Hold jul i sommerhuset

Ta’ familien med i sommerhuset og hold jul i magiske og hyggelige rammer. Hør vestenvinden blæse kraftigt udenfor og varm jer foran brændeovnen. Måske I endda lejer et sommerhus med pool, sauna eller et sommerhus med spa? Her er der i hvert fald rig mulighed for at få varmen og nyde de skønne indendørs faciliteter.

Men lad jer ikke skræmme at den kolde vestenvind udenfor – det er skønt at blive blæst godt igennem langs de hvide brede sandstranden. Hør og ikke mindst se de fantastiske bølger bruse, skumme og slå ind over molen.

Er du frisk på det, kan du også sagtens vælge at vinterbade. Du kan enten gøre det i Vesterhavet eller i Ringkøbing Fjord. Vi anbefaler dog altid at du ikke vinterbader alene. Hvert år den 31. december bliver der afholdt Vinterbadefestival i Søndervig, så her er der god mulighed for, at bade med andre og opleve den helt specielle nytårsstemning. Læs mere om Vinterbadefestivalen og andre gode råd omkring vinterbadning.

Bliver blæsten for meget langs Vesterhavet, kan du søge lidt længere ind i landet. Der findes et hav af hyggelige og kreative julemarkeder og der er mange byer langs Vestkysten, der er kendt for deres helt specielle juletraditioner – både med julemarkeder og julelys, juletræer og julemusikanter i gadebilledet.

Måske du har lyst til at tage til en julegudstjeneste i juledagene? Vi har samlet alle gudstjenesterne, der bliver afholdt i de hyggelige og traditionelle kirker ved Vesterhavet. Se hvornår kirken nær dit feriehus, har julegudstjenester.

Måske skal du kaste dig over  en masse skønne julekager og julesnacks? Du kan finde en mange lækre opskrifter i kogebøger eller på internettet, men vi har fundet vores favoritter frem til dig.

Dejlige juleopskrifter

Måske skal du kaste dig over  en masse skønne julekager og julesnacks? Du kan finde en mange lækre opskrifter i kogebøger eller på internettet, men vi har fundet vores favoritter frem til dig. Vi har samlet nogen af de dejligste juleopskrifter

Julemarkeder i Danmark

Julemarkeder er med til at bringe den helt rigtige julestemning – både til dig og i byen. Her finder du vores oversigt over de mest populære julemarkeder i Danmark

Åbningstider for butikkerne

Her kan du handle i julen, vi har lavet en oversigt over juleåbningstider for butikker og forretninger i sommerhusområderne og byerne i nærheden.

Læs nyttige informationer til dit juleophold i feriehuset

Kan man købe et juletræ til sommerhuset, hvordan er Esmarks åbningstider henover jul og nytår? Her finder du en del nyttige informationer omkring din juleferie i et sommerhus fra Esmark.

 

Find dit sommerhus til juleferien her

Esmark på facebook

Vind kr. 3.500,-

Få gratis tips og ideer og vær med i lodtrækningen om feriegavekort.

Tilmeld nyhedsbrev

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon

 

69 15 96 11
post@esmark.dk

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...