Ankomst

Esmark Feriehusudlejning Sommerhusbureau

Endelig ved Vesterhavet igen! Det betyder: en frisk havbrise, solnedgange i horisonten og tid sammen med familien. For at starten ferien med Esmark i et af de smukkeste sommerhuse ved Vesterhavet, skal du være opmærksom på følgende informationer. 

Nøgleafhentning

Hos Esmark dit feriehus altid klar til indflytning senest kl. 15.00 på ankomstdagen. Du er velkommen til at komme før, for vi udleverer nøglerne, så snart huset er indflytningsklar. 

Bemærk: Vi har flere nøgleudleveringskontorer: på Rømø og Fanø, og i BlåvandVejers StrandHenne StrandHoustrupBjerregård,  Hvide Sande og Søndervig Det fremgår af dit lejebevis, hvor du skal hente din feriehusnøgle. 

Sengetøj og andet lånt eller lejet udstyr udleveres ved ankomsten, med mindre du har bestilt levering direkte til dit feriehus.

Gratis sms-service

Bliver dit sommerhus klar til indflytning før kl. 15.00, sender vi dig en sms med besked om, at du kan hente din nøgle og flytte ind med det samme. Bemærk, vi skal have dit mobilnummer for at tilbyde dig vores gratis sms-service.


Modtager du ikke nogen sms fra os på ankomstdagen, er din nøgle altid automatisk klar til afhentning kl. 15.00.

Infomateriale

Sammen med nøglen får du udleveret ankomstinformationer og en infoguide med praktisk information om dit feriehus. I dit gæstelogin finder du også masser af nyttig information og din digitale forbrugsafregning. Hvis du ikke kan finde dine svar på dine spørgsmål her, kan du altid kontakte os på et af vores kontorer. Kontakt Esmark her.

Ankomst og nøgleinfo Esmark Feriehusudlejning

Aflæsning af forbrugsmålere

Når du har hentet din sommerhusnøgle og infomateriale hos os, er det tid til at tage ud til sommerhuset. Her skal du som det aller første, når du ankommer til feriehuset, aflæse strøm- og evt. andre forbrugsmålere. Tallene skal du notere i din digitale forbrugsafregning, som du til enhver tid kan tilgå via dit MitEsmark-gæstelogin.

Forbrugsudgifterne bliver afregnet ved din afrejse. Du kan læse mere afrejse her. Men det skal du ikke bekymre dig om, før den tid kommer. 

Ankomst uden for åbningstiden

En lang køretur eller trafikpropper på landevejen: Der kan opstå uforudsigelige forhindringer på ankomstdagen. Og fordi vi ønsker, at du skal kunne flytte ind i dit feriehus med det samme, selv hvis du ankommer uden for vores normale åbningstider, har alle Esmark-kontorer et nøglerum.

Ankommer du til et Esmark-kontor uden for vores normale åbningstider har du adgang til nøglerummet. Her finder du din nøgle til feriehuset, din ankomstinformation og vores Esmark-infoguide i en kuvert med dit navn på.

Hvis du har bestilt sengelinned eller andre udlejningsartikler, vil disse også være tilgængelige i nøglerummet. Bemærk venligst, at vogne kun kan afhentes på Esmark-kontorerne inden for vores åbningstider.

MitEsmark følger dig digitalt gennem din ferie

Med dit MitEsmark-gæstelogin kan du til enhver tid få adgang til din digitale forbrugsregistrering og -fakturering og nemt have overblik over alle dine bookinger.

I gæsteloginet kan du også finde vores praktiske online infoguide og videoinstruktioner til dit ophold. du kan få svar på ofte stillede spørgsmål, f.eks. om de tekniske installationer i sommerhuset, og finde masser af andre nyttige serviceinformationer og tips til området.

Du kan også finde vores mange Esmark VIP-rabatter og særlige tilbud hos vores lokale partnere og attraktioner via MitEsmark.

Har du brug for hjælp? 

I akutte tilfæde er vi der for dig – selvfølgelig også uden for vores åbningstid. Vi har en vagttelefon, der er tilgængelig døgnet rundt. Det betyder, at du altid kan kontakte en af vores dygtige servicemedarbejdere, hvis der opstår en nødsituation, eller hvis du har problemer under dit ophold.

Du kan runde åbningstiderne for vores Esmark-kontorer og information om vores 24-timers vagttelefon på vores informationsside.

Har du spørgsmål? Hos Esmark står vi klar til at hjælpe dig!

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller ringe til os – vores Team Esmark er der for dig, hvis du har brug for hjælp.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...