Sommerhuse i Henne Strand

Smuk sandstrand tæt på ferieboliger og feriehuse

En sommerhusferie ved Henne Strand glemmer man ikke lige foreløbigt. Det endeløse klit- og strandlandskab er tryllebindende, og den friske havluft gør ferieoplevelsen helt unik. Om det er med familien, vennerne eller partneren – Henne Strand er et helt specielt feriemål.

Tilbring din næste ferie i et sommerhus ved Henne Strand og udforsk et af de smukkeste feriesteder i Danmark. Esmarks sommerhusudlejning giver dig et rigt udvalg af ferieboliger i området.

Feriehus og ferielejlighed Henne Strand

Sommerhuse i klitterne i Henne Strand.

Henne Strand er kendt for at have et stort og mangfoldigt udbud af sommerhuse. Feriestedet har siden årtier vundet mange stamgæster, og generation efter generation går turen hvert år mod Henne Strand endnu engang. Ved Henne strand finder både den krævende og den mere beskedne gæst et feriehus, der passer præcis til deres forestilling. Et flertal af sommerhuse ligger i den første klitrække, hvor Vesterhavet kan ses direkte fra stuevinduet. Også de, der sætter pris på ro og fred, har gode muligheder for at finde et feriehus ved Henne Strand.

Også ferielejlighederne ved Henne Strand er et populært valg for ferien. Vores udbud af ferielejligheder ved Henne Strand består af 10 moderne og godt udstyrede lejligheder, der er indrettet til 4 eller 6 personer. Nogle af lejlighederne råder over udstyr som spabad og sauna. Vil man gerne bo centralt og have alle muligheder lige foran hoveddøren, kan vores ferielejligheder anbefales. Således er der altså rige mulighed for at finde en feriebolig ved Henne Strand, uanset om du er mest til sommerhus eller ferielejlighed.

Aktivitet og underholdning

I løbet af sommeren finder flere arrangementer sted i Henne Strand. I sommerugerne er der flere forskellige aktiviteter for hele familien, lige fra fitness på stranden til vandreture i hedeplantagen. Om aftenen afholdes der i udvalgte uger Late Night og live musik, og i centrum bliver der skabt en hyggelig og festlig stemning. Alt i alt er Henne Strand et meget aktivt feriested med masser af events. Også et stort udbud af restauranter og indkøbsmuligheder sørger for en afvekslingsrig ferie ved Henne Strand.

Sommerhusudlejning Henne Strand

Vores kontor finder du direkte i centrum. Ud over vores kontor ligger der også en cykeludlejning i samme bygning. Du kan hver dag komme i kontakt med os enten på kontoret, over telefonen eller per e-mail. Vores samlede udbud af sommerhuse ved Henne Strand og omegn kan ses HER med et enkelt klik.

Henne Strand Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Det siger vores gæster om os:
Med god service
» Se flere vurderinger af Esmark her

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...