Fitness og træning på Vestkysten – Alle fitnesscentre samlet et sted

En sommerhusferie på den jyske vestkyst er lig med vidde klitlandskaber, frisk havluft på brede sandstrande og ikke mindst masser af afslapning. Men afslapning kan betyde mange ting, og det er ikke nødvendigvis alle, der foretrækker en rolig dag i liggestolen. Er du også en af dem, der bedst lader sine batterier op ved at komme ud og være aktiv – eller som måske bare sætter pris på at kunne kombinere en dag i liggestolen på sommerhusets terrasse med at komme ud og røre sig? Så er en ferie i sommerhus på Vestkysten (også) lige noget for dig!

Fitnesscentre

I vores ferieområder langs Jyllands vestkyst har du rig mulighed for at være aktiv og prøve kræfter med forskellige former for motion og træning, uanset om du foretrækker at være udendørs eller indendørs. Og om du er til individuel motion, konkurrence eller aktiviteter på vandet er ikke så afgørende. På den jyske vestkyst finder du nemlig lidt af det hele! Her får du et overblik over Vestkystens mange motionsmuligheder.

Et paradis for motionisten med kærlighed til naturen

Kan du godt lide vandring, løb og cykling, er Vestkystens åbne vidder det rene paradis for dig: De lange stisystemer, der snor sig gennem landskabet, giver dig rig mulighed for at kombinere motionen med naturoplevelser af en fantastisk kaliber, og det er næsten svært ikke at stoppe op undervejs på ruten for at tage de storslåede omgivelserne ind et øjeblik. Uanset i hvilket af vores områder, du holder din ferie, har du gode stisystemer og naturstier lige i nærheden, og du finder både afmærkede vandreruter og mountainbikeruter. Du behøver desuden ikke at transportere cyklerne med hjemmefra – der er flere muligheder for at leje forskellige slags cykler på Vestkysten, både mountainbikes og citybikes.

Få stillet din trang til konkurrence og underholdning

Måske er du af sted med familien eller en gruppe venner, der godt kan lide at krydre sommerhusferien med lidt intern konkurrence og underholdende – måske ligefrem actionfyldte – aktiviteter? I så fald har Vestkysten også en masse at byde på for jer. Alt afhængigt af, hvilket område du holder ferie i, kan du udfordre de resterende feriegæster i alt fra golf og tennis til bowling og gokart. Det er en fed måde at få nogle gode ferieoplevelser sammen på – samtidig med, at I kommer ud og er aktive. Den brede vifte af aktivitetstilbud på den jyske vestkyst sikrer også, at der er noget for alle aldre.

Vestkysten har plads til vandhunde på alle niveauer

En af de slags motionsformer, som virkelig har vundet indpas i den seneste tid, er vandsport. Og til den slags aktiviteter er Jyllands vestkyst mildes talt et sandt mekka! Mens det rå Vesterhavet giver de mere erfarne surfere de bedste forhold til at fange de gode bølger, er den blikstille Ringkøbing Fjord perfekt, hvis man gerne vil prøve kræfter med windsurfing eller kitesurfing for første gang – eller padle ud på fjorden på et SUP-board og nyde den helt specielle stilhed, der findes ude på vandet. Ligegyldigt om du er på ferie i et af vores nordlige eller sydlige ferieområder, finder du et alsidigt udbud af vandsport og mulighed for leje af udstyr i nærheden af dit sommerhus.

Fitnesscentrene gør motionen lettere uanset vind og vejr

En lettilgængelig form for motion, der kan dyrkes på Vestkysten hele året rundt, er fitness, og fitnesscentre er der mange af på den jyske vestkyst. Her kan du snuppe en løbetur på løbebåndet eller en cykeltur på motionscyklen UDEN modvind uanset sæson, vind- og vejrforhold, og er du mere til styrketræning og tunge vægte, er der bestemt også rig mulighed for at få plejet sine biceps og ”quads” på ferien. Flere af fitnesscentrene i vores områder har desuden spinningcykler og forskellige holdtilbud, som det er muligt at deltage på mod betaling. Helt ekstraordinært har vi desuden hos Esmark også en række feriehuse med eget fitnessrum blandt vores udvalg. Så bliver det altså ikke meget nemmere at få sit motionsbehov dækket på ferien!

