Esmark Kontor Henne Strand

Kontakt Esmark Feriehusudlejning – Henne Strand

Har du brug for vores hjælp, også udenfor åbningstiderne, kan du også henvende dig på et af vores Esmark servicekontorer.
Åbningstider & 24-timers-beredskab (nødnummer).

Adresse

Strandvejen 456 E
6854 Henne Strand

Kontakt

Telefon: 69 15 96 14
E-mail: henne@esmark.dk

Nøgleudlevering

Nøglen kan afhentes fra kl. 14.00, men vi udleverer den også gerne tidligere på dagen, hvis feriehuset er klar til indflytning før tid.

Ankomst udenfor åbningstid

Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid finder du en kuvert med information, kørselsvejledning og nøglerne til dit feriehus i vores nøgleboks. Nøgleboksen sidder ved bagsiden af bygningen. Koden til boksen fremgår af dit lejebevis.

Åbningstider

Påske til og med oktober
Man - fre9.00 - 16.00
Lørdag8.00 - 17.00
Søndag9.00 - 14.00
November til påske
Man - fre9.00 - 16.00
Lørdag9.00 - 16.00
Søndag10.00 - 14.00

Ferierådgivere

Picture of Susanne Roslyng

Susanne Roslyng
Bureauchef og ejerrådgiver

69 15 96 60
susanne@esmark.dk

Jeg startede i sommerhusbranchen tilbage i 1984 og har siden fulgt den rivende udvikling i branchen gennem årene. I 1998 førte min rejse mig til Schultz Feriehuse, som i 2017 fusionerede med Esmark. Det har været en meget spændende rejse, og jeg er meget glad for i dag af at kunne kalde mig 'esmakker'. Som daglig leder og ejerrådgiver af Houstrup/Henne afdelingerne er arbejdsopgaverne meget alsidige. Det, og det at give både gæster og ejere en god oplevelse med og i vores skønne sommerhuse, er vigtigt for mig. Jeg er født og opvokset i det vestjyske, Oksbøl, så jeg kender vores skønne område rigtig godt. Jeg gift og har 2 voksne piger. Familiens store fælles interesse er håndbold, så vi har brugt rigtig mange timer rundt omkring i hallerne. Nu, efter pigerne er flyttet hjemmefra, er der blevet tid til bl.a. at spille golf og til gå- og cykelture i vores skønne natur.

Picture of Alice Matras

Alice Matras
Ferierådgiver

69 15 96 61
alice@esmark.dk

Jeg startede som medarbejder hos Schultz Feriehuse i 2002, der i 2017 blev overtaget af Esmark. Oprindeligt er jeg udlært i Brugsen (FDB) i Vostrup i 1975. Fra 1981 arbejdede jeg hos Danoklen i 15 år på laboratorium og var bl.a. udstationeret i Kina for at etablere et laboratorium og oplære personale til at tage prøver og teste dem. Herefter var jeg 7 år i en herretøjsbutik i Varde. Jeg er født og opvokset i Bork, så jeg har et godt kendskab til lokalområdet. I 1975 flyttede vi til Alslev, hvor jeg i dag bor sammen med min mand Keld. Vores 2 drenge er fløjet fra reden og har også etableret sig i Alslev. De har givet os tre børnebørn, som vi jævnligt passer. Vi har en båd liggende i Bork Havn, og i vores fritid nyder vi at sejle en tur på Ringkøbing Fjord. Jeg elsker at stå på ski, så om vinteren tager vi hele familien med til Norge på skitur og nyder den fantastiske natur, men når jeg rigtig skal slappe af, tager jeg helst en tur til Kreta og de Kanariske øer.

Picture of Hanne Schwarz

Hanne Schwarz
Ferierådgiver

69 15 96 62
hanne@esmark.dk

Siden foråret 2018 har jeg været en del af det friske Esmark-team. Ved arbejdet hos Esmark nyder jeg, at det er afvekslingsrigt og byder på mange forskellige opgaver samt møder med nye mennesker. At yde god service, så vores gæster får den bedst mulige ferie, og tekstarbejdet på både tysk og dansk er opgaver jeg har det rigtigt godt med. Jeg har i 18 år boet i Tyskland nær Kiel, her arbejdede jeg i forsikringsbranchen. For 10 år siden besluttede min familie og jeg at flytte tilbage til Danmark – naturligvis ville vi bo tæt ved Vesterhavet, og her er vi så, ved Danmarks skønneste strande. Min familie består af min mand, vores 2 nu voksne sønner og en lille lækker efternøler på 2 år. Jeg elsker gåture ved strand og i skov, men ellers er jeg på hobbyfronten nok mere den hyggelige type, - lidt godt mad med vennerne, en god bog og et glas vin er lige mig. Dertil er jeg meget kunstinteresseret, og jeg hygger mig gerne med lidt klatmaleri eller lertøj-produktion. Slutteligt underviser jeg af og til en smule, så mine kundskaber som forhenværende folkeskolelærer ikke ruster helt.

