Booking FAQ – Oftest stillede spørgsmål omkring sommerhusudlejning

Afrejse – Udenfor kontorets åbningstider?

Svar: Du kan godt tjekke ud, selvom kontoret ikke er åbent. Udenfor kontorets åbningstider skal du blot pakke sommerhusnøgler, strømseddel og betaling for strøm i kuverten, du fik udleveret ved ankomsten og aflevere den i brevsprækken ved det Esmark-kontor, hvor du hentede nøglen.

Ankomst – Udenfor kontorets åbningstider?

Svar: Ankommer du uden for vores normale åbningstid, finder du din feriehusnøgle, strømkort, vejbeskrivelse og infoguide i en kuvert med dit navn på i nøglerummet i forbindelse med det Esmark-kontor, hvor du skal hente din nøgle. Det fremgår af din lejekontrakt, om det er Blåvand, Vejers Strand, Henne Strand, Houstrup, Bjerregård eller Søndervig.

Barneseng – hvad koster den at leje?

Svar: Det er gratis at låne en barneseng hos Esmark. Du skal blot selv hente og returnere den på det Esmark-kontor, hvor du hentede din nøgle.

Barnestol – Hvad koster den at leje?

Svar: Det er gratis at låne en barnestol hos Esmark. Du skal blot selv hente og returnere den på kontoret i Bjerregård eller i Søndervig.

Betaling – Hvordan skal jeg betale?

Svar: Du bedes overføre pengene til vores bankkonto. Konto- og bankoplysninger modtager du sammen med lejebeviset.

Betaling – Hvordan skal jeg betale?

  • 1. rate betales senest 4 dage efter booking og udgør 35% af lejen plus ekspeditionsgebyr.
  • 2. rate betales senest 50 dage inden ankomst og udgør de resterende 65% af lejen plus eventuelle tilkøb.

Vores bankforbindelse er opgivet på din lejekontrakt.

Døgnvagt – Kan jeg komme i kontakt med Esmark efter kontorets åbningstid?

Svar: Ja, du kan altid få hjælp hos os, og efter kontorets åbningstid tager vores nødtjeneste over. Har du brug for hjælp under dit ophold hos os, træffes vi på nødtelefonen døgnet rundt.

Ekstra personer – Kan jeg tilmelde flere efter bookingen?

Svar: Ja, det kan du, blot huset ikke beboes af flere end det tilladte antal personer (se husbeskrivelsen).

Forbrug – Hvad koster det?

Svar: Elmåleren (samt målere til evt. andre energikilder) aflæses ved ankomst og afrejse. Forbrug afregnes pr. enhed og betales på kontoret ved afrejse. I huse med spa og sauna er energiforbruget i gennemsnit ca. kr. 500,- pr. uge alt afhængig af årstid, antal beboere og brug af elektrisk udstyr. I huse med swimmingpool er energiforbruget i gennemsnit kr. 1.700,- pr. uge afhængig af årstid, antal beboere og brug af elektrisk udstyr.

Esmarks Fordelspakke – Dækker den alle rejsedeltagere?

Svar: Ja, Esmarks Fordelspakke gælder for alle rejsedeltagere og ikke kun for den person, der står på lejebeviset.

Esmark Fordelspakke – Skal I bruge navne på alle rejsedeltagere?

Svar: Nej. Som udgangspunkt skal vi blot have et navn til lejebeviset. Hvis en rejsedeltager bliver syg, skal kontrakten annulleres skriftligt til os.

Gavekort – Kan man købe det?

Svar: Ja, ønsker du at glæde en med et gavekort, så kontakt os pr. telefon eller send os en e-mail på post@esmark.dk

Husdyr – Koster det ekstra?

Svar: Det er gratis at medbringe op til 2 husdyr, når du booker hos ESMARK. Medbringer du mere end 2 husdyr, skal der betales et gebyr på kr. 200,- pr. ekstra husdyr. VIGTIGT! Det er kun tilladt at medbringe mere end 2 husdyr, hvis det er godkendt af ESMARK.

Nøgleudlevering – Hvor og hvornår?

Svar: Det fremgår af dit lejebevis, hvor du skal hente nøglen til dit feriehus. Nøglen er klar til afhentning senest kl. 15.00 på ankomstdagen. Medbring venligst lejebevis. Ofte kan vi udlevere nøglen før kl. 15.00. Og har du opgivet dit mobilnummer til os, sender vi dig automatisk en SMS, hvis dit feriehus bliver indflytningsklar inden kl. 15.00.

Ombooking – Kan jeg ændre kontrakten?

Sæson 2021: Ændring eller ombooking af lejekontrakten (indenfor samme kalenderår) kan ske indtil 90 dage før lejestart mod en betaling af et ændringsgebyr på kr. 350,-

Sæson 2022: Ombooking eller overdragelse af lejeaftalen til anden lejer (gælder alene ophold indenfor samme kalenderår) kan ske indtil 60 dage før lejeperiodens start mod en betaling af et ændringsgebyr på kr. 600,- Senere ombooking eller overdragelse af lejeaftalen anses som annullering, og følger annulleringsvilkårene ovenfor.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon

 

69 15 96 11
post@esmark.dk

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...