Sommerhuse i Nr. Lyngvig

Gæsterne siger
5.0 af 5
icon
icon
Skønne omgivelser med flot naturdet
Gæst, Danmark
Se flere vurderinger

Nr. Lyngvig ligger på den nordlige del af landtangen mellem Hvide Sande og Klegod. Navnet Nr. Lyngvig stammer fra de store og smukke lyngbevoksede arealer mellem landevejen og de imponerende klitter mod havet.

Et populært ferieområde

I Nr. Lyngvig er der flere rigtig gode feriehusområder, hvor ESMARK har sommerhuse i flere kategorier og prisklasser, og fælles for alle områderne er, at der hverken er særlig lang afstand til den storslåede Nordsø med de meget fine sandstrande, hvor det er oplagt med en badetur, ravfinding og bygning af sandslotte, eller til den idylliske og meget roligere Ringkøbing Fjord.

God cykelsti og skøn natursti

Langs med hovedvejen løber en ny, asfalteret cykel- og gangsti, som er særdeles velegnet til traveture og cykelture for de lidt mere krævende cyklister. Cykelstien fører dig helt til Hvide Sande og nordpå til Søndervig. Mellem hovedvejen og klitterne finder du den fine natursti med en lidt grovere belægning, som en meget attraktiv mulighed for motion, specielt trave- og løbeture; men også cykelture i den overordentlig skønne natur, hvor det interessante dyre- og fugleliv kan iagttages. Læs mere om de gode cykelforhold og -muligheder i området her.

Lyngvig Havn – en sand perle

På fjordsiden finder du Lyngvigs lille, hyggelige havn, som bestemt er et besøg værd. Det er en sand, lille perle midt i den vestjyske natur og en lille, historisk og stadig den dag i dag, autentisk fungerende fiskerihavn, hvorfra fjordfiskeriet har været eksistensgrundlag for mange af de lokale familier sammen med landbruget på de mange små gårde, som stadig ligger langs klitten i hele området.

I dag er der kun ganske få fiskere på Lyngvig Havn, som har fiskeriet som hovederhverv. Når du besøger havnen, varer det ofte ikke længe inden du er på talefod med de lokale, som gerne vil have en sludder – måske ikke på det mest formfuldendte udenlandsk; men med hjælp af tegn og enkelte internationale ord lader en samtale sig gennemføre og dertil måske en handel om et par friske fisk til aftensmaden.

Lyngvig Fyrtårn – områdets smukke vartegn

Fyrtårn på stranden i sommerhusområdet Nr. Lyngvig.

Det helt dominerende vartegn for Nr. Lyngvig er fyrtårnet Lyngvig Fyr, som kan ses fra hele det nordlige området ved Ringkøbing Fjord. Fyret er det højest beliggende fyrtårn i Danmark med en totalhøjde (inklusive klitten, som fyret er bygget på) på 53 m over havets overflade. For at nå toppen af fyret skal du forcere 79 trappetrin på klitten plus 149 trin inde i fyret, i alt 228 trin. Det er god motion, men belønningen for turen er helt fantastisk. Fra toppen af fyrtårnet har du en helt fantastisk udsigt over Holmsland Klit, fjorden, havet og det næsten 300 hektar store fredede hedeareal, som omgiver fyret.

Lyngvig Fyr blev opført i 1906, som følge af en tragisk strandingsulykke i 1903, hvor 24 søfolk omkom. Lyskeglerne fra fyret kan ses 40 km til søs og benyttes stadig som navigationspunkt af både fisker- og handelsflåden.

I forbindelse med Lyngvig Fyr findes et mindre naturhistorisk museum, hvor det rige dyre- og fugleliv, samt områdets historie er interessant beskrevet.

Klik på den orange knap for hurtigt og nemt at finde dit næste feriehus i Nr. Lyngvig.

Billeder fra Nr. Lyngvig

Video

Nr. Lyngvig Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Nr. Lyngvig

Fantastiske omgivelser, naturen er vild, varieret, og smuk, vesterhavet er så skønt og spændende, sommer eller vinter. Mange steder med adgang til stranden og gåture i klitterne er et must.

Naturskønne

Vacker natur nära till stranden.

Skønne omgivelser lige ned til en lille hyggelig havn. Adgang til både fjord og hav.

Sommerhuset ligger i rolige omgivelser og med dejlig natur omkring.

Dejlig natur. Tæt på vandet. Stille og roligt område.

Fine

Dejlig omgivelser med kort afstand til stranden og vandretur i naturen.

Lækkert område, er kommet i området i flere år, så absolut et besøg værd.

