Golfferie i sommerhus – Golfophold i Danmark

Golfferie i Danmark ved Vesterhavet

Vores sommerhuse i Jylland er et ideelt udgangspunkt for en golfferie i Danmark. Hele vejen op ad vestkysten, fra vores sydligste ferieområder på Rømø, Fanø og i Blåvand, til vores nordligste ferieområder i Søndervig og Thorsminde, ligger der masser af fine golfbaner for både øvede og nybegyndere. I kan altså roligt tage hele familien med på et golfophold i sommerhus i Vestjylland.

Tag på golfophold i Danmark – lej et sommerhus tæt på golfbanen

Hvis I gerne vil spille golf på jeres sommerhusferie, er I havnet det helt rigtige sted. Hos Esmark tilbyder vi et bredt udvalg af feriehuse tæt på vestkystens mange golfbaner. I kan for eksempel leje et sommerhus på Lodbjerg Hede, i Henne eller i Blåvand, hvor der er golfbaner i nærområdet. Og vil I hellere bo i sommerhus i et andet ferieområde, ligger golfbanerne kun en køretur i bil – eller på cykel – væk fra ferieadresserne.

Golfferie er for alle

Med et golfophold på vestkysten i Jylland har I et stort udvalg af golfbaner med varierende sværhedsgrader inden for rækkevidde. Alle golfbaner langs kysten er åbne baner, og gæster er velkomne og kan spille mod betaling af greenfee. Typisk er der en ’simpel dresscode’ i form af polo med krave og pæne shorts, og på Par-3 banerne, der også kaldes Pay & Play-baner, er der normalt ingen krav til dresscode. Golf er en sport for alle i Danmark, og ligegyldigt om I er rutinerede golfspillere eller aldrig har stået med en golfkølle i hånden før, kan I roligt besøge en af de mange golfbaner på den jyske vestkyst.

Et golfophold i Danmark er også for de øvede

Der er masser af golfbaner for de øvede golfspillere langs vestkysten. I den sydlige del af vores ferieområder er Henne Golfklub et godt sted at søge hen, hvis man gerne vil udfordre sig selv lidt ekstra – og golfbanen har samtidig en smuk beliggenhed midt i den vestjyske natur. Oppe nordpå er Holmsland Klit Golfklub en af de mest velbesøgte golfbaner. Her gør det åbne landskab vestenvinden til en ekstra udfordring, der kan drille selv de mest garvede golfspillere.

En golfferie er også sjov for begynderne

Er I nybegyndere på golfbanen, så fortvivl ej! På den jyske vestkyst er der også masser af golfbaner, der er sjove for begynderne. Holmsland Klit Golfklub har for eksempel også Par-3 baner, hvor I kan prøve kræfter med sporten, inden I begiver jer ud på de store golfbaner. Outrup Golfbane tæt på ferieområdet i Houstrup er også et godt sted for nybegynderne, og golfbanen ligger desuden kort vej fra aktivitetsparken Soccer World, hvis en del af familien foretrækker andre aktiviteter.

I kan tage på golfferie i sommerhuset hele året

Det er selvsagt, at alle golfbanerne ligger i kort afstand til Vesterhavet. Havet gør, at luften er mildere på kysten om vinteren, end den er i indlandet, og derfor er de fleste af banerne med sommergreens helårsåbne.

Spil golf om vinteren

De fleste af vestkystens golfbaner kan altså også spilles på om vinteren, forudsat at banerne ikke er dækket af sne. Med et sommerhus på vestkysten kan I altså tage på golfophold i Danmark hele året rundt og få fuld valuta for pengene.

Spar penge og spil i hverdagene

Når det kommer til golf, er det dyrest at spille i weekenderne. På et golfophold i sommerhus kan I altså spare penge ved at spille i hverdagene. På nogle baner kan I spare mellem 30 og 180 kroner på en runde, hvis I spiller i hverdage frem for i weekenden. Priserne for at spille en runde golf på en 18-hullers bane starter ved cirka 250 kroner.

På de fleste af golfbanerne kan I leje golftrolleys og golfbiler, så det bliver nemmere at komme rundt. Antallet af golfbiler er dog normalt begrænset i de enkelte klubber, og derfor er det en god idé at reservere en golfbil på forhånd, hvis I skal bruge den.

Golfbaner på vestkysten

Fanø Vesterhavsbads Golfklub

Fanø Vesterhavsbads Golfklub er en historisk destination for golfspillerne. Her kan I nemlig komme til at spille på Danmarks allerførste golfbane, der blev anlagt helt tilbage i 1898. Golfbanen er desuden landets eneste linksbane, og den er anlagt i et naturligt terræn lige bag de første klitrækker – i kort afstand til Vesterhavet.

