Esmark Feriehusudlejnings nye bykontor i Hvide Sande

Esmark Feriehusudlejnings nye bykontor i Hvide Sande

Kontakt Esmark Servicekontor i Hvide Sande

Har du brug for vores hjælp, også udenfor åbningstiderne, kan du henvende dig på et af vores Esmark servicekontorer: Åbningstider & 24-timers-beredskab (nødnummer)

Adresse

Kirkevej 6
6960 Hvide Sande

Kontakt

Telefon: 69 15 96 20
E-mail: hvidesande@esmark.dk

Nøgleudlevering

Nøglen kan afhentes fra kl. 15.00, men vi udleverer den også gerne tidligere på dagen, hvis feriehuset er klar til indflytning før tid.

Ankomst udenfor åbningstid

Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid finder du en kuvert med information og nøglerne til dit feriehus i vores nøglerum. Du finder nøglerummet til højre for receptionen. Dørkoden finder du på dit lejebevis.

Åbningstider

Påske til og med oktober
Man - fre 9.00 - 16.00
Lørdag 8.00 - 17.00
Søndag 9.00 - 16.00
November til påske
Man - fre 9.00 - 16.00
Lørdag 9.00 - 16.00
Søndag 9.00 - 15.00

Ferierådgivere

Picture of Margrethe Birkekær Christensen

Margrethe Birkekær Christensen
Bureauchef

69 16 95 79
margrethe@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Efter uddannelse, arbejde og rejser i udlandet, flyttede jeg hjem igen i 2006. Vores skønne natur, fællesskabet, familien og det positive livssyn bekræfter mig fortsat i, at det var et godt valg. Meget af mit arbejdsliv har handlet om mennesker. Mine ansættelser har primært været indenfor børn og unge i udsatte positioner, hvor jeg har været sagsbehandler, udviklingskonsulent, leder, underviser mm. Min uddannelsesmæssige baggrund er bl.a. bachelor i statskundskab, socialrådgiver, master i etik og værdier i organisationer. Jeg motiveres af udvikling, ansvar, relationer og mange bolde i luften, og jeg glæder jeg mig utrolig meget til at bidrage til god service, kvalitet og et godt arbejdsmiljø hos Esmark. Jeg bor i Sdr. Lyngvig, sammen med min mand, vores to piger og nogle heste. Hvis jeg ikke selv sidder i sadlen, nyder jeg at være sammen med pigerne og deres ponyer, hygge med familie og venner og fodbold – fra sidelinjen!

Picture of Esben Thomey Kristensen

Esben Thomey Kristensen
Teamleder Servicetekniker

69 15 98 14
esbenk@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Bortset fra 4 år i Esbjerg og 4 år i Aarhus i forbindelse med uddannelse og arbejde, så har jeg altid boet i byen. Jeg har to børn med min kæreste, og fritiden går med fodbold, lystfiskeri, lidt jagt og div frivillig arbejde. Jeg har tidligere lavet lidt af hvert, bla. selvstændig fiskehandler. Jeg har været en ven af Esmark-huset i mange år.

Picture of Stella Johannesen

Stella Johannesen
Ferierådgiver

69 15 96 40
stella@esmark.dk

I oktober 2018 blev jeg ansat hos Team Esmark i Søndervig. Jeg startede min tid som sommerfugl og sidenhen startede jeg som kontorelev fra 1. august 2019. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Jeg gik på Ringkøbing Gymnasium fra 2014-2017, hvorefter jeg havde 2 sabbatår med en helt masse arbejde og rejser. Min fritid elsker jeg at bruge sammen med mine venner og familie. Jeg er meget socialt anlagt, men nyder også at bevæge mig på en gåtur med hunden, løbetur, eller en tur i fitness.

Picture of Ingrid Vallin Jensen

Ingrid Vallin Jensen
Ferierådgiver

69 16 95 72
ingrid@esmark.dk

Jeg har altid arbejdet indenfor turistbranchen men har siden 1995, hvor jeg flyttede til Jylland fra Sjælland, arbejdet i sommerhusbranchen i samme firma. Siden 2000 har jeg stået for kundeservice og kvalitetssikring og har i den forbindelse rejst meget rundt i de forskellige afdelinger både i Danmark og udlandet, hvor jeg har set lidt af hvert. De sidste 9 år, har jeg pendlet mellem Jylland og hovedstadsområdet. Jeg er dog utrolig glad for at være vendt hjem til min familie hele ugen, og jeg ser i høj grad frem til at blive en del af Esmark teamet i Blåvand – jeg skal gøre mit yderste for at være et positivt medlem af teamet. Jeg bor i Rødding sammen med min mand og vores hund Snowy. Vi har 2 voksne døtre og 4 børnebørn, som alle er bosat i det jyske. Vores store passion er USA, hvor jeg har været en hel del gange sammen med min mand, hvor vi specielt har rejst i Midtvesten, hvor vi har nogle rigtig gode venner i Nebraska, som jo er en del af det virkelige ”Vilde Vesten” med Rodeo, brændemærkning af kvæg m.m.

Picture of Lone Juhl

Lone Juhl
Ferierådgiver

69 16 95 86
lone@esmark.dk

Jeg er opvokset i Ølgod og har de sidste 26 år været bosat i Ringkøbing sammen med min mand og har derfor et godt kendskab til det vestjyske. Vi har sammen tre voksne børn, der alle bor i Aarhus. Jeg er uddannet salgsassistent og nyder at have med mennesker at gøre og yde en god service. Derfor blev jeg i oktober 2022 en del af Team Esmark, hvor jeg kan gøre brug af mine kvalifikationer. I min fritid sætter jeg pris på en gåtur i den vestjyske natur, læse en god bog og dyrke forskellige motionsformer.

Picture of Emma Hemmje Søndergaard

Emma Hemmje Søndergaard
Kontormedhjælper

69 16 95 85
emma@esmark.dk

Jeg er født og opvokset delvist i Kloster og i Hvide Sande, men bor nu i Ringkøbing med min barndomsveninde. Jeg blev student fra HHX i Ringkøbing 2021. Jeg nyder at bruge min fritid med mine venner og familie. Og da min familie primært bor i Hvide Sande kører jeg tit et smut forbi dem på vejen hjem fra arbejde. Jeg arbejdede et års tid i rengøringen hos Esmark da jeg stadig gik i skole. I oktober 2022 startede jeg på kontoret i Søndervig som sommerfugl og få måneder senere rykkede jeg med til det nye kontor i Hvide Sande.

Picture of Sandra Masur

Sandra Masur
Kontormedhjælper

69 16 95 63
sandra@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Tyskland og har boet på en smuk gård i Nr. Nebel siden dec. 2020 med min mand, vores 3 børn, hunde, heste og alle mulige andre dyr. Først arbejdede jeg som rengøringsassistent i et andet udlejningsbureau, og er siden januar 2023 del af Esmark-teamet i Hvide Sande, hvilket jeg er meget glad for. Jeg nyder virkelig rådgive og hjælpe vores gæster, fordi ikke to dage er ens, det er dejligt at se tilfredse gæster, og vi har det altid sjovt sammen i vores team. I min fritid kan jeg godt lide at være i naturen, og jeg kan godt lide at være sammen med min familie og vores dyr. Jeg elsker også (dyreliv-) fotografering og nyder det virkelig, når jeg finder tid til at gennemføre forskellige fotoideer.

Picture of Jörn Burfeind

Jörn Burfeind
Kontormedhjælper

69 15 96 54
jorn@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hamborg. Takket være mine Danmarks-tossede forældre tilbragte jeg, fra jeg var helt lille, mine ferier i Danmark, specielt på vestkysten. Det var en tradition for familien at være her og vi besøgte området fra Blåvand til Søndervig, og jeg kom til at kende området rigtig godt. Senere hen, da jeg blev lidt ældre, tog jeg herop for at nyde Danmarks skønne natur sammen med mine islandske heste. I dag bor jeg i Henne tæt ved Blåbjerg-plantage. I marts 2023 startede jeg job hos Esmark. Jeg er meget glad for arbejdet, hvor jeg sammen med mine kollegaer brænder for at give vores gæster den bedst mulige ferie.