Picture of Bonnie Nielsen

Bonnie Nielsen
Ferierådgiver

69 15 96 63
bonnie@esmark.dk

Jeg blev uddannet butiksassistent i 1983, men allerede i 1984 startede jeg på Varde Turistkontor som turistmedarbejder, og her startede så min karriere indenfor turisme. I 15 år har jeg arbejdet hos et andet udlejningsfirma. Jeg ville så prøve noget andet, og arbejdede nogle år hos en ejendomsmægler i Blåvand. Turisme og service har altid været en del af mig, så efter nogle år var jeg tilbage i branchen igen. Jeg arbejdede i 4 år som sommerhjælp hos Schultz Feriehuse, som blev overtaget af Esmark og siden 1/11 2017 har jeg været så heldig at være fastansat Esmakker i Houstrup/Henne. Jeg er Ferierådgiver og det er skønt at skulle sørge for at vores gæster får den bedste ferie hver gang. Kontakten til gæsterne og husejerne er vigtigt for mig. Jeg er bosiddende i Varde, hvor jeg er født og opvokset. Jeg er gift med Preben og vi har 3 voksne børn, 2 piger og en dreng hvoraf den yngste bor hjemme. Vi har både hund og kat og jeg kan godt lide at gå en tur ved stranden. vi elsker at holde ferie i Danmark, som har rigtig meget at byde på af natur og oplevelser.

Picture of Karen Sørensen

Karen Sørensen
Ferierådgiver

69 15 96 64
karen@esmark.dk

Jeg startede i 2008 som medarbejder hos Schultz Feriehuse, der i 2017 blev overtaget af Esmark. Jeg bor i Oksbøl med min mand Jes og vores datter Ida. Mia min store datter er fløjet fra reden. Min fritid går med at nyde haven, hygge sig med venner og familie. Jeg elsker at gå lange ture. Derudover synger jeg med i et gospelkor. Ellers camperer min mand og jeg i hele sommerperioden i de weekender, det kan lade sig gøre.

Ejerrådgivere

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
poul@esmark.dk

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Susanne Roslyng

Susanne Roslyng
Bureauchef og ejerrådgiver

69 15 96 60
susanne@esmark.dk

Jeg startede i sommerhusbranchen tilbage i 1984 og har siden fulgt den rivende udvikling i branchen gennem årene. I 1998 førte min rejse mig til Schultz Feriehuse, som i 2017 fusionerede med Esmark. Det har været en meget spændende rejse, og jeg er meget glad for i dag af at kunne kalde mig 'esmakker'. Som daglig leder og ejerrådgiver af Houstrup/Henne afdelingerne er arbejdsopgaverne meget alsidige. Det, og det at give både gæster og ejere en god oplevelse med og i vores skønne sommerhuse, er vigtigt for mig. Jeg er født og opvokset i det vestjyske, Oksbøl, så jeg kender vores skønne område rigtig godt. Jeg gift og har 2 voksne piger. Familiens store fælles interesse er håndbold, så vi har brugt rigtig mange timer rundt omkring i hallerne. Nu, efter pigerne er flyttet hjemmefra, er der blevet tid til bl.a. at spille golf og til gå- og cykelture i vores skønne natur.

Serviceteknikere

Picture of Susanne Bigum

Susanne Bigum
Servicetekniker

post@esmark.dk

Jeg startede hos Schultz Feriehuse i 2004 og blev med salget i 2017 en del af Team Esmark. Privat bor jeg i Hennebjerg (Stausø) med min mand — vores to børn er fløjet fra reden. Fritiden bruger jeg på vores nedlagte landbrugsejendom og på at hygge med familie og venner.

Picture of Susanne Jensen

Susanne Jensen
Servicetekniker

post@esmark.dk

Jeg er uddannet inden for levnedsmiddelbranche og har i flere år arbejdet som butiksslagter og i kantine. I 1996 begyndte jeg hos Schultz Feriehuse som servicemedarbejder, indtil Esmark overtog firmaet. Jeg er glad for at være en del af Esmarkteamet i et spændende job med en masse udfordringer. Jeg bor i Nr. Nebel sammen med min mand Møller, og jeg har en søn og 2 bonus-børnebørn. I min fritid holder jeg af at rejse rundt i Danmark med min campingvogn. Når vejret tillader det, cykler jeg lange ture, og ellers er det min familie og mine venner, som jeg holder af at hygge spille og rejse med.

