Esmark kontor i Blåvand

Kontakt Esmark Feriehusudlejning – Blåvand

Har du brug for vores hjælp, også udenfor åbningstiderne, kan du også henvende dig på et af vores Esmark servicekontorer.

Åbningstider & 24-timers-beredskab (nødnummer).

Adresse

Blåvandvej 1
6857 Blåvand

Kontakt

Telefon: 69 15 96 16
E-mail: [email protected]

Nøgleudlevering

Nøglen kan afhentes fra kl. 15.00, men vi udleverer den også gerne tidligere på dagen, hvis feriehuset er klar til indflytning før tid.

Ankomst udenfor åbningstid

Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid finder du en kuvert med information og nøglerne til dit feriehus i vores nøglerum. Du finder nøglerummet bag på bygningen. Koden til døren står på dit lejebevis.

Åbningstider

Påske til og med oktober
Man - fre 9.00 - 16.00
Lørdag 8.00 - 17.00
Søndag 9.00 - 16.00
November til påske
Man - fre 9.00 - 16.00
Lørdag 9.00 - 16.00
Søndag 10.00 - 14.00

Ferierådgivere

Picture of Henning Borg

Henning Borg
Bureauchef

69 16 95 55
[email protected]

Jeg er gift med Mette, og vi har 3 voksne sønner. Jeg elsker sport, og på mine gamle dage har jeg kastet mig over golf, da knæet ikke kunne holde til fodbold længere. Derudover har vi en lille hund, og her udnytter vi den fantastiske natur til at gå lange ture, enten langs stranden, eller i skoven. Arbejdsmæssigt har jeg været i turistbranchen siden 1985, og har arbejdet både i Spanien og Grækenland, inden jeg i 1993 begyndte med sommerhusudlejning i Danmark. Qua rejseaktiviteterne taler jeg både tysk, engelsk og spansk.

Picture of Rikke Larsen

Rikke Larsen
Souschef

69 15 96 71
[email protected]

Siden juni 2019 har jeg fornøjelsen af at være en del af Team Esmark. Jeg er født og opvokset i Hamborg, men er nu bosat i Oksbøl. Her bor jeg sammen med mine to piger Alma og Carla og vores hund Balou. Jeg er oprindelig uddannet pædagog og webdesigner og har i 8 år arbejdet på et børnehjem i Hamborg samt 4 år i mediebranchen. Min passion er at have med mennesker at gøre og give vores gæster den bedste service. I fritiden nyder jeg tiden sammen med mine 2 piger og vores hund, samt venner. Jeg elsker naturen og vestkysten og det kan ikke være bedre med en arbejdsplads, det sted man elsker at være.

Picture of Anne Römer

Anne Römer
Ferierådgiver

69 15 96 88
[email protected]

Jeg er født og opvokset i det skønne Münsterland i Tyskland og mine forældre har lært mig kærligheden til Danmark og de andre skandinaviske lande. Efter nogle ferieophold i Blåvand, faldt jeg så meget for området at jeg sagte min stilling som pædagog op og flyttede fast heroppe. Nu bor jeg sammen med kæresten Peter, hund og kat i Blåvand og jeg elsker det. Jeg startede hos Esmark den 01.03.2021.

Picture of Lothar Krüdener

Lothar Krüdener
Ferierådgiver

69 15 96 16
[email protected]

Min kone Sarah og jeg besluttede i efteråret 2021 at flytte til Danmark sammen med vores to døtre. Både Sarah og jeg har været på ferie i Henne Strand med vores forældre, da vi var børn og selvfølgelig mødtes vi der i 2013. Jeg er født i Hamborg og har arbejdet i forskellige kommercielle områder. I min fritid kan jeg godt lide at være ude i naturen med min familie. Jeg nyder at fiske, spille guitar og være kreativ.

Picture of Jane Filsø Petersen

Jane Filsø Petersen
Ferierådgiver

69 16 95 48
[email protected]

Jeg er vokset op på en lille gård i det vestjyske sammen med mine forældre og 2 søskende. Nu bor jeg i Janderup med min kæreste, vores søn, kat og hund. I min fritid elsker jeg at gå ture i naturen, og bare være sammen med min familie. Jeg har arbejdet med rengøring og kundebetjening de sidste 10 år. Jeg gik på Handels Gymnasiet i Ringkøbing, hvor jeg havde engelsk, tysk og spansk på A-niveau. Jeg startede som elev hos Esmark i 2020, og blev færdig uddannet kontorassistent med speciale i administration i 2023. Min rejse fortsætter ved Esmark Feriehusudlejning, hvor jeg både hjælper vores gæster, husejere og mine søde kollegaer.