Picture of Anouk Nijmeijer

Anouk Nijmeijer
Kontormedhjælper

69 16 95 65
anouk@esmark.dk

Jeg er født, og til dels opvokset, i Holland, men flyttede i 2010 med min familie til den jyske vestkyst. Til daglig læser jeg en Bachelor i International Virksomhedskommunikation i tysk og engelsk på Syddansk Universitet i Odense. Min fritid er delt mellem Odense og Vestjylland, så der er plads til både studenterforeningen, venner, studie, arbejde og familie i kalenderen. Jeg er uddannet administrativ kontorassistent i München i 2019 og har arbejdet hos Esmark, først fuldtid og herefter deltid, lige siden.

Serviceteknikere

Picture of Gert Nielsen

Gert Nielsen
Servicetekniker

69 15 96 20
gert@esmark.dk

Jeg er oprindeligt uddannet tømrer og arbejdet med dette fag i 39 år. Bl.a. som selvstændig tømrer i 14 år, hvor jeg byggede huse i Tyskland. I 2007 startede jeg hos Esmark som servicemand. Opgaverne her er meget forskellige, men min håndværker baggrund er bestemt en fordel i jobbet. Jeg bor i Hvide Sande og har 2 voksne børn. I min fritid motionerer jeg gerne, bl.a. på mountainbike i Blåbjerg Plantage. Derudover bruger jeg min fritid sammen med familie og gode venner.

Picture of Bent Olesen

Bent Olesen
Servicetekniker

69 15 96 20
bento@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Efter skolen, blev jeg i 1978 uddannet skibstømrer, det var i tiden hvor der blev bygget mange fiskekutter i træ. Indtjeningen i fiskeriet var godt, så i 1981 besluttede jeg mig for at prøve dette. Jeg var nok den fødte fisker, for jeg elskede det erhverv. I 1999 stoppede jeg af familiære grunde mit liv som fisker, prøvede nogle andre ting, og i 2007 startede jeg som selvstændig tømrer, og det har været en god tid. Jeg bor alene, så min fritid bruger jeg mest på golf, sammen med mine fantastiske venner. Besøg hos mine 3 voksne børn, og mine 3 dejlige børnebørn.

Picture of Jonas Bülow Jensen

Jonas Bülow Jensen
Servicetekniker

69 15 96 20
jonas@esmark.dk

Jeg startede i Marts 2022 som Servicetekniker hos Esmark, efter jeg havde været 3 år i rengøringsafdelingen. Jeg arbejdede det første år som sommerfugl, og sidenhen blev jeg fastansat fra februar 2023. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg stadig bor. Jeg gik på Ringkøbing handelsskole fra 2019-2022, og startede med det samme efterfølgende ved Esmark, hvor jeg skal tilbringe alle mine sabbatår. Min fritid bruger jeg med min kæreste, venner og fodbold flere gange i ugen.

Picture of Nicolai Andreasen

Nicolai Andreasen
Servicetekniker

69 15 96 20
nicolaia@esmark.dk

Jeg bor i Hvide Sande sammen med min kæreste, her har vi boet siden 2021. Inden jeg kom til Esmark har jeg været ved et andet bureau hvor jeg også har arbejdet som servicetekniker. Jeg er uddannet lastbilchauffør med speciale i særtransport. I min fritid kan jeg godt lide at komme ud at gå en tur, da jeg synes at naturen her oppe er rigtig flot. Jeg er ansat ved Esmark siden marts 2023.

Picture of Pauli Brodde

Pauli Brodde
Servicetekniker/pooltekniker

69 15 96 11
pauli@esmark.dk

Den 1. oktober 2011 startede jeg som servicemand og pooltekniker hos Esmark. Oprindeligt er jeg uddannet smed og maskinarbejder på havnen i Esbjerg. Jeg har haft adskillige jobs gennem årene, bl.a. som rejsemontør på tank- og containerskibe. De seneste snart 12 år har jeg været ansat i turistbranchen og arbejdet som servicemand. Jeg har certifikat på servicering af spa og pool, og har gjort det til mit speciale. Jeg er født og opvokset i Esbjerg, men bor i dag i Kvong. I min fritid holder jeg meget af at tage på jagt og gå lange ture i naturen.