Picture of Mogens Andersen

Mogens Andersen
Servicetekniker

post@esmark.dk

Jeg blev ansat som servicetekniker hos Esmark 1. maj 2019. Jeg er udlært tømrer, men har arbejdet over 20 år inden for rejsebranchen og boet nogle år i Italien. De sidste 5 år op til min ansættelse hos Esmark arbejdede jeg som chauffør hos HTH Køkkener. Privat bor jeg i Lydum ved Nr. Nebel med min samlever og vores teenagedatter. Fritiden bruges gerne på rejser, jagt og andre naturoplevelser. Jeg holder også meget af hyggeligt samvær med gode venner.

Marketing

Picture of Mette Møller

Mette Møller
Email marketer & content manager

69 15 96 34
mettem@esmark.dk

Jeg afsluttede i 2009 min bachelor i kommunikation, engelsk og tysk ved HandelsHøjskolen i Herning og arbejdede efterfølgende to år hos arbejdstøjsproducenten Mascot International i Silkeborg i den interne salgsafdeling. Da jeg mødte min nuværende mand flyttede jeg imidlertid hjem til min fødeby Hvide Sande, hvor jeg bor sammen med min mand og vores berner sennen hund, Walter, ved Ringkøbing Fjord. Jeg startede hos Esmark i februar 2012. Jeg sætter stor pris på, at jobbet hos Esmark byder på så mange forskelligartede opgaver. Her keder man sig aldrig og det er fedt! I min fritid er jeg glad for at løbe og læser også gerne en god krimi i ny og næ.

Picture of Oliver Schell

Oliver Schell
Social media & SEO manager

69 15 96 74
oliver@esmark.dk

Jeg blev i august 2016 en del af Esmark. Oprindelig kommer jeg fra Nordtyskland og har holdt sommerhusferie i Danmark i mange år. Inden jeg startede hos Esmark har jeg været ansat hos et andet udlejningsbureau og har samlet en del erfaringer indenfor sommerhusbranchen og i markedsføring af sommerhusferie. I Tyskland tog jeg en uddannelse indenfor sundhedsvæsnet, men allerede dengang startede min interesse for Online Medier, Online marketing, fotografering og for udvikling af turisme i Danmark. Jeg tilbringer min fritid sammen med familien, gerne i naturen, hvor vi går lange ture og nyder de smukke landskab og vores brusende Vesterhav.

Picture of Malte Mayrberger

Malte Mayrberger
Programmør & grafiker

69 15 96 94
malte@esmark.dk

Siden april 2019 har jeg fornøjelsen af at være en del af Team Esmark. Oprindelig kommer jeg fra Nordtyskland. I 2008 flyttede jeg til Danmark sammen med min kone. Vi bor i Hvide Sande sammen med vores datter og vores to hunde. Hos Esmark kan jeg bruge min passion for webdesign og grafsik design samt alle mine erfaringer fra mere end 15 år i den tyske og danske reklamebranche. Min fritid tilbringer jeg sammen med familien, eller med en fiskestang i hånden ved en af Danmarks mange fiskesøer.

Picture of Svend Boye Thomsen

Svend Boye Thomsen
Kommunikationsmedarbejder

69 15 96 59
svend@esmark.dk

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har tidligere arbejdet som journalist på Jyllands-Posten og som redaktør på Dagbladet Ringkøbing-Skjern. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, søn af en bundgarnsfisker, og jeg bor i dag i Stadil sammen med min hund, Albert. Jeg interesserer mig for historie, sport og samfundsforhold. Jeg blev ansat som kommunikationsmedarbejder hos Esmark den 1. februar 2020.

Picture of Martin Backs

Martin Backs
Fotokoordinator

69 15 96 35
martin@esmark.dk

Jeg er en Hvide Sande-dreng og siden 2011 har jeg også været en ’esmakker’. Jeg elsker området og mit job som fotograf og fotokoordinator hos Esmark, fordi der aldrig er to ens dage og fordi jeg i løbet af en arbejdsdag har kontakt med mange gode mennesker, både husejere og kolleger rundt på kontorerne. Min fritid tilbringer jeg gerne sammen med min kone og vores 3 børn – eller på et SUP-board på Ringkøbing Fjord eller i Vesterhavet, når jeg kan se mit snit til det.

