Kontakt Esmark Feriehusudlejning – Vejers

Vejers Havvej 7
6853 Vejers Strand
Telefon
E-mail:
69 15 96 17
vejers@esmark.dk

Åbningstider & 24-timers-beredskab (nødnummer).

Ved spørgsmål, problemer eller udenfor vores åbningstider kan du også henvende dig hos vores andre servicekontorer.

Ferierådgivere

Picture of Gerd Reestorff
Picture of Gerd Reestorff
Gerd Reestorff

Gerd Reestorff
Bureauchef og direktionsassistent

E-mail:
gerd@esmark.dk

Description of Gerd Reestorff

Siden februar 2017 har jeg fornøjelsen at være en del af Team Esmark. Mine arbejdsopgaver er meget forskellige idet jeg varetager opgaver for ledelsen oftest i forbindelse med analyser af feriehusbranchen og opfølgning af arbejdsrutiner hos Esmark. I januar 2018 var jeg så heldig at få ansvaret som bureauchef for vores afdeling i Vejers. Privat er jeg gift med Merete og det har jeg været siden jeg startede i feriehus branchen i 1981. Vi har to voksne døtre og bor i Guldager. Min fritid går med lange gåture nogle gange om ugen rundt i den dejlige natur omkring Esbjerg.

Picture of Thea Koors
Picture of Thea Koors
Thea Koors

Thea Koors
Ferierådgiver

E-mail:
thea@esmark.dk

Description of Thea Koors

Picture of Susanne Zeeberg
Picture of Susanne Zeeberg
Susanne Zeeberg

Susanne Zeeberg
Ferierådgiver

E-mail:
zeeberg@esmark.dk

Description of Susanne Zeeberg

Jeg er født og opvokset på Als, men er nu bosat i Fåborg en lille by tæt på Varde. Her bor jeg sammen med min mand Bjarne, mine 2 store børn Christian og Simone og mine 2 hunde Yrsa og Viggo. Jeg startede i turistbranchen i 2010. I maj 2015 startede jeg hos Esmark i Blåvand og er nu hos Esmark i Vejers Dette er mit absolut drømme job, glade gæster og gode kollegaer og næsten altid godt vejr. Og jeg sætter en stor ære i at der er styr på tingene. Og synes at det er sjovt at arbejde med alle de forskellige ting der dukker op, ingen dage er ens men det er det der gør mit job spændende. Meget af min fritid bruger jeg på mine hunde. Jeg har 2 Old English Bulldogs som jeg udstiller til hunde show både i Danmark, Tyskland og Holland. En del pokaler er der kommet på hylden herhjemme.

Ejerrådgiver

Picture of Dorthe Henneberg
Picture of Dorthe Henneberg
Dorthe Henneberg

Dorthe Henneberg
Ejerrådgiver

E-mail:
dhenneberg@esmark.dk

Description of Dorthe Henneberg

Rullende service

Picture of Henning Due Thorning
Picture of Henning Due Thorning
Henning Due Thorning

Henning Due Thorning
Servicetekniker

E-mail:
post@esmark.dk

Description of Henning Due Thorning

Efter mange år i branchen hos en af de landsdækkende bureauer, er jeg rigtig glad for at være blevet en del af team Esmark! Jeg har stor erfaring med stort set alt teknisk udstyr i feriehusene og giver gerne råd og vejledning med alt fra internet/ Tv / pool / spa teknik samt energi renovering af feriehusene mm. Privat er jeg bosat i Blåvand lige midt i vores dejlige natur, hvor jeg bor sammen med min kone og 2 Jack Russel terriere - børnene har for længst forladt reden. En del af fritiden tilbringes i mit værksted, hvor jeg som regel har gang i flere projekter, eller nydes den smukke natur omkring Blåvand på MTB.

Marketing

Picture of Mette Møller
Picture of Mette Møller
Mette Møller

Mette Møller
Marketingmedarbejder

E-mail:
mettem@esmark.dk

Description of Mette Møller

Jeg afsluttede i 2009 min bachelor i kommunikation, engelsk og tysk ved HandelsHøjskolen i Herning og har efterfølgende arbejdet to år hos arbejdstøjsproducenten Mascot International i Silkeborg i den interne salgsafdeling. Nu er jeg imidlertid flyttet hjem til Hvide Sande igen, hvor jeg bor sammen med min mand og vores berner sennen ved Ringkøbing Fjord. Jeg startede hos Esmark i februar 2012, hvor jeg også havde et firemåneders sommerferiejob i 2006. Jeg sætter stor pris på, at jobbet hos Esmark byder på så mange forskelligartede opgaver. Her keder man sig aldrig! I min fritid er jeg glad for at løbe og læser også gerne en god krimi i ny og næ.

