Esmark Feriehusudlejnings nye bykontor i Hvide Sande

Esmark Feriehusudlejnings nye bykontor i Hvide Sande

Kontakt Esmark Servicekontor i Hvide Sande

Har du brug for vores hjælp, også udenfor åbningstiderne, kan du henvende dig på et af vores Esmark servicekontorer: Åbningstider & 24-timers-beredskab (nødnummer)

Adresse

Kirkevej 6
6960 Hvide Sande

Kontakt

Telefon: 69 15 96 20
E-mail: [email protected]

Nøgleudlevering

Nøglen kan afhentes fra kl. 15.00, men vi udleverer den også gerne tidligere på dagen, hvis feriehuset er klar til indflytning før tid.

Ankomst udenfor åbningstid

Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid finder du en kuvert med information og nøglerne til dit feriehus i vores nøglerum. Du finder nøglerummet til højre for receptionen. Dørkoden finder du på dit lejebevis.

Åbningstider

Påske til og med oktober
Man - fre 9.00 - 16.00
Lørdag 8.00 - 17.00
Søndag 9.00 - 16.00
November til påske
Man - fre 9.00 - 16.00
Lørdag 9.00 - 16.00
Søndag 9.00 - 15.00

Ferierådgivere

Picture of Margrethe B. Christensen

Margrethe B. Christensen
Bureauchef

69 16 95 79
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Efter uddannelse og udlandsrejser flyttede jeg vestpå igen i 2006. Vores skønne natur, fællesskabet, familien og det positive livssyn bekræfter mig fortsat i, at det var et godt valg. Mine ansættelser har primært været indenfor børn og unge i udsatte positioner, hvor jeg har været sagsbehandler, udviklingskonsulent, leder, underviser mm. Min uddannelsesmæssige baggrund er bl.a. bachelor i statskundskab, socialrådgiver, master i etik og værdier i organisationer. Jeg motiveres af udvikling, ansvar og relationer. Fritiden bruges på heste og mine to piger. Jeg kom til Esmark den 1.05.2022.

Picture of Stella Johannesen

Stella Johannesen
Souschef

69 15 96 40
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, og er siden hen flyttet til Ringkøbing. Jeg elsker at rejse, og tager ofte til Færøerne for at besøge min familie. Min fritid bruger jeg ofte sammen med familie og venner, og derudover kan jeg godt lide at være aktiv, og bruge den smukke natur på vestkysten. Jeg startede hos Esmark i 2018 som sommerfugl og i 2019 blev jeg kontorelev. Efterfølgende startede jeg med at læse HD, og er nu i gang med at læse HD i Ledelse og Organisation på Syddansk Universitet, ved siden af arbejdet.

Picture of Ingrid Vallin Jensen

Ingrid Vallin Jensen
Ferierådgiver

69 16 95 72
[email protected]

Jeg har altid arbejdet indenfor turistbranchen men har siden 1995, hvor jeg flyttede til Jylland fra Sjælland, arbejdet i sommerhusbranchen i samme firma. Siden 2000 har jeg stået for kundeservice og kvalitetssikring og har i den forbindelse rejst meget rundt i de forskellige afdelinger både i Danmark og udlandet, hvor jeg har set lidt af hvert. De sidste 9 år, har jeg pendlet mellem Jylland og hovedstadsområdet. Jeg er dog utrolig glad for at være vendt hjem til min familie hele ugen, og jeg ser i høj grad frem til at blive en del af Esmark teamet i Blåvand – jeg skal gøre mit yderste for at være et positivt medlem af teamet. Jeg bor i Rødding sammen med min mand og vores hund Snowy. Vi har 2 voksne døtre og 4 børnebørn, som alle er bosat i det jyske. Vores store passion er USA, hvor jeg har været en hel del gange sammen med min mand, hvor vi specielt har rejst i Midtvesten, hvor vi har nogle rigtig gode venner i Nebraska, som jo er en del af det virkelige ”Vilde Vesten” med Rodeo, brændemærkning af kvæg m.m.

Picture of Lone Juhl

Lone Juhl
Ferierådgiver

69 16 95 86
[email protected]

Jeg er opvokset i Ølgod og har de sidste 26 år været bosat i Ringkøbing sammen med min mand og har derfor et godt kendskab til det vestjyske. Vi har sammen tre voksne børn, der alle bor i Aarhus. Jeg er uddannet salgsassistent og nyder at have med mennesker at gøre og yde en god service. Derfor blev jeg i oktober 2022 en del af Team Esmark, hvor jeg kan gøre brug af mine kvalifikationer. I min fritid sætter jeg pris på en gåtur i den vestjyske natur, læse en god bog og dyrke forskellige motionsformer.

