Lej et skønt sommerhus med swimmingpool

sommerhus med swimmingpool

Et sommerhus med egen swimmingpool er luksus, når det er bedst. Hos Esmark kan du finde et stort udvalg af skønne sommerhuse med egen indendørs eller udendørs pool. Skal vandet være opvarmet? Flere af vores sommerhuse har også boblebad. Forlæng badesæsonen med en skøn dukkert under din ferie i Vestjylland.

Forestil dig, at alle de gode liggepladser ved poolen er taget. Nogle gæster larmer også, og vandet er fyldt op med plaskende børn og voksne. Der er ikke plads til ro og afslapning. Sådan er det heldigvis ikke med din helt egen swimmingpool. At leje et sommerhus med pool giver dig den ultimative ferie. Her kan du slappe af og få både sommerhus samt pool for dig selv og din familie.

Om det er vinter eller sommer, kan du sagtens leje et sommerhus med pool hos os. Er du usikker på det danske vejr, og vil du nyde en dejlig dukkert, er det oplagt at leje et sommerhus med indendørs swimmingpool. Arter vejret sig godt? Så er der intet i vejen for, at du også kan tage en badetur i Vesterhavet under din ferie.

På denne side finder du forskellige sommerhuse, som du kan leje med din familie, venner eller partner hos os. Om I er seks eller 20 personer, kan I finde et spændende udvalg af poolhuse med garanti for en badetur. Se vores lejebetingelser her.

Sådan får du det bedste ud af sommerhusudlejning med pool

Der er mange fordele ved at kunne hoppe i rent og dejligt vand, der er lige ved døren. Lejer du tilmed et sommerhus ved Vesterhavet, kan du opleve naturskønne omgivelser og finurlige aktiviteter.

Når du trænger til afslapning efter en lang gåtur ved klitterne eller på stranden, kan en tur i poolen være en våd fornøjelse. Er børnene med på tur, vil en ferie med pool garanteret være et hit for store og små. Her kan de både træne svømning, finde på sjove lege eller måske rutsje ned i vandet. Poolen får du for dig selv og dem, du lejer sommerhuset med. Kort sagt: En pool skaber de perfekte rammer for en vellykket ferie med tid til hygge og sjov. Du bliver glad for et luksussommerhus med swimmingpool ved Vestkysten, når du:

 • Har lyst til en dejlig badetur, uanset vejr og sæson
 • Vil starte dagen med god motion
 • Ønsker en badeferie fri for andre gæster og larm
 • Mangler et sommerhus, der kan garantere sjov til børnene
 • Vil have en uforglemmelig ferie blandt skøn natur

Med en pool er din ferie lidt mere luksuriøs. Forkæl dig selv og familien med en skøn pool i et lejet sommerhus i Jylland.

Er vandet i poolen sikkert at bade i?

Altid. Vælger du et sommerhus med swimmingpool hos os, sikrer vores uddannede pool-tekniker, at vandkvaliteten er præcis, som den skal være. Hver uge. Sikkerheden har stor betydning for os og vores gæster. Derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Under besøget analyserer, kontrollerer og justerer vi vandets klor- og pH-værdi. Du slipper for at passe og rengøre både spabad og swimmingpool – det ordner vi hver uge, året rundt. Derfor er hygiejnen altid i orden, når du lejer hos os. Har du brug for at hente klortabletter, kan du kvit og frit gøre det på vores nærmeste lokalkontor.

poolservice i sommerhuset

Vandtemperaturen i en indendørs pool ligger typisk på 24-28° C. Strøm-, vand- og andet energiforbrug betaler du ud over lejen, med mindre andet er angivet. Flere af vores pools har energibesparende varmesystem, så du kan hoppe direkte i en opvarmet pool. Klik blot på det enkelte sommerhus for mere information og slip din indre vandhund løs. Selvom vand er sjovt, er det vigtigt, du følger de generelle baderåd. Læs derfor altid de enkelte baderegler, som I kan finde i sommerhuset. Find et sommerhus med pool i dit yndlingsområde.

Sådan skaber du nærvær og sjov med en lækker pool

Er et sommerhus med poolhus kun sjovt for børn og vandhunde? Selvfølgelig ikke. Flere af vores sommerhuse med poolhus har også sauna og spa. Det giver dig rig mulighed for at skabe en dag med wellness og få koblet af. Alt du skal gøre er at tage badetøjet med. Vi sørger for, at vandet er rent og klar til brug.

Hvad med at arrangere et sjov poolparty for børn, voksne eller begge dele? Mange af vores luksussommerhuse har flere forskellige morsomme aktiviteter, der kan få tiden til at flyve afsted. Vælg f.eks. et sommerhus med swimmingpool, billard og bordfodbold. Så mangler du bare farverige drinks og musik for det perfekte poolparty. Det giver din familie og venner de bedste betingelser for en god ferie og sjov dag.

