Esmark kontor i Blåvand

Kontakt Esmark Feriehusudlejning – Blåvand

Har du brug for vores hjælp, også udenfor åbningstiderne, kan du også henvende dig på et af vores Esmark servicekontorer.

Åbningstider & 24-timers-beredskab (nødnummer).

Adresse

Blåvandvej 1
6857 Blåvand

Kontakt

Telefon: 69 15 96 16
E-mail: blaavand@esmark.dk

Nøgleudlevering

Nøglen kan afhentes fra kl. 15.00, men vi udleverer den også gerne tidligere på dagen, hvis feriehuset er klar til indflytning før tid.

Ankomst udenfor åbningstid

Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid finder du en kuvert med information, kørselsvejledning og nøglerne til dit feriehus i vores nøglerum. Du finder nøglerummet bag på bygningen. Koden til døren står på dit lejebevis.

Åbningstider

Påske til og med oktober
Man - fre9.00 - 16.00
Lørdag8.00 - 17.00
Søndag9.00 - 15.00
November til påske
Man - fre9.00 - 16.00
Lørdag9.00 - 16.00
Søndag10.00 - 14.00

Ferierådgivere

Picture of Henning Borg

Henning Borg
Bureauchef

69 16 95 55
henningb@esmark.dk

Jeg er gift med Mette, og vi har 3 voksne sønner. Jeg elsker sport, og på mine gamle dage har jeg kastet mig over golf, da knæet ikke kunne holde til fodbold længere. Derudover har vi en lille hund, og her udnytter vi den fantastiske natur til at gå lange ture, enten langs stranden, eller i skoven. Arbejdsmæssigt har jeg været i turistbranchen siden 1985, og har arbejdet både i Spanien og Grækenland, inden jeg i 1993 begyndte med sommerhusudlejning i Danmark. Qua rejseaktiviteterne taler jeg både tysk, engelsk og spansk.

Picture of Mia Manuela Zeeberg Jakobsen

Mia Manuela Zeeberg Jakobsen
Ferierådgiver

69 15 96 73
mia@esmark.dk

Jeg var så heldig at blive en del at Team Esmark i marts 2018. Jeg har arbejdet i branchen i ca. 5 inden jeg kom til Esmark. Jeg har erfaring indenfor planlægning og tilrettelæggelse af rengøring og kontrol af sommerhusene, og det er også den opgave jeg til dagligt sidder med på kontoret i Blåvand. Privat bor jeg i Varde sammen med min kæreste og vores dyr. Vi har både hund, kat og marsvin, så der er ofte liv og glade dage i det lille hjem. Jeg nyder at tilbringe tid i den skønne vestjyske natur, og tager tit på små udflugter rundt i området.

Picture of Ute Oberlein Nielsen

Ute Oberlein Nielsen
Ferierådgiver

69 16 95 53
ute@esmark.dk

Jeg har været ansat hos Esmark i Blåvand siden 1. november 2020. Jeg er født og opvokset i Østtyskland, hvor jeg også fik min uddannelse som teknisk tegner og konstruktør. 1981 flyttede jeg til Danmark pga. ægteskab. Servicering og kontakt med mennesker har altid været en stor del af mit arbejdsliv og jeg er derfor glad for mit brancheskift og jobbet som ferierådgiver i esmakker-teamet. Min mand og jeg bor i Varde og tilsammen har vi 4 døtre, som ikke er hjemmeboende mere. En del af min fritid bruger jeg også på vores dejlige børnebørn. I sommerferien lejer vi os tit ind i et sommerhus, hvor der er plads til hele familien, både tyske og danske familiemedlemmer.

Picture of Tenna Rathleff

Tenna Rathleff
Rengøringskoordinator & ferierådgiver

69 15 96 99
tenna@esmark.dk

Picture of Anne Römer

Anne Römer
Ferierådgiver

69 15 96 88
anne@esmark.dk

Jeg var så heldig at blive ansat hos Esmark 1. marts 2021. Som turist tabte jeg mit hjerte til den danske vestkyst og i 2008 tog jeg springet og flyttede fra Tyskland til Danmark. Oprindeligt er jeg uddannet pædagog, men de sidste 12 år før jeg kom til Esmark samlede jeg erfaringer i rengøringsbranchen, i butik og på turistkontor. Privat bor jeg i Blåvand sammen med min kæreste Peter og både hund og kat. I min fritid nyder jeg gåture med hunden i naturen, en bog og samvær med familie og venner.

