Udfold kreativiteten under sommerhusopholdet

Kunsthåndværk og gallerier

Tilbring en hyggelig dag med lysestøbning, og få kreative ideer med hjem
Tilbring en hyggelig dag med lysestøbning, og få kreative ideer med hjem

Langs den danske vestkyst finder du en lang række hyggelige gallerier og værksteder med kunsthåndværk. Så elsker du kunst og keramik og kunne du tænke dig at tilbringe en dag med hyggeshopping , så får du her lidt inspiration til, hvordan du kan planlægge ruten optimalt.

Kloster Design lysstøberi og brugskunst

landsbyen Kloster mellem Søndervig og Ringkøbing kan du hos Kloster Design støbe dine egne lys, se noget skøn brugskunst og måske endda købe en lille gave til dig selv eller en veninde. Udover afdelingen med lysstøberi byder butikken på et væld af skønne sager til dit hjem eller gaveideer til venner eller familiemedlemmer. Besøg også galleriet Bo Bendix, hvor du finder et stort udvalg af f.eks. tøj, plakater og kort.

Kloster Design er et udflugtsmål for hele familien. Mens børnene støber lys, kan du snuse rundt i den hyggelige butik. Besøget kan så passende rundes af med en kop kaffe i Charly’s Caf inde ved siden af.
Kloster Design

Andersen Keramik

Hvis du tager på udflugt til Ringkøbing, så besøg dette hyggelige værksted i en gammel villas brostensbelagte gård i nærheden af havnen. Keramikeren Hanne Marie Leth Andersen tog sin uddannelse i Danmark og Italien og hendes arbejder er alle udført i fayence. Hun karakteriserer selv sin keramik som fabulerende og lægger stor vægt på, at værkerne ikke kun skal være funktionelle, men at de også skal fortælle en historie. Som gæst kan du ikke kun nyde den færdige keramik, man også opleve, hvordan den bliver til.
Andersen Keramik

I Hvide Sande og Ringkøbing kan I opleve keramikværkstederne
I Hvide Sande og Ringkøbing kan I opleve keramikværkstederne

Kunst & Keramik pottemageri

På havnen i Hvide Sande finder du Kunst & Keramik en hyggelig butik med keramik fra eget pottemageri. Her kan du iagttage det gamle håndværk i et moderne værksted samt nyde synet af de færdige produkter. I butikken udstilles også malerier, dansk smykkedesign, glaskunst og keramik af andre danske kunstnere og kunsthåndværkere.
Kunst & Keramik

Galleri 63

Mellem Ringkøbing og landsbyen Velling ligger Galleri 63 tæt ved Ringkøbing Fjord et privat galleri, hvor Leo Andersen udstiller sine værker, som er inspireret af naturen ved Ringkøbing Fjord. Der udstilles dog også kunstværker og brugskunst af andre kunstnere f.eks. ting af tekstil, akvareller, malerier og skulpturer.
Galleri 63

Galleri Skippergården abstrakt og impressionistisk kunst

Også i Bjerregård ca. 6 km nord for Nymindegab har du mulighed for at opleve kunst. Om sommeren kan du besøge den gamle klitgård på Humlegårdsvej og beundre Astrid Hygoms og andre gæsteudstilleres malerier. Astrid Hygum maler i en abstrakt og impressionistisk stil, som giver fantasien frit løb. Malerierne er som regel inspireret af omgivelserne det vil sige af fjorden, havet og også af havnen i Hvide Sande.

Besøg de mange spændende gallerier på Holmsland Klit og omegn
Besøg de mange spændende gallerier på Holmsland Klit og omegn

Atelier Bente Merrild ekspressionistisk kunst

Atelieret Bente Merrild i Vester Strandgade i Ringkøbing er kendt for sine Madonna-motiver i ekspressionistisk stil. Bente Merrild fik sin debut i 1969 og har i årenes løb deltaget i mange udstillinger i både ind- og udland. Hun har desuden også erfaring med indretning og udsmykning af hoteller, kirker, kontorer og private boliger. Hun er nemlig af den overbevisning, at kunst er vigtig for både stemningen i rummet og menneskenes velbefindende, hvorfor kunst skal udvælges med omhu alt efter arkitektur, indretning og ikke mindst rummets formål.

Kunstklitgården nutidskunst & brugskunst

Mellem Hvide Sande og Søndervig ligger Kunstklitgården KUK en gammel fredet klitgård fra 1860, hvor du i dag kan besøge udstillinger med nutidskunst. Den enestående og nænsomt renoverede bygning kombinerer kunst, arkitektur og lokalt fremstillet brugskunst og er desuden en platform for kulturelle aktiviteter. Du finder Kunstklitgården i Nr. Lyngvig på hjørnet hovedvejen og Fyrvej, som fører ned til Nr. Lyngvig Fyr.

Kunsthåndværkere & gallerier

Billede af Bente og Lars Thorsen Keramik

Bente og Lars Thorsen Keramik

Tæt på Nymindegab helt op til skoven kan du besøge keramikerparret Bente og Lars Thorsen. De er uddannede fra Kunsthåndværkerskolen i Kolding (Designskolen) og parret fremstiller farvestrålende stentøj, der både tåler opvaskemaskine og er 100% fri for giftige kemikalier. Bente og Lars har desuden udstillet deres keramik på gallerier og museer i ind- og udland. Du finder værkstedet og butikken på Søndre Klintvej 40.

Kort

Billede af Keilberg Smykker

Keilberg Smykker

Hos Keilberg Smykker i Vester Strandgade i Ringkøbing designes og produceres håndlavede smykker fra eget værksted. Smykkerne er unika, de har alle deres eget eksklusive og rustikke særpræg.