Picture of Kristian Mejling Børgesen Kristensen

Kristian Mejling Børgesen Kristensen
Servicemedarbejder

69 15 96 20
kristiank@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg har taget min gymnasiale uddannelse på Ringkøbing Handelsgymnasium. Her blev jeg student i sommeren 2022, og er sidenhen blevet en del af Esmark-holdet. I min fritid kan jeg rigtig godt lide at bruge tid sammen med venner og familie, hvor vi gerne skal være aktive. Jeg har spillet fodbold hele mit liv og det har altid fyldt rigtig meget for mig. Derudover kan jeg godt lide at spille dart med mine venner, hvor vi hygger os og får en god snak.

Ejerrådgivere

Picture of Morten Bülow

Morten Bülow
Ejerrådgiver

69 15 96 72
morten@esmark.dk

Efter 5 år i detailhandlen og senest 12 års tjeneste som politiassistent startede jeg i 2020 hos Esmark, hvor jeg i dag arbejder som ejerrådgiver. Jeg nyder samtalerne og samspillet med husejerne, hvor vi i fællesskab forsøger at skabe de bedst mulige rammer for både gæster og ejere. Jeg har stor interesse for sommerhuse og sætter stor pris på, når husejere inviterer indenfor i netop deres feriehus. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også i dag er bosat sammen med fruen og vores to drenge. I fritiden nyder familien og jeg naturen, gerne ved vandet eller en tur i skoven.

Picture of Karen Langer

Karen Langer
Intern ejerrådgiver

69 16 95 52
karenl@esmark.dk

I november 2020 blev jeg ansat hos Esmark som intern ejerrådgiver. Et job, hvor jeg får lov til at være i tæt kontakt med vores husejere, og hvor ikke to dage er ens. Jeg er født og opvokset i Harboøre, men har boet i Hvide Sande siden 1996 - her bor jeg sammen med mine tre børn. Jeg holder meget af vores vestjyske natur, og nyder især en god løbetur i de flotte omgivelser.

Marketing

Picture of Mette Møller

Mette Møller
Email marketer & content manager

69 15 96 34
mettem@esmark.dk

Jeg afsluttede i 2009 min bachelor i kommunikation, engelsk og tysk ved HandelsHøjskolen i Herning og arbejdede efterfølgende to år hos arbejdstøjsproducenten Mascot International i Silkeborg i den interne salgsafdeling, hvor jeg sideløbende med jobbet påbegyndte en HD i Marketing Management, som jeg afsluttede i 2014. Da jeg mødte min mand, flyttede jeg imidlertid hjem til min fødeby Hvide Sande, hvor vi bor tæt på Ringkøbing Fjord sammen med vores berner sennen hund. Jeg startede hos Esmark i februar 2012. Jeg sætter stor pris på, at jobbet hos Esmark byder på så mange forskelligartede opgaver. Her keder man sig aldrig og det er fedt! I min fritid er jeg glad for at løbe og læser også gerne en god krimi i ny og næ.

Picture of Oliver Schell

Oliver Schell
E-commerce manager

69 15 96 74
oliver@esmark.dk

Jeg blev i august 2016 en del af Esmark. Oprindelig kommer jeg fra Nordtyskland og har holdt sommerhusferie i Danmark i mange år. Inden jeg startede hos Esmark har jeg været ansat hos et andet udlejningsbureau og har samlet en del erfaringer indenfor sommerhusbranchen og i markedsføring af sommerhusferie. I Tyskland tog jeg en uddannelse indenfor sundhedsvæsnet, men allerede dengang startede min interesse for Online Medier, Online marketing, fotografering og for udvikling af turisme i Danmark. Jeg tilbringer min fritid sammen med familien, gerne i naturen, hvor vi går lange ture og nyder de smukke landskab og vores brusende Vesterhav.