Picture of Kasper Humlebæk

Kasper Humlebæk
Ferierådgiver

69 15 96 95
kasperh@esmark.dk

Jeg var så heldig at blive en del af Esmark-familien den 1/3/2021. Jeg kommer fra Esbjerg, hvor jeg er opvokset med en masse fodbold og fiskeri. Jeg har sammen med min familie boet i Houston og Boston, USA, i 4 år. Herefter rejste jeg hjem og startede mit uddannelsesforløb på gymnasium, idrætshøjskole, EUX online og i 2020 blev jeg udlært kontorelev med speciale i administration. Jeg er en meget glad og aktiv person, som elsker fiskeri, lange løbeture, fodbold og specielt at rejse! Jeg har lært Blåvand godt at kende efter at have boet og arbejdet/uddannet mig som kontorelev igennem Hvidbjerg Strand Feriepark fra 2018 til 2020.

Picture of Ingrid Vallin Jensen

Ingrid Vallin Jensen
Ferierådgiver

69 16 95 72
ingrid@esmark.dk

Jeg har altid arbejdet indenfor turistbranchen men har siden 1995, hvor jeg flyttede til Jylland fra Sjælland, arbejdet i sommerhusbranchen i samme firma. Siden 2000 har jeg stået for kundeservice og kvalitetssikring og har i den forbindelse rejst meget rundt i de forskellige afdelinger både i Danmark og udlandet, hvor jeg har set lidt af hvert. De sidste 9 år, har jeg pendlet mellem Jylland og hovedstadsområdet. Jeg er dog utrolig glad for at være vendt hjem til min familie hele ugen, og jeg ser i høj grad frem til at blive en del af Esmark teamet i Blåvand – jeg skal gøre mit yderste for at være et positivt medlem af teamet. Jeg bor i Rødding sammen med min mand og vores hund Snowy. Vi har 2 voksne døtre og 4 børnebørn, som alle er bosat i det jyske. Vores store passion er USA, hvor jeg har været en hel del gange sammen med min mand, hvor vi specielt har rejst i Midtvesten, hvor vi har nogle rigtig gode venner i Nebraska, som jo er en del af det virkelige ”Vilde Vesten” med Rodeo, brændemærkning af kvæg m.m.

Picture of Rikke Larsen

Rikke Larsen
Ferierådgiver

69 15 96 32
rikkel@esmark.dk

Siden juni 2019 har jeg fornøjelsen af at være en del af Team Esmark. Jeg er født og opvokset i Hamborg, men er nu bosat i Esbjerg. Her bor jeg sammen med min kæreste Nickolai, vores datter Alma og vores hund Bailey. Jeg er oprindelig uddannet pædagog og webdesigner og har i 8 år arbejdet på et børnehjem i Hamborg samt 4 år i mediebranchen. Hos Esmark er jeg startet i en helt ny og spændende branche, hvor jeg kan bruge alle mine erfaringer. Min passion er at have med mennesker at gøre og give gæsterne den bedste service. I fritiden nyder jeg tiden sammen med familie og venner. Jeg elsker naturen og vestkysten og det kan ikke være bedre med en arbejdsplads det sted, man elsker at være.

Picture of Jane Filsø Petersen

Jane Filsø Petersen
Ferierådgiver & kontorelev

69 16 95 48
jane@esmark.dk

Jeg startede som elev hos Esmark 1. oktober 2020. Inden da hjalp jeg til i weekenderne, først i rengøringsafdelingen og senere som sommerfugl hos ferierådgiverne. Jeg har arbejdet med rengøring og kundebetjening de sidste 6 år og har gået på HHX, hvor jeg havde engelsk, tysk og spansk på A-niveau. Jeg er vokset op på en lille gård i det vestjyske sammen med mine forældre og 2 søskende, men nu bor jeg i Varde med min kæreste og vores kat. I min fritid elsker jeg at være i naturen, eller besøge min familie og venner.

Picture of Pia Thorborg Sørensen

Pia Thorborg Sørensen
Rengøringskoordinator & ferierådgiver

69 15 96 91
pias@esmark.dk

Den 1. december 2019 startede jeg et nyt kapitel i mit liv, jeg blev en ”esmakker”. Før det har jeg været i branchen i små 7 år og ud over det har mit liv budt på uddannelse som butiksassistent, så service har altid været noget jeg har arbejdet med. Privat er jeg oprindeligt fra Varde, men er sidenhen flyttet til Hjerting hvor jeg i dag bor med min kæreste og vores datter. Min fritid bliver brugt på løb, fitness og når tiden og vejret indbyder til det også en tur på landevejen på min racer. Ellers går det meste af tiden på at være sammen med min familie og venner.