Billede af RAASTED

RAASTED

RAASTED, Vester Strandgade 18, 6950 Ringkøbing

RAASTED er Ringkøbings nye interiør forretning med vægt på bæredygtighed og håndlavet keramik.

Læs mere Kort Website Email

Du finder smukke økologiske tekstiler, islandske økologiske lammeskind, skønne soya duftlys fra Los Angeles, svenske økologiske sæber, velsmagende dansk økologisk gin og te, samt dansk, islandsk og japansk prisvindende keramik i den hyggelige butik i Vester Strandgade.


Billede af TIND textil & kunst

TIND textil & kunst

TIND textil & kunst, Røjklitvej, 6950 Ringkøbing.

Tag på inspirationsbesøg hos Jette Tindi hendes smukke hus.
Her er alt hvad hjertet kan begære:
– et kæmpe udvalg i de lækreste naturgarner
– eksklusivt tøj i naturmaterialer
– sundhedssko, filtsko og strømper
– smykker fra Haugland og smykkemager Anna Maxen
Herudover  plaider, tasker, tørklæder, strik, tilbehør og kunst.

Læs mere Kort Website Email

På husets 1. etage kan man nyde en kop kaffe/the og den imponerende  udsigt over Stadil Fjord.


Billede af Ravhuset, Hennebjerg

Ravhuset, Hennebjerg

Ravhuset, Hennebjerg, Vesterkærvej, 6830 Nørre Nebel.

Ravhuset Hennebjerg er en lille selvstændig virksomhed, bestående af et værksted på 12 m2 samt en tilhørende butik på 50 m2.

Læs mere Kort Website Email

Ravhuset producerer udelukkende unika smykker, dvs. én af hver. Alle smykkerne fremstilles af 935 & 999 sølv og gennemgår en lang forarbejdningsproces, inden de ender strålende og smukke i den unikke butik.

Ravhuset fremstiller gerne guldsmykker, men kun på bestilling, og har du selv noget rav eller gamle ravsmykker, du kunne tænke dig skulle have nyt liv, så kan du ringe og tale med Ravhuset om det.

Kig ind og butikken og nyd en kop kaffe eller et glas vin, mens du kigger.

Kommer I som et helt selskab, holder Bjarke Holtzmann gerne et lille foredrag og laver en rundvisning.


Billede af Kunst & Keramik

Kunst & Keramik

Kunst & Keramik, Fyrvej, 6960 Hvide Sande.

Kunst & Keramik er primært keramik fra eget pottemagerværksted. Man kan følge det gamle håndværk i et moderne værksted og se et færdigt og nutidigt produkt.

Læs mere Kort Website

Butikken præsenterer også malerier, dansk smykke- og glaskunst samt keramik fra andre danske pottemagere.


Billede af Kloster Design – Lysstøberi og Brugskunst

Kloster Design – Lysstøberi og Brugskunst

Kloster Design – Lysstøberi og Brugskunst, Klostervej, 6950 Ringkøbing.

Lysestøberi, design og café.

Mellem Søndervig og Ringkøbing ligger landsbyen Kloster. Her ligger et udflugtsmål for hele familien.

Læs mere Kort Website Email

Udover selvdypafdelingen, hvor du kan lave dine egne lys, bugner butikken af smukke ting til boligen og et væld af gaveideer.

Besøg også Galleri Bo Bendix, hvor du finder et stort udvalg i tøj, plakater, kort etc. Mens børnene fremstiller deres egne lys, kan du i ro og mag nyde en kop kaffe i Charly’s Café ved siden af.


Billede af Hvide Sande Lys

Hvide Sande Lys

Hvide Sande Lys, Parallelvej, 6960 Hvide Sande.

Dyp dine egne lys eller bliv fristet af mange flotte ting til hjemmet.

Hos Hvide Sande Lys kan du se hvordan de fremstiller håndlavede lys.

Læs mere Kort Website

Du kan selv lave dine egne lys, og kan vælge mellem 10 farver. Butikken har et stort udvalg i håndlavede lys og brugskunst.


Billede af Galleri 63

Galleri 63

Galleri 63, Vellingvej, 6950 Ringkøbing.

Inspireret af naturen ved Ringkøbing Fjord arbejder Leo Andersen med egne værker.

På vejen mellem Ringkøbing og Velling finder man Galleri 63 tæt ved fjorden.

Læs mere Kort Website Email

Størstedelen af kunstværkerne er Leos egne, men gæsteudstillere bidrager også til udstillingen. Værkerne består hovedsagligt af tekstiler, akvareller, malerier samt skulpturer.


Billede af Bente Merrild Atelier/Galleri

Bente Merrild Atelier/Galleri

Bente Merrild Atelier/Galleri, Vester Strandgade, 6950 Ringkøbing.

Bente Merrild er kendt for sine Madonna-motiver i den ekspressioniske malerform. Debuterede som maler i 1969 med efterfølgende mange udstillinger i ind- og udlandet.

Læs mere Kort Website Email

Kunst skaber miljø og trivsel, og er samtidig med til at vise stedet eller virksomhedens ansigt – udadtil såvel som indadtil. Derfor er det vigtigt at vælge kunstformer og farver der harmonerer med arkitektur, indretning og formål. Indretnings- og udsmykningsopgaver er udført indenfor hoteller, teater, kirker samt i privat regi.

For mere information omkring udsmyknings- og indretningsopgaver ring og få en uforpligtende dialog om muligheder.

Bente Merrild har endvidere samarbejde med Arkitektgården Ringkøbing ApS – læs mere på hjemmesiden www.arkitektgården.dk.

Atelier beliggende Vester Strandgade 18, Ringkøbing, tlf. 97326600 – mobil 20140119.


Kunsthåndværk og gallerier Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Spørgsmål til din sommerhusferie?

69 15 96 11
post@esmark.dk

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...