Esmark kontor i Blåvand

Kontakt Esmark Feriehusudlejning – Blåvand

Har du brug for vores hjælp, også udenfor åbningstiderne, kan du også henvende dig på et af vores Esmark servicekontorer.

Åbningstider & 24-timers-beredskab (nødnummer).

Adresse

Blåvandvej 1
6857 Blåvand

Kontakt

Telefon: 69 15 96 16
E-mail: blaavand@esmark.dk

Nøgleudlevering

Nøglen kan afhentes fra kl. 14.00, men vi udleverer den også gerne tidligere på dagen, hvis feriehuset er klar til indflytning før tid.

Ankomst udenfor åbningstid

Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid finder du en kuvert med information, kørselsvejledning og nøglerne til dit feriehus i vores nøglerum. Du finder nøglerummet bag på bygningen. Koden til døren står på dit lejebevis.

Åbningstider

Påske til og med oktober
Man - fre9.00 - 16.00
Lørdag8.00 - 17.00
Søndag9.00 - 14.00
November til påske
Man - fre9.00 - 16.00
Lørdag9.00 - 16.00
Søndag10.00 - 14.00

Ferierådgivere

Picture of Regina Sørensen

Regina Sørensen
Bureauchef og ejerrådgiver

69 15 96 70
regina@esmark.dk

Jeg er udlært i branchen og blev oprindeligt ansat hos Esmark som barselsvikar i 1996. Jeg har været her lige siden! Arbejdsopgaverne, her hos Esmark er meget varierende, og som daglig leder af kontoret har jeg mange forskellige opgaver, jeg står bl.a. primært for kontakten med vores husejere, både nye og eksisterende. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg i dag bor sammen med min mand og vores 3 piger. Vi bor lige ved fjorden og i fritiden benytter vi meget de anlagte stier i området til gåture med vores hund Molly, ligesom vi, i sommerhalvåret, hygger os ved kabelbanen i Hvide Sande. Udover det dyrker jeg gerne lidt motion og agerer chauffør og tilskuer til sportsarrangementer, hvor mine børn deltager.

Picture of Mia Manuela Buhlmann

Mia Manuela Buhlmann
Ferierådgiver

69 15 96 73
mia@esmark.dk

Jeg var så heldig at blive en del at Team Esmark i marts 2018. Jeg har arbejdet i branchen i ca. 5 inden jeg kom til Esmark. Jeg har erfaring indenfor planlægning og tilrettelæggelse af rengøring og kontrol af sommerhusene, og det er også den opgave jeg til dagligt sidder med på kontoret i Blåvand. Privat bor jeg i Varde sammen med min kæreste og vores dyr. Vi har både hund, kat og marsvin, så der er ofte liv og glade dage i det lille hjem. Jeg nyder at tilbringe tid i den skønne vestjyske natur, og tager tit på små udflugter rundt i området.

Picture of Rikke Larsen

Rikke Larsen
Ferierådgiver

69 15 96 32
rikkel@esmark.dk

Siden juni 2019 har jeg fornøjelsen af at være en del af Team Esmark. Jeg er født og opvokset i Hamborg, men er nu bosat i Esbjerg. Her bor jeg sammen med min kæreste Nickolai, vores datter Alma og vores hund Bailey. Jeg er oprindelig uddannet pædagog og webdesigner og har i 8 år arbejdet på et børnehjem i Hamborg samt 4 år i mediebranchen. Hos Esmark er jeg startet i en helt ny og spændende branche, hvor jeg kan bruge alle mine erfaringer. Min passion er at have med mennesker at gøre og give gæsterne den bedste service. I fritiden nyder jeg tiden sammen med familie og venner. Jeg elsker naturen og vestkysten og det kan ikke være bedre med en arbejdsplads det sted, man elsker at være.

Picture of Stine Beck Danielsen

Stine Beck Danielsen
Ferierådgiver og servicetekniker

69 15 96 75
stine@esmark.dk

Den 1. september 2018 startede jeg et nyt kapitel i mit liv, jeg blev til en ”Esmakker” :-) Før det har jeg været i branchen i sammenlagt ca. 9 år og ud over det, har mit liv budt på en uddannelse som kontorassistent i Bayern, 12 år på søen som Stewardesse, ca. 10 år på diverse platforme i Nordsøen som bl.a. oldfrue, og sidst men ikke mindst har jeg været selvstændig købmand i Ho. Privat har jeg, inden jeg flyttede til Esbjerg, hvor jeg bor nu, boet i Blåvand og Ho i ca. 15 år, så jeg har et stort lokalkendskab. Min fritid bliver brugt på Golf, sejlads, Jagt, Fitness, at samle svampe i efteråret og selvfølgelig min familie og mine venner.