Adresse
Golfvejen 5
6720 Fanø

Fanø Vesterhavsbads Golfklub

Breinholtgård Golf Klub

Breinholtgård Golf Klub ligger 5 kilometer fra Esbjerg Golfklub, og skal I på en dagsudflugt, hvor der skal testes lidt forskellige baner, kan I passende besøge begge golfklubber. Alene på golfbanen i Breinholtgård Golf Klub får I adgang til en 27-hullers golfbane, der er beliggende i et naturskønt område med skov og vandløb.

Adresse
Kokspangvej 17-19
6710 Esbjerg V

Breinholtgård Golf Klub

Esbjerg Golfklub

Esbjerg Golfklub ligger i Nationalpark Vadehavet og byder på smukke naturoplevelser og gode golffaciliteter. I anlægget er der to golfbaner, Marbækbanen og Myrtuebanen. Særligt Marbækbanen er velkendt blandt golfentusiaster og betegnes som værende en af Danmarks bedste golfbaner. Banen har været brugt til flere store internationale amatørturneringer gennem årene og blev tilbage i 2016 kåret som Nordens 9. bedste golfbane.


Tip: Hvis du har booket et feriehus hos Esmark, får du rabat hos Esbjerg Golfklub.

Adresse
Sønderhedevej 11
6710 Esbjerg

Hjemmeside
esbjerg-golfklub.dk

Esbjerg Golfklub

Blåvandshuk Golfklub

Blåvandshuk Golfklub ligger i Ho, et par kilometer uden for feriebyen Blåvand og lige ud til Ho Bugt. Vil I gerne kombinere golfferien med imponerende naturoplevelser, er denne golfbane helt ideel. Her finder I to 9-hullers golfbaner; den ene er en Par-3 bane, og den anden er en lidt mere udfordrende blanding af Par-3 og Par-4 baner. Efter en runde golf kan I passende spise et måltid på den tilhørende café og restaurant, hvorfra I har et herligt kig til greenen og vandet. Golfbanerne i Blåvand er generelt gode at spille på om vinteren.

Adresse
Søndertoften 29
6857 Blåvand

Blåvandshuk Golfklub

Skærbæk Mølle Golfklub Ølgod

Skærbæk Mølle Golfklub Ølgod ligger i Ølgod i naturskønne omgivelser. Her kan du få en masse glæde af golfspillets finurligheder. Du kan nemlig både spille golf på en 18-hullers greenfee-bane og en 9-hullers "pay and play"-bane. Golfbanen er ikke kun ideel for erfarne golfspillere, men også for dig, som endnu ikke har prøvet kræfter med golfspillet.

Tip: Hvis du har booket et feriehus hos Esmark, får du rabat hos Skærbæk Mølle Golfklub.

Adresse
Skærbækvej 12
6870 Ølgod

Hjemmeside
skærbækmøllegolfklub.dk

Skærbæk Mølle Golfklub Ølgod

Varde Golfklub

Varde Golfklub byder på en 18-hullers golfbane og har altid haft ry for at være en bane i rigtig god stand. Langs med flere af hullerne snor Varde Å sig, men den krydser ikke direkte banen. Det naturskønne område omkring golfbanen er desuden hjemsted for diverse friluftsaktiviteter, og mens I spiller golf, kan I nogle steder møde kajakroere, der er på vej gennem åen eller lystfiskere, der prøver lykken ved vandkanten.

Adresse
Gellerupvej 111B
6800 Varde

Varde Golfklub

Outrup Golfbane

Outrup Golfbane ligger omtrent 25 kilometer syd for Bjerregård og cirka 20 minutters kørsel fra Houstrup. Her er der åben adgang til 2 baner, driving range og træningsfaciliteter. Sværhedsgraderne varierer, og der er både udfordringer for de øvede og for nybegynderne. Desuden ligger golfbanen tæt på aktivitetsparken Soccer World, hvor der blandt andet kan spilles fodboldgolf og fodboldtennis, hvis dele af familien ikke har lyst til at spille golf.

Adresse
Rottarpvej 40
6855 Outrup

Outrup Golfbane

Henne Golfklub

Henne Golfklub er især en god destination til de øvede golfspillere.

Tag en runde på 18-hullers golfbanen, der ligger i åbent landskab midt i den smukke, vestjyske natur ved Henne Strand. Fra banens højeste punkter er der desuden en fantastisk panoramaudsigt ud over området til Filsø, Blåbjerg Plantage og Vesterhavet. Banen har også en udfordrende Pay & Play-bane. Golfbanen i Henne er nok en af Danmarks bedste baner til vintergolf.

Adresse
Hennebysvej 30
6854 Henne

Henne Golfklub

Holmsland Klit Golfklub

Holmsland Klit Golfklub er en golfbane, der både egner sig godt til begyndere og øvede. Golfbanen ligger i et åbent landskab på Lodbjerg Hede tæt ved Søndervig og har både en 27-hullers bane og en Par-3 bane, der især er ideel til debutanterne. Når I spiller golf på Holmsland Klits golfbane, er vinden også vigtig at tage højde for. Den kan nemlig både være en drilsk med- og modspiller på banen.

