Kom godt i sommerhus med hund

Ønsker du naturligvis også at tage hunden med i sommerhus, når resten af familien skal afsted, så er Vestjylland og Vesterhavet en oplagt destination for både jer og jeres vovse. Hos Esmark har du rig mulighed for at finde et skønt og hundevenlig feriebolig ved Vesterhavet, hvor din firbenede ven kan få lov at boltre sig. Se vores udvalg af hundevenlige sommerhuse længere ned, eller læs mere lige her.

Tag i sommerhus med hund ved Vesterhavet

Ligesom dig selv fortjener din hund også en god ferie, og hvis den skal foregå i Danmark, finder du sjældent bedre destinationer end ved den danske vestkyst. Kendt for sine brede strande og skøn natur, Vesterhavet er ideelt til at tage en tur i sommerhus med både hund, børn og enhver anden der ønsker at nyde denne helt særlige vestvendte del af landet.

Har du mere end én vovse i familien, som skal med på sommerhusferie til Vesterhavet? Hos os har du også mulighed for at finde flere ferieboliger, hvor du kan tage to eller flere hunde med. Om du tager en eller flere med i sommerhuset, er de firbenede venner naturligvis altid gratis gæster hos os.

Oplev et stort udvalg af sommerhuse med plads til hund

Hos Esmark er vi stolte over at kunne præsentere dig for et stort og alsidigt udvalg af sommerhuse for enhver familie og gæst – også jer med hund. Skal sommerhusgrunden for eksempelvis have et stort indhegnet område, hvor du kan lade hunden løbe frit, eller skal der være gode muligheder for at lufte hunden i naturskønne omgivelser? Her på siden har du chancen for at finde det perfekte sommerhus, der passer til familiens bedste ven.

Hvis I alle er vilde med strand og vand, så er et af vores mange sommerhuse tæt ved vandet måske lige noget for jer. Hvis du også tænker på besværet med rengøringen efter ferien, kan det være en god idé at vælge et sommerhus med gratis slutrengøring og hvor hunde er tilladt. På den måde kan du slappe helt af og nyde din ferie uden at skulle bekymre dig om rengøringen.

Bemærk dog venligst, at du selv skal fjerne hundehår og efterladenskaber fra dit firbenede familiemedlem, selvom vi tager os af selve rengøringen.

Har du særlige ønsker til et feriehus med hund? Vi tilbyder alt fra hyggelige og romantiske sommerhuse til moderne luksussommerhuse med rigelig plads til alle, og hvor flere er oplagte at tage hunden med i.

Aktiviteter for hunden ved Vesterhavet

Trænger din hund til at brænde lidt krudt af og løbe løs uden snor? Så byder Vesterhavet på flere oplagte omgivelser, hvor her er plads til netop dette. Den brede og lange strand, som du finder ved mange af vores sommerhusområder, byder på masser af mulighed for at lade din hund slå sig løs og lege i vandkanten. Dog gælder der her de almene regler for, hvornår hunde skal være i snor på offentlige strande. Læs gerne skiltningen på den enkelte strand, da reglerne kan variere fra strand til strand.

Du og din hund har også mulighed for at besøge en af de nærliggende hundeskove ved sommerhusområderne. Her kan vi blandt andet anbefale den indhegnede hundeskov ved Blåbjerg Klitplantage tæt ved vores sommerhusområde ved Henne Strand. Et lille stenkast sydpå finder du også Nørre Nebel hundeskov, som også byder på en hundevenlig tur i skoven. Ved Blåvand finder du også Oksby Hundeskov. Derudover er Vestjylland og Vesterhavet rig på aktiviteter og attraktioner, hvor din hund er velkommen i snor.

Vi er til rådighed for dig og din hund

Vi leverer sommerhusudlejning med et smil. Hos Esmark er den gode service en essentiel dyd, og sådan har det været lige siden, at vi begyndte helt tilbage i 1965. Derfor gør vi altid vores bedste til at stå til rådighed for dig, så du og de andre sommerhusgæster kan fokusere på at nyde afslapningen. Så har du praktiske spørgsmål vedrørende et sommerhus med hund, eller har du brug for anden hjælp eller inspiration til ferien ved Vesterhavet, er vi altid lige i nærheden, enten på telefon og mail eller ved en af vores lokalkontorer.

Se kontaktinfo her.

Hund i vandkanten

Book dit sommerhus med hund i dag

Vi har helt sikkert det rette feriehus til din hund og dig. Med vores søgefunktion til venstre her på siden kan du tilpasse din søgen yderligere for at finde det helt rette sommerhus ved Vesterhavet, hvor hunde eller andre husdyr er tilladt. Tag i sommerhus med hund på din næste ferie, og lej den perfekte feriebolig ved Vesterhavet lige her hos Esmark.

FAQ

chevron-down

Hvad er et hundevenligt sommerhus?

Et hundevenligt sommerhus har oftest en lukket eller ligefrem indhegnet grund eller indhegnede områder, som hjælper dig med at holde styr på din hund, når I slapper af hjemme i ferieboligen. Her er der som regel også rigelig med plads – inde som ude. Et hundevenligt sommerhus giver dig også nem adgang til gode områder at gå tur med hunden i.

chevron-down

Hvor er det godt at tage på ferie med hund?

I Vestjylland og ved Vesterhavet finder du mange gode feriesteder for hunden og resten af familien. Med brede strande, flot natur og omkringliggende hundevenlige skove, finder du sjældent bedre danske feriedestinationer for både jer og hunden. Hos Esmark har du rig mulighed for at leje et hundevenligt sommerhus ved Vesterhavet, der passer til jeres alles behov.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...