Ejerrådgivere

Picture of Gitte Alslev

Gitte Alslev
Intern ejerrådgiver

69 16 95 51
gittea@esmark.dk

Jeg startede som intern ejerrådgiver hos Esmark i november 2020. Tidligere har jeg gjort min karriere i JYSK, hvor jeg blev udlært og har arbejdet i 25 år, de sidste 20 år som butikschef i Varde-butikken, hvor jeg havde ansvaret for den daglige drift af butikken og for medarbejderstaben. Privat bor jeg på en ejendom nær Billum sammen med min samlever og vores søn Anton. Min fritid bliver brugt på familie, venner og de huslige pligter. Når ferien kalder, elsker jeg at komme lidt væk fra hverdagen sammen med familien og nyder at tage i sommerhus eller flyve syd på til varmere himmelstrøg.

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
kristian@esmark.dk

Efter i 8 år at have været selvstændig tømrer blev jeg i juli 2015 ansat som servicemedarbejder hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor jeg har god brug af den erfaring, jeg har samlet ude i marken som servicemedarbejder. Jeg kommer fra Ringkøbing, hvor jeg også bor i dag med mine to børn. Jeg holder meget af den vestjyske natur og elsker at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Victoria Holm

Victoria Holm
Ejerrådgivning

69 15 96 76
victoria@esmark.dk

Serviceteknikere

Picture of Henning Due Thorning

Henning Due Thorning
Servicetekniker

henning@esmark.dk

Efter mange år i branchen hos en af de landsdækkende bureauer, er jeg rigtig glad for at være blevet en del af team Esmark! Jeg har stor erfaring med stort set alt teknisk udstyr i feriehusene og giver gerne råd og vejledning med alt fra internet/ Tv / pool / spa teknik samt energi renovering af feriehusene mm. Privat er jeg bosat i Blåvand lige midt i vores dejlige natur, hvor jeg bor sammen med min kone og 2 Jack Russel terriere - børnene har for længst forladt reden. En del af fritiden tilbringes i mit værksted, hvor jeg som regel har gang i flere projekter, eller nydes den smukke natur omkring Blåvand på MTB.

Picture of Nicolai Frandsen

Nicolai Frandsen
Servicetekniker

nicolai@esmark.dk

Picture of Marc Farup

Marc Farup
Servicetekniker

marc@esmark.dk

Jeg har siden 1998 arbejdet i en mellemstor produktionsvirksomhed, hvor jeg startede som procesoperatør, siden hen produktionsplanlægger, og de sidste knap 10 år inden jeg kom til Esmark i ledelse af produktion som driftsleder. Fra slutningen af 2020, har jeg fundet interessen i feriehuse, hvor jeg har lavet spa og poolservice, her bla. for Esmark. I mere end 28 år har jeg været sammen med Christina, sammen har vi 2 børn, Loke på 12 og Nanna på 15. Fritiden bliver brugt på motorsport, hvor junior kører speedway.

Marketing

Picture of Mette Møller

Mette Møller
Email marketer & content manager

69 15 96 34
mettem@esmark.dk

Jeg afsluttede i 2009 min bachelor i kommunikation, engelsk og tysk ved HandelsHøjskolen i Herning og arbejdede efterfølgende to år hos arbejdstøjsproducenten Mascot International i Silkeborg i den interne salgsafdeling, hvor jeg sideløbende med jobbet påbegyndte en HD i Marketing Management, som jeg afsluttede i 2014. Da jeg mødte min mand, flyttede jeg imidlertid hjem til min fødeby Hvide Sande, hvor vi bor tæt på Ringkøbing Fjord sammen med vores berner sennen hund. Jeg startede hos Esmark i februar 2012. Jeg sætter stor pris på, at jobbet hos Esmark byder på så mange forskelligartede opgaver. Her keder man sig aldrig og det er fedt! I min fritid er jeg glad for at løbe og læser også gerne en god krimi i ny og næ.

