Lej et sommerhus i Bjerregård

Bjerregård er et af vestkystens mest populære feriehusområder. Området strækker sig fra Nymindegab i syd til Skodbjerge i nord og ligger således i den sydligste del af den 40 kilometer lange landtange mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, som kaldes Holmsland Klit.

Her får ferien en fantastisk start, når ankomsten til dit Sommerhus i Bjerregård sker via Nymindegab på en bakketop og med den mest fantastiske udsigt udover det smukkeste og uberørte landskab. Flere kilometer med åbne vidder, klitter, hede og vand på begge sider.

Bjerregård byder på et væld af lækre sommerhuse, som alle har kort afstand til den smukke lange sandstrand. Her er flere legepladser og en lokal købmand, hvor I kan hente frisk morgenbrød hver morgen året rundt. Esmarks sommerhusudlejning i Bjerregård kan således danne rammerne om en skøn ferie i det vestjyske.

Hold ferie med Esmark i Bjerregård

Når du som gæst ankommer fra syd, ses Esmarks kontor klart og tydeligt til højre for hovedvejen Sønder Klitvej cirka 4 kilometer nord for Nymindegab. Her begyndte Esmarks lange og spændende historie, da Mathilda Esmarch i 1965 begyndte at udleje det første sommerhus – nemlig sit eget.

Små huse uden elektricitet blev opkaldt efter Mathilda Esmarchs børn og blev ligeledes koblet på udlejningsfirmaet, som efterfølgende har taget fart til i dag at tilbyde over 2.700 sommerhuse i ferielandet mellem Vedersø Klit i nord og Blåvand i syd.

Her er topattraktionerne i Bjerregård

Den lækre badestrand ved Vesterhavet er den helt store attraktion i Bjerregård, men området byder på meget mere end det. For Bjerregård ligger tæt på den hyggelige og livlige fiskeriby Hvide Sande, hvor der er aktiviteter for hele familien hele året rundt. I selve Bjerregård kan det blandt meget anbefales at lægge vejen forbi den hyggelige fjordhavn Vinterleje Havn – det er en hyggelig oplevelse for både store og små.

Oplev unik natur og rigt dyreliv

I den sydlige del af Bjerregård kan du nyde den smukke uberørte natur med store fredede hede- og klitarealer, som værdsættes af naturelskere. Mange gæster kan begejstret berette om at have spottet både rådyr, harer, firben eller ræve på gåturene på heden – eller fra sommerhusets terrasse.

Og øst for Bjerregård ligger i øvrigt fuglereservatet Tipperne, hvor alverdens fuglearter kan iagttages i yngle- og hvile området i den sydlige del af Ringkøbing Fjord. For fugleentusiaster er Tipperne det helt ideelle område at befinde sig i og det kunne jo passende kombineres med et lækkert sommerhus i Bjerregård.
Paragliding foran klitterne i Bjerregård.

Strand og sand så langt øjet rækker

Hvert år og i al slags vejr valfarter glade feriegæster til stranden, hvor flere timer, og for nogle endda størstedelen af deres ferie, bliver tilbragt. Bjerregård Strand er en del af den populære sandstrand, som strækker sig hundredvis af kilometer op langs den jyske vestkyst, og her er plads til aktiviteter af enhver art. F.eks. drageflyvning, lange gåture, surfing, paragliding, ravsøgning, og meget meget mere.

Om sommeren er stranden fyldt med ferieglade gæster, som har medbragt tæpper, picnickurve og parasoller. Og mens børnene leger i sandet eller spiller boldspil far, ligger mor og slikker solens dejlige stråler. Du kan med badereglerne i baghovedet også sagtens tage en forfriskende dukkert i bølgerne eller lege med børnene i vandkanten. Det er dejligt at kunne køle kroppen lidt ned på de ekstra varme dage.

icon
icon
4.5 ud af 5
Huset ligger på stor åben naturgrund. Få hundrede meter til Ringkøbing fjord. 1400 meter til havet gennem sommerhusområde. Mulighed for at parkere umiddelbart bag klitterne. Meget flot strand og fine muligheder for spadseture i landskabet bag klitterne. Købmand tæt på huset med gode muligheder for indkøb herunder stort udvalg i morgenbrød.
Allan Hansen, Odense NV

Find skønne tilbud til børnefamilien

Ferie i Bjerregård byder på mange spændende aktiviteter. Her er der både en put-and-take-sø og ponyridning i Bjerregårds nærområde. Naturstien tager også sit udgangspunkt i Bjerregård og løber hele vejen igennem Hvide Sande og helt til Søndervig. Naturstien løber midt imellem klit- og hedeområder således, at en cykel- eller vandretur kan foregå i rolige og smukke omgivelser og i dit helt eget tempo.

Dejlige sommerhus til jeres behov

Hos Esmark Feriehusudlejning kan du vælge mellem flere end 2.700 sommerhuse, og næsten 500 af disse ligger i Bjerregård. Vi har alt fra små hyggelige huse tæt på stranden til store familiehuse med spabad, sauna og pool

Sådan lejer du et sommerhus i Bjerregård

Du kan bestille dit sommerhus her på vores hjemmeside, hvor der blandt andet er mulighed for at sortere efter, hvor du ønsker at holde din ferie. Vælger du området Bjerregård, finder du vores store udvalg af sommerhuse i området.

Spændende historie

Mange af Bjerregårds vejnavne stammer fra skibsforlis og strandinger, som fandt sted ud for Bjerregårds kyst. Beautyvej stammer fx fra en stranding d. 26. maj 1887, hvor fiskermakken “Beauty” af Hull strandede syd for Gl. Bjerregård. Ved Sønder Klitvej står stadig en pæl fra “Beauty” solidt placeret ved indgangen til husnr. 296 – 300.

Pælen kan ses fra vejen, og det må siges at være solidt træ med en holdbarhed på over 126 år. Pælens placering skyldes, at ejeren af Gl. Bjerregård brugte strandingsresterne til at bygge et fårehegn tværs gennem klitterne fra hav til fjord. Deraf kommer navnet Hegnet, som er en lokal betegnelse for dette område.

Hvilke steder bør jeg besøge ved Bjerregård?

  • Vesterhavet
  • Ringkøbing Fjord
  • Tipperne
  • Vinterleje Havn
  • Hvide Sande

Hvad kan jeg lave i Bjerregård?

Bjerregård er først og fremmