Ferie i sommerhus på Vestkysten er helt ideelt for børnefamilier

Ferie med børn i Danmark

Tilbring en sjov ferie med dine børn
Børnene elsker at boltre sig i den fri natur og friske luft

Børn elsker at holde ferie. Og de er rigtig gode til det. Ferien er årets højdepunkt og giver plads til hygge og samvær. Hos Esmark kan du finde sommerhuset til den perfekte børnevenlige familieferie i Danmark.

Forældrenes tid og opmærksomhed står allerøverst på de fleste børns ønskeliste. Et hyggeligt feriehus med frirum og udenomsplads er den perfekte ramme for en børnevenlig familieferie. Her midt i Jyllands frie natur vil I føle jer hjemme fra første øjeblik.

Det er ofte de helt enkle og nære ting, der gør børn glade under ferien. At cykle en tur langs naturstien, sætte drage op, tage på picnic eller tilbring en sjov dag på stranden, hvor I bader, bygger sandslot og samler flotte sten. Og vigtigst af alt, at I er sammen. Alt dette er der heldigvis rige muligheder for under en ferie i Danmark i et sommerhus fra Esmark.

Ved den danske vestkyst har du nemlig det hele lige uden for døren, og dine børn vil elske det! Således er det en oplagt destination for børneferien i Jylland.

Besøg indianerne i LEGOLAND
I et sommerhus fra Esmark har I de populære attraktioner i nærheden

Tag en tur i LEGOLAND

LEGOLAND er en klassiker og et sikkert hit hos ‘børn i alle aldre’. Parken i Billund ligger max. 1 times kørsel fra dit feriehus og du kan nu med fordel købe entrebilletten hos Esmark.

Vi giver alle vores feriehusgæster 25% rabat på entrebilletten til LEGOLAND uanset om du er barn, voksen eller senior. Og uanset hvor mange billetter du køber.

Læs mere om LEGOLAND med rabat her.Aktiv ferie med bowling, adventure golf og meget mere

Aktivitetscentret, Beach Bowl i Søndervig er et populært sted for både børn og voksne. Her bliver tiden aldrig lang. Både ude og inde finder du et væld af sjove aktiviteter, som gør sommerhusferien endnu sjovere. Overvej derfor at slå vejen forbi Beach Bowl under børneferien i området.

Hos Esmark kan du købe det attraktive Key2Activity, når du booker et af vores feriehuse, og med det i hånden kan du og resten af familien bowle, dyrke fitness, spille tennis og adventure golf samt benytte centrets internet-/spillecafe, så ofte I har lyst under hele ferien i Jylland. Læs mere om Beach Bowl med rabat her.Segway Tours

Har du prøvet at køre på en Segway? Hvis ikke har du chancen nu. BeachBowl i Søndervig byder nemlig på en guided segway-tour gennem Søndervig. En sjov og anderledes måde at se byen og området på. Til de mindste findes der en lukket, off-road bane, hvor de trygt kan prøve kræfter på de tohjulede segways.

I Zoo kan børnene opleve dyr på tæt hold
Giv børnene de dejligste ferieminder på den Jyske Vestkyst

Tag børnene med i Zoo

Jyllands Park Zoo i Haunstrup er bestemt et besøg værd, når I holder ferie ved den danske vestkyst. Her kan I opleve løver, giraffer, aber, søløver og mange andre dyr. Parken byder også på mange andre sjove ting, bl.a. ponyridning, sejltur på parkens lille sø, legeplads med karruseller, minibiler og et tog, der tager dig med på tur rundt i hele parken. Overvej derfor en udflugt dertil, når du holder din familieferie ved Danmarks vestkyst.


Andre sjove aktiviteter for børn i ferien

•  Fiskeriets Hus i Hvide Sande
•  Abelines Gård i Haurvig
•  Bork Vikingehavn
•  Hesteridning
•  Cykelture
•  Fisketure

Svømmehaller og vandlande

Billede af WOW Park

WOW Park

Løvstrupvej 1, 6900 Skjern

WOW-Park Skjern er en lege- og forlystelsespark i skovens vilde natur mellem Skjern og Ringkøbing. Parken tilbyder udendørs leg og aktiviteter for hele familien helt oppe i træerne, på jorden og under jorden. Der er udfordringer til alle, både børn og voksne.


Billede af Junglefun

Junglefun

Industrivej 38, 6840 Oksbøl

Er din familie til sjove og udfordrende aktiviteter, så er klatreparken Junglefun absolut et besøg værd. Her kan i klatre på 6 forskellige klatrebaner med mange forhindringer og svævebaner. Klatreparken er indendørs og har åbent hele året. De præcise åbningstider finder I på hjemmesiden.

Kort

Billede af Blåvand Zoo

Blåvand Zoo

Øster Hedevej 1, DK-6857 Blåvand

Holder du ferie med mindre børn, så er Blåvand Zoo et sikkert hit. Blåvand Zoo er en hyggelig zoologisk have, der holder åbent hele året og byder på masser af spændende dyr. Hver dag er der mulighed for at se fodringer – løverne spiser dog kun 2 gange om ugen, så tjek dagsprogrammet når I planlægger jeres tur. Havens gode legepladser gør, at I sagtens kan bruge en hel dag i parken. Madkurv må medbringes.


