Kontakt Esmark

Kontakt Esmark Feriehusudlejning – Vejers

Vejers Havvej 81
6853 Vejers Strand
Telefon
E-mail:
69 15 96 17
vejers@esmark.dk

Åbningstider & 24-timers-beredskab (nødnummer).

Ved spørgsmål, problemer eller udenfor vores åbningstider kan du også henvende dig hos vores andre servicekontorer.

Ferierådgivere

Picture of Gerd Reestorff
Picture of Gerd Reestorff
Gerd Reestorff

Gerd Reestorff
Bureauchef og direktionsassistent

Tlf: 69 15 96 80
E-mail: gerd@esmark.dk

Description of Gerd Reestorff

Siden februar 2017 har jeg fornøjelsen at være en del af Team Esmark. Mine arbejdsopgaver er meget forskellige idet jeg varetager opgaver for ledelsen oftest i forbindelse med analyser af feriehusbranchen og opfølgning af arbejdsrutiner hos Esmark. I januar 2018 var jeg så heldig at få ansvaret som bureauchef for vores afdeling i Vejers. Privat er jeg gift med Merete og det har jeg været siden jeg startede i feriehus branchen i 1981. Vi har to voksne døtre og bor i Guldager. Min fritid går med lange gåture nogle gange om ugen rundt i den dejlige natur omkring Esbjerg.

Picture of Susanne Zeeberg
Picture of Susanne Zeeberg
Susanne Zeeberg

Susanne Zeeberg
Ferierådgiver

Tlf: 69 15 96 81
E-mail: zeeberg@esmark.dk

Description of Susanne Zeeberg

Jeg er født og opvokset på Als, men er nu bosat i Fåborg en lille by tæt på Varde. Her bor jeg sammen med min mand Bjarne, mine 2 store børn Christian og Simone og mine 2 hunde Yrsa og Viggo. Jeg startede i turistbranchen i 2010. I maj 2015 startede jeg hos Esmark i Blåvand og er nu hos Esmark i Vejers  Dette er mit absolut drømme job, glade gæster og gode kollegaer og næsten altid godt vejr. Og jeg sætter en stor ære i at der er styr på tingene. Og synes at det er sjovt at arbejde med alle de forskellige ting der dukker op, ingen dage er ens men det er det der gør mit job spændende. Meget af min fritid bruger jeg på mine hunde. Jeg har 2 Old English Bulldogs som jeg udstiller til hunde show både i Danmark, Tyskland og Holland. En del pokaler er der kommet på hylden herhjemme.

Picture of Mia Manuela Buhlmann
Picture of Mia Manuela Buhlmann
Mia Manuela Buhlmann

Mia Manuela Buhlmann
Ferierådgiver og Rengøringskoordinator

Tlf: 69 15 96 73
E-mail: mia@esmark.dk

Description of Mia Manuela Buhlmann

Jeg var så heldig at blive en del at Team Esmark i marts 2018. Jeg har arbejdet i branchen i ca. 5 inden jeg kom til Esmark. Jeg har erfaring indenfor planlægning og tilrettelæggelse af rengøring og kontrol af sommerhusene, og det er også den opgave jeg til dagligt sidder med på kontoret i Blåvand. Privat bor jeg i Varde sammen med min kæreste og vores dyr. Vi har både hund, kat og marsvin, så der er ofte liv og glade dage i det lille hjem. Jeg nyder at tilbringe tid i den skønne vestjyske natur, og tager tit på små udflugter rundt i området.

Picture of Ulla Linding
Picture of Ulla Linding
Ulla Linding

Ulla Linding
Kontor- og serviceassistent

Tlf: 69 15 96 83
E-mail: ulla@esmark.dk

Description of Ulla Linding

Jeg er født og opvokset i Oksbøl. Efter endt læretid som kontorelev på en betonvarefabrik, flyttede jeg til Lübeck, hvor jeg boede i 5 år. Her arbejdede jeg i et Italiensk rejsebureau. I 1990 flyttede jeg tilbage til Danmark, og i 1992 startede jeg i sommerhusudlejningsbranchen. Privat er jeg gift med Brian, og vi bor i Oksbøl med vores to hunde. Vores 2 store børn er for længst flyttet hjemmefra. I min fritid dyrker jeg sport, går ture med mine hunde, og deltager i foreningsarbejdet i den lokale boldklub. Jeg glæder mig over, at være blevet en del af Esmark teamet i Vejers.

