigt hvor du holder din ferie, er der spændende udflugtsdestinationer og aktiviteter for alle aldre i nærheden. Alle vores sommerhuse er beliggende i den vestjyske natur, så der er lagt op til masser af afslapning og frisk luft i flotte omgivelser.

chevron-down

Hvad koster det at leje et sommerhus?

Hos Esmark har vi et stort udbud af sommerhuse i mange forskellige afskygninger og prisklasser, så vi kan matche alle vores feriegæsters præferencer og budgetter. Hos Esmark skulle du altså gerne ganske problemløst kunne finde et sommerhus, der passer til dit budget. Desuden afhænger prisen af, om du holder ferie i højsæsonen eller lavsæsonen, og i lavsæsonen er der sågar i nogle tilfælde mulighed for at spare ekstra penge på rabatter.

chevron-down

Hvad er det bedste sted at leje et sommerhus?

Hvilket område, der er det bedste til din ferie, afhænger af dine specifikke ønsker til beliggenheden og forestillinger om ferien. Drømmer du om masser af plads og rolige og naturskønne omgivelser på ferien, er områderne ved Husby, Vedersø, Lodbjerg Hede, Houstrup, Jegum og Grærup blandt de mest oplagte til din sommerhusferie. Vil du derimod gerne bo tæt på byen, er Søndervig, Hvide Sande, Henne Strand, Vejers Strand og Blåvand måske mere attraktive for dig.

chevron-down

Hvilke typer af sommerhuse har Esmark?

Hos Esmark råder vi over mere end 4800 sommerhuse, og derfor er vores udvalg af sommerhuse både stort og alsidigt. Vi har alt fra aktivitetshuse og femstjernede luksushuse med faciliteter som pool, udendørs spabad og sauna til helt klassiske sommerhuse med brændeovn og stråtag. Ligegyldigt hvilke præferencer du har til din feriebolig, finder du altså et sommerhus, der passer til dine ønsker og behov, blandt vores udvalg.

chevron-down

Hvorfor bør du leje et sommerhus gennem Esmark?

Der er flere gode grunde til at leje sommerhus gennem Esmark. Først og fremmest gør vores store udvalg af sommerhuse, at du har de bedste betingelser for at finde dit drømmehus til ferien. Derudover følger der en række fordele med såsom vores gratis Fordelspakke, der dækker dig ind mod eventuelle uforudsete vanskeligheder, vores praktiske SMS-service og vores døgnvagt, som sikrer, at du altid kan få fat på os i tilfælde af nødsituationer på ferien.

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...