Lej dit næste sommerhus i Ho

Ho er et charmerende, lille ferieområde på vestkysten, kun få kilometer fra den populære ferieby Blåvand og det brusende Vesterhav. Fred, ro og smuk natur er blot noget af det, Ho har at byde på.

I Ho finder I et varieret udbud af sommerhuse, typisk beliggende på store grunde og omgivet af høje træer og tæt buskads. Her kan I altså holde en ugeneret ferie med masser af plads og samtidig kort vej fra diverse attraktioner og aktiviteter.

Et feriehus i Ho er således ideelt til både naturelskeren og børnefamilien – og også til jer, der bare ønsker fred, ro og god plads på jeres ferie. Når I lejer et feriehus hos Esmark Feriehusudlejning i Ho, skal I afhente nøglen på vores kontor i Blåvand. Herfra er der kun omtrent 6 kilometer til ferieområdet.

Et mekka for både naturelskeren og lystfiskeren

Når I holder ferie i Ho, får I virkelig mulighed for at opleve den unikke vestjyske natur på helt tæt hold. Kilometerlange cykel- og vandrestier snor sig gennem det smukke landskab, og både til fods og på cykel kan I gå på opdagelse i det grønne. I kan blandt andet besøge Ho Plantage, hvor skov og hede vokser vildt, og hvor I også kan være heldige at få et glimt af dyrelivet med.

Ferieområdet i Ho ligger lige ud til Ho Bugt – et dansk farvand, der udgør den nordlige ende af vadehavet. Fra vandkanten har I udsigt til den ubeboede ø, Langli, som ligger i den sydlige ende af bugten.

Endnu et natur-hotspot, der bestemt er et besøg værd på ferien, er halvøen Skallingen. Det fredede og ubeboede naturområde er hjemsted for et mangfoldigt fugleliv, og om sommeren går der kvæg på engene. I kan også være heldige at skimte en sæl eller to i vandkanten.

Ho Fiskesø

Også lystfiskeren vil elske en ferie i Ho. Hele året rundt, fra solopgang til solnedgang, kan der nemlig fanges friske ørreder i det 8.500 kvadratmeter store lystfiskerparadis, Ho Fiskesø. Der ligger flere Put and Take-søer i områderne omkring Ho, for eksempel i Nr. Nebel, Grærup og Vrøgum.

Masser af aktiviteter i Ho – bowling, legeland, badeland og golfbane

Lad jer ikke narre af områdets rolige karakter. Der er masser af aktiviteter at tage sig til både i og omkring Ho. Centralt i området ligger et feriecenter med bowling, indendørs legeland med hoppeborg og ikke mindst et stort badeland, der blandt andet rummer vandrutsjebane, spabad, dampbad og sauna.

Ho er også hjemsted for Blåvandshuk Golfbane, hvor I blandt andet kan udfordre jer selv og hinanden på den store 18 hullers-golfbane. Lige ved siden af ligger en restaurant med udsigt over både golfbanen og Ho Bugt, hvor I passende kan spise et godt måltid mad efter slaget. I kan også tage ud og spise fint på den charmerende Ho Kro, hvis motto meget passende lyder ”Gourmet på vestjysk”.

Der ligger også attraktioner af mere kulturel karakter i Ho. Besøg for eksempel Thomas Lange-haven, som er et anlæg, der støder op til Ho præstegård, og er lavet til minde om digteren Thomas Lange. Eller tag forbi den romantiske landsbykirke, Ho Kirke, der blandt andet rummer det ældst bevarede kirkeskib i Norden.

Bo tæt på Blåvands hyggelige ferieby og det brusende Vesterhav

Ferieområdet Ho ligger kun få kilometer fra den nærmeste ferieby, Blåvand, og det fantastiske Vesterhav. I kan både tage bilen og hoppe på cyklen og følge den korte vej ind til centrum og videre til havet.

Blåvands bymidte byder på alt fra hyggelige specialbutikker og indkøbsmuligheder til lækre restauranter og caféer. I kan også besøge den lokale attraktion, Blåvandshuk Fyr, som er placeret på Danmarks vestligste punkt. Fra toppen af fyrtårnet har I en fænomenal panoramaudsigt til kysten.