Picture of Oliver Schell

Oliver Schell
E-commerce manager

69 15 96 74
oliver@esmark.dk

Jeg blev i august 2016 en del af Esmark. Oprindelig kommer jeg fra Nordtyskland og har holdt sommerhusferie i Danmark i mange år. Inden jeg startede hos Esmark har jeg været ansat hos et andet udlejningsbureau og har samlet en del erfaringer indenfor sommerhusbranchen og i markedsføring af sommerhusferie. I Tyskland tog jeg en uddannelse indenfor sundhedsvæsnet, men allerede dengang startede min interesse for Online Medier, Online marketing, fotografering og for udvikling af turisme i Danmark. Jeg tilbringer min fritid sammen med familien, gerne i naturen, hvor vi går lange ture og nyder de smukke landskab og vores brusende Vesterhav.

Picture of Chalotte Agerbo Knudsen

Chalotte Agerbo Knudsen
Kommunikationsmedarbejder

69 15 96 15
chalotte@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Jeg har den jyske vestkyst meget kær og nyder til dagligt synet af de smukke klitter og lyden fra Vesterhavet. Fritiden bruger jeg sammen med min familie og venner. Jeg finder energi ved at være i naturen. Jeg holder meget af at lave gammeldags mad, hjemmebag og kreative sysler. Udover kommunikation, branding og markedsføring interesserer jeg mig for bæredygtighed, den digitale udvikling samt kulturforståelse. Jeg er en positiv og udadvendt person – elsker humor og et godt grin.

Picture of Malte Mayrberger

Malte Mayrberger
Grafisk designer

69 15 96 94
malte@esmark.dk

Siden april 2019 har jeg fornøjelsen af at være en del af Team Esmark. Oprindelig kommer jeg fra Nordtyskland. I 2008 flyttede jeg til Danmark sammen med min kone. Vi bor i Hvide Sande sammen med vores datter og vores to hunde. Hos Esmark kan jeg bruge min passion for webdesign og grafsik design samt alle mine erfaringer fra mere end 15 år i den tyske og danske reklamebranche. Min fritid tilbringer jeg sammen med familien, eller med en fiskestang i hånden ved en af Danmarks mange fiskesøer.

Picture of Mette Marie Mose Sørensen

Mette Marie Mose Sørensen
Social Media

mettemarie@esmark.dk

Picture of Martin Backs

Martin Backs
Fotokoordinator

69 15 96 35
martin@esmark.dk

Jeg er en Hvide Sande-dreng og siden 2011 har jeg også været en ’esmakker’. Jeg elsker området og mit job som fotograf og fotokoordinator hos Esmark, fordi der aldrig er to ens dage og fordi jeg i løbet af en arbejdsdag har kontakt med mange gode mennesker, både husejere og kolleger rundt på kontorerne. Min fritid tilbringer jeg gerne sammen med min kone og vores 3 børn – eller på et SUP-board på Ringkøbing Fjord eller i Vesterhavet, når jeg kan se mit snit til det.

Picture of Andreas Maciej Pedersen

Andreas Maciej Pedersen
Fotograf

69 15 96 93
andreasp@esmark.dk

Jeg har arbejdet hos Esmark siden februar 2020, hvor jeg i første omgang var på kontoret i Søndervig. I mit tidligere job i samme branche, fik jeg lidt erfaring inden for ejendomsfotografering ud over, at jeg gennem de senere år har taget en del surf og naturbilleder. Der gik derfor ikke mange måneder, inden jeg begyndte at køre mere som fotograf hos Esmark. Jeg kommer oprindeligt fra Slagelse. I min fritid har jeg i mange år windsurfet og surfet. Jeg valgte derfor efter mit første år på HHX i Slagelse at flytte, et par år til Klitmøller og afslutte min HHX uddannelse i Thisted. Efterfølgende er jeg flyttet til Ringkøbing, hvor jeg bor med min kæreste. Jeg er kommet i området omkring Hvide Sande i mange år med min familie. Jeg kender derfor området relativt godt og føler mig rigtig godt tilpas her.

Picture of Sebastian Linding

Sebastian Linding
Fotograf

69 16 95 46
sebastian@esmark.dk

Jeg bor i Oksbøl og blev ’Esmakker’ i 2020. Som fotograf i Esmark kunne jeg ikke bede om flottere arbejdsbetingelser end den danske vestkyst. I jobbet lægger jeg ære i at levere optimalt fotomateriale til alle, i tæt samarbejde med husejere og kolleger for de bedste resultater. Jeg sætter stor pris på naturen og føler mig privilegeret af at få lov at arbejde så tæt sammen med den i min hverdag. Jeg kom selv meget herude som barn på familieferie, og at Blåvand nu er min hjemmebane kunne ikke være bedre. Min fritid bruger jeg primært med min kone, vores datter og vores hund, gerne ude i det fri.