Picture of Kenneth Fabian Berg

Kenneth Fabian Berg
Webudvikler

69 15 96 16
kenneth@esmark.dk

Jeg er opvokset i Sorø og Roskilde på Sjælland. Flyttede så i 2012 til Kolding, for et studie, hvor jeg fortsat bor. Færdiggjorde multimediedesigner studiet og webudvikler overbygningen til den, og blev derefter hængende i Kolding. Der har jeg arbejdet fast som webudvikler siden 2016. Når jeg ikke arbejder på udviklings projekterne, elsker jeg at tage på udforskningsture i naturen både nær og fjern, og lede efter flotte billeder med droner og kameraer. Jeg kom til Esmark den 1. april 2023.

Picture of Chalotte Agerbo Knudsen

Chalotte Agerbo Knudsen
Kommunikationsmedarbejder

69 16 95 47
chalotte@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Jeg har den jyske vestkyst meget kær og nyder til dagligt synet af de smukke klitter og lyden fra Vesterhavet. Fritiden bruger jeg sammen med min familie og venner. Jeg finder energi ved at være i naturen. Jeg holder meget af at lave gammeldags mad, hjemmebag og kreative sysler. Udover kommunikation, branding og markedsføring interesserer jeg mig for bæredygtighed, den digitale udvikling samt kulturforståelse. Jeg er en positiv og udadvendt person – elsker humor og et godt grin.

Picture of Thea Maria Myhlendorph Graversen

Thea Maria Myhlendorph Graversen
SoMe Manager

69 15 98 16
thea@esmark.dk

Picture of Kathrine Johnsen Høj

Kathrine Johnsen Høj
Content creator

69 15 96 92
kathrineh@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Jeg har boet i byen de fleste år af mit liv – havde dog lige et par år, hvor jeg var bosat i Århus, mens jeg studerede markedsføringsøkonom på Erhvervsakademiet i Viby J. Jeg vendte hurtigt snuden mod vest, da studiet var overstået, og flyttede tilbage til dejlige Hvide Sande. Jeg var ikke helt færdig med at studere, så pendulfart til Herning, for at læse professionsbachelor i International Handel og Markedsføring, var det optimale – specielt når man stadig gerne ville bo ved Vesterhavet. Jeg afsluttede min professionsbachelor i januar 2023, og nu arbejder jeg hos Esmark og er en del af et skønt team med søde kollegaer. I min fritid elsker jeg at bruge tiden med min familie, kæreste og mine venner. Udover dette bliver min tid brugt i Hvide Sande Ungdomsklub, hvor jeg er klubmedarbejder i aftentimerne. Ellers er jeg at finde på håndboldbanen – typisk med en bold i hånden.

Picture of Line Graversen

Line Graversen
Social Media

69 15 96 42
lineg@esmark.dk

Jeg har arbejdet hos Esmark siden august 2022, hvor jeg begyndte på kontoret i Søndervig. Efterfølgende er jeg rykket til Hvide Sande, hvor jeg nu er i marketingafdelingen. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg i 2021 dimitterede fra HHX Ringkøbing. Fra sommeren 2021 til 2022 boede jeg i München, hvor jeg arbejdede samt fik en kontoruddannelse med speciale i administration. Jeg bruger meget af min fritid på at være sammen med mine venner samt spiller jeg også fodbold.

Picture of Andreas Maciej Pedersen

Andreas Maciej Pedersen
Fotograf

69 15 96 93
andreasp@esmark.dk

Jeg har arbejdet hos Esmark siden februar 2020, hvor jeg i første omgang kort var på kontoret i Søndervig. Jeg kommer oprindeligt fra Slagelse, men har som surfer altid været draget og inspireret af vestkysten. I 2016 flyttede jeg til vestkysten og kender en stor del af kysten rigtig godt. Nu bor jeg i Hvide Sande og bliver stadig konstant draget og inspireret af havet både i fritiden og gennem mit arbejde som fotograf hos Esmark.