Picture of Winnie Hansen

Winnie Hansen
Ferierådgiver

69 16 95 58
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Sønderjylland med mine 2 søskende samt mor og far. Til daglig bor jeg i Tjæreborg, hvor alle mine 3 drenge befinder sig inden for 5 km afstand. Jeg nyder at have med mennesker at gøre, derfor er jeg uddannet spinningsinstruktør samt MTB instruktør, som jeg er aktiv med i fritiden. Jeg startede ved Esmark i februar 2023.

Picture of Lone Bressendorff

Lone Bressendorff
Ferierådgiver

69 15 96 16
[email protected]

Jeg har boet i Esbjerg siden 2005 med min mand. Vi har har 4 voksne børn og 3 børnebørn. Jeg er vokset op på Sjælland, hvor jeg også tog min eksamen som korrespondent i engelsk og tysk. Mine tyskkundskaber blev forstærket efter et års ophold i Zürich og siden da har jeg arbejdet med kundeservice/salgskoordinering i forskellige tysk-relaterede firmaer i 35 år. Vores fælles interesse er camping i både ind- og udland og har ført til både egen campingforretning i Esbjerg og for mig et sommervikariat som Lejrchef på Vejle City Camping. Inden jeg kom til Esmark har vi holdt en pause fra arbejdsmarkedet (uden løn) i 3 år og kørt rundt i vores autocamper i Danmark, Norden, Vesteuropa og senest Marokko. Med rygsækken fuld af fantastiske oplevelser er jeg klar til at give ferieglæden videre til besøgende til vores dejlige vestkyst. På baggrund af min opvækst, uddannelse, arbejdsliv og rejser taler og skriver jeg flydende engelsk og tysk, forstår og læser svensk og norsk og taler lidt fransk. Min fritid bruges på cykel- og vandreture, håndarbejde og en god bog.

Picture of Lene Petersen

Lene Petersen
Ferierådgiver

69 15 96 16
[email protected]

Jeg bor i Esbjerg med min søn. Jeg er havemenneske i 3. generation, elsker min lille rækkehus-have og er medlem af Haveselskabet. Desuden læser jeg mange bøger, holder af gå- og køreture ud i det blå, at se gode film, bl.a. via Biografklub Danmark, og nyder at tage på loppemarkeder, både som gæst og med en stand i ny og næ. Fagligt er jeg uddannet korrespondent i engelsk og tysk og har kunnet bruge min uddannelse som sprogmedarbejder, receptionist, sekretær og blæksprutte på lokale større og mindre virksomheder, ligesom jeg også har arbejdet med tekster m.m. i en netbutik. Jeg startede den 1. april 2024 ved Esmark.

Picture of Dorte Højriis Thomsen

Dorte Højriis Thomsen
Rengøringskoordinator

69 15 96 32
[email protected]

Jeg bor i Esbjerg med min mand John. Vores 2 voksne børn har forladt reden, og bor begge tæt på. I min fritid har jeg i mange år sunget i gospelkor, og så forsøger jeg at få spillet lidt golf engang imellem, når tiden tillader det. Jeg interesserer mig for mennesker, sundhed og skønhed, og jeg er aktiv i frivilligt foreningsarbejde for mennesker med udviklingshandicap. Jeg har arbejdet mange år i forsikringsbranchen og er bl.a. uddannet erhvervsassurandør og forsikringsmægler. Jeg har været ansat i Esmark siden marts 2019.

Picture of Diana Leiberg Andersen

Diana Leiberg Andersen
Rengøringskoordinator

69 15 96 16
[email protected]

Jeg startede med at være i praktik hos Esmark i 4 måneder, og blev meget grebet af det. Efter over 25 års erfaring i slagteri branchen, kunne min ryg ikke mere, så jeg var så heldig, at blive en del af Esmark teamet i november 2022. Jeg blev meget interesseret i turisme efter min praktik periode, hvor man har stor kontakt med mange mennesker, den service man giver gæster og husejer. Da jeg elsker at kommunikere med mange mennesker. Jeg bor i Vrøgum med min kæreste og min datter og hund. Jeg elsker naturen vi bor i og bruger den meget, med gå ture sammen med min hund. Og samle de forskellige natur materiale da jeg elsker at være kreativ.