Picture of Pia Thorborg Sørensen

Pia Thorborg Sørensen
Rengøringskoordinator & ferierådgiver

69 15 96 91
pias@esmark.dk

Den 1. december 2019 startede jeg et nyt kapitel i mit liv, jeg blev en ”esmakker”. Før det har jeg været i branchen i små 7 år og ud over det har mit liv budt på uddannelse som butiksassistent, så service har altid været noget jeg har arbejdet med. Privat er jeg oprindeligt fra Varde, men er sidenhen flyttet til Hjerting hvor jeg i dag bor med min kæreste og vores datter. Min fritid bliver brugt på løb, fitness og når tiden og vejret indbyder til det også en tur på landevejen på min racer. Ellers går det meste af tiden på at være sammen med min familie og venner.

Ejerrådgivere

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
poul@esmark.dk

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Dorthe Henneberg

Dorthe Henneberg
Ejerrådgiver

69 15 96 71
dhenneberg@esmark.dk

Jeg er oprindelig udlært i medicinal- og laboratoriebranchen som kontorassistent. Efter endt uddannelse tog jeg til Tyskland og arbejdede indenfor salg af fliser og sanitær. Efter 9 år i Tyskland vendte jeg hjem til Danmark igen og startede i turist- og servicebranchen, som jeg altid har haft en passion for. Først hos en af vores landsdækkende kollegaer. Herefter startede jeg hos Schultz Feriehuse i 2005 i Vejers og Blåvand, som i 2017 blev overtaget at Esmark. Jeg har mange års erfaring indenfor feriehusudlejning og elsker at give dette videre til både vores gæster og husejer. Privat er jeg bosat i Varde og er gift med Per. Mit lille barn er min hund, som jeg elsker at nyde naturen med. I min fritid er jeg aktiv i diverse foreninger.

Serviceteknikere

Picture of Henning Due Thorning

Henning Due Thorning
Servicetekniker

post@esmark.dk

Efter mange år i branchen hos en af de landsdækkende bureauer, er jeg rigtig glad for at være blevet en del af team Esmark! Jeg har stor erfaring med stort set alt teknisk udstyr i feriehusene og giver gerne råd og vejledning med alt fra internet/ Tv / pool / spa teknik samt energi renovering af feriehusene mm. Privat er jeg bosat i Blåvand lige midt i vores dejlige natur, hvor jeg bor sammen med min kone og 2 Jack Russel terriere - børnene har for længst forladt reden. En del af fritiden tilbringes i mit værksted, hvor jeg som regel har gang i flere projekter, eller nydes den smukke natur omkring Blåvand på MTB.

Picture of Nicolai Frandsen

Nicolai Frandsen
Servicetekniker

69 15 96 16
nicolai@esmark.dk

Picture of Stine Beck Danielsen

Stine Beck Danielsen
Ferierådgiver og servicetekniker

69 15 96 75
stine@esmark.dk

Den 1. september 2018 startede jeg et nyt kapitel i mit liv, jeg blev til en ”Esmakker” :-) Før det har jeg været i branchen i sammenlagt ca. 9 år og ud over det, har mit liv budt på en uddannelse som kontorassistent i Bayern, 12 år på søen som Stewardesse, ca. 10 år på diverse platforme i Nordsøen som bl.a. oldfrue, og sidst men ikke mindst har jeg været selvstændig købmand i Ho. Privat har jeg, inden jeg flyttede til Esbjerg, hvor jeg bor nu, boet i Blåvand og Ho i ca. 15 år, så jeg har et stort lokalkendskab. Min fritid bliver brugt på Golf, sejlads, Jagt, Fitness, at samle svampe i efteråret og selvfølgelig min familie og mine venner.

Marketing

Picture of Mette Møller

Mette Møller
Email marketer & content manager

69 15 96 34
mettem@esmark.dk

Jeg afsluttede i 2009 min bachelor i kommunikation, engelsk og tysk ved HandelsHøjskolen i Herning og arbejdede efterfølgende to år hos arbejdstøjsproducenten Mascot International i Silkeborg i den interne salgsafdeling. Da jeg mødte min nuværende mand flyttede jeg imidlertid hjem til min fødeby Hvide Sande, hvor jeg bor sammen med min mand og vores berner sennen hund, Walter, ved Ringkøbing Fjord. Jeg startede hos Esmark i februar 2012. Jeg sætter stor pris på, at jobbet hos Esmark byder på så mange forskelligartede opgaver. Her keder man sig aldrig og det er fedt! I min fritid er jeg glad for at løbe og læser også gerne en god krimi i ny og næ.