Picture of Sebastian Linding

Sebastian Linding
Fotograf

69 16 95 46
sebastian@esmark.dk

Jeg bor i Oksbøl og blev ’Esmakker’ i 2020. Som fotograf i Esmark kunne jeg ikke bede om flottere arbejdsbetingelser end den danske vestkyst. I jobbet lægger jeg ære i at levere optimalt fotomateriale til alle, i tæt samarbejde med husejere og kolleger for de bedste resultater. Jeg sætter stor pris på naturen og føler mig privilegeret af at få lov at arbejde så tæt sammen med den i min hverdag. Jeg kom selv meget herude som barn på familieferie, og at Blåvand nu er min hjemmebane kunne ikke være bedre. Min fritid bruger jeg primært med min kone, vores datter og vores hund, gerne ude i det fri.

Picture of Steffen Lohmann Lagoni

Steffen Lohmann Lagoni
Fotograf

69 16 95 43
steffen@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Efter skole og gymnasium flyttede jeg til Århus for at studere film. De evner og kompetencer jeg har erhvervet mig under mit studie, og senere professionelle karriere, skal jeg nu bruge hos Esmark. Min primære opgave er sommerhus fotografering, men jeg kommer også til at lave masser af fedt video materiale!

Picture of Nicolai Clausen

Nicolai Clausen
Fotograf

69 16 95 57
nicolaic@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Videbæk. Jeg har taget en HTX i Skjern og er derefter uddannet speditør, og har arbejdet med det i 2,5 år. Jeg har altid brændt for at lave foto/video.

Picture of Frederik Kirkeby

Frederik Kirkeby
Fotograf

69 16 95 91
frederikk@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, dog med nogle år væk henover årene, men har været herude igen siden 2014. Jeg bruger det meste af min fritid sammen med min søn og min kæreste, eller med familie eller venner. Udover det dyrker jeg en del sport, og sanser lidt med nogle renoverings projekter. Jeg har tidligere arbejdet som instruktør, sælger og møbel leverandør, dog altid haft en kærlighed for fotografering og grafisk design, hvilket jeg gør med mit arbejde hos Esmark siden Juni 2023.

Picture of Mark

Mark
Hyggespecialist og humørspreder

post@esmark.dk

Jeg har været en del af Esmark siden juli 2022, og har lige siden elsket at være en del af et skønt team med en masse søde esmakkere – de tager sig altid godt af mig. Jeg er dejlig blød og har altid en smil på læben – også er jeg virkelig god til at give krammer. Jeg kan godt lide at skabe alle feriens hyggelige stunder, og er derfor Esmarks hyggespecialist og humørspreder. Du kan finde mig på alle Esmarks kontorer, og hvis du gerne vil have mig med hjem, så kan du også det. Jeg elsker alle former for ferieaktiviteter, så du kan både tage mig med på stranden, legepladsen, cykelture og meget mere. Jeg er ikke så god til vand, men jeg kan godt lide at solbade på stranden, mens du bader i Vesterhavet.

Direktion

Picture of John Brügmann

John Brügmann
Administrerende direktør

69 16 95 59
john@esmark.dk

Jeg startede den 1.9.2020 hos Esmark, men jeg har kendt og fulgt virksomheden i mere end 10 år, og har bl.a. fra 2017-2020 været bestyrelsesformand for selskabet. Jeg har i næsten 30 år arbejdet indenfor turisme i både ind- og udland, og jeg ser en stor glæde i at levere et kvalitetsprodukt til gavn for både gæster og husejere, samt lokalområderne. Privat bor jeg i Risskov nord for Aarhus sammen med min kone og vores to børn. Jeg holder meget af naturen, og synes, at et feriehus er den perfekte måde at opleve den på. I min fritid sætter jeg stor pris på en runde golf.