Ejerrådgivere

Picture of Henning Borg

Henning Borg
Bureauchef

69 16 95 55
[email protected]

Jeg er gift med Mette, og vi har 3 voksne sønner. Jeg elsker sport, og på mine gamle dage har jeg kastet mig over golf, da knæet ikke kunne holde til fodbold længere. Derudover har vi en lille hund, og her udnytter vi den fantastiske natur til at gå lange ture, enten langs stranden, eller i skoven. Arbejdsmæssigt har jeg været i turistbranchen siden 1985, og har arbejdet både i Spanien og Grækenland, inden jeg i 1993 begyndte med sommerhusudlejning i Danmark. Qua rejseaktiviteterne taler jeg både tysk, engelsk og spansk.

Picture of Anders Koop Nielsen

Anders Koop Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 98 34
[email protected]

Jeg er født og opvokset i landsbyen Glejbjerg, og bor i dag på en nedlagt landejendom i Tistrup ved Varde, sammen med min ægtefælle Betina og vores datter. Fritiden bruges på vores landejendom, og når tiden er til det nyder jeg kvalitetstid med familien og en lang gåtur med hunden. Derudover er jeg aktiv i det lokale foreningsliv og nyder også gerne en god fodboldkamp fra sidelinjen eller i fjernsynet. Jeg er uddannet landmand og dernæst ejendomsmægler, og har været ansat ved Esmark siden 01.01.2022.

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også er bosat sammen med min ægtefælle og mine 4 dejlige børn. Efter at have været selvstændig tømrer i 8 år, blev jeg i juli 2015 ansat som servicetekniker hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor samarbejde og fællesskab er nogle værdier der ligger mig meget nært. Jeg brander meget for branchen og nyder samspillet med husejerne og mine kollegaer. I min fritid elsker jeg at bruge tid sammen med gode kammerater. Og når tiden er til det, nyder jeg at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Gitte Alslev

Gitte Alslev
Intern ejerrådgiver

69 16 95 51
[email protected]

Jeg er født og opvokset i det vestjyske og bor i dag i Oksbøl sammen med min søn Anton. Inden jeg startede hos Esmark har jeg arbejdet i detailbranchen i mere end 25 år i samme virksomhed. De fleste af årene som butikschef. Jeg har været ansat som intern ejerrådgiver ved Esmark siden 01.11.2020

Serviceteknikere

Picture of Marc Farup

Marc Farup
Servicetekniker

69 15 96 16
[email protected]

Jeg har siden 1998 arbejdet i en mellemstor produktionsvirksomhed, hvor jeg startede som procesoperatør, siden hen produktionsplanlægger, og de sidste knap 10 år inden jeg kom til Esmark i ledelse af produktion som driftsleder. Fra slutningen af 2020, har jeg fundet interessen i feriehuse, hvor jeg har lavet spa og poolservice, her bla. for Esmark. I mere end 28 år har jeg været sammen med Christina, sammen har vi 2 børn, Loke og Nanna. Fritiden bliver brugt på motorsport, hvor junior kører speedway.

Picture of Henrik Bjørn

Henrik Bjørn
Servicetekniker

69 15 96 16
[email protected]

Efter mange år i vindmølle branchen som global serviceteknikker, fejlsøger og site manager, valgte jeg i 2017 at stoppe med rejselivet og komme hjem til famillien, kone, 1 søn og 2 døtre. Jeg startede som selvstændig cykelsmed i Oksbøl og drev det i fem år, indtil jeg i december 2021, kom i kontakt med Esmark, og startede som sommerfugl. Det er så spændende, afvekslende og sjovt et job, og ligner meget det i møllebranchen hvor to dage ikke er ens. Min fritid går med hus, familie, reparation af cykler samt teknisk kontrol til speedway løb.