Picture of Sandra Masur

Sandra Masur
Ferierådgiver

69 16 95 63
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Tyskland og har boet på en smuk gård i Nr. Nebel siden dec. 2020 med min mand, vores 3 børn, hunde, heste og alle mulige andre dyr. Først arbejdede jeg som rengøringsassistent i et andet udlejningsbureau, og er siden januar 2023 del af Esmark-teamet i Hvide Sande, hvilket jeg er meget glad for. Jeg nyder virkelig rådgive og hjælpe vores gæster, fordi ikke to dage er ens, det er dejligt at se tilfredse gæster, og vi har det altid sjovt sammen i vores team. I min fritid kan jeg godt lide at være i naturen, og jeg kan godt lide at være sammen med min familie og vores dyr. Jeg elsker også (dyreliv-) fotografering og nyder det virkelig, når jeg finder tid til at gennemføre forskellige fotoideer.

Picture of Jörn Burfeind

Jörn Burfeind
Ferierådgiver

69 15 96 54
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Hamborg. Takket være mine Danmarks-tossede forældre tilbragte jeg, fra jeg var helt lille, mine ferier i Danmark, specielt på vestkysten. Det var en tradition for familien at være her og vi besøgte området fra Blåvand til Søndervig, og jeg kom til at kende området rigtig godt. Senere hen, da jeg blev lidt ældre, tog jeg herop for at nyde Danmarks skønne natur sammen med mine islandske heste. I dag bor jeg i Henne tæt ved Blåbjerg-plantage. I marts 2023 startede jeg job hos Esmark. Jeg er meget glad for arbejdet, hvor jeg sammen med mine kollegaer brænder for at give vores gæster den bedst mulige ferie.

Picture of Lillian Green Jørgensen

Lillian Green Jørgensen
Ferierådgiver

69 15 96 20
[email protected]

Picture of Juliane Bothe

Juliane Bothe
Ferierådgiver

69 16 95 70
[email protected]

Jeg kommer fra Tyskland og voksede op i Berlin. I Tyskland arbejdede jeg som juridisk assistent i en stor virksomhed i 15 år. I 2023 emigrerede jeg til Danmark med min familie, og vi bor nu idyllisk på landet. Jeg kan godt lide at bruge min fritid i naturen og i haven sammen med mine børn og vores hunde. Jeg dyrker også regelmæssigt sport med venner. Jeg startede ved Esmark i maj 2024.

Picture of Sofia Uhre Christiansen

Sofia Uhre Christiansen
Ferierådgiver

69 15 96 20
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Ringkøbing. I sommeren 2023 blev jeg student fra Gymnasiet HHX Ringkøbing. Jeg har været ansat ved Esmark siden december 2022. I min fritid kan jeg godt lide at være sammen med min familie og mine venner eller dyrke motion.

Picture of Anouk Nijmeijer

Anouk Nijmeijer
Kontormedhjælper

69 16 95 65
[email protected]

Jeg er født, og til dels opvokset, i Holland, men flyttede i 2010 med min familie til den jyske vestkyst. Til daglig læser jeg en Bachelor i International Virksomhedskommunikation i tysk og engelsk på Syddansk Universitet i Odense. Min fritid er delt mellem Odense og Vestjylland, så der er plads til både studenterforeningen, venner, studie, arbejde og familie i kalenderen. Jeg er uddannet administrativ kontorassistent i München i 2019 og har arbejdet hos Esmark, først fuldtid og herefter deltid, lige siden.

Picture of Lærke Engholm

Lærke Engholm
Kontormedhjælper

69 15 96 50
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, siden hen flyttet til Hvide Sande. Jeg bor centralt i Hvide Sande med min kat ”Mis”. Når jeg ikke arbejder hos Esmark nyder jeg tit en god fredagsbar på Omhu, yoga eller håndbold i hallen eller en kølig cocktail på Ruth og co. Derudover er jeg glad for at ride på islandske hest. En tur på hesteryg ved klitterne og havet en sommerdag, er noget af det bedste jeg ved.

Picture of Johan Bakkestrøm Bjerrehøj Gade

Johan Bakkestrøm Bjerrehøj Gade
Kontormedhjælper

69 15 96 20
[email protected]

Jeg bor til dagligt i Ringkøbing. Efter at have fået min røde hue fra Ringkøbing Gymnasium har jeg siden den 17. juli 2023 arbejdet som "Sommerfugl" hos Esmark. Det er enormt inspirerende at se hvordan både gæster og husejere gang på gang oplever, at Esmark gør en positiv forskel for deres hus/ferie. Jeg har en stor interesse for historie og samfunds- videnskab og kan ofte findes i selvskab med en god bog eller en interessant film. Udover dette nyder jeg selvfølgeligt også at tilbringe tid med mine venner og min familie.