Ejerrådgiver

Picture of Dorthe Henneberg
Picture of Dorthe Henneberg
Dorthe Henneberg

Dorthe Henneberg
Ejerrådgiver

Tlf: 69 15 96 71
E-mail: dhenneberg@esmark.dk

Description of Dorthe Henneberg

Jeg er oprindelig udlært i medicinal- og laboratoriebranchen som kontorassistent. Efter endt uddannelse tog jeg til Tyskland og arbejdede indenfor salg af fliser og sanitær. Efter 9 år i Tyskland vendte jeg hjem til Danmark igen og startede i turist- og servicebranchen, som jeg altid har haft en passion for. Først hos en af vores landsdækkende kollegaer. Herefter startede jeg hos Schultz Feriehuse i 2005 i Vejers og Blåvand, som i 2017 blev overtaget at Esmark. Jeg har mange års erfaring indenfor feriehusudlejning og elsker at give dette videre til både vores gæster og husejer. Privat er jeg bosat i Varde og er gift med Per. Mit lille barn er min hund, som jeg elsker at nyde naturen med. I min fritid er jeg aktiv i diverse foreninger.

Rullende service

Picture of Henning Due Thorning
Picture of Henning Due Thorning
Henning Due Thorning

Henning Due Thorning
Servicetekniker

E-mail: post@esmark.dk

Description of Henning Due Thorning

Efter mange år i branchen hos en af de landsdækkende bureauer, er jeg rigtig glad for at være blevet en del af team Esmark! Jeg har stor erfaring med stort set alt teknisk udstyr i feriehusene og giver gerne råd og vejledning med alt fra internet/ Tv / pool / spa teknik samt energi renovering af feriehusene mm. Privat er jeg bosat i Blåvand lige midt i vores dejlige natur, hvor jeg bor sammen med min kone og 2 Jack Russel terriere - børnene har for længst forladt reden. En del af fritiden tilbringes i mit værksted, hvor jeg som regel har gang i flere projekter, eller nydes den smukke natur omkring Blåvand på MTB.

Picture of Jens Højland
Picture of Jens Højland
Jens Højland

Jens Højland
Servicetekniker

E-mail: post@esmark.dk

Description of Jens Højland

Marketing

Picture of Mette Møller
Picture of Mette Møller
Mette Møller

Mette Møller
Marketingmedarbejder

Tlf: 69 15 96 34
E-mail: mettem@esmark.dk

Description of Mette Møller

Jeg afsluttede i 2009 min bachelor i kommunikation, engelsk og tysk ved HandelsHøjskolen i Herning og arbejdede efterfølgende to år hos arbejdstøjsproducenten Mascot International i Silkeborg i den interne salgsafdeling. Da jeg mødte min nuværende mand flyttede jeg imidlertid hjem til min fødeby Hvide Sande, hvor jeg bor sammen med min mand og vores berner sennen hund, Walter, ved Ringkøbing Fjord. Jeg startede hos Esmark i februar 2012. Jeg sætter stor pris på, at jobbet hos Esmark byder på så mange forskelligartede opgaver. Her keder man sig aldrig og det er fedt! I min fritid er jeg glad for at løbe og læser også gerne en god krimi i ny og næ.

Picture of Oliver Schell
Picture of Oliver Schell
Oliver Schell

Oliver Schell
Marketingmedarbejder

Tlf: 69 15 96 74
E-mail: oliver@esmark.dk

Description of Oliver Schell

Jeg blev i august 2016 en del af Esmark. Oprindelig kommer jeg fra Nordtyskland og har holdt sommerhusferie i Danmark i mange år. Inden jeg startede hos Esmark har jeg været ansat hos et andet udlejningsbureau og har samlet en del erfaringer indenfor sommerhusbranchen og i markedsføring af sommerhusferie. I Tyskland tog jeg en uddannelse indenfor sundhedsvæsnet, men allerede dengang startede min interesse for Online Medier, Online marketing, fotografering og for udvikling af turisme i Danmark. Jeg tilbringer min fritid sammen med familien, gerne i naturen, hvor vi går lange ture og nyder de smukke landskab og vores brusende Vesterhav.