Picture of Oliver Schell

Oliver Schell
Social media & SEO manager

69 15 96 74
oliver@esmark.dk

Jeg blev i august 2016 en del af Esmark. Oprindelig kommer jeg fra Nordtyskland og har holdt sommerhusferie i Danmark i mange år. Inden jeg startede hos Esmark har jeg været ansat hos et andet udlejningsbureau og har samlet en del erfaringer indenfor sommerhusbranchen og i markedsføring af sommerhusferie. I Tyskland tog jeg en uddannelse indenfor sundhedsvæsnet, men allerede dengang startede min interesse for Online Medier, Online marketing, fotografering og for udvikling af turisme i Danmark. Jeg tilbringer min fritid sammen med familien, gerne i naturen, hvor vi går lange ture og nyder de smukke landskab og vores brusende Vesterhav.

Picture of Malte Mayrberger

Malte Mayrberger
Programmør & grafiker

69 15 96 94
malte@esmark.dk

Siden april 2019 har jeg fornøjelsen af at være en del af Team Esmark. Oprindelig kommer jeg fra Nordtyskland. I 2008 flyttede jeg til Danmark sammen med min kone. Vi bor i Hvide Sande sammen med vores datter og vores to hunde. Hos Esmark kan jeg bruge min passion for webdesign og grafsik design samt alle mine erfaringer fra mere end 15 år i den tyske og danske reklamebranche. Min fritid tilbringer jeg sammen med familien, eller med en fiskestang i hånden ved en af Danmarks mange fiskesøer.

Picture of Martin Backs

Martin Backs
Fotokoordinator

69 15 96 35
martin@esmark.dk

Jeg er en Hvide Sande-dreng og siden 2011 har jeg også været en ’esmakker’. Jeg elsker området og mit job som fotograf og fotokoordinator hos Esmark, fordi der aldrig er to ens dage og fordi jeg i løbet af en arbejdsdag har kontakt med mange gode mennesker, både husejere og kolleger rundt på kontorerne. Min fritid tilbringer jeg gerne sammen med min kone og vores 3 børn – eller på et SUP-board på Ringkøbing Fjord eller i Vesterhavet, når jeg kan se mit snit til det.

Picture of Svend Boye Thomsen

Svend Boye Thomsen
Kommunikationsmedarbejder

69 15 96 59
svend@esmark.dk

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har tidligere arbejdet som journalist på Jyllands-Posten og som redaktør på Dagbladet Ringkøbing-Skjern. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, søn af en bundgarnsfisker, og jeg bor i dag i Stadil sammen med min hund, Albert. Jeg interesserer mig for historie, sport og samfundsforhold. Jeg blev ansat som kommunikationsmedarbejder hos Esmark den 1. februar 2020.

Direktion

Picture of John Brügmann

John Brügmann
Administrerende direktør

69 16 95 59
john@esmark.dk

Jeg startede den 1.9.2020 hos Esmark, men jeg har kendt og fulgt virksomheden i mere end 10 år, og har bl.a. fra 2017-2020 været bestyrelsesformand for selskabet. Jeg har i næsten 30 år arbejdet indenfor turisme i både ind- og udland, og jeg ser en stor glæde i at levere et kvalitetsprodukt til gavn for både gæster og husejere, samt lokalområderne. Privat bor jeg i Risskov nord for Aarhus sammen med min kone og vores to børn. Jeg holder meget af naturen, og synes, at et feriehus er den perfekte måde at opleve den på. I min fritid sætter jeg stor pris på en runde golf.

Picture of Lars Hornshøj Vestergaard

Lars Hornshøj Vestergaard
Økonomi- og HR-direktør

69 15 96 23
lars@esmark.dk

Jeg blev esmakker i juli 2018. Jeg startede i sin tid som revisorelev i Holstebro, der fortsatte jeg efter jeg var blevet udlært. Sidenhen har jeg arbejdet i forskellige økonomifunktioner på den anden side af bordet, og også prøvet at have ansvar for HR. Uddannelsesmæssigt har jeg samtidigt med mit arbejde læst HD i regnskabsvæsen og derefter taget en cand.merc.aud hos Syddansk Universitet i Kolding. Privat bor jeg i Holstebro sammen med min kone og vores 3 drenge. En god del af fritiden går med at støtte op omkring børnenes fritidsinteresser, hvor især håndbold fylder en del. Jeg nyder selv at løbe en tur eller cykle en tur på mountainbiken.