Picture of Andreas Maciej Pedersen

Andreas Maciej Pedersen
Fotograf

69 15 96 93
andreasp@esmark.dk

Jeg har arbejdet hos Esmark siden februar 2020, hvor jeg i første omgang var på kontoret i Søndervig. I mit tidligere job i samme branche, fik jeg lidt erfaring inden for ejendomsfotografering ud over, at jeg gennem de senere år har taget en del surf og naturbilleder. Der gik derfor ikke mange måneder, inden jeg begyndte at køre mere som fotograf hos Esmark. Jeg kommer oprindeligt fra Slagelse. I min fritid har jeg i mange år windsurfet og surfet. Jeg valgte derfor efter mit første år på HHX i Slagelse at flytte, et par år til Klitmøller og afslutte min HHX uddannelse i Thisted. Efterfølgende er jeg flyttet til Ringkøbing, hvor jeg bor med min kæreste. Jeg er kommet i området omkring Hvide Sande i mange år med min familie. Jeg kender derfor området relativt godt og føler mig rigtig godt tilpas her.

Picture of Sebastian Linding

Sebastian Linding
Fotograf

69 16 96 46
sebastian@esmark.dk

Jeg bor i Oksbøl og blev ’Esmakker’ i 2020. Som fotograf i Esmark kunne jeg ikke bede om flottere arbejdsbetingelser end den danske vestkyst. I jobbet lægger jeg ære i at levere optimalt fotomateriale til alle, i tæt samarbejde med husejere og kolleger for de bedste resultater. Jeg sætter stor pris på naturen og føler mig privilegeret af at få lov at arbejde så tæt sammen med den i min hverdag. Jeg kom selv meget herude som barn på familieferie, og at Blåvand nu er min hjemmebane kunne ikke være bedre. Min fritid bruger jeg primært med min kone, vores datter og vores hund, gerne ude i det fri.

Direktion

Picture of John Brügmann

John Brügmann
Administrerende direktør

69 16 95 59
john@esmark.dk

Jeg startede den 1.9.2020 hos Esmark, men jeg har kendt og fulgt virksomheden i mere end 10 år, og har bl.a. fra 2017-2020 været bestyrelsesformand for selskabet. Jeg har i næsten 30 år arbejdet indenfor turisme i både ind- og udland, og jeg ser en stor glæde i at levere et kvalitetsprodukt til gavn for både gæster og husejere, samt lokalområderne. Privat bor jeg i Risskov nord for Aarhus sammen med min kone og vores to børn. Jeg holder meget af naturen, og synes, at et feriehus er den perfekte måde at opleve den på. I min fritid sætter jeg stor pris på en runde golf.

Picture of Lars Hornshøj Vestergaard

Lars Hornshøj Vestergaard
Økonomi- og HR-direktør

69 15 96 23
lars@esmark.dk

Jeg blev esmakker i juli 2018. Jeg startede i sin tid som revisorelev i Holstebro, der fortsatte jeg efter jeg var blevet udlært. Sidenhen har jeg arbejdet i forskellige økonomifunktioner på den anden side af bordet, og også prøvet at have ansvar for HR. Uddannelsesmæssigt har jeg samtidigt med mit arbejde læst HD i regnskabsvæsen og derefter taget en cand.merc.aud hos Syddansk Universitet i Kolding. Privat bor jeg i Holstebro sammen med min kone og vores 3 drenge. En god del af fritiden går med at støtte op omkring børnenes fritidsinteresser, hvor især håndbold fylder en del. Jeg nyder selv at løbe en tur eller cykle en tur på mountainbiken.