Se hvor dit nærmeste fitnesscenter på Vestkysten ligger

Fanø Trim Center, Fanø

Fanø Trim Center ligger i Fanø Hallen i Nordby på Fanø. Fitnesscentret blev stiftet af frivillige kræfter på øen tilbage i 1998, og det er stadigvæk den dag i dag drevet af frivillige fanøboer. De fleste af fitnesscentrets maskiner er fra 2013, og bestyrelsen tjekker løbende op på maskinerne og sørger for, at der altid er tidssvarende udstyr i centret, så det kan leve op til de besøgendes behov.

Ud over fokusset på vedligeholdelse lægges der i Fanø Trim Center stor vægt på, at der skal være tilbud for alle på tværs af både alder og niveau. Derudover har centret spinninghold næsten hver dag med en række forskellige spinninginstruktører, hvor det også er muligt for dagsgæster at deltage mod betaling. Nærmere tider for spinninghold og information omkring deltagelse kan findes på Fanø Trim Centers hjemmeside. Fanø Trim Center er altså et alsidigt fitnesscenter med forskellige træningsmuligheder til den aktive feriegæst. Holder du ferie i et sommerhus på Fanø, kan du altså godt pakke træningstøjet med i kufferten, hvis du er til den slags!

Fitnesscentret på Fanø holder åbent alle årets dage fra kl. 05.30-21.00. Det er muligt at købe en dagsbillet online til træning i Fanø Trim Center for 50 kroner (priser opdateret i 2022). Køb af dagsbilletter og mere information om fitnesscentret kan findes på Fanø Trim Centers hjemmeside.

Adresse
Stadionvej 13
6720 Nordby

Fanø Trim Center, Fanø

SportsPark Blaavandshuk, Blåvand

SportsPark Blaavandshuk er et selvejende idrætscenter med hovedafdeling i Oksbøl, men de ejer flere fitnesscentre rundt omkring på Vestkysten. Et af disse fitnesscentre ligger i Blåvand med en central placering midt i feriebyen.

Fitnesscentret i Blåvand er relativt nyt og blev åbnet i 2016. Centret råder over hele 300 kvadratmeter og har ud over moderne maskiner og frivægtsområde også et ekstra lokale, som man kan benytte til øvelser. Fitnesscentret vægter en hyggelig atmosfære og god stemning højt, og det skinner igennem i de lyse lokaler, der er placeret på første sal i bygningen. Der er desuden kabineomklædning, toilet og baderum i centret – og derudover finder du skabe, der kan aflåses, så du kan låse dine ejendele inde, mens du træner i centret.

SportsPark Blaavandshuk i Blåvand har åbent hver dag hele året rundt fra kl. 05.00-23.00. De fleksible forhold gør det er nemt at passe et besøg i fitnesscentret ind, hvis du gerne vil træne på din sommerhusferie. Det er både muligt at købe et dagskort til 70 kroner og et ugekort til 200 kroner (priser opdateret i 2022), og kortene kan købes online på SportsPark Blaavandshuks hjemmeside og fysisk i Meny Supermarked og på Hvidbjerg Camping i Blåvand.

Tip: Hvis du har booket et feriehus hos Esmark, får du rabat hos Sportspark Blåvandshuk.

Adresse
Blåvandvej 21, 1. sal
6857 Blåvand

SportsPark Blaavandshuk, Blåvand

SportsPark Blaavandshuk, Vejers

SportsPark Blaavandshuks nyeste fitnesscenter ligger i Vejers Strand. Fitnesscentret er placeret centralt i feriebyen og er åbent for både fastboende og feriebesøgende. Her er der omtrent 110 kvadratmeter at boltre sig på – med gode maskiner og derudover med et mindre frivægtsområde.

Der er altså gode muligheder for at dyrke både styrketræning og cardio i fitnesscentret i Vejers. Med åbningstider fra kl. 05.00-23.00 hver dag hele året rundt er det desuden nemt at passe træningen ind på alle tidspunkter i løbet af dagen, hvis du gerne vil en tur i fitness på din ferie.
Ligesom det er tilfældet i SportsPark Blaavandshuk i Blåvand, kan der købes både dagskort og ugekort til fitnesscentret i Vejers. Et dagskort koster 70 kroner, og et ugekort koster 200 kroner (priser opdateret i 2022) – så hvis du ved, at du gerne vil dyrke meget fitness på ferien, er der her en god mulighed for at spare penge.

Du kan både købe dine dagskort og ugekort online via SportsPark Blaavandshuks hjemmeside. Du kan desuden også vælge at købe kortene fysisk hos Vejers Storkøb, Stjernecamping, Vejers Supermarked og Vejers Familiecamping, som alle ligger centralt i Vejers. Du finder mere information om fitnesscentret i Vejers på SportsPark Blaavandshuks hjemmeside.