Picture of Steffen Lohmann Lagoni

Steffen Lohmann Lagoni
Fotograf

69 16 95 43
steffen@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Efter skole og gymnasium flyttede jeg til Århus for at studere film. De evner og kompetencer jeg har erhvervet mig under mit studie, og senere professionelle karriere, skal jeg nu bruge hos Esmark. Min primære opgave er sommerhus fotografering, men jeg kommer også til at lave masser af fedt video materiale!

Direktion

Picture of John Brügmann

John Brügmann
Administrerende direktør

69 16 95 59
john@esmark.dk

Jeg startede den 1.9.2020 hos Esmark, men jeg har kendt og fulgt virksomheden i mere end 10 år, og har bl.a. fra 2017-2020 været bestyrelsesformand for selskabet. Jeg har i næsten 30 år arbejdet indenfor turisme i både ind- og udland, og jeg ser en stor glæde i at levere et kvalitetsprodukt til gavn for både gæster og husejere, samt lokalområderne. Privat bor jeg i Risskov nord for Aarhus sammen med min kone og vores to børn. Jeg holder meget af naturen, og synes, at et feriehus er den perfekte måde at opleve den på. I min fritid sætter jeg stor pris på en runde golf.

Picture of Lars Hornshøj Vestergaard

Lars Hornshøj Vestergaard
Økonomi- og HR-direktør

69 15 96 23
lars@esmark.dk

Jeg blev esmakker i juli 2018. Jeg startede i sin tid som revisorelev i Holstebro, der fortsatte jeg efter jeg var blevet udlært. Sidenhen har jeg arbejdet i forskellige økonomifunktioner på den anden side af bordet, og også prøvet at have ansvar for HR. Uddannelsesmæssigt har jeg samtidigt med mit arbejde læst HD i regnskabsvæsen og derefter taget en cand.merc.aud hos Syddansk Universitet i Kolding. Privat bor jeg i Holstebro sammen med min kone og vores 3 drenge. En god del af fritiden går med at støtte op omkring børnenes fritidsinteresser, hvor især håndbold fylder en del. Jeg nyder selv at løbe en tur eller cykle en tur på mountainbiken.

Picture of Thomas Christiansen

Thomas Christiansen
Salgs- og marketingdirektør

69 15 96 33
tc@esmark.dk

I november 2019 blev jeg en del af Esmark fællesskabet. Jeg er opvokset på Vestkysten, og har altid elsket naturen, stranden og havet. Jeg er gift med Marianne, og vi har sammen pigerne Emma og Laura. I fritiden kan jeg også godt li’ en tur på ’skov-cyklen’ (Mountainbike – men der er ikke så mange mountains i Danmark😊) – og ellers nyder jeg noget godt sport på tv eller ’live’. Gennem de seneste 10 år har jeg arbejdet med gæsteoplevelser, salg samt marketing indenfor turisme og service i forskellige firmaer både indenfor og udenfor feriehusbranchen. Jeg brænder for hele tiden at have fingeren på pulsen i forhold til hvad markedet, gæsten og husejeren forventer, så vi alle i Esmark kan skabe inspiration til alle, som overvejer at komme ud og opleve hvad et Esmark feriehus på den jyske vestkyst byder på af natur og oplevelser. Ferien er simpelthen noget af det vigtigste og dyrebareste vi mennesker har, og derfor er vi forpligtet til at give alle en så dejlig ferie og oplevelser som overhovedet muligt. Samtidig skal vi via tæt og positivt samarbejde med ejeren af feriehuset hele tiden optimere det enkelte feriehus til alles bedste. Det er da en fed og spændende udfordring at stå op til hver morgen.

Picture of Anders Thygesen

Anders Thygesen
Feriehusudlejer

anders@esmark.dk

I 2007 fik min kone og jeg fornøjelsen af, at blive Esmark's 3. værtsfamilie siden opstarten i 1965. Udover et par år med titlen af auktionsmester i Hvide Sande, har jeg altid beskæftiget mig med folks ferier. Først som medindehaver af et skirejsebureau og senere som medindehaver af et konkurrerende sommerhusudlejningsbureau. Jeg er gift med Janni, og bortset fra et økonomistudie, så har jeg altid boet i Hvide Sande, hvorfra vi har opfostret vores fire børn. Fritiden bruges gerne ude i naturen, og udover gå- og løbeture så tilbringer jeg gerne tiden med en fiskestang i hånden.