Picture of Tina Brogaard Larsen

Tina Brogaard Larsen
Rengøringskoordinator

69 15 98 33
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Varde og bor i dag i Varde med min hund i et dejligt hus ved skoven. Jeg nyder haven og naturen og tilbringer mange timer udendørs, når vejret tillader det. I mange år har jeg arbejdet med "mennesker" som Social- og sundhedsassistent og pædagog. Efter at have været ansat hos Esmark som instruktør i en periode, fik jeg lyst til at arbejde med mennesker inden for et andet fag. Jeg elsker den daglige kontakt med vores rengøringshold og mine andre kollegaer. Jeg har været ansat hos Esmark siden den 1. marts 2022.

Picture of Annette Hede Jensen

Annette Hede Jensen
Rengøringskoordinator

69 15 98 20
[email protected]

Selvom jeg har boet i Vestjylland siden 1996 er jeg stadig en ægte sønderjyde. Inden jeg kom til Vestjylland har jeg boet 7 år i Norge. Jeg har arbejdet i sommerhusbranchen siden 2006. Jeg bor i Nr. Nebel sammen med min hund Ronja og jeg har 2 børn som er flyttet hjemmefra. I min fritid nyder jeg min have og jeg elsker at være kreativ og gøre mit hjem hyggeligt. Jeg går til glaskunst for at gøre brug af mine kreative evner og nyder gåture i vores skønne natur. Jeg har en kæreste og vi nyder vores weekender i Søndervig. Jeg startede hos Esmark den 1.01.2024.

Serviceteknikere

Picture of Gert Nielsen

Gert Nielsen
Servicetekniker

69 15 96 20
[email protected]

Jeg er oprindeligt uddannet tømrer og arbejdet med dette fag i 39 år. Bl.a. som selvstændig tømrer i 14 år, hvor jeg byggede huse i Tyskland. I 2007 startede jeg hos Esmark som servicemand. Opgaverne her er meget forskellige, men min håndværker baggrund er bestemt en fordel i jobbet. Jeg bor i Hvide Sande og har 2 voksne børn. I min fritid motionerer jeg gerne, bl.a. på mountainbike i Blåbjerg Plantage. Derudover bruger jeg min fritid sammen med familie og gode venner.

Picture of Bent Olesen

Bent Olesen
Servicetekniker

69 15 96 20
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Efter skolen, blev jeg i 1978 uddannet skibstømrer, det var i tiden hvor der blev bygget mange fiskekutter i træ. Indtjeningen i fiskeriet var godt, så i 1981 besluttede jeg mig for at prøve dette. Jeg var nok den fødte fisker, for jeg elskede det erhverv. I 1999 stoppede jeg af familiære grunde mit liv som fisker, prøvede nogle andre ting, og i 2007 startede jeg som selvstændig tømrer, og det har været en god tid. Jeg bor alene, så min fritid bruger jeg mest på golf, sammen med mine fantastiske venner. Besøg hos mine 3 voksne børn, og mine 3 dejlige børnebørn.

Picture of Jonas Bülow Jensen

Jonas Bülow Jensen
Servicetekniker

69 15 96 20
[email protected]

Jeg startede i Marts 2022 som Servicetekniker hos Esmark, efter jeg havde været 3 år i rengøringsafdelingen. Jeg arbejdede det første år som sommerfugl, og sidenhen blev jeg fastansat fra februar 2023. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg stadig bor. Jeg gik på Ringkøbing handelsskole fra 2019-2022, og startede med det samme efterfølgende ved Esmark, hvor jeg skal tilbringe alle mine sabbatår. Min fritid bruger jeg med min kæreste, venner og fodbold flere gange i ugen.

Picture of Nicolai Rebsdorf Andreasen

Nicolai Rebsdorf Andreasen
Servicetekniker

69 15 96 20
[email protected]

Jeg bor i Hvide Sande sammen med min kæreste, her har vi boet siden 2021. Inden jeg kom til Esmark har jeg været ved et andet bureau hvor jeg også har arbejdet som servicetekniker. Jeg er uddannet lastbilchauffør med speciale i særtransport. I min fritid kan jeg godt lide at komme ud at gå en tur, da jeg synes at naturen her oppe er rigtig flot. Jeg er ansat ved Esmark siden marts 2023.