Picture of Thomas Christiansen

Thomas Christiansen
Salgs- og marketingdirektør

69 15 96 33
tc@esmark.dk

I november 2019 blev jeg en del af Esmark fællesskabet. Jeg er opvokset på Vestkysten, og har altid elsket naturen, stranden og havet. Jeg er gift med Marianne, og vi har sammen pigerne Emma og Laura. I fritiden kan jeg også godt li’ en tur på ’skov-cyklen’ (Mountainbike – men der er ikke så mange mountains i Danmark😊) – og ellers nyder jeg noget godt sport på tv eller ’live’. Gennem de seneste 10 år har jeg arbejdet med gæsteoplevelser, salg samt marketing indenfor turisme og service i forskellige firmaer både indenfor og udenfor feriehusbranchen. Jeg brænder for hele tiden at have fingeren på pulsen i forhold til hvad markedet, gæsten og husejeren forventer, så vi alle i Esmark kan skabe inspiration til alle, som overvejer at komme ud og opleve hvad et Esmark feriehus på den jyske vestkyst byder på af natur og oplevelser. Ferien er simpelthen noget af det vigtigste og dyrebareste vi mennesker har, og derfor er vi forpligtet til at give alle en så dejlig ferie og oplevelser som overhovedet muligt. Samtidig skal vi via tæt og positivt samarbejde med ejeren af feriehuset hele tiden optimere det enkelte feriehus til alles bedste. Det er da en fed og spændende udfordring at stå op til hver morgen.

Picture of Anders Thygesen

Anders Thygesen
Feriehusudlejer

anders@esmark.dk

I 2007 fik min kone og jeg fornøjelsen af, at blive Esmark's 3. værtsfamilie siden opstarten i 1965. Udover et par år med titlen af auktionsmester i Hvide Sande, har jeg altid beskæftiget mig med folks ferier. Først som medindehaver af et skirejsebureau og senere som medindehaver af et konkurrerende sommerhusudlejningsbureau. Jeg er gift med Janni, og bortset fra et økonomistudie, så har jeg altid boet i Hvide Sande, hvorfra vi har opfostret vores fire børn. Fritiden bruges gerne ude i naturen, og udover gå- og løbeture så tilbringer jeg gerne tiden med en fiskestang i hånden.

Picture of Thomas Sørensen

Thomas Sørensen
Feriehusudlejer

thomas@esmark.dk

Jeg er opvokset i Søndervig og er udlært hos B&O. Efter et års tid i London startede jeg hos Elite Sommerhusudlejning i 2000. Jeg glæder mig meget over at være blevet en del af Esmark efter fusionen i januar 2015. Privat bor jeg i Ringkøbing med min samlever og vores to dejlige børn. De holder mig godt beskæftiget i min fritid på vores nedlagte landbrugsejendom. Jeg elsker sport og dyrker gerne motion og spiller fodbold, når tiden tillader det.

Økonomi

Picture of Majbrit Enevoldsen

Majbrit Enevoldsen
Regnskabsassistent

69 15 96 46
majbrit@esmark.dk

Maj 1992 begyndte jeg min karriere hos Esmark, med en lille afbrydelse på knap 1½ år, hvor jeg prøvede kræfter med et andet erhverv. Men lysten til feriehus branchen forsvandt aldrig og i april 2009 startede jeg igen hos Esmark. Privat bor jeg i Hvide Sande sammen med min mand samt vores 2 børn. I fritiden er jeg sammen med familien og gode venner, og nyder en rask gå- eller cykeltur på den dejlige natursti, som går gennem heden eller en rask ridetur på vores hest ved stranden.

Picture of Gitte Fuglsang

Gitte Fuglsang
Regnskabsassistent

69 15 96 24
gitte@esmark.dk

Jeg blev en af Esmakkerne 1/9-2018. Oprindelig er jeg udlært på et revisionskontor, og har efter min læretid arbejdet i flere virksomheder - altid med tilknytning til økonomiafdelingen. De seneste 5 år hos et andet udlejningsbureau. Privat bor jeg i Nr. Nebel med min mand og søn. Min fritid bruges på vores hund, hus og have samt meget gerne en tur i Blåbjerg på mountainbike eller en løbetur. Er vejret lidt ugæstfri nyder jeg at krybe sammen foran brændeovnen med en god bog.

Picture of Stine Fjord Olesen

Stine Fjord Olesen
Økonomielev

69 15 96 51
stineo@esmark.dk

Jeg dimitterede fra Gymnasiet HHX Ringkøbing i juni 2020 og efter en festlig studentertid blev jeg en del af Esmark, hvor jeg i mit planlagte sabbatår skulle arbejde som sommerfugl. Jeg sidder nu som økonomielev i selvsamme virksomhed, da jeg finder det interessant at arbejde med tal og turister på en og samme tid. Turister har været en del af min hverdag siden år 2014, hvor jeg begyndte som butikspige hos Hvide Sande Bageri. Jeg er opvokset på Vestkysten i Hvide Sande, hvor jeg i dag stadig er bosat. Min fritid bruger jeg gerne sammen med min familie og venner, og i ny og næ triller jeg lidt rundt med en fodbold. Løbeture i vores skønne omgivelser er også noget jeg sætter pris på.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon

 

69 15 96 11
post@esmark.dk

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...