Picture of Thomas Christiansen

Thomas Christiansen
Salgs- og marketingdirektør

69 15 96 33
tc@esmark.dk

I november 2019 blev jeg en del af Esmark fællesskabet. Jeg er opvokset på Vestkysten, og har altid elsket naturen, stranden og havet. Jeg er gift med Marianne, og vi har sammen pigerne Emma og Laura. I fritiden kan jeg også godt li’ en tur på ’skov-cyklen’ (Mountainbike – men der er ikke så mange mountains i Danmark😊) – og ellers nyder jeg noget godt sport på tv eller ’live’. Gennem de seneste 10 år har jeg arbejdet med gæsteoplevelser, salg samt marketing indenfor turisme og service i forskellige firmaer både indenfor og udenfor feriehusbranchen. Jeg brænder for hele tiden at have fingeren på pulsen i forhold til hvad markedet, gæsten og husejeren forventer, så vi alle i Esmark kan skabe inspiration til alle, som overvejer at komme ud og opleve hvad et Esmark feriehus på den jyske vestkyst byder på af natur og oplevelser. Ferien er simpelthen noget af det vigtigste og dyrebareste vi mennesker har, og derfor er vi forpligtet til at give alle en så dejlig ferie og oplevelser som overhovedet muligt. Samtidig skal vi via tæt og positivt samarbejde med ejeren af feriehuset hele tiden optimere det enkelte feriehus til alles bedste. Det er da en fed og spændende udfordring at stå op til hver morgen.

Picture of Lars Hornshøj Vestergaard

Lars Hornshøj Vestergaard
Økonomi- og HR-direktør

69 15 96 23
lars@esmark.dk

Jeg blev Esmakker i juli 2018, og er bosiddende i Holstebro, sammen med min kone og vores 3 drenge. Vi er selv sommerhus ejere, og nyder at bruge tid ved Vestkysten. I min fritid har jeg et hjerte for frivilligt arbejde, hvor jeg arbejder med forskellige arrangementer. Derudover følger vi med i børnenes fritidsinteresser som spænder vidt fra fodbold, håndbold og outdoor aktiviteter. Jeg nyder turen ned langs kysten, og til Hvide Sande, hvor naturen hver dag har sit helt eget udtryk.

Ejerkreds

Picture of Janni Thygesen

Janni Thygesen
Feriehusudlejer

janni@esmark.dk

I 2007 overtog min mand og jeg Esmark. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande og oprindelig udlært på kontoret ved Hvide Sande Fiskeauktion, hvor jeg arbejdede i 23 år. Jeg bor i Hvide Sande sammen med min mand og 2 børn, og derudover har vi 2 børn, der er fløjet fra reden. Jeg holder meget af naturen, - ikke mindst stranden og Vesterhavet. Fritiden bliver brugt med familie og venner og motion, når tiden er til det.

Picture of Anders Thygesen

Anders Thygesen
Feriehusudlejer

anders@esmark.dk

I 2007 fik min kone og jeg fornøjelsen af, at blive Esmark's 3. værtsfamilie siden opstarten i 1965. Udover et par år med titlen af auktionsmester i Hvide Sande, har jeg altid beskæftiget mig med folks ferier. Først som medindehaver af et skirejsebureau og senere som medindehaver af et konkurrerende sommerhusudlejningsbureau. Jeg er gift med Janni, og bortset fra et økonomistudie, så har jeg altid boet i Hvide Sande, hvorfra vi har opfostret vores fire børn. Fritiden bruges gerne ude i naturen, og udover gå- og løbeture så tilbringer jeg gerne tiden med en fiskestang i hånden.

Picture of Thomas Sørensen

Thomas Sørensen
Feriehusudlejer

thomas@esmark.dk

I 2000 startede jeg hos Elite Sommerhusudlejning, som mine forældre ejede og jeg senere overtog. I 2015 fusionerede vi med Esmark, hvilket jeg glæder mig meget over at være blevet en del af. Privat bor jeg på en nedlagt landbrugsejendom i Ringkøbing, med mine børn. Jeg værdsætter mest tiden jeg bruger sammen med mine børn og med min kæreste, som også har to børn. De holder os alle godt beskæftiget, men ellers spiller jeg også gerne lidt fodbold, når tiden er til det.