Picture of Kristian M. B. Kristensen

Kristian M. B. Kristensen
Servicemedarbejder

69 15 96 20
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg har taget min gymnasiale uddannelse på Ringkøbing Handelsgymnasium. Her blev jeg student i sommeren 2022, og er sidenhen blevet en del af Esmark-holdet. I min fritid kan jeg rigtig godt lide at bruge tid sammen med venner og familie, hvor vi gerne skal være aktive. Jeg har spillet fodbold hele mit liv og det har altid fyldt rigtig meget for mig. Derudover kan jeg godt lide at spille dart med mine venner, hvor vi hygger os og får en god snak.

Ejerrådgivere

Picture of Morten Bülow

Morten Bülow
Ejerrådgiver

69 15 96 72
[email protected]

Efter 5 år i detailhandlen og senest 12 års tjeneste som politiassistent startede jeg i 2020 hos Esmark, hvor jeg i dag arbejder som ejerrådgiver. Jeg nyder samtalerne og samspillet med husejerne, hvor vi i fællesskab forsøger at skabe de bedst mulige rammer for både gæster og ejere. Jeg har stor interesse for sommerhuse og sætter stor pris på, når husejere inviterer indenfor i netop deres feriehus. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også i dag er bosat sammen med fruen og vores to drenge. I fritiden nyder familien og jeg naturen, gerne ved vandet eller en tur i skoven.

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også er bosat sammen med min ægtefælle og mine 4 dejlige børn. Efter at have været selvstændig tømrer i 8 år, blev jeg i juli 2015 ansat som servicetekniker hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor samarbejde og fællesskab er nogle værdier der ligger mig meget nært. Jeg brander meget for branchen og nyder samspillet med husejerne og mine kollegaer. I min fritid elsker jeg at bruge tid sammen med gode kammerater. Og når tiden er til det, nyder jeg at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
[email protected]

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Karen Langer

Karen Langer
Intern ejerrådgiver

69 16 95 52
[email protected]

I november 2020 blev jeg ansat hos Esmark som intern ejerrådgiver. Et job, hvor jeg får lov til at være i tæt kontakt med vores husejere, og hvor ikke to dage er ens. Jeg er født og opvokset i Harboøre, men har boet i Hvide Sande siden 1996 - her bor jeg sammen med mine tre børn. Jeg holder meget af vores vestjyske natur, og nyder især en god løbetur i de flotte omgivelser.

Marketing

Picture of Oliver Schell

Oliver Schell
E-commerce manager

69 15 96 74
[email protected]

Jeg blev i august 2016 en del af Esmark. Oprindelig kommer jeg fra Nordtyskland og har holdt sommerhusferie i Danmark i mange år. Inden jeg startede hos Esmark har jeg været ansat hos et andet udlejningsbureau og har samlet en del erfaringer indenfor sommerhusbranchen og i markedsføring af sommerhusferie. I Tyskland tog jeg en uddannelse indenfor sundhedsvæsnet, men allerede dengang startede min interesse for Online Medier, Online marketing, fotografering og for udvikling af turisme i Danmark. Jeg tilbringer min fritid sammen med familien, gerne i naturen, hvor vi går lange ture og nyder de smukke landskab og vores brusende Vesterhav.

Picture of Kenneth Fabian Berg

Kenneth Fabian Berg
Webudvikler

69 15 96 16
[email protected]

Jeg er opvokset i Sorø og Roskilde på Sjælland. Flyttede så i 2012 til Kolding, for et studie, hvor jeg fortsat bor. Færdiggjorde multimediedesigner studiet og webudvikler overbygningen til den, og blev derefter hængende i Kolding. Der har jeg arbejdet fast som webudvikler siden 2016. Når jeg ikke arbejder på udviklings projekterne, elsker jeg at tage på udforskningsture i naturen både nær og fjern, og lede efter flotte billeder med droner og kameraer. Jeg kom til Esmark den 1. april 2023.