Tip: Hvis du har booket et feriehus hos Esmark, får du rabat hos Sportspark Blåvandshuk.

Adresse
Vejers Havvej 58B
6853 Vejers

SportsPark Blaavandshuk, Vejers

SportsPark Blaavandshuk, Oksbøl

SportsPark Blaavandshuks ”hovedkvarter” ligger i Oksbøl og rummer blandt andet et stort fitnesscenter på cirka 600 kvadratmeter med mange maskiner til både styrketræning og kredsløbstræning. I frivægtsområdet er der et bredt udvalg af vægte, der passer til ethvert niveau, og der er rig mulighed for at dyrke cardio på blandt andet løbebånd, motionscykel, crosstrainer og stairmaster.

Fitnesscentret har også et ekstra holdlokale, hvor man for eksempel kan lave cirkeltræning. Der er flere forskellige holdtilbud i centret, som det også er muligt at deltage på som feriegæst. Det er blandt andet muligt at prøve kræfter med ”Puls og Styrke”-holdet, ”Core træning”-holdet, yoga og cirkeltræning. Der er også et spinninglokale med 20 spinningcykler, og der køres flere ugentlige spinninghold, som man også kan være med på som gæst. Det koster 60 kroner at deltage på de forskellige hold (priser opdateret i 2022), og man kan booke en plads på hold via SportsPark Blaavandshuks hjemmeside.

Fitnesscentret i Oksbøl holder åbent fra kl. 05.00-23.00 alle årets dage. Et dagskort til fitnesscentret koster 70 kroner, mens et ugekort koster 200 kroner (priser opdateret i 2022). Dags- og ugekort kan købes online på SportsPark Blaavandshuks hjemmeside, hvor du også kan få overblik over alle fitnesscentrets forskellige holdtilbud.

Tip: Hvis du har booket et feriehus hos Esmark, får du rabat hos Sportspark Blåvandshuk.

Adresse
Strandvejen 2
6840 Oksbøl

SportsPark Blaavandshuk, Oksbøl

Fitness Form & Fritid, Nørre Nebel

Hos Fitness Form & Fritid i Nørre Nebel er der rig mulighed for at få stillet sit motionsbehov på ferien. Fitnesscentret har især fokus på at skabe et træningsmiljø, der er for alle, uanset niveau. Der er både styrke- og kredsløbsmaskiner, så du kan træne lidt af hvert på dit besøg. Ud over at dyrke fitness på individuelt plan, kan du også deltage på en række forskellige hold i fitnesscentret.

Der tilbydes en bred vifte af aktiviteter – blandt andet spinning, cirkeltræning, motionsboksning, yoga og seniormotion, og prisen for at deltage på et hold er 75 kroner (priser opdateret i 2022).

Der er altså en god chance for, at du finder et hold, som passer til dine interesser, hvis du gerne vil være aktiv på ferien. En oversigt over de forskellige hold og tidspunkter findes på Fitness Form & Fritids hjemmeside, og det er også her, du booker en plads på holdet.

Fitnesscentret i Nørre Nebel har som udgangspunkt åbent hver dag fra kl. 05.30-23.00, men der kan forekomme ændringer i åbningstiderne i forbindelse med ferie og helligdage. Desuden er der som udgangspunkt bemanding i receptionen hver mandag til torsdag fra kl. 17.30-20.00. Et dagskort til motionscentret koster 75 kroner, og et ugekort kan købes for 140 kroner (priser opdateret i 2022). Begge dele kan købes gennem centrets hjemmeside.

Adresse
Klintingvej 21
6830 Nørre Nebel

Fitness Form & Fritid, Nørre Nebel

Hvide Sande Hallen, Hvide Sande

Hvide Sande Hallen ligger centralt i Hvide Sande og huser blandt andet et fitnesscenter. I fitnesscentret er der både styrke- og kredsløbsmaskiner såsom motionscykler, løbebånd, crosstrainer og romaskine. Derudover har motionscentret et mindre frivægtsområde med forskellige vægte, vægtstænger og andre redskaber til styrketræning. Uanset hvilken form for motion, du gerne vil dyrke, når du er i fitness, er der noget for dig i Hvide Sande Hallens fitnesscenter. Ud over den individuelle træning kan du også deltage på spinninghold. Du finder mere information om spinningholdet og tidspunkter på Hvide Sande Hallens hjemmeside.