Tip: Hvis du har booket et feriehus hos Esmark, får du rabat hos Holmsland Klit Golfklub.

Adresse
Klevevej 19
6950 Ringkøbing

Hjemmeside
www.holmslandklitgolf.dk

Holmsland Klit Golfklub

Holstebro Golfklub (Storådalen)

Holstebro Golfklub ved Storådalen er en 18-hullers golfbane i Holstebro. Nogle refererer til golfbanen som en overset perle. Banen ligger i kuperet terræn og byder på flotte udsigter til den grønne natur og åen, der løber langs med banen. Her er der udfordringer for alle niveauer, og golfbanen er en god destination, hvis I vil kombinere golfspillet med Jyllands flotte natur.

Tip: Hvis du har booket et feriehus hos Esmark, får du rabat hos Holstebro Golfklub.

Adresse
Frøjkvej 83
7500 Holstebro

Hjemmeside
holstebrogolfklub.dk

Holstebro Golfklub (Storådalen)

Holstebro Golfklub (Råsted)

Enhver golfentusiast bør besøge Holstebro Golfklub i Råsted. Golfbanen ligger cirka 15 kilometer vest for Holstebro og er Skandinaviens største golfanlæg med hele 63 huller. Den er som en af kun fire danske baner en del af ”The Rolex World’s Top 1000 Golf Courses” og må derfor betegnes som én af Danmarks bedste golfbaner. Der er også en Pay & Play-bane i anlægget, som ud over varierende sværhedsgrader byder på smukke naturoplevelser. Hele golfbanen er omgivet af skov og ligger tæt på Råsted Plantage, der inviterer til vandreture i den alsidige natur.

Tip: Hvis du har booket et feriehus hos Esmark, får du rabat hos Holstebro Golfklub.

Adresse
Brandsbjergvej 4
7570 Vemb

Hjemmeside
holstebrogolfklub.dk

Holstebro Golfklub (Råsted)

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor har vi samlet de mest gængse spørgsmål til golfferie i Danmark og information om de forskellige golfbaner på den jyske vestkyst.

chevron-down

Hvilke andre aktiviteter kan man typisk kombinere med golf?

Et golfophold i sommerhus i Vestjylland er en god måde at komme ud og opleve den smukke vestjyske natur på. Alle vestkystens golfbaner har naturskønne beliggenheder midt i de grønne landskaber med gode udsigter, og her kan I virkelig lade batterierne op og nyde den friske luft. Når I kommer hjem efter en god dag i golfsportens tegn, kan I tænde op i brændeovnen i feriehuset og nyde det sidste af dagen med ren afslapning og feriehygge, mens mørket falder på udenfor.

chevron-down

Kan man tage på golfferie, hvis dele af familien ikke vil spille golf?

I kan sagtens tage på golfferie i Vestjylland, selv om det ikke er hele familien, der er golfentusiaster. Ligesom der ligger golfbaner tæt på alle vores sommerhuse, er der også et hav af andre aktiviteter inden for samme afstand. Måske tager nogle af jer videre på shopping og cafébesøg i en af de større byer såsom Esbjerg eller Holstebro, mens golfspillerne svinger golfkøllerne. Er I mere til kulturelle oplevelser, kan I for eksempel besøge bunkermuseet Tirpitz i Blåvand, tage på udflugt til den charmerende havneby Hvide Sande eller kigge forbi de imponerende sandskulpturer i Søndervig, når den årlige Sandskulpturfestival løber af stablen i sommerhalvåret. Det er blot nogle af de mange alternativer, vestkysten har at byde på, hvis det ikke er hele familien, der vil spille golf på ferien.

chevron-down

Hvilke sommerhuse ligger tæt på en golfbane?

Faktisk ligger alle Esmarks sommerhuse relativt tæt på vestkystens golfbaner, og der er maksimalt et kvarters kørsel i bil fra jeres feriehus til den nærmeste golfbane, uanset hvor I befinder jer. Vil I gerne bo helt tæt på golfbanen, kan I leje et sommerhus på Lodbjerg Hede, i Henne eller i Blåvand, hvor der ligger golfbaner placeret i området.

chevron-down

Skal man være god til golf for at tage på golfferie i Danmark?

Det er ikke nødvendigt at være god til golf for at tage på golfferie i Danmark. Langs vestkysten finder I både golfbaner, der egner sig godt til de rutinerede golfspillere og golfdebutanterne. I kan altså roligt tage et golfophold i sommerhus uanset hvilket niveau, I er på.

Golfferie i sommerhus Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Spørgsmål til din sommerhusferie?
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...