Picture of Tobias Hedegaard Eriksen

Tobias Hedegaard Eriksen
Frontend webudvikler

69 15 96 83
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Odense, hvor jeg færdiggjorde min uddannelse, som Multimediedesigner. Sidenhen har jeg arbejdet på bureau og hjulpet hundredevis af kunder med at blive sejere i det digitale space. De seneste 10 år har dette foregået fra Kolding, hvor jeg bor sammen med min kone Line og vores 3 dejlige unger. Når jeg ikke forfølger min passion for web, så bruger jeg min tid sammen med min familie i naturen eller på gulvet med biler, dukker eller hvad der ønskes af en familiefar med stort F. Jeg startede hos Esmark den 01.01.2024

Picture of Chalotte Agerbo Knudsen

Chalotte Agerbo Knudsen
Kommunikationsmedarbejder

69 16 95 47
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Jeg har den jyske vestkyst meget kær og nyder til dagligt synet af de smukke klitter og lyden fra Vesterhavet. Fritiden bruger jeg sammen med min familie og venner. Jeg finder energi ved at være i naturen. Jeg holder meget af at lave gammeldags mad, hjemmebag og kreative sysler. Udover kommunikation, branding og markedsføring interesserer jeg mig for bæredygtighed, den digitale udvikling samt kulturforståelse. Jeg er en positiv og udadvendt person – elsker humor og et godt grin.

Picture of Sarah Eva Møller Petersen

Sarah Eva Møller Petersen
Salg- og marketing performance manager

[email protected]

Picture of Thea Maria M. Graversen

Thea Maria M. Graversen
SoMe Manager

69 15 98 16
[email protected]

Jeg bor i Lind med min mand og vores 3 energibomber af drenge. Tidligere har jeg arbejdet med digital markedsføring på reklame- og medie bureau. Jeg har en bachelor i Medievidenskab fra Melbourne og en kandidat i Virksomhedskommunikation fra Aarhus BSS. I min fritid nyder jeg at være sammen med dem, jeg holder af. Jeg værdsætter at tilbringe tid udendørs og er altid på jagt efter det næste store eventyr. At rejse med mine børn og se verden gennem deres forundrede øjne er livsbekræftende. Vi tilbringer også mange feriedage i sommerhus ved Søndervig, hvor vi lader op i den smukke og vilde natur. Jeg øver mig dagligt i at være til stede og leve i nuet. Gode kolleger er vigtige for mig, da de er fundamentet for udvikling og trivsel i hverdagen.

Picture of Kathrine Johnsen Høj

Kathrine Johnsen Høj
Content creator

69 15 96 92
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Jeg har boet i byen de fleste år af mit liv – havde dog lige et par år, hvor jeg var bosat i Århus, mens jeg studerede markedsføringsøkonom på Erhvervsakademiet i Viby J. Jeg vendte hurtigt snuden mod vest, da studiet var overstået, og flyttede tilbage til dejlige Hvide Sande. Jeg var ikke helt færdig med at studere, så pendulfart til Herning, for at læse professionsbachelor i International Handel og Markedsføring, var det optimale – specielt når man stadig gerne ville bo ved Vesterhavet. Jeg afsluttede min professionsbachelor i januar 2023, og nu arbejder jeg hos Esmark og er en del af et skønt team med søde kollegaer. I min fritid elsker jeg at bruge tiden med min familie, kæreste og mine venner. Udover dette bliver min tid brugt i Hvide Sande Ungdomsklub, hvor jeg er klubmedarbejder i aftentimerne. Ellers er jeg at finde på håndboldbanen – typisk med en bold i hånden.

Picture of Trine Mose Sørensen

Trine Mose Sørensen
Elev

69 16 95 60
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg i dag bor sammen med min kæreste. Jeg startede ved Esmark tilbage i 2017, hvor jeg gjorde rent i sommerhusene ved Søndervig. Der gik dog ikke længe, før jeg skiftede rengøringskittet ud med computer og tastatur, og begyndte at arbejde som Sommerfugl på vores kontor i Bjerregård. I september 2023 rykkede jeg fra Bjerregård til vores marketingsafdeling i Hvide Sande, hvor jeg i dag sidder med en masse forskellige opgaver såsom SoMe, designs, udarbejdelse af annoncer og kataloger samt håndtering af sponsorater. I min fritid bruger jeg rigtig meget tid sammen med min familie og venner. I aftentimerne arbejder jeg i byens ungdomsklub, hvor en masse unge mellem 13-18 år hænger ud. Derudover er jeg rigtig glad for at spille håndbold, hvilket meget af min fritid også går med.

Picture of Line Graversen

Line Graversen
Social Media

69 15 96 42
[email protected]

Jeg har arbejdet hos Esmark siden august 2022, hvor jeg begyndte på kontoret i Søndervig. Efterfølgende er jeg rykket til Hvide Sande, hvor jeg nu er i marketingafdelingen. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg i 2021 dimitterede fra HHX Ringkøbing. Fra sommeren 2021 til 2022 boede jeg i München, hvor jeg arbejdede samt fik en kontoruddannelse med speciale i administration. Jeg bruger meget af min fritid på at være sammen med mine venner samt spiller jeg også fodbold.