Langs Vestkysten får du desuden masser af strand, hav at bade i og bølgende klitter. Derfor har mange af vores skønne sommerhuse også en fantastisk havudsigt eller er helt tæt på skov eller strand. Du kan fordybe dig i en bog på terrassen eller gå en tur langs Vestkystens storslåede natur. Lejer du et sommerhus med pool i Vestjylland, kan du således skifte mellem mange forskellige oplevelser og aktiviteter. På den måde er der noget for enhver smag og aldersgruppe. Du kan se listen over alle aktiviteter og oplevelser her.

Få badesæson hele året rundt med et poolhus

Vil du være uafhængig af det danske vejr, når du skal holde din ferie i Jylland? Vejret i Danmark er ikke altid til at stole på. Med en indendørs pool kan du bade, uanset om det regner, eller solen skinner. Samtidig slipper du også for sand på håndklædet og saltvand i øjnene. Samlet set giver det dig en uforglemmelig ferie, hvor du kan hygge dig og skabe nærvær.

Alle disse fantastiske fordele betyder, at du kan forlænge badesæsonen til alle årstider. Skal du holde ferie midt i efteråret eller vinter, kan du derfor sagtens nyde en dukkert og slippe for det kolde havvand. For dig betyder det en ferie i Danmark, hvor du ikke behøver kede dig, selvom det regner og blæser udenfor. Medbring evt. en bold eller et badedyr for ekstra sjov. Savner du Vesterhavet, er vores sommerhuse sjældent for langt væk til, at du også kan få en tur i havet.

Er du i sommersæsonen, kan en kølende swimmingpool også være sagen. Er du glad for motion? Start dagen med f.eks. et par baner i stedet for at løbe en tur. Du kan også plaske rundt sammen med dine børn eller venner og finde på sjove lege eller svømmeøvelser. På den måde får I alle sammen brændt en masse energi af og får uforglemmelige minder. Det er garanti for sjov for både børn og voksne!

Lej et sommerhus med swimmingpool hos Esmark

Vil du gerne leje et sommerhus og føle dig tryg hele vejen igennem? Hos Esmark er vi eksperter, når det gælder en sikker sommerhusudlejning – med eller uden swimmingpool. For os er det vigtigt, at du føler dig tryg og får en skøn ferie i dit lejede sommerhus. Derfor slipper du bl.a. for at betale depositum for forbrug hos os. Har du lyst til at læse om dine fordele hos os, kan du klikke her.

Ved spørgsmål om udlejning af sommerhus, forbrug i et poolhus eller noget tredje, så kontakt os her. Du er velkommen til at ringe til os indenfor vores åbningstider eller sende os en mail. Vi står altid klar til at hjælpe dig, både før, under og efter ferien.

5 spørgsmål og svar om sommerhuse med pool

chevron-down

Er poolen opvarmet ved ankomst?

Ja, alle indendørs pools er opvarmet og klar til brug, når I ankommer. Gennemsnitstemperaturen i vandet ligger på mellem 24-28° C, og vandet bliver rengjort hver uge..

chevron-down

Hvordan finder jeg det bedste sommerhus med pool?

Før du begynder jagten på et godt sommerhus, er det en god idé at gøre det klart, hvilke behov du og evt. familien har. Skal der være havudsigt, lukket terrasse, et bestemt antal værelser eller noget fjerde? Når du kender dine krav, kan du krydse dem af i venstre side. Jo flere stjerner, sommerhuset har, desto mere luksus får du.

chevron-down

Hvordan foregår ankomst og afrejse?

Dit sommerhus er senest klar til indflytning kl. 15:00 på ankomstdagen. Du henter nøglen i en af vores kontorer, hvor du også får udleveret et strømkort, en vejbeskrivelse og praktisk information. Når ferien er slut, skal du senest tjekke ud kl. 09:00, hvis du har bestilt rengøring. Gør du selv rent, er det kl. 10:00. Du afleverer nøglen samme sted, som du fik dem udleveret.

chevron-down

Hvad skal jeg selv medbringe til sommerhuset?

Du skal primært medbringe personlige toiletsager og ekstra ting, du hurtigt bruger op. Du kan leje sengetøj og andet udstyr hos os, hvis du ikke selv medbringer det. Se den ultimative huske- og pakkeliste her.

chevron-down

Hvor mange husdyr må jeg have med?

Du må gerne medbringe hunde og katte, hvis sommerhuset tillader det. I flere af sommerhusene må du have op til to hunde med. Kontakt kontoret, hvis du ønsker flere end det tilladte antal husdyr.

Find og book dit sommerhus med swimmingpool

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Thorsminde
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Vejers Strand
 • - Blåvand
 • - Fanø
 • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...