Den brede sandstrand og det brusende Vesterhav er en fascinerende oplevelse hele året rundt. De høje klitter og de dansende bølger er bare noget, der skal opleves, og den salte havluft er rent velvære for krop og sjæl. Specielt i sommermånederne inviterer havet til en forfriskende dukkert og solbadning på stranden.

Et oplagt valg til en familieferie tæt på havet

Et sommerhus i Ho er et godt valg til en familieferie tæt på havet. Kombinationen af det rolige ferieområde med store grunde og de mange aktiviteter, nærområdet byder på, er helt ideel, hvis I har børnene med på ferien.

Ud over bowling, legeland og badeland centralt i Ho, er der også en zoologisk have i den nærliggende ferieby Blåvand, hvor både hjemligt kendte og eksotiske dyr holder til.

En anden destination, I bestemt bør kigge forbi med børnene, er Blåvands berømte bolsjekogeri. Her kan I følge med, når der bliver lavet bolsjer på fabrikken, og stedet byder også på en stor butik med isbar, café og alverdens bolsjevarianter, lige til at tage med hjem til feriehuset.

Har I ældre børn med på ferien, er det måske nærmere bunkermuseet Tirpitz i Blåvand, I skal aflægge et besøg. Her kombineres vestkystens lærerige historie med helt fænomenale visuelle oplevelser, der vil imponere både store og små.

Varieret udbud af feriehuse i Ho hos Esmark Feriehusudlejning

Esmark Feriehusudlejning tilbyder et alsidigt udvalg af feriehuse i Ho, hvor der er noget for enhver smag. Her kan I leje alt lige fra luksushuse med swimmingpool eller udendørs spabad til charmerende, stråtækte sommerhuse, der emmer af klassisk ferieidyl.

I kan finde hele vores udvalg af feriehuse i Ho her på vores hjemmeside, hvor I desuden har mulighed for at tilrettelægge jeres søgning præcis efter jeres kriterier – ikke kun ankomst og antal personer, men også faciliteter såsom brændeovn, sauna og stjernevurdering.

Afhent nøglen til jeres feriehus på vores kontor i Blåvand

Når I lejer jeres feriehus i Ho hos Esmark, skal I afhente nøglen på vores kontor i Blåvand. Den karakteristiske stråtækte murstensbygning er nem at kende og ligger centralt i byen med tilhørende parkeringsplads.

På kontoret står vores søde, blåblusede kollegaer klar til at give jer en god start på ferien med al den information, I har brug for, både omkring det praktiske og omkring området i sig selv.

Fra vores kontor i Blåvand er der kun 6 kilometer til Ho, så I skal ikke sidde længe i bilen, før I har nået jeres sommerhusadresse.

chevron-down

Hvor ligger Ho?

Ho er et lille ferieområde på den jyske vestkyst. Området ligger cirka 6 kilometer fra både Blåvand og Vesterhavet.

chevron-down

Hvor finder jeg den nærmeste købmand?

Der ligger ikke nogen købmand direkte i Ho, men i den nærliggende ferieby, Blåvand, finder I to gode supermarkeder, hvor I kan handle alt ind til ferien.

chevron-down

Hvilke aktiviteter er der i og omkring Ho?

Der findes et hav af aktiviteter både i og omkring Ho. Ferieområdet byder på aktiviteter for alle aldre og interesser:

 • Ho Ferie- og Aktivitetscenter (direkte i Ho)
 • Blåvandshuk Golfbane (direkte i Ho)
 • Ho Fiskesø (direkte i Ho)
 • Blåvand Zoo (cirka 6 kilometer væk)
 • Bunkermuseet Tirpitz (cirka 6 kilometer væk)
 • Blåvand Bolcher (cirka 6 kilometer væk)
 • Hvidbjerg Strand (cirka 7 kilometer væk)
 • Blåvandshuk Fyr (cirka 10 kilometer væk)
chevron-down

Hvor henter vi nøglen til vores feriehus i Ho?

Når I lejer et feriehus i Ho, skal I hente nøglen på Esmarks kontor i Blåvand. Den karakteristiske, stråtækte murstensbygning er let at kende på afstand, og I kan parkere jeres bil på den store parkeringsplads direkte ved vores kontor.

Ho Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Thorsminde
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Vejers Strand
 • - Blåvand
 • - Fanø
 • - Rømø
icon
Det siger vores gæster om os:
Søde imødekommende og meget venligt personale
» Se flere vurderinger af Esmark her
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...