Picture of Andreas Maciej Pedersen

Andreas Maciej Pedersen
Teamleder foto

69 15 96 93
[email protected]

Jeg har arbejdet hos Esmark siden februar 2020, hvor jeg i første omgang kort var på kontoret i Søndervig. Jeg kommer oprindeligt fra Slagelse, men har som surfer altid været draget og inspireret af vestkysten. I 2016 flyttede jeg til vestkysten og kender en stor del af kysten rigtig godt. Nu bor jeg i Hvide Sande og bliver stadig konstant draget og inspireret af havet både i fritiden og gennem mit arbejde som fotograf hos Esmark.

Picture of Sebastian Linding

Sebastian Linding
Fotograf

69 16 95 46
[email protected]

Jeg bor i Oksbøl og blev ’Esmakker’ i 2020. Som fotograf i Esmark kunne jeg ikke bede om flottere arbejdsbetingelser end den danske vestkyst. I jobbet lægger jeg ære i at levere optimalt fotomateriale til alle, i tæt samarbejde med husejere og kolleger for de bedste resultater. Jeg sætter stor pris på naturen og føler mig privilegeret af at få lov at arbejde så tæt sammen med den i min hverdag. Jeg kom selv meget herude som barn på familieferie, og at Blåvand nu er min hjemmebane kunne ikke være bedre. Min fritid bruger jeg primært med min kone, vores datter og vores hund, gerne ude i det fri.

Picture of Steffen Lohmann Lagoni

Steffen Lohmann Lagoni
Fotograf

48 88 12 70
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Efter skole og gymnasium flyttede jeg til Århus for at studere film. De evner og kompetencer jeg har erhvervet mig under mit studie, og senere professionelle karriere, skal jeg nu bruge hos Esmark. Min primære opgave er sommerhus fotografering, men jeg kommer også til at lave masser af fedt video materiale!

Picture of Nicolai Clausen

Nicolai Clausen
Fotograf

48 88 12 06
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Videbæk. Jeg har taget en HTX i Skjern og er derefter uddannet speditør, og har arbejdet med det i 2,5 år. Jeg har altid brændt for at lave foto/video.

Picture of Frederik Kirkeby

Frederik Kirkeby
Fotograf

48 88 12 08
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, dog med nogle år væk henover årene, men har været herude igen siden 2014. Jeg bruger det meste af min fritid sammen med min søn og min kæreste, eller med familie eller venner. Udover det dyrker jeg en del sport, og sanser lidt med nogle renoverings projekter. Jeg har tidligere arbejdet som instruktør, sælger og møbel leverandør, dog altid haft en kærlighed for fotografering og grafisk design, hvilket jeg gør med mit arbejde hos Esmark siden Juni 2023.

Picture of Annabell Eline Christensen

Annabell Eline Christensen
Fotograf

48 88 12 07
[email protected]

Picture of Mark

Mark
Hyggespecialist og humørspreder

[email protected]

Jeg har været en del af Esmark siden juli 2022, og har lige siden elsket at være en del af et skønt team med en masse søde esmakkere – de tager sig altid godt af mig. Jeg er dejlig blød og har altid en smil på læben – også er jeg virkelig god til at give krammer. Jeg kan godt lide at skabe alle feriens hyggelige stunder, og er derfor Esmarks hyggespecialist og humørspreder. Du kan finde mig på alle Esmarks kontorer, og hvis du gerne vil have mig med hjem, så kan du også det. Jeg elsker alle former for ferieaktiviteter, så du kan både tage mig med på stranden, legepladsen, cykelture og meget mere. Jeg er ikke så god til vand, men jeg kan godt lide at solbade på stranden, mens du bader i Vesterhavet.

Direktion

Picture of John Brügmann

John Brügmann
Administrerende direktør

69 16 95 59
[email protected]

Jeg startede den 1.9.2020 hos Esmark, men jeg har kendt og fulgt virksomheden i mere end 10 år, og har bl.a. fra 2017-2020 været bestyrelsesformand for selskabet. Jeg har i næsten 30 år arbejdet indenfor turisme i både ind- og udland, og jeg ser en stor glæde i at levere et kvalitetsprodukt til gavn for både gæster og husejere, samt lokalområderne. Privat bor jeg i Risskov nord for Aarhus sammen med min kone og vores to børn. Jeg holder meget af naturen, og synes, at et feriehus er den perfekte måde at opleve den på. I min fritid sætter jeg stor pris på en runde golf.