Picture of Dennis Bjørn Hansen

Dennis Bjørn Hansen
Servicetekniker

69 15 96 16
[email protected]

Jeg startede den 1. marts 2023 ved Esmark. Jeg bor til dagligt i Varde med min datter og min lille hund Akina. Vores hjem er fyldt med musik, projekter, sang og latter. Før jeg kom til familien Esmark har jeg arbejdet med drift og gæsteservice både i og omkring oplevelsesindustrien i mere end 11 år. Tilfredsheden i at kunne bidrage til den uforglemmelige oplevelse der skaber minder, har altid lagt mig tæt. Min fritid bruger jeg tit på sport og træning, men også i det kreative hjørne, hvor guitaren er mit værktøj.

Picture of Henrik Jessen

Henrik Jessen
Servicetekniker

69 15 96 16
[email protected]

Marketing

Picture of Oliver Schell

Oliver Schell
E-commerce manager

69 15 96 74
[email protected]

Jeg blev i august 2016 en del af Esmark. Oprindelig kommer jeg fra Nordtyskland og har holdt sommerhusferie i Danmark i mange år. Inden jeg startede hos Esmark har jeg været ansat hos et andet udlejningsbureau og har samlet en del erfaringer indenfor sommerhusbranchen og i markedsføring af sommerhusferie. I Tyskland tog jeg en uddannelse indenfor sundhedsvæsnet, men allerede dengang startede min interesse for Online Medier, Online marketing, fotografering og for udvikling af turisme i Danmark. Jeg tilbringer min fritid sammen med familien, gerne i naturen, hvor vi går lange ture og nyder de smukke landskab og vores brusende Vesterhav.

Picture of Kenneth Fabian Berg

Kenneth Fabian Berg
Webudvikler

69 15 96 16
[email protected]

Jeg er opvokset i Sorø og Roskilde på Sjælland. Flyttede så i 2012 til Kolding, for et studie, hvor jeg fortsat bor. Færdiggjorde multimediedesigner studiet og webudvikler overbygningen til den, og blev derefter hængende i Kolding. Der har jeg arbejdet fast som webudvikler siden 2016. Når jeg ikke arbejder på udviklings projekterne, elsker jeg at tage på udforskningsture i naturen både nær og fjern, og lede efter flotte billeder med droner og kameraer. Jeg kom til Esmark den 1. april 2023.

Picture of Tobias Hedegaard Eriksen

Tobias Hedegaard Eriksen
Frontend webudvikler

69 15 96 83
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Odense, hvor jeg færdiggjorde min uddannelse, som Multimediedesigner. Sidenhen har jeg arbejdet på bureau og hjulpet hundredevis af kunder med at blive sejere i det digitale space. De seneste 10 år har dette foregået fra Kolding, hvor jeg bor sammen med min kone Line og vores 3 dejlige unger. Når jeg ikke forfølger min passion for web, så bruger jeg min tid sammen med min familie i naturen eller på gulvet med biler, dukker eller hvad der ønskes af en familiefar med stort F. Jeg startede hos Esmark den 01.01.2024

Picture of Chalotte Agerbo Knudsen

Chalotte Agerbo Knudsen
Kommunikations- og brand manager

69 16 95 47
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Jeg har den jyske vestkyst meget kær og nyder til dagligt synet af de smukke klitter og lyden fra Vesterhavet. Fritiden bruger jeg sammen med min familie og venner. Jeg finder energi ved at være i naturen. Jeg holder meget af at lave gammeldags mad, hjemmebag og kreative sysler. Udover kommunikation, branding og markedsføring interesserer jeg mig for bæredygtighed, den digitale udvikling samt kulturforståelse. Jeg er en positiv og udadvendt person – elsker humor og et godt grin.

Picture of Sarah Eva Møller Petersen

Sarah Eva Møller Petersen
Salg- og marketing performance manager

69 16 95 39
[email protected]

Picture of Thea Maria M. Graversen

Thea Maria M. Graversen
SoMe Manager

69 15 98 16
[email protected]

Jeg bor i Lind med min mand og vores 3 energibomber af drenge. Tidligere har jeg arbejdet med digital markedsføring på reklame- og medie bureau. Jeg har en bachelor i Medievidenskab fra Melbourne og en kandidat i Virksomhedskommunikation fra Aarhus BSS. I min fritid nyder jeg at være sammen med dem, jeg holder af. Jeg værdsætter at tilbringe tid udendørs og er altid på jagt efter det næste store eventyr. At rejse med mine børn og se verden gennem deres forundrede øjne er livsbekræftende. Vi tilbringer også mange feriedage i sommerhus ved Søndervig, hvor vi lader op i den smukke og vilde natur. Jeg øver mig dagligt i at være til stede og leve i nuet. Gode kolleger er vigtige for mig, da de er fundamentet for udvikling og trivsel i hverdagen.

