Miniferie i sommerhus – forkæl dig selv og din familie

Miniferie i sommerhus ved vesterhavet

Trænger du til at komme væk fra hverdagen inden længe? Så er en spontan miniferie i sommerhus i Danmark altid værd at køre efter. Her kan du koble fra, få pulsen ned og bare nyde at være sammen med de mennesker, du holder af.

Med miniferie og weekendophold får du ikke blot en pause fra hverdagen. Det er også her, du kan tilbringe et par dage med din partner eller familien, mens nye hyggelige minder bliver skabt. Gør noget særligt ud af fridagene slip væk fra hverdagens trummerum.

Vores sommerhuse hos Esmark ligger i Vestjylland. Her er der kort afstand til både flot natur, spændende byer og kilometerlang strand. Det er mere end rigeligt til 3 overnatninger, hvor hele familien kan slappe af. Både sommer, efterår, vinter og forår. Gå en tur langs stranden, se området eller læs en god bog foran brændeovnen. Du bestemmer helt selv tempoet.

Udvalget af sommerhuse varierer. For at nyde en skøn miniferie i sommerhus skal du blot sende os en forespørgsel for booking af miniferie. Udfyld formularen på siden, så sender vi dig tilbud på en kortfristet miniferie hurtigst muligt. Vi har en række udvalgte sommerhuse, der blot venter på jeres ankomst og weekendophold. Du kan også tage et kig på vores favorable Last Minute-tilbud.

 

Skab den bedste miniferie i Danmark

Hos Esmark behøver du ikke lede hele Danmark tyndt for at finde gode sommerhuse. Vi har nemlig et flot udvalg af sommerhuse ved Vesterhavet – velegnede til en miniferie og weekendophold. Dermed er du garanteret naturskønne omgivelser hele året. For ligesom Vesterhavet indbyder til badning om sommeren, er den fantastisk til lange gåture i vinterhalvåret. Her kan du rigtig blive blæst igennem i den friske og til tider hårde vind på stranden.

Er der tale om en romantisk tur med kæresten eller ægtefællen? Så må du heller ikke snyde dig selv og din bedre halvdel fra et skønt weekendophold. Nyd solnedgangen i klitterne. Udsigten er intet mindre end fantastisk. Den korte afstand til vand og strand lægger op et til romantisk ophold på blot få dage.

Tag familien med på skønt weekendophold

At holde ferie i sommerhus er formentlig den mest familievenlige ferieform, der findes. Her er der plads til, at børnene kan lege både inde og ude. Du bor midt i den smukke danske natur, og hos Esmark er du garanteret en beliggenhed tæt på Vesterhavet.

En miniferie kan være en god måde at komme tættere på hinanden, og det er altid hyggeligt med nogle omgivelser, der er anderledes end de vante.

Når du holder miniferie ved Vesterhavet, er du samtidig tæt på en lang række familievenlige aktiviteter, og det gælder uanset, om du holder miniferien i Blåvand, Søndervig eller et af de andre skønne ferieområder i Vestjylland.

En miniferie i sommerhus kan også være en god måde at komme tættere på hinanden. For det er bare altid hyggeligt med nogle dejlige omgivelser, der er anderledes end de vante. Hvad leder du selv efter? Uanset din årsag til en miniferie i Danmark, så har vi helt sikkert sommerhuse til dit behov.

5 aktiviteter til miniferien i Danmark

Leder du efter sjove aktiviteter for børn tæt på dit sommerhus? Blandt de mest populære og familievenlige ferieaktiviteter i Jyllands kan nævnes Legoland i Billund, Blåvand Zoo, Lyngvig Fyr, Jyllandsakvariet i Thyborøn og aktivitetscentret Beach Bowl i Søndervig.

På en miniferie i sommerhus i Vestjylland er der også rigtig gode muligheder for at dyrke lystfiskeri eller vandsport. Lystfiskeri kan fx dyrkes i Hvide Sande, hvor der i forårsmånederne fanges rigtig mange sild ved slusen midt i byen. En anden mulighed er at tage en tur til Skjern Å, hvor der er mulighed for at fange laks.

Hvide Sande er også stedet at tage hen, hvis du vil dyrke vandsport, uanset om du er til windsurfing, SUP eller noget helt tredje.

Find ferieboligen til jeres miniferie

Hos Esmark finder du et flot udvalg af sommerhuse til en miniferie tæt på vandet. Alle har naturligvis internet og i langt de fleste af vores boliger er det også tilladt af have hunden med på ferie. Vi tør godt love, at din hund vil få en fantastisk tid ved Vesterhavet.

Vi har sommerhuse i alle prisklasser. Prisen afhænger først og fremmest af størrelse, standard og beliggenhed. Pejs eller brændeovn er tæt på det nærmeste standardinventar i vores sommerhuse, og der er spabad og sauna i næsten halvdelen af vores ferieboliger – perfekt til en miniferie eller forlænget weekendophold.

I de hyggelige feriebyer Vejers Strand eller Blåvand har vi små fine ferielejligheder, som er utroligt velegnede til et afslappende ophold eller en spontan miniferie midt på ugen. I Henne Strand, kun 100 meter fra det brusende Vesterhav, har vi også velegnede lejligheder til din ferie. Book et ophold sammen med dem, du holder af. Hos Esmark er der lagt op til en hyggelig forlænget weekend i Danmark.

Miniferie sommerhus – Lej en miniferiebolig her

Hvis du vil booke en miniferie hos Esmark, så udfylder du skemaet nedenfor. Her indtaster du dine informationer og dine ønsker til miniferien eller den forlængede weekend. Du er også altid velkommen til at ringe til os for at få en snak om mulighederne. Du skal være opmærksom på, at der som minimum skal bestilles med fire overnatninger.


Send din forespørgsel til os

 • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
 • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
 • Min. 3 overnatninger

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.chevron-down

Hvornår kan jeg bestille en miniferie?

Vil du gerne leje et sommerhus hurtigst muligt? Der er bedst chance for at få fingre i en miniferie i ydersæsonen, men du er altid velkommen til at sende os en forespørgsel på et weekendophold.

chevron-down

Hvad skal jeg selv medbringe i et sommerhus?

Da der er tale om få dage i Danmark med overnatninger, er det typisk begrænset, hvad du bør pakke til dit sommerhus. Du behøver faktisk ikke medbringe andet end tøj til årstiden, en tandbørste og dit gode humør. Med et forlænget ophold hos Esmark har du alt, hvad du skal bruge.

Hvis du ikke vil bestille sengelinned hos os, skal du selv medbringe det. Der er også mulighed for at leje udstyr af forskellig slags hos Esmark. Det kan for eksempel være trækvogne.

Læs mere om hvad du bør medbringe her.

chevron-down

Hvor mange husdyr må jeg tage med?

At leje et sommerhus giver ikke altid plads til en sød hund. Dog er det tilladt at have husdyr med på ferie i langt de fleste af Esmarks sommerhuse – hele året. Vi har også et udvalg af sommerhuse, hvor du må have to hunde med og enkelte, hvor det er tilladt at have tre firbenede venner med på ferien. Så der er masser af muligheder for at holde miniferie med hund hos os.

chevron-down

Hvordan foregår ankomst og afrejse?

Du får udleveret nøglen hos det nærmeste Esmark-kontor. Vi har kontorer i både Søndervig, Bjerregård, Houstrup, Henne, Vejers og Blåvand, så du har aldrig langt til det nærmeste Esmark-kontor. Her får du også de praktiske informationer om dit sommerhus og et strømkort, så du kan aflæse strøm og evt. andre forbrugsudgifter.

Du afleverer nøglen, når miniferien er forbi, på samme kontor, hvor du modtog den.

chevron-down

Hvor finder jeg nøglen, hvis jeg ankommer sent?

Hvis du ankommer uden for vores åbningstider, så kan du hente din nøgle i et nøglerum på det Esmark-kontor, der ligger nærmest dit feriehus.

Dit sommerhus vil altid være klar senest klokken 15.00 på ankomstdagen. Er dit sommerhus klar før ankomst, får du en sms med besked om, at du kan hente din nøgle og flytte ind tidligere end klokken 15.00.

chevron-down

Hvordan foregår rengøring?

Du har mulighed for at book Esmark til at gøre rent efter dit weekendophold, så du kan afslutte miniferien i ro og mag. Du kan også vælge selv at stå for rengøringen. Hvis Esmark skal stå for rengøringen, skal du være ude af huset senest klokken 9.00 på afrejsedagen. Hvis du selv står for rengøringen, skal du være ude af huset senest klokken 10.00

chevron-down

Skal jeg selv have dyner og puder med?

Nej, der er dyner og puder i feriehuset, men du skal selv medbringe sengelinned, medmindre du vælger at leje det hos os.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Thorsminde
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Vejers Strand
 • - Blåvand
 • - Fanø
 • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...