Picture of Thomas Christiansen

Thomas Christiansen
Salgs- og marketingdirektør

69 15 96 33
[email protected]

I november 2019 blev jeg en del af Esmark fællesskabet. Jeg er opvokset på Vestkysten, og har altid elsket naturen, stranden og havet. Jeg er gift med Marianne, og vi har sammen pigerne Emma og Laura. I fritiden kan jeg også godt li’ en tur på ’skov-cyklen’ (Mountainbike – men der er ikke så mange mountains i Danmark😊) – og ellers nyder jeg noget godt sport på tv eller ’live’. Gennem de seneste 10 år har jeg arbejdet med gæsteoplevelser, salg samt marketing indenfor turisme og service i forskellige firmaer både indenfor og udenfor feriehusbranchen. Jeg brænder for hele tiden at have fingeren på pulsen i forhold til hvad markedet, gæsten og husejeren forventer, så vi alle i Esmark kan skabe inspiration til alle, som overvejer at komme ud og opleve hvad et Esmark feriehus på den jyske vestkyst byder på af natur og oplevelser. Ferien er simpelthen noget af det vigtigste og dyrebareste vi mennesker har, og derfor er vi forpligtet til at give alle en så dejlig ferie og oplevelser som overhovedet muligt. Samtidig skal vi via tæt og positivt samarbejde med ejeren af feriehuset hele tiden optimere det enkelte feriehus til alles bedste. Det er da en fed og spændende udfordring at stå op til hver morgen.

Picture of Lars Hornshøj Vestergaard

Lars Hornshøj Vestergaard
Økonomi- og HR-direktør

69 15 96 23
[email protected]

Jeg blev Esmakker i juli 2018, og er bosiddende i Holstebro, sammen med min kone og vores 3 drenge. Vi er selv sommerhus ejere, og nyder at bruge tid ved Vestkysten. I min fritid har jeg et hjerte for frivilligt arbejde, hvor jeg arbejder med forskellige arrangementer. Derudover følger vi med i børnenes fritidsinteresser som spænder vidt fra fodbold, håndbold og outdoor aktiviteter. Jeg nyder turen ned langs kysten, og til Hvide Sande, hvor naturen hver dag har sit helt eget udtryk.

Picture of Torben Backs

Torben Backs
Indlejningschef

69 15 96 21
[email protected]

Jeg er startet hos Esmark den 1. januar 2024 efter mere end 33 år i bankverdenen, senest 10 år som filialdirektør. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, men bor i dag i Esbjerg sammen med min kone, hvor vi har boet siden 2015. Vi har 3 børn, og det er kun den yngste, der stadig bor hjemme. Jeg elsker Vesterhavet på alle årstider og har altid boet tæt på det. Fritiden bruger jeg meget gerne på at lave mad - og nyder gerne et glas vin til. Derudover spiller jeg lidt fodbold og padel, og forsøger at fastholde lidt træning i motionscentret.

Ejerkreds

Picture of Janni Thygesen

Janni Thygesen
Feriehusudlejer

[email protected]

I 2007 overtog min mand og jeg Esmark. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande og oprindelig udlært på kontoret ved Hvide Sande Fiskeauktion, hvor jeg arbejdede i 23 år. Jeg bor i Hvide Sande sammen med min mand og 2 børn, og derudover har vi 2 børn, der er fløjet fra reden. Jeg holder meget af naturen, - ikke mindst stranden og Vesterhavet. Fritiden bliver brugt med familie og venner og motion, når tiden er til det.

Picture of Anders Thygesen

Anders Thygesen
Feriehusudlejer

[email protected]

I 2007 fik min kone og jeg fornøjelsen af, at blive Esmark's 3. værtsfamilie siden opstarten i 1965. Udover et par år med titlen af auktionsmester i Hvide Sande, har jeg altid beskæftiget mig med folks ferier. Først som medindehaver af et skirejsebureau og senere som medindehaver af et konkurrerende sommerhusudlejningsbureau. Jeg er gift med Janni, og bortset fra et økonomistudie, så har jeg altid boet i Hvide Sande, hvorfra vi har opfostret vores fire børn. Fritiden bruges gerne ude i naturen, og udover gå- og løbeture så tilbringer jeg gerne tiden med en fiskestang i hånden.

Økonomi & HR

Picture of Majbrit Enevoldsen

Majbrit Enevoldsen
Debitorbogholder

69 15 96 46
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande og Søndervig og bor nu i Hvide Sande sammen med min mand, sammen har vi to voksne børn, som begge bor i nærområdet. Fritiden bruger jeg gerne med en ridetur på min islandske hest ud i vores skønne natur. Og nyder at hygge med god mad sammen med familien og gode venner, eller en god krimi. Jeg har været en del af Esmark-teamet siden 1992 og det har været en spændende rejse til hvor Esmark er i dag.