Picture of Kathrine Frydendahl Høj

Kathrine Frydendahl Høj
Content creator

69 15 96 92
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Jeg har boet i byen de fleste år af mit liv – havde dog lige et par år, hvor jeg var bosat i Århus, mens jeg studerede markedsføringsøkonom på Erhvervsakademiet i Viby J. Jeg vendte hurtigt snuden mod vest, da studiet var overstået, og flyttede tilbage til dejlige Hvide Sande. Jeg var ikke helt færdig med at studere, så pendulfart til Herning, for at læse professionsbachelor i International Handel og Markedsføring, var det optimale – specielt når man stadig gerne ville bo ved Vesterhavet. Jeg afsluttede min professionsbachelor i januar 2023, og nu arbejder jeg hos Esmark og er en del af et skønt team med søde kollegaer. I min fritid elsker jeg at bruge tiden med min familie, kæreste og mine venner. Udover dette bliver min tid brugt i Hvide Sande Ungdomsklub, hvor jeg er klubmedarbejder i aftentimerne. Ellers er jeg at finde på håndboldbanen – typisk med en bold i hånden.

Picture of Thenusa Jeyakumar

Thenusa Jeyakumar
Content creator

69 16 95 85
[email protected]

Picture of Trine Mose Sørensen

Trine Mose Sørensen
Elev

69 16 95 60
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg i dag bor sammen med min kæreste. Jeg startede ved Esmark tilbage i 2017, hvor jeg gjorde rent i sommerhusene ved Søndervig. Der gik dog ikke længe, før jeg skiftede rengøringskittet ud med computer og tastatur, og begyndte at arbejde som Sommerfugl på vores kontor i Bjerregård. I september 2023 rykkede jeg fra Bjerregård til vores marketingsafdeling i Hvide Sande, hvor jeg i dag sidder med en masse forskellige opgaver såsom SoMe, designs, udarbejdelse af annoncer og kataloger samt håndtering af sponsorater. I min fritid bruger jeg rigtig meget tid sammen med min familie og venner. I aftentimerne arbejder jeg i byens ungdomsklub, hvor en masse unge mellem 13-18 år hænger ud. Derudover er jeg rigtig glad for at spille håndbold, hvilket meget af min fritid også går med.

Picture of Line Graversen

Line Graversen
Social Media

69 15 96 42
[email protected]

Jeg har arbejdet hos Esmark siden august 2022, hvor jeg begyndte på kontoret i Søndervig. Efterfølgende er jeg rykket til Hvide Sande, hvor jeg nu er i marketingafdelingen. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg i 2021 dimitterede fra HHX Ringkøbing. Fra sommeren 2021 til 2022 boede jeg i München, hvor jeg arbejdede samt fik en kontoruddannelse med speciale i administration. Jeg bruger meget af min fritid på at være sammen med mine venner samt spiller jeg også fodbold.

Picture of Andreas Maciej Pedersen

Andreas Maciej Pedersen
Teamleder foto

69 15 96 93
[email protected]

Jeg har arbejdet hos Esmark siden februar 2020, hvor jeg i første omgang kort var på kontoret i Søndervig. Jeg kommer oprindeligt fra Slagelse, men har som surfer altid været draget og inspireret af vestkysten. I 2016 flyttede jeg til vestkysten og kender en stor del af kysten rigtig godt. Nu bor jeg i Hvide Sande og bliver stadig konstant draget og inspireret af havet både i fritiden og gennem mit arbejde som fotograf hos Esmark.

Picture of Sebastian Linding

Sebastian Linding
Fotograf

69 16 95 46
[email protected]

Jeg bor i Oksbøl og blev ’Esmakker’ i 2020. Som fotograf i Esmark kunne jeg ikke bede om flottere arbejdsbetingelser end den danske vestkyst. I jobbet lægger jeg ære i at levere optimalt fotomateriale til alle, i tæt samarbejde med husejere og kolleger for de bedste resultater. Jeg sætter stor pris på naturen og føler mig privilegeret af at få lov at arbejde så tæt sammen med den i min hverdag. Jeg kom selv meget herude som barn på familieferie, og at Blåvand nu er min hjemmebane kunne ikke være bedre. Min fritid bruger jeg primært med min kone, vores datter og vores hund, gerne ude i det fri.

