Ankomst

Esmark Feriehusudlejning Sommerhusbureau

Nøgleafhentning

Hos Esmark dit feriehus altid klar til indflytning senest kl. 15.00 på ankomstdagen. Du er velkommen til at komme før, for vi udleverer nøglerne, så snart huset er indflytningsklar. 

Bemærk: Vi har flere nøgleudleveringskontorer: på Rømø og Fanø, og i BlåvandVejers StrandHenne StrandHoustrupBjerregård,  Hvide Sande og Søndervig Det fremgår af dit lejebevis, hvor du skal hente din feriehusnøgle. 

Sengetøj og andet lånt eller lejet udstyr udleveres ved ankomsten, med mindre du har bestilt levering direkte til dit feriehus.

Gratis sms-service

Bliver dit sommerhus klar til indflytning før kl. 15.00, sender vi dig en sms med besked om, at du kan hente din nøgle og flytte ind med det samme. Bemærk, vi skal have dit mobilnummer for at tilbyde dig vores gratis sms-service.


Modtager du ikke nogen sms fra os på ankomstdagen, er din nøgle altid automatisk klar til afhentning kl. 15.00.

Ankomst og nøgleinfo Esmark Feriehusudlejning

Infomateriale

Sammen med nøglen får du udleveret et strømkort og en infoguide med praktisk information om dit feriehus. Finder du ikke svar på dine spørgsmål her, kan du altid kontakte os på et af vores kontorer. Kontakt Esmark her.

Ankomst uden for åbningstiden

En lang køretur eller trafikpropper på landevejen: Der kan opstå uforudsigelige forhindringer på ankomstdagen. Og fordi vi ønsker, at du skal kunne flytte ind i dit feriehus med det samme, selv hvis du ankommer uden for vores normale åbningstider, har alle Esmark-kontorer et nøglerum.

Ankommer du til et Esmark-kontor uden for vores normale åbningstider har du adgang til nøglerummet. Her finder du din nøgle til feriehuset, en brugsopgørelse og vores Esmark-informationsguide i en kuvert med dit navn på.

Hvis du har bestilt sengelinned eller andre udlejningsartikler, vil disse også være tilgængelige i nøglerummet. Bemærk venligst, at vogne kun kan afhentes på Esmark-kontorerne inden for vores åbningstider.

Aflæsning af forbrugsmålere

Som det aller første, når du ankommer til feriehuset, skal du aflæse strøm- og evt. andre forbrugsmålere. Tallene noteres ned på strømsedlen, du fik med sammen med nøglen. Forbrugsudgifterne bliver afregnet ved din afrejse. Læs om afrejse her.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...