Picture of Malte Mayrberger
Picture of Malte Mayrberger
Malte Mayrberger

Malte Mayrberger
Marketingmedarbejder

Tlf: 69 15 96 94
E-mail: malte@esmark.dk

Description of Malte Mayrberger

Siden april 2019 har jeg fornøjelsen af at være en del af Team Esmark. Oprindelig kommer jeg fra Nordtyskland. I 2008 flyttede jeg til Danmark sammen med min kone. Vi bor i Hvide Sande sammen med vores datter og vores to hunde. Hos Esmark kan jeg bruge min passion for webdesign og grafsik design samt alle mine erfaringer fra mere end 15 år i den tyske og danske reklamebranche. Min fritid tilbringer jeg sammen med familien, eller med en fiskestang i hånden ved en af Danmarks mange fiskesøer.

Picture of Martin Backs
Picture of Martin Backs
Martin Backs

Martin Backs
Fotokoordinator

Tlf: 69 15 96 35
E-mail: martin@esmark.dk

Description of Martin Backs

Jeg er en Hvide Sande-dreng og siden 2011 har jeg også været en ’esmakker’. Jeg elsker området og mit job som fotograf og fotokoordinator hos Esmark, fordi der aldrig er to ens dage og fordi jeg i løbet af en arbejdsdag har kontakt med mange gode mennesker, både husejere og kolleger rundt på kontorerne. Min fritid tilbringer jeg gerne sammen med min kone og vores 3 børn – eller på et SUP-board på Ringkøbing Fjord eller i Vesterhavet, når jeg kan se mit snit til det.

Picture of Jack Bejer Pedersen
Picture of Jack Bejer Pedersen
Jack Bejer Pedersen

Jack Bejer Pedersen
Fotograf

Tlf: 69 15 96 79
E-mail: jack@esmark.dk

Description of Jack Bejer Pedersen

Jeg blev Esmark-fotograf i januar 2019. Jeg har over 24 års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, hvor jeg er udlært sagsbehandler og har arbejdet som mæglerassistent i mange år med kommission og salg af fast ejendom. Efter internettets indtog i mæglerbranchen i start 00’erne blev min hobby til levevej, og jeg blev selvstændig fotograf. Jeg har de seneste 16 år været boligfotograf og har serviceret ejendomsmæglerne langs vestkysten fra Blåvand til Søndervig. Jeg kender derfor Esmarks feriehusområde rigtig godt. Privat bor jeg i Vorbasse sammen med min kone og vores 3 børn. En stor del af fritiden går som frivillig i Vorbasse Boldklub, både i løbet af året og selvfølgelig til Vorbasse marked.

Indehaver

Picture of Anders Thygesen
Picture of Anders Thygesen
Anders Thygesen

Anders Thygesen
Direktør

E-mail: anders@esmark.dk

Description of Anders Thygesen

I 2007 fik min kone og jeg fornøjelsen af, at blive Esmark's 3. værtsfamilie siden opstarten i 1965. Udover et par år med titlen af auktionsmester i Hvide Sande, har jeg altid beskæftiget mig med folks ferier. Først som medindehaver af et skirejsebureau og senere som medindehaver af et konkurrerende sommerhusudlejningsbureau. Jeg er gift med Janni, og bortset fra et økonomistudie, så har jeg altid boet i Hvide Sande, hvorfra vi har opfostret vores fire børn. Fritiden bruges gerne ude i naturen, og udover gå- og løbeture så tilbringer jeg gerne tiden med en fiskestang i hånden.

Picture of Thomas Sørensen
Picture of Thomas Sørensen
Thomas Sørensen

Thomas Sørensen
Ejerrådgiver og salgs- og marketingdirektør

E-mail: thomas@esmark.dk

Description of Thomas Sørensen

Jeg er opvokset i Søndervig og er udlært hos B&O. Efter et års tid i London startede jeg hos Elite Sommerhusudlejning i 2000. Jeg glæder mig meget over at være blevet en del af Esmark efter fusionen i januar 2015. Privat bor jeg i Ringkøbing med min samlever og vores to dejlige børn. De holder mig godt beskæftiget i min fritid på vores nedlagte landbrugsejendom. Jeg elsker sport og dyrker gerne motion og spiller fodbold, når tiden tillader det.