Picture of Sara Hernes
Picture of Sara Hernes
Sara Hernes

Sara Hernes
Marketingmedarbejder

E-mail:
sara@esmark.dk

Description of Sara Hernes

Jeg var så heldig at jeg blev esmakker i maj 2018. Jeg har altid interesseret mig for marketing og det har jeg også arbejdet med siden 2007, hvor jeg blev uddannet Markedsføringsøkonom.Sidenhen har jeg arbejdet primært med online marketing - både hos webbureauer og webshops.Nu glæder jeg mig hver dag over, at jeg hjælper fremtidige gæster med at finde frem til Esmark, både online og offline. Privat er jeg gift og har 3 dejlige børn. Jeg bruger min fritid med min familie og mine venner, og en gang imellem når jeg også ud på en lille løbetur eller op på spinningcyklen.

Picture of Oliver Schell
Picture of Oliver Schell
Oliver Schell

Oliver Schell
Marketingmedarbejder

E-mail:
oliver@esmark.dk

Description of Oliver Schell

Picture of Martin Backs
Picture of Martin Backs
Martin Backs

Martin Backs
Fotokoordinator

E-mail:
martin@esmark.dk

Description of Martin Backs

Indehaver

Picture of Anders Thygesen
Picture of Anders Thygesen
Anders Thygesen

Anders Thygesen
Direktør

E-mail:
anders@esmark.dk

Description of Anders Thygesen

I 2007 fik min kone og jeg fornøjelsen af, at blive Esmark's 3. værtsfamilie siden opstarten i 1965. Udover et par år med titlen af auktionsmester i Hvide Sande, har jeg altid beskæftiget mig med folks ferier. Først som medindehaver af et skirejsebureau og senere som medindehaver af et konkurrerende sommerhusudlejningsbureau. Jeg er gift med Janni, og bortset fra et økonomistudie, så har jeg altid boet i Hvide Sande, hvorfra vi har opfostret vores fire børn. Fritiden bruges gerne ude i naturen, og udover gå- og løbeture så tilbringer jeg gerne tiden med en fiskestang i hånden.

Picture of Thomas Sørensen
Picture of Thomas Sørensen
Thomas Sørensen

Thomas Sørensen
Ejerrådgiver og salgs- og marketingdirektør

E-mail:
thomas@esmark.dk

Description of Thomas Sørensen

Jeg er opvokset i Søndervig og er udlært hos B&O. Efter et års tid i London startede jeg hos Elite Sommerhusudlejning i 2000. Jeg glæder mig meget over at være blevet en del af Esmark efter fusionen i januar 2015. Privat bor jeg i Ringkøbing med min samlever og vores to dejlige børn. De holder mig godt beskæftiget i min fritid på vores nedlagte landbrugsejendom. Jeg elsker sport og dyrker gerne motion og spiller fodbold, når tiden tillader det.

Picture of Janni Thygesen
Picture of Janni Thygesen
Janni Thygesen

Janni Thygesen
Ferierådgiver og regnskabsassistent

E-mail:
janni@esmark.dk

Description of Janni Thygesen

Jeg er oprindelig udlært på kontoret ved Hvide Sande Fiskeauktion, hvor jeg arbejdede i 23 år. I 2007 overtog min mand og jeg Esmark, hvor jeg nu deltager i det daglige arbejde og tager mig af regnskabet.

Jeg er bosiddende i Hvide Sande sammen med mand og 2 børn, derudover har vi 2 børn der er fløjet fra reden. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande og holder meget af naturen, - ikke mindst stranden og Vesterhavet. Fritiden bliver brugt med familie og venner og motion når tiden er til det.

Esmark på facebook

Vind kr. 3.650,-

Få gratis tips og ideer og vær med i lodtrækningen om feriegavekort.

Tilmeld nyhedsbrev

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier » Skjul udvidet søgning »
Søg
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Blåvand

   

  69 15 96 13
  post@esmark.dk

  Sitemap
  Søger...