Picture of Gitte Fuglsang

Gitte Fuglsang
Lønansvarlig

69 15 96 24
[email protected]

Jeg er født og opvokset lidt udenfor Viborg, men flyttede i 1994 til Nørre Nebel, hvor jeg i dag bor med min familie. Når jeg holder fri, elsker jeg at være fysisk aktiv, læse, strikke og være sammen med venner og familie. Jeg er uddannet indenfor regnskab, og har været ansat ved Esmark siden 01.09.2018.

Picture of Stine Fjord Olesen

Stine Fjord Olesen
Controller

69 15 96 51
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg stadig er bosat. I 2020 blev jeg en del af Esmark som økonomielev, og jeg er i dag ansat som økonomiassistent. Jeg er i gang med at læse HD 2. del ved siden af arbejdet, så meget af min fritid går med lektielæsning og opgaveskrivning. Når jeg indimellem bøgerne har lidt fritid, elsker jeg at bruge min tid med min familie og mine venner, få løbet nogle ture eller tager et par ture på cyklen og bare slappe af med en god serie i TV´et.

Picture of Pia Nygaard

Pia Nygaard
Økonomiassistent

69 15 96 52
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Vojens. Efter endt læreruddannelse flyttede jeg til Stadil i Vestjylland. I dag bor jeg på en gård i Øster Lem ved Højmark sammen med min mand. Vores tre døtre er i gang med videregående uddannelser og bor i Aarhus. Min fritid bruger jeg på fitness, lange gåture med hunden og lidt golf.

Picture of Anne Sig Bernhard

Anne Sig Bernhard
Økonomielev

69 16 95 81
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Torsted sammen med min mor, far og søster, hvor jeg holder meget af at bo i de naturrige omgivelser. Fritiden bruges på at træne gymnastik, samt passe mine 5 heste. Derudover holder jeg meget af at være aktiv i form af en løbetur eller ridetur. Jeg færdiggjorde min studentereksamen på HHX Ringkøbing og har været ansat ved Esmark siden 01.09.2022

Picture of Stephanie Dittrich

Stephanie Dittrich
HR Business Partner

69 15 96 47
[email protected]

Min mand og jeg besluttede i 2007 at flytte fra Berlin til Østjylland, efter jeg havde afsluttet min kontoruddannelse. Jeg arbejdede inden for kundeservice og HR-opgaver i mere end 10 år, inden jeg kom til Esmark. I 2019 flyttede vi til Hvide Sande, hvor vi nu bor med vores dejlige datter. Min passion er at give gæster den bedste service og give medarbejdere mulighed for optimal udvikling. I min fritid nyder jeg at være udendørs i naturen eller læse en god bog.

Picture of Regina Sørensen

Regina Sørensen
Forretningsudvikling

69 15 96 70
[email protected]

Jeg har været hos Esmark siden 1996, hvor jeg startede som barselsvikar. Så blev jeg ellers hængende, og har igennem årene varetaget stort set alle de funktioner der findes hos os. Jeg har nu mest en supportrolle for mine kolleger og står for vedligehold og udvikling af vores bookingsystem. Jeg har boet i Hvide Sande hele mit liv. Privat er jeg gift med Søren, og sammen har vi 3 piger og vores Cocker Spaniel Konrad. Pigerne er alle flyttet hjemmefra, men kommer heldigvis tit på besøg. Jeg er så heldig at have mange søskende, som alle bor i området. Dem ser vi også ofte. I fritiden nyder jeg vores skønne natur, min store familie og så elsker jeg at læse alle slags bøger og at se en god håndboldkamp.

Picture of Jens Davidsen

Jens Davidsen
IT Administrator

69 16 95 90
[email protected]

Jeg er født og opvokset lidt syd for Skive. Jeg har boet og arbejdet i Holstebro i mange år inden jeg flyttede til Ringkøbing. Jeg er udlært hos en kontorforsyning i Skive. Jeg har kørt rundt som serviceteknikker i Vestjylland, derefter har jeg været IT administrator på Uddannelsescenter Holstebro i mange år. Vi er en sammenbragt familie og jeg har selv tre voksne børn samt et par dejlige børnebørn. Min hustru har to voksne børn, så i min fritid nyder jeg at være sammen med familie og venner. Jeg træner stabilt et par gange om ugen i motionscentret. At fotografere er en hobby jeg har haft i mange år og det har jeg mange gode oplevelser med. Jeg er frivillig på Spillestedet Generator i Ringkøbing som fotograf.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...