Picture of Janni Thygesen
Picture of Janni Thygesen
Janni Thygesen

Janni Thygesen
Ferierådgiver

E-mail: janni@esmark.dk

Description of Janni Thygesen

Jeg er oprindelig udlært på kontoret ved Hvide Sande Fiskeauktion, hvor jeg arbejdede i 23 år. I 2007 overtog min mand og jeg Esmark, hvor jeg nu deltager i det daglige arbejde og tager mig af regnskabet.

Jeg er bosiddende i Hvide Sande sammen med mand og 2 børn, derudover har vi 2 børn der er fløjet fra reden. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande og holder meget af naturen, - ikke mindst stranden og Vesterhavet. Fritiden bliver brugt med familie og venner og motion når tiden er til det.

Økonomi

Picture of Lars Hornshøj Vestergaard
Picture of Lars Hornshøj Vestergaard
Lars Hornshøj Vestergaard

Lars Hornshøj Vestergaard
Økonomi- og HR-chef

Tlf: 69 15 96 23
E-mail: lars@esmark.dk

Description of Lars Hornshøj Vestergaard

Jeg blev esmakker i juli 2018. Jeg startede i sin tid som revisorelev i Holstebro, der fortsatte jeg efter jeg var blevet udlært. Sidenhen har jeg arbejdet i forskellige økonomifunktioner på den anden side af bordet, og også prøvet at have ansvar for HR. Uddannelsesmæssigt har jeg samtidigt med mit arbejde læst HD i regnskabsvæsen og derefter taget en cand.merc.aud hos Syddansk Universitet i Kolding. Privat bor jeg i Holstebro sammen med min kone og vores 3 drenge. En god del af fritiden går med at støtte op omkring børnenes fritidsinteresser, hvor især håndbold fylder en del. Jeg nyder selv at løbe en tur eller cykle en tur på mountainbiken.

Picture of Majbrit Enevoldsen
Picture of Majbrit Enevoldsen
Majbrit Enevoldsen

Majbrit Enevoldsen
Regnskabsassistent

Tlf: 69 15 96 46
E-mail: majbrit@esmark.dk

Description of Majbrit Enevoldsen

Maj 1992 begyndte jeg min karriere hos Esmark, med en lille afbrydelse på knap 1½ år, hvor jeg prøvede kræfter med et andet erhverv. Men lysten til feriehus branchen forsvandt aldrig og i april 2009 startede jeg igen hos Esmark. Privat bor jeg i Hvide Sande sammen med min mand samt vores 2 børn. I fritiden er jeg sammen med familien og gode venner, og nyder en rask gå- eller cykeltur på den dejlige natursti, som går gennem heden eller en rask ridetur på vores hest ved stranden.

Picture of Gitte Fuglsang
Picture of Gitte Fuglsang
Gitte Fuglsang

Gitte Fuglsang
Regnskabsassistent

Tlf: 69 15 96 24
E-mail: gitte@esmark.dk

Description of Gitte Fuglsang

Jeg blev en af Esmakkerne 1/9-2018. Oprindelig er jeg udlært på et revisionskontor, og har efter min læretid arbejdet i flere virksomheder - altid med tilknytning til økonomiafdelingen. De seneste 5 år hos et andet udlejningsbureau.Privat bor jeg i Nr. Nebel med min mand og søn. Min fritid bruges på vores hund, hus og have samt meget gerne en tur i Blåbjerg på mountainbike eller en løbetur. Er vejret lidt ugæstfri nyder jeg at krybe sammen foran brændeovnen med en god bog.

Esmark på facebook

Vind kr. 3.500,-

Få gratis tips og ideer og vær med i lodtrækningen om feriegavekort.

Tilmeld nyhedsbrev

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier » Skjul udvidet søgning »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon

 

69 15 96 11
post@esmark.dk

Sitemap
Søger...