Miniferie – forkæl dig selv og din familie

Miniferie i sommerhus ved vesterhavet

Trænger du til at komme væk fra hverdagen inden længe? Så er en spontan miniferie i sommerhus i Danmark altid værd at køre efter. Her kan du koble fra, få pulsen ned og bare nyde at være sammen med de mennesker, du holder af.

Den perfekte miniferie ved Vesterhavet

Hos Esmark har vi et meget stort udvalg af sommerhuse ved Vesterhavet, som er velegnede til en miniferie. Dermed er du garanteret naturskønne omgivelser uanset årstiden. For ligesom Vesterhavet indbyder til badning om sommeren, er den perfekt til lange gåture i vinterhalvåret, hvor du rigtig kan blive blæst igennem i den friske og til tider hårde vind på stranden.

Er der tale om en romantisk tur med kæresten eller ægtefællen, må du heller ikke snyde dig selv og din bedre halvdel fra at nyde solnedgangen i klitterne. Udsigten er intet mindre end fantastisk.

Tag familien med på forlænget weekend

At holde ferie i sommerhus er formentlig den mest familievenlige ferieform, der findes. Her er der plads til, at børnene kan lege både inde og ude. Du bor midt i den smukke danske natur, og hos Esmark er du garanteret en beliggenhed tæt på Vesterhavet.

En miniferie kan være en god måde at komme tættere på hinanden, og det er altid hyggeligt med nogle omgivelser, der er anderledes end de vante.

Når du holder miniferie ved Vesterhavet, er du samtidig tæt på en lang række familievenlige aktiviteter, og det gælder uanset, om du holder miniferien i Blåvand, Søndervig eller et af de andre skønne ferieområder i Vestjylland.

5 aktiviteter til miniferien i Jylland

Blandt de mest populære og familievenlige ferieaktiviteter i Jyllands kan nævnes Legoland i Billund, Blåvand Zoo, Lyngvig Fyr, Jyllandsakvariet i Thyborøn og aktivitetscentret Beach Bowl i Søndervig.

På en miniferie i sommerhus i Vestjylland er der også rigtig gode muligheder for at dyrke lystfiskeri eller vandsport. Lystfiskeri kan fx dyrkes i Hvide Sande, hvor der i forårsmånederne fanges rigtig mange sild ved slusen midt i byen. En anden mulighed er at tage en tur til Skjern Å, hvor der er mulighed for at fange laks.

Hvide Sande er også stedet at tage hen, hvis du vil dyrke vandsport, uanset om du er til windsurfing, SUP eller noget helt tredje.

Bredt udvalg af ferieboliger til jeres behov

Vi har et meget stort og meget varieret udvalg af sommerhuse, så du skal ikke tøve med at tage fat i os, uanset om du drømmer om at holde miniferie i en lille hytte tæt på vandet eller i et stort familievenligt sommerhus med pool og plads til hele familien. I langt de fleste af vores sommerhuse er det også tilladt af have hunden med på ferie, og vi tør godt love, at din hund vil få en fantastisk tid ved Vesterhavet.

Vi har sommerhuse i alle prisklasser, og prisen afhænger først og fremmest af størrelse, standard og beliggenhed. Pejs eller brændeovn er på det nærmeste standardinventar i vores sommerhuse, og der er spabad og sauna i næsten halvdelen af vores sommerhuse – perfekt til en miniferie eller en forlænget weekend.

I de hyggelige feriebyer; Vejers Strand eller Blåvand, har vi små fine ferielejligheder, som er utroligt velegnede til en afslappende weekend eller en spontan miniferie midt på ugen. I Henne Strand, kun 100 meter fra det brusende Vesterhav, har vi også velegnede lejligheder, som kan bookes året rundt.

Lej et luksussommerhus i weekenden

Skal det hele bare være lidt ekstra lækkert, så tag et kig på vores store udvalg af luksussommerhuse. Vores luksussommerhuse kan også lejes for en forlænget weekend. En meget stor del af vores sommerhuse har både spabad og sauna, og vi har også næsten 200 sommerhuse og ferielejligheder med egen pool eller med adgang til pool.

Når du søger på vores sommerhuse i søgefunktionen på vores hjemmeside, vil du se, at de enkelte sommerhuse har et antal stjerner. Fem stjerner er det højeste antal, man kan opnå hos Esmark, og der er her tale om vores allerbedste huse, som alle er velplejede og smagfuldt indrettede med moderne møbler og masser af udstyr. Vi har lige knap 400 5-stjernede sommerhuse at vælge imellem.

Sådan lejer du en miniferiebolig hos os

Hvis du vil booke en miniferie hos Esmark, så udfylder du skemaet nedenfor. Her indtaster du dine informationer og dine ønsker til miniferien eller den forlængede weekend. Du er også altid velkommen til at ringe til os for at få en snak om mulighederne. Du skal være opmærksom på, at der som minimum skal bestilles med fire overnatninger.

 


Send din forespørgsel til os

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Min. 4 overnatninger

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


chevron-down

Hvornår kan jeg bestille en miniferie?

Hos Esmark kan du holde miniferie i sommerhus hele året rundt.

chevron-down

Hvordan foregår ankomst og afrejse?

Du får udleveret nøglen hos det nærmeste Esmark-kontor, og vi har kontorer i både Søndervig, Bjerregård, Houstrup, Henne, Vejers og Blåvand, så du har aldrig langt til det nærmeste Esmark-kontor. Her får du også de praktiske informationer om dit sommerhus og et strømkort, så du kan aflæse strøm og evt. andre forbrugsudgifter.

Du afleverer nøglen, når miniferien er forbi, på samme kontor, hvor du modtog den.

chevron-down

Hvor finder jeg nøglen, hvis jeg ankommer tidligt?

Hvis du ankommer uden for vores åbningstider, så kan du hente din nøgle i et nøglerum på det Esmark-kontor, der ligger nærmest dit feriehus.

Dit sommerhus vil altid være klar senest klokken 14.00 på ankomstdagen, og hvis det er klar tidligere, så modtager du en sms, for så er du meget velkommen til at flytte ind tidligere end klokken 14.00 (kl. 15.00 fra sæson 2021)

chevron-down

Skal jeg selv have dyner og puder med?

Nej, der er dyner og puder i feriehuset, men du skal selv medbringe sengelinned, medmindre du vælger at leje det hos os.

chevron-down

Hvordan foregår rengøring?

Du har mulighed for at bestille Esmark til at gøre rent efter dit ophold, så du kan afslutte miniferien i ro og mag. Du kan også vælge selv at stå for rengøringen. Hvis Esmark skal stå for rengøringen, skal du være ude af huset senest klokken 9.00 på afrejsedagen, og hvis du selv står for rengøringen, skal du være ude af huset senest klokken 9.00

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon

 

69 15 96 11
post@esmark.dk

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...