Fitnesscentret holder åbent hver mandag til fredag fra kl. 05.30-22.00, og hver lørdag og søndag samt på helligdage fra kl. 06.30-17.00. Du skal dog være opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i åbningstiderne på helligdage – eventuelle ændringer vil være angivet i centret. Det er muligt at købe et dagskort til fitnesscentret i Hvide Sande for 50 kroner (priser opdateret i 2022).

Dagskort kan både købes i receptionen i Hvide Sande Hallen og online på Hvide Sande Hallens hjemmeside. Det giver også adgang til spinningholdet, men her er det dog vigtigt, at du også husker at tilmelde dig det specifikke hold via hjemmesiden.

Adresse
Parallelvej 2
6960 Hvide Sande

Hvide Sande Hallen, Hvide Sande

Beach Bowl, Søndervig

Alle Beach Bowls indendørs aktiviteter er desværre lukket på grund af brand. Det er dog muligt at spille minigolf, tennis og padeltennis udenfor – eller prøve en køretur på segway. Alle disse aktiviteter kan bookes gennem et telefonopkald til Beach Bowl.

Adresse
Lodbergsvej 36, Søndervig
6950 Ringkøbing

Beach Bowl, Søndervig

LOOP Fitness, Ringkøbing

LOOP Fitness i Ringkøbing tilbyder et alternativ til de traditionelle fitnesscentre. Fitnesscentret er indrettet sådan, at alle maskinerne er placeret i en træningscirkel. Efter opvarmning på cykel, romaskine, crosstrainer eller løbebånd kan du starte din træning på en af de 16 maskiner, der udgør cirklen. Efter 45 sekunder vil der lyde et ”ding” over højtaleren, og alle, der er i gang med at træne, vil rotere til næste maskine i cirklen. Du indstiller selvfølgelig selv belastningen på maskinerne efter, hvad der passer til dit niveau. Efter to runder i cirklen har du trænet i 24 minutter, og du har været igennem alle kroppens muskelgrupper. LOOP Fitness tilbyder således en hurtig og effektiv træning, som er anderledes end den normale fitnessoplevelse. Alt efter dine præferencer, når du træner i fitnesscenter, kan det være, det er noget for dig.
LOOP Fitness i Ringkøbing holder åbent hver dag fra kl. 05.00-22.00. Det er både muligt at købe én dags træning for 75 kroner, 3 dages træning for 119 kroner og en uges træning for 129 kroner (priser opdateret i 2022). Betaling foregår via LOOP Fitness’ hjemmeside, hvor du også kan læse meget mere om det alternative fitnesskoncept og de andre centre, der findes rundt omkring i området (for eksempel Holstebro og Varde).

Adresse
Vellingvej 49
6950 Ringkøbing

LOOP Fitness, Ringkøbing

Fitness World, Holstebro

Fitness World i Holstebro ligger centralt i Holstebros centrum oven på Nørreportscentrets parkeringshus. Fitnesscentret er nok især til dig, der gerne vil have adgang til ekstra mange faciliteter, når du træner fitness. Centret har nemlig både maskiner til individuel styrke- og konditionstræning, udstrækningsområde og en holdsal samt bikesal til diverse forskellige holdtræninger. Du kan for eksempel prøve kræfter med boksning, spinning, cirkeltræning, zumba og forskellige former for styrketræning, der koncentrerer sig om forskellige dele af kroppen. Hvis du gerne vil udfordre dig selv – eller udvide din horisont – motionsmæssigt, når du er på ferie, er Fitness World i Holstebro måske noget for dig.
Fitness World i Holstebro har åbent hver dag fra kl. 05.00-00.00. Det er muligt at købe et dagskort til fitness i centret for 49 kroner, og du kan også vælge at købe et dagskort både til fitness og holdtræning for 69 kroner (priser opdateret i 2022). Det er vigtigt, at du husker billedlegitimation, når du skal købe dagskort til fitnesscentret. Desuden er det kun muligt at købe og træne med en dagsbillet inden for fitnesscentrets bemandingstid. Dagsbilletten skal altså købes fysisk i centret, og det er heller ikke muligt at booke sig på hold på forhånd. Du finder information om fitnesscentrets bemandingstider på Fitness Worlds hjemmeside.

Adresse
Nørregade 58, 2. sal
7500 Holstebro

Fitness World, Holstebro

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...