Økonomi & HR

Picture of Majbrit Enevoldsen

Majbrit Enevoldsen
Økonomiassistent

69 15 96 46
majbrit@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande og Søndervig og bor nu i Hvide Sande sammen med min mand, sammen har vi to voksne børn, som begge bor i nærområdet. Fritiden bruger jeg gerne med en ridetur på min islandske hest ud i vores skønne natur. Og nyder at hygge med god mad sammen med familien og gode venner, eller en god krimi. Jeg har været en del af Esmark-teamet siden 1992 og det har været en spændende rejse til hvor Esmark er i dag.

Picture of Gitte Fuglsang

Gitte Fuglsang
Økonomiassistent

69 15 96 24
gitte@esmark.dk

Jeg er født og opvokset lidt udenfor Viborg, men flyttede i 1994 til Nørre Nebel, hvor jeg i dag bor med min familie. Når jeg holder fri, elsker jeg at være fysisk aktiv, læse, strikke og være sammen med venner og familie. Jeg er uddannet indenfor regnskab, og har været ansat ved Esmark siden 01.09.2018.

Picture of Stephanie Dittrich

Stephanie Dittrich
HR assistent

69 15 96 47
stephanie@esmark.dk

Jeg hedder Stephanie og har boet i Danmark siden 2007. Min mand og jeg flyttede fra Berlin til Østjylland, efter jeg afsluttede min kontoruddannelse. Siden marts 2019 har vi boet i Hvide Sande. Jeg har arbejdet mere end 10 år inden for kundeservice, og min passion er at give gæsterne den bedste service. I min fritid er jeg meget ude i naturen, og ellers kan jeg godt lide at være kreativ.

Picture of Simon Arnbjerg

Simon Arnbjerg
Økonomiassistent

69 16 95 71
simon@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Tarm men bor i Esbjerg. Jeg er uddannet Cand. Merc´er indenfor styring og ledelse, og ser frem til at kunne benytte mine erhvervet evner i samarbejde med Esmark. Gennem hele mit liv, har vestkysten spillet en stor rolle for mig, og jeg har brugt mange timer i dens skønne natur.

Picture of Stine Fjord Olesen

Stine Fjord Olesen
Økonomiassistent

69 15 96 51
stineo@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg har boet de første mange år af mit liv. Nu bor jeg i Herning med min kæreste, og jeg tager gerne turen til vestkysten, for fortsat at være en del af Team Esmark. Jeg er i gang med at læse en HD. 1. del ved siden af arbejdet, så meget af min fritid går med lektielæsning og opgaveskrivning. Når jeg indimellem bøgerne har lidt fritid, elsker jeg at bruge min tid med min familie og mine venner, få løbet nogle ture og bare slappe af med en god serie i TV'et. Jeg afsluttede mit økonomi-elevforløb hos Esmark i sommeren 2022, og nu arbejder jeg som økonomaassistent.

Picture of Anne Sig Bernhard

Anne Sig Bernhard
Økonomielev

69 16 95 81
annes@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Torsted sammen med min mor, far og søster, hvor jeg holder meget af at bo i de naturrige omgivelser. Fritiden bruges på at træne gymnastik, samt passe mine 5 heste. Derudover holder jeg meget af at være aktiv i form af en løbetur eller ridetur. Jeg færdiggjorde min studentereksamen på HHX Ringkøbing og har været ansat ved Esmark siden 01.09.2022

Picture of Regina Sørensen

Regina Sørensen
Forretningsudvikling

69 15 96 70
regina@esmark.dk

Jeg er udlært i branchen og blev oprindeligt ansat hos Esmark som barselsvikar i 1996. Jeg har været her lige siden! Arbejdsopgaverne, her hos Esmark er meget varierende, og som daglig leder af kontoret har jeg mange forskellige opgaver, jeg står bl.a. primært for kontakten med vores husejere, både nye og eksisterende. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg i dag bor sammen med min mand og vores 3 piger. Vi bor lige ved fjorden og i fritiden benytter vi meget de anlagte stier i området til gåture med vores hund Molly, ligesom vi, i sommerhalvåret, hygger os ved kabelbanen i Hvide Sande. Udover det dyrker jeg gerne lidt motion og agerer chauffør og tilskuer til sportsarrangementer, hvor mine børn deltager.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
post@esmark.dk

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...