Picture of Steffen Lohmann Lagoni

Steffen Lohmann Lagoni
Fotograf

48 88 12 70
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Efter skole og gymnasium flyttede jeg til Århus for at studere film. De evner og kompetencer jeg har erhvervet mig under mit studie, og senere professionelle karriere, skal jeg nu bruge hos Esmark. Min primære opgave er sommerhus fotografering, men jeg kommer også til at lave masser af fedt video materiale!

Picture of Nicolai Clausen

Nicolai Clausen
Fotograf

48 88 12 06
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Videbæk. Jeg har taget en HTX i Skjern og er derefter uddannet speditør, og har arbejdet med det i 2,5 år. Jeg har altid brændt for at lave foto/video.

Picture of Frederik Kirkeby

Frederik Kirkeby
Fotograf

48 88 12 08
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, dog med nogle år væk henover årene, men har været herude igen siden 2014. Jeg bruger det meste af min fritid sammen med min søn og min kæreste, eller med familie eller venner. Udover det dyrker jeg en del sport, og sanser lidt med nogle renoverings projekter. Jeg har tidligere arbejdet som instruktør, sælger og møbel leverandør, dog altid haft en kærlighed for fotografering og grafisk design, hvilket jeg gør med mit arbejde hos Esmark siden Juni 2023.

Picture of Annabell Eline Christensen

Annabell Eline Christensen
Fotograf

48 88 12 07
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Esbjerg og har altid haft en passion for kreativitet. Som uddannet mediegrafiker har jeg udforsket min interesse inden for design og fotografering. Jeg bruger meget tid udendørs på at gå mange ture og hente inspiration til mine projekter. I min fritid bruger jeg tid sammen med familie og venner og i weekenderne tager min familie og jeg på sejlture langs Danmarks kyster, hvor vi skaber hyggelige stunder omkring bålet. Jeg startede ved Esmark i marts 2024.

Picture of Mark

Mark
Hyggespecialist og humørspreder

[email protected]

Jeg har været en del af Esmark siden juli 2022, og har lige siden elsket at være en del af et skønt team med en masse søde esmakkere – de tager sig altid godt af mig. Jeg er dejlig blød og har altid en smil på læben – også er jeg virkelig god til at give krammer. Jeg kan godt lide at skabe alle feriens hyggelige stunder, og er derfor Esmarks hyggespecialist og humørspreder. Du kan finde mig på alle Esmarks kontorer, og hvis du gerne vil have mig med hjem, så kan du også det. Jeg elsker alle former for ferieaktiviteter, så du kan både tage mig med på stranden, legepladsen, cykelture og meget mere. Jeg er ikke så god til vand, men jeg kan godt lide at solbade på stranden, mens du bader i Vesterhavet.

Direktion

Picture of John Brügmann

John Brügmann
Administrerende direktør

69 16 95 59
[email protected]

Jeg startede den 1.9.2020 hos Esmark, men jeg har kendt og fulgt virksomheden i mere end 10 år, og har bl.a. fra 2017-2020 været bestyrelsesformand for selskabet. Jeg har i næsten 30 år arbejdet indenfor turisme i både ind- og udland, og jeg ser en stor glæde i at levere et kvalitetsprodukt til gavn for både gæster og husejere, samt lokalområderne. Privat bor jeg i Risskov nord for Aarhus sammen med min kone og vores to børn. Jeg holder meget af naturen, og synes, at et feriehus er den perfekte måde at opleve den på. I min fritid sætter jeg stor pris på en runde golf.

Picture of Lars Hornshøj Vestergaard

Lars Hornshøj Vestergaard
Økonomi- og HR-direktør

69 15 96 23
[email protected]

Jeg blev Esmakker i juli 2018, og er bosiddende i Holstebro, sammen med min kone og vores 3 drenge. Vi er selv sommerhus ejere, og nyder at bruge tid ved Vestkysten. I min fritid har jeg et hjerte for frivilligt arbejde, hvor jeg arbejder med forskellige arrangementer. Derudover følger vi med i børnenes fritidsinteresser som spænder vidt fra fodbold, håndbold og outdoor aktiviteter. Jeg nyder turen ned langs kysten, og til Hvide Sande, hvor naturen hver dag har sit helt eget udtryk.