Billede af Ringkøbing Bolcher

Ringkøbing Bolcher

Ringkøbing Bolcher er beliggende på Torvet midt i Ringkøbing.

Læs mere Kort Website

Ringkøbing Bolcher er et lille, hyggeligt bolchekogeri med fokus på kvalitet og smag. Alle bolcher er håndlavede og der bliver kun brugt naturlige aromaer og farver. Alle bolcher hakkes på en gammeldags brødhakker, og der er derfor ingen bolcher, der er ens. Kom forbi, duft, se og oplev, når dropskogeren tryller med den varme bolchemasse.

Hver dag i hele sommerferien kan du komme og lave din egen slikkepind. Se meget mere om det på deres Facebook side – Ringkøbing Bolcher.

Åbningstider:

Man-tors:10:00 – 17:30
Fredag:10:00 – 18:00
Lørdag:10:00 – 14:00

Billede af Søndervig Badeland

Søndervig Badeland

Søndervig Badeland, Lodbergsvej, 6950 Ringkøbing.

Vandlege for hele familien. I tilknytning til Danland Feriecenter finder du et vandland. Skal du motionere lidt i ferien kan det ske i motionssvømmebassinet.

Læs mere Kort Website Email

I det store bassin er der plads til sjov og leg, og naturligvis har Søndervig Badeland en vandrutschebane. Du kan desuden benytte følgende andre faciliteter under besøget; sauna, tyrkisk bad, dampbad, spa-pool, badebar og børnepool.


Billede af Svømmehallen i Ringkøbing

Svømmehallen i Ringkøbing

Svømmehallen i Ringkøbing, Kongevejen, 6950 Ringkøbing.

Ringkøbing Svømmehal er helt nyrenoveret og byder på sjov og wellness i topklasse:

– 2 varmtvandssvømmebassiner med lys- og lyd effekt over og under vandet
– 1 og 4 meters vipper
– Klatrevæg
– Forhindringsbane
– 2 nye saunaer med udsigt over Ringkøbing Fjord
– Hamam
– Behandlerrum
– 150 m2 multirum med flot udsigt

Svømmehallen ligger kun få minutters gang fra Ringkøbing centrum og havnen.

Kort Website
Se alle billeder

Billede af Sandskulpturfestival

Sandskulpturfestival

Sandskulpturfestival, Lodbergsvej, 6950 Ringkøbing.

Kom og oplev kunst i verdensklasse – og i sand. Kunstnere fra hele verdenen kommer hvert år til Søndervig for at deltage i Sandskulpturfestivalen, og de mest fantastiske figurer i sand bliver fremstillet, – hvert år med et forskelligt tema.

Læs mere Kort Website Email

Sandskulpturene kan opleves i den nordlige ende af Søndervig mod et beskedent entrebeløb.

De kæmpemæssige “sandslotte” er et stort hit for både voksne og børn.

Lodbergsvej 44, Søndervig
6950 Ringkøbing

Tlf: +45 9824 6082


Billede af Hvide Sande Svømmehal

Hvide Sande Svømmehal

Hvide Sande Svømmehal, Parallelvej, 6960 Hvide Sande.

Skinner solen ikke lige i dag? Så tag i svømmehallen. 35 meter vandrutschebane, spa, sauna og solarie. Alt dette finder du i Hvide Sande Svømmehal.

Læs mere Kort Website Email

I forbindelse med svømmehallen ligger hallens kiosk, som sælger forfriskninger til de aktive vandhunde.


Billede af Adventure Park

Adventure Park

Adventure Park, Søtangevej, 6950 Ringkøbing.

Vi har 30 hektar park- og skovområde fulde af oplevelser for hele familien, f.eks. vandland, fiskesøer, naturlegeplads, hoppepude, svævebane, mooncars og indhegninger med geder og kaniner.

Læs mere Kort Website Email

Få en god oplevelse……sjov for alle aldre, uanset vejret!


Billede af Beach Bowl – Søndervig

Beach Bowl – Søndervig

Beach Bowl – Søndervig, Lodbergsvej, 6950 Ringkøbing.

Velkommen på Beach Bowl i Søndervig, hver dag – Året rundt!

Med en skøn beliggenhed, midt i badebyen Søndervig på den jyske vestkyst, har vi de rigtige rammer for jeres ferie, fridage og frie timer.

Læs mere Kort Website Email

Vi tilbyder en mangfoldig vifte af aktiviteter for både børn, unge og ældre:

o Bowling
o Fitness
o Solarium
o Tennis
o Netcafe
o Pool & Airhockey
o Superjumper
o Mini Elbiler
o Lego- & Legerum
o Spilleautomater
o Sportscafe
o Restaurant
o Steakhouse

Og husk, vi har åben hver dag, året rundt.

Se alle billeder

Ferie med børn Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Spørgsmål til din sommerhusferie?

69 15 96 11
post@esmark.dk

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...