Meget smuk natur og gode muligheder for at gå ture. Tæt på forskellige vandsportsaktiviteter som vi dyrker

Området er lækkert

Rigtig fine.

Dejligt kort afstand til Lyngvig havn og Lyngvig Fyr. Både Hvide Sande og Søndervig kan nås på cykel.

Dejligt område, vil klart anbefale det til andre.

Dejligt område med Vesterhavet til den ene side og fjorden til den anden side.

Ringkøbing og Søndervig er 2 fine byer med god mad. Søndervig er en god by til børnefamilier, de har alt mellem golf, trampoliner, bowling og legepladser.

Dejligt stille område, med muligheder for gåtur til fjord og hav.

Fantastisk

Smuk natur og god beliggenhed.

Flot natur og fine gå stier til havet og stranden. Der er ikke langt til indkøb.

Utrolig dejlig natur i fredelige omgivelser

Dejlig omgivelser for hele fam.

Super fine

Dejligt og roligt område

Super. Kender området godt

Omgivelserne og især udsigten til Ringkøbing Fjord er det vi vil savne aller mest.

Vi elsker hele Holmsland Klit , har holdt sommerferie der de sidste 30 år.

Dejligt sted

Flotte, lækre og indbydende

Ideelle omgivelser for ferie

Et af de smukkeste steder i Danmark

Det er et dejligt område( Søndervig, Ringkøbing, Hvide Sande) med strand, hav og fjord med mange aktivitetsmuligheder bl.a. Key2Activity.

Dejlig natur

Hvis man ønsker fred og ro, så er det stedet Hvis man vil have mere action, kan man bare tage til Søndervig Flot natur Gode stier i lyngen

Super skønne omgivelser.

Omgivelserne fåes ikke bedre, vi nød fjorden omkring Lyngvig havn - og Vesterhavet ned for Lyngvig fyr. Området omkring Lyngvig fyr er fantastisk især når der er børn med.

Vi elsker området omkring Ringkøbing fjord.

Udsigt til fjorden, dejlig terasse med aflåst rækværk til småbørn, gynger og sandkasse til de små. Fodbold mål på stor græsplæne til både kongespil, kroket ect. Kort til restaurant og affald samt lyngvig fyr og Vesterhavet.

Dejlige naturstier til stranden og Nr. Lyngvig Fyr

Omgivelserne var der god muligheder for gåture ud til Nr. Lyngvig fyr og til stranden. Cykelture til både Søndervig og Hvidesande.

Dejligt område med kig til Lyngvig fyr og klitter. Kort afstand til hvide sande og søndervig. Helt perfekt.

Praktfuld sommer såvel som vinter

Fantastisk natur med god mulighed for vandreture m.m. og stadig en nærhed til Hvide Sande by.

Dejlige omgivelser, tæt på strand, natur, gode muligheder for lange gåture i den dejlige natur

Skøn og fantastisk, set fra natur perspektiv.

Flot natur og hyggeligt med fyrtårn der lyste op i mørket.

Pragtfuldt område midt imellem Ringkøbing fjord og Vesterhavet. 5 min. fra sommerhuset ligger den hyggelige Nr. Lyngvig havn, med små fiskerbåde og fiskerhuse. Mod vest finder man Nr. Lyngvig fyr m. museum

Skønne omgivelser og en dejlig travetur til både fjord og strand.

Skønt område i dejlig natur

Sommerhusområde, nær Ringkøbing Fjord. Husene er placeret, så man ikke har megen direkte kig ind til naboerne, da mange huse ligger lidt forskudt. Der er fjordudsigt, og i gåafstand den hyggeligste lille havn. Huset ligger tæt på landevejen (i baghaven nærmest), men det generer sært nok ikke, slet ikke, når man er indendørs. Lyngvig fyr og Vesterhavet ligger ca. 1,5 km væk på den anden side af landevejen/hovedvejen, og det er virkelig skøn natur, og fra fyrets top er der den mest fantastiske udsigt. Ved fyret er der en dejlig café, en spændende butik og et lille museum og isvogn. Stranden er helt i top, og det er forholdsvis let at komme dertil enten til fods, på cykel eller i bil. Der er en rimelig "let" sti til vandet til højre for parkeringspladsen, som de fleste vil kunne forcere. Hvide Sande og andre omkringliggende byer og strande har stort set alt at byde på. Der er de bedste cykelstier både langs vejen og inde ml. klitterne i naturen.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Det siger vores gæster om os:
Kan varmt anbefale Esmark som udlejnings bureau både som le...
» Se flere vurderinger af Esmark her
Vejrudsigt Nr. Lyngvig

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...