Picture of Thomas Sørensen

Thomas Sørensen
Feriehusudlejer

thomas@esmark.dk

I 2000 startede jeg hos Elite Sommerhusudlejning, som mine forældre ejede og jeg senere overtog. I 2015 fusionerede vi med Esmark, hvilket jeg glæder mig meget over at være blevet en del af. Privat bor jeg på en nedlagt landbrugsejendom i Ringkøbing, med mine børn. Jeg værdsætter mest tiden jeg bruger sammen med mine børn og med min kæreste, som også har to børn. De holder os alle godt beskæftiget, men ellers spiller jeg også gerne lidt fodbold, når tiden er til det.

Økonomi & HR

Picture of Majbrit Enevoldsen

Majbrit Enevoldsen
Økonomiassistent

69 15 96 46
majbrit@esmark.dk

Maj 1992 begyndte jeg min karriere hos Esmark, med en lille afbrydelse på knap 1½ år, hvor jeg prøvede kræfter med et andet erhverv. Men lysten til feriehus branchen forsvandt aldrig og i april 2009 startede jeg igen hos Esmark. Privat bor jeg i Hvide Sande sammen med min mand samt vores 2 børn. I fritiden er jeg sammen med familien og gode venner, og nyder en rask gå- eller cykeltur på den dejlige natursti, som går gennem heden eller en rask ridetur på vores hest ved stranden.

Picture of Gitte Fuglsang

Gitte Fuglsang
Økonomiassistent

69 15 96 24
gitte@esmark.dk

Jeg blev en af Esmakkerne 1/9-2018. Oprindelig er jeg udlært på et revisionskontor, og har efter min læretid arbejdet i flere virksomheder - altid med tilknytning til økonomiafdelingen. De seneste 5 år hos et andet udlejningsbureau. Privat bor jeg i Nr. Nebel med min mand og søn. Min fritid bruges på vores hund, hus og have samt meget gerne en tur i Blåbjerg på mountainbike eller en løbetur. Er vejret lidt ugæstfri nyder jeg at krybe sammen foran brændeovnen med en god bog.

Picture of Stephanie Dittrich

Stephanie Dittrich
HR assistent

69 15 96 47
stephanie@esmark.dk

Jeg hedder Stephanie og har boet i Danmark siden 2007. Min mand og jeg flyttede fra Berlin til Østjylland, efter jeg afsluttede min kontoruddannelse. Siden marts 2019 har vi boet i Hvide Sande. Jeg har arbejdet mere end 10 år inden for kundeservice, og min passion er at give gæsterne den bedste service. I min fritid er jeg meget ude i naturen, og ellers kan jeg godt lide at være kreativ.

Picture of Simon Arnbjerg

Simon Arnbjerg
Økonomiassistent

69 16 95 71
simon@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i Tarm men bor i Esbjerg. Jeg er uddannet Cand. Merc´er indenfor styring og ledelse, og ser frem til at kunne benytte mine erhvervet evner i samarbejde med Esmark. Gennem hele mit liv, har vestkysten spillet en stor rolle for mig, og jeg har brugt mange timer i dens skønne natur.

Picture of Stine Fjord Olesen

Stine Fjord Olesen
Økonomielev

69 15 96 51
stineo@esmark.dk

Jeg dimitterede fra Gymnasiet HHX Ringkøbing i juni 2020 og efter en festlig studentertid blev jeg en del af Esmark, hvor jeg i mit planlagte sabbatår skulle arbejde som sommerfugl. Jeg sidder nu som økonomielev i selvsamme virksomhed, da jeg finder det interessant at arbejde med tal og turister på en og samme tid. Turister har været en del af min hverdag siden år 2014, hvor jeg begyndte som butikspige hos Hvide Sande Bageri. Jeg er opvokset på Vestkysten i Hvide Sande, hvor jeg i dag stadig er bosat. Min fritid bruger jeg gerne sammen med min familie og venner, og i ny og næ triller jeg lidt rundt med en fodbold. Løbeture i vores skønne omgivelser er også noget jeg sætter pris på.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon

 

69 15 96 11
post@esmark.dk

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...