Et sommerhus ved vestkysten er perfekt til en spontan miniferie

Trænger du til at komme væk fra hverdagen inden længe? Så er en spontan miniferie i et sommerhus på vestkysten altid værd at køre efter. Ring til os, så finder vi sammen det helt rigtige sommerhus til en kortfristet ferie.

Hvad enten du vælger sommerhus eller et af vores centralt beliggende feriecentre, så er det helt perfekte valg til en forlænget weekend eller afslappede feriedage midt på ugen, – eller måske en miniferie hen over helligdagene. Selv en kort ferie giver masser af strøm på batterierne, og her på den smukke vestkyst er der rigelig mulighed for at slappe af i den smukke natur og i et hyggeligt feriehus eller lejlighed.

Det er muligt at bestille en kortfristet miniferie hos os, uanset om du har et par fridage midt på ugen, eller om du vil holde en forlænget weekend. Du kan sende os en email med dine forventninger og krav til ønskeferieboligen, så laver vi et godt tilbud til dig, med vores bedste forslag til en kortfristet miniferie i Vestjylland. Du må selvfølgelig også altid gerne ringe til os.

Vi har ferielejligheden ved Vesterhavet til din miniferie

I de hyggelige feriebyer; Vejers Strand eller Blåvand, har vi små fine ferielejligheder, som er utroligt velegnede til en afslappende weekend eller en spontan miniferie midt på ugen. I Henne Strand, kun 100 meter fra det brusende Vesterhav, har vi også velegnede lejligheder, som kan bookes året rundt. I både Blåvand og Henne Strand er forretninger og restauranter åbne året rundt.

Hvis I rejser flere venner sammen eller måske hele familien, så har vi fine sommerhuse i, i sær Houstrup, men også andre af vores områder, som egner sig perfekt til en hyggelig miniferie. Send os din forespørgsel eller ring til os, så finder vi det hus eller den lejlighed, der passer bedst til dine ønsker og din miniferie.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Send din forespørgsel til os

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Min. 4 overnatninger

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Esmark på facebook

Vind kr. 3.500,-

Få gratis tips og ideer og vær med i lodtrækningen om feriegavekort.

Tilmeld nyhedsbrev

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon

 

69 15 96 11
post@esmark.dk

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...