Picture of Thomas Christiansen

Thomas Christiansen
Salgs- og marketingdirektør

69 15 96 33
tc@esmark.dk

I november 2019 blev jeg en del af Esmark fællesskabet. Jeg er opvokset på Vestkysten, og har altid elsket naturen, stranden og havet. Jeg er gift med Marianne, og vi har sammen pigerne Emma og Laura. I fritiden kan jeg også godt li’ en tur på ’skov-cyklen’ (Mountainbike – men der er ikke så mange mountains i Danmark😊) – og ellers nyder jeg noget godt sport på tv eller ’live’. Gennem de seneste 10 år har jeg arbejdet med gæsteoplevelser, salg samt marketing indenfor turisme og service i forskellige firmaer både indenfor og udenfor feriehusbranchen. Jeg brænder for hele tiden at have fingeren på pulsen i forhold til hvad markedet, gæsten og husejeren forventer, så vi alle i Esmark kan skabe inspiration til alle, som overvejer at komme ud og opleve hvad et Esmark feriehus på den jyske vestkyst byder på af natur og oplevelser. Ferien er simpelthen noget af det vigtigste og dyrebareste vi mennesker har, og derfor er vi forpligtet til at give alle en så dejlig ferie og oplevelser som overhovedet muligt. Samtidig skal vi via tæt og positivt samarbejde med ejeren af feriehuset hele tiden optimere det enkelte feriehus til alles bedste. Det er da en fed og spændende udfordring at stå op til hver morgen.

Picture of Anders Thygesen

Anders Thygesen
Feriehusudlejer

anders@esmark.dk

I 2007 fik min kone og jeg fornøjelsen af, at blive Esmark's 3. værtsfamilie siden opstarten i 1965. Udover et par år med titlen af auktionsmester i Hvide Sande, har jeg altid beskæftiget mig med folks ferier. Først som medindehaver af et skirejsebureau og senere som medindehaver af et konkurrerende sommerhusudlejningsbureau. Jeg er gift med Janni, og bortset fra et økonomistudie, så har jeg altid boet i Hvide Sande, hvorfra vi har opfostret vores fire børn. Fritiden bruges gerne ude i naturen, og udover gå- og løbeture så tilbringer jeg gerne tiden med en fiskestang i hånden.

Picture of Thomas Sørensen

Thomas Sørensen
Feriehusudlejer

thomas@esmark.dk

Jeg er opvokset i Søndervig og er udlært hos B&O. Efter et års tid i London startede jeg hos Elite Sommerhusudlejning i 2000. Jeg glæder mig meget over at være blevet en del af Esmark efter fusionen i januar 2015. Privat bor jeg i Ringkøbing med min samlever og vores to dejlige børn. De holder mig godt beskæftiget i min fritid på vores nedlagte landbrugsejendom. Jeg elsker sport og dyrker gerne motion og spiller fodbold, når tiden tillader det.

Økonomi

Picture of Majbrit Enevoldsen

Majbrit Enevoldsen
Regnskabsassistent

69 15 96 46
majbrit@esmark.dk

Maj 1992 begyndte jeg min karriere hos Esmark, med en lille afbrydelse på knap 1½ år, hvor jeg prøvede kræfter med et andet erhverv. Men lysten til feriehus branchen forsvandt aldrig og i april 2009 startede jeg igen hos Esmark. Privat bor jeg i Hvide Sande sammen med min mand samt vores 2 børn. I fritiden er jeg sammen med familien og gode venner, og nyder en rask gå- eller cykeltur på den dejlige natursti, som går gennem heden eller en rask ridetur på vores hest ved stranden.

Picture of Gitte Fuglsang

Gitte Fuglsang
Regnskabsassistent

69 15 96 24
gitte@esmark.dk

Jeg blev en af Esmakkerne 1/9-2018. Oprindelig er jeg udlært på et revisionskontor, og har efter min læretid arbejdet i flere virksomheder - altid med tilknytning til økonomiafdelingen. De seneste 5 år hos et andet udlejningsbureau. Privat bor jeg i Nr. Nebel med min mand og søn. Min fritid bruges på vores hund, hus og have samt meget gerne en tur i Blåbjerg på mountainbike eller en løbetur. Er vejret lidt ugæstfri nyder jeg at krybe sammen foran brændeovnen med en god bog.

Picture of Stine Fjord Olesen

Stine Fjord Olesen
Økonomielev

69 15 96 51
stineo@esmark.dk

Jeg dimitterede fra Gymnasiet HHX Ringkøbing i juni 2020 og efter en festlig studentertid blev jeg en del af Esmark, hvor jeg i mit planlagte sabbatår skulle arbejde som sommerfugl. Jeg sidder nu som økonomielev i selvsamme virksomhed, da jeg finder det interessant at arbejde med tal og turister på en og samme tid. Turister har været en del af min hverdag siden år 2014, hvor jeg begyndte som butikspige hos Hvide Sande Bageri. Jeg er opvokset på Vestkysten i Hvide Sande, hvor jeg i dag stadig er bosat. Min fritid bruger jeg gerne sammen med min familie og venner, og i ny og næ triller jeg lidt rundt med en fodbold. Løbeture i vores skønne omgivelser er også noget jeg sætter pris på.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon

 

69 15 96 11
post@esmark.dk

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...