Picture of Thomas Christiansen

Thomas Christiansen
Salgs- og marketingdirektør

69 15 96 33
[email protected]

I november 2019 blev jeg en del af Esmark fællesskabet. Jeg er opvokset på Vestkysten, og har altid elsket naturen, stranden og havet. Jeg er gift med Marianne, og vi har sammen pigerne Emma og Laura. I fritiden kan jeg også godt li’ en tur på ’skov-cyklen’ (Mountainbike – men der er ikke så mange mountains i Danmark😊) – og ellers nyder jeg noget godt sport på tv eller ’live’. Gennem de seneste 10 år har jeg arbejdet med gæsteoplevelser, salg samt marketing indenfor turisme og service i forskellige firmaer både indenfor og udenfor feriehusbranchen. Jeg brænder for hele tiden at have fingeren på pulsen i forhold til hvad markedet, gæsten og husejeren forventer, så vi alle i Esmark kan skabe inspiration til alle, som overvejer at komme ud og opleve hvad et Esmark feriehus på den jyske vestkyst byder på af natur og oplevelser. Ferien er simpelthen noget af det vigtigste og dyrebareste vi mennesker har, og derfor er vi forpligtet til at give alle en så dejlig ferie og oplevelser som overhovedet muligt. Samtidig skal vi via tæt og positivt samarbejde med ejeren af feriehuset hele tiden optimere det enkelte feriehus til alles bedste. Det er da en fed og spændende udfordring at stå op til hver morgen.

Picture of Torben Backs

Torben Backs
Indlejningschef

69 15 96 21
[email protected]

Jeg er startet hos Esmark den 1. januar 2024 efter mere end 33 år i bankverdenen, senest 10 år som filialdirektør. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, men bor i dag i Esbjerg sammen med min kone, hvor vi har boet siden 2015. Vi har 3 børn, og det er kun den yngste, der stadig bor hjemme. Jeg elsker Vesterhavet på alle årstider og har altid boet tæt på det. Fritiden bruger jeg meget gerne på at lave mad - og nyder gerne et glas vin til. Derudover spiller jeg lidt fodbold og padel, og forsøger at fastholde lidt træning i motionscentret.

Ejerkreds

Picture of Janni Thygesen

Janni Thygesen
Feriehusudlejer

[email protected]

I 2007 overtog min mand og jeg Esmark. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande og oprindelig udlært på kontoret ved Hvide Sande Fiskeauktion, hvor jeg arbejdede i 23 år. Jeg bor i Hvide Sande sammen med min mand og 2 børn, og derudover har vi 2 børn, der er fløjet fra reden. Jeg holder meget af naturen, - ikke mindst stranden og Vesterhavet. Fritiden bliver brugt med familie og venner og motion, når tiden er til det.

Picture of Anders Thygesen

Anders Thygesen
Feriehusudlejer

[email protected]

I 2007 fik min kone og jeg fornøjelsen af, at blive Esmark's 3. værtsfamilie siden opstarten i 1965. Udover et par år med titlen af auktionsmester i Hvide Sande, har jeg altid beskæftiget mig med folks ferier. Først som medindehaver af et skirejsebureau og senere som medindehaver af et konkurrerende sommerhusudlejningsbureau. Jeg er gift med Janni, og bortset fra et økonomistudie, så har jeg altid boet i Hvide Sande, hvorfra vi har opfostret vores fire børn. Fritiden bruges gerne ude i naturen, og udover gå- og løbeture så tilbringer jeg gerne tiden med en fiskestang i hånden.

Økonomi & HR

Picture of Majbrit Enevoldsen

Majbrit Enevoldsen
Debitorbogholder

69 15 96 46
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande og Søndervig og bor nu i Hvide Sande sammen med min mand, sammen har vi to voksne børn, som begge bor i nærområdet. Fritiden bruger jeg gerne med en ridetur på min islandske hest ud i vores skønne natur. Og nyder at hygge med god mad sammen med familien og gode venner, eller en god krimi. Jeg har været en del af Esmark-teamet siden 1992 og det har været en spændende rejse til hvor Esmark er i dag.

Picture of Gitte Fuglsang

Gitte Fuglsang
Lønansvarlig

69 15 96 24
[email protected]

Jeg er født og opvokset lidt udenfor Viborg, men flyttede i 1994 til Nørre Nebel, hvor jeg i dag bor med min familie. Når jeg holder fri, elsker jeg at være fysisk aktiv, læse, strikke og være sammen med venner og familie. Jeg er uddannet indenfor regnskab, og har været ansat ved Esmark siden 01.09.2018.

Picture of Stine Fjord Olesen

Stine Fjord Olesen
Controller

69 15 96 51
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg stadig er bosat. I 2020 blev jeg en del af Esmark som økonomielev, og jeg er i dag ansat som økonomiassistent. Jeg er i gang med at læse HD 2. del ved siden af arbejdet, så meget af min fritid går med lektielæsning og opgaveskrivning. Når jeg indimellem bøgerne har lidt fritid, elsker jeg at bruge min tid med min familie og mine venner, få løbet nogle ture eller tager et par ture på cyklen og bare slappe af med en god serie i TV´et.

Picture of Pia Nygaard

Pia Nygaard
Økonomiassistent

69 15 96 52
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Vojens. Efter endt læreruddannelse flyttede jeg til Stadil i Vestjylland. I dag bor jeg på en gård i Øster Lem ved Højmark sammen med min mand. Vores tre døtre er i gang med videregående uddannelser og bor i Aarhus. Min fritid bruger jeg på fitness, lange gåture med hunden og lidt golf.

Picture of Anne Sig Bernhard

Anne Sig Bernhard
Økonomielev

69 16 95 81
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Torsted sammen med min mor, far og søster, hvor jeg holder meget af at bo i de naturrige omgivelser. Fritiden bruges på at træne gymnastik, samt passe mine 5 heste. Derudover holder jeg meget af at være aktiv i form af en løbetur eller ridetur. Jeg færdiggjorde min studentereksamen på HHX Ringkøbing og har været ansat ved Esmark siden 01.09.2022

Picture of Stephanie Dittrich

Stephanie Dittrich
HR Business Partner

69 15 96 47
[email protected]

Min mand og jeg besluttede i 2007 at flytte fra Berlin til Østjylland, efter jeg havde afsluttet min kontoruddannelse. Jeg arbejdede inden for kundeservice og HR-opgaver i mere end 10 år, inden jeg kom til Esmark. I 2019 flyttede vi til Hvide Sande, hvor vi nu bor med vores dejlige datter. Min passion er at give gæster den bedste service og give medarbejdere mulighed for optimal udvikling. I min fritid nyder jeg at være udendørs i naturen eller læse en god bog.

Picture of Regina Sørensen

Regina Sørensen
Forretningsudvikling

69 15 96 70
[email protected]

Jeg har været hos Esmark siden 1996, hvor jeg startede som barselsvikar. Så blev jeg ellers hængende, og har igennem årene varetaget stort set alle de funktioner der findes hos os. Jeg har nu mest en supportrolle for mine kolleger og står for vedligehold og udvikling af vores bookingsystem. Jeg har boet i Hvide Sande hele mit liv. Privat er jeg gift med Søren, og sammen har vi 3 piger og vores Cocker Spaniel Konrad. Pigerne er alle flyttet hjemmefra, men kommer heldigvis tit på besøg. Jeg er så heldig at have mange søskende, som alle bor i området. Dem ser vi også ofte. I fritiden nyder jeg vores skønne natur, min store familie og så elsker jeg at læse alle slags bøger og at se en god håndboldkamp.

Picture of Jens Davidsen

Jens Davidsen
IT Administrator

69 16 95 90
[email protected]

Jeg er født og opvokset lidt syd for Skive. Jeg har boet og arbejdet i Holstebro i mange år inden jeg flyttede til Ringkøbing. Jeg er udlært hos en kontorforsyning i Skive. Jeg har kørt rundt som serviceteknikker i Vestjylland, derefter har jeg været IT administrator på Uddannelsescenter Holstebro i mange år. Vi er en sammenbragt familie og jeg har selv tre voksne børn samt et par dejlige børnebørn. Min hustru har to voksne børn, så i min fritid nyder jeg at være sammen med familie og venner. Jeg træner stabilt et par gange om ugen i motionscentret. At fotografere er en hobby jeg har haft i mange år og det har jeg mange gode oplevelser med. Jeg er frivillig på Spillestedet Generator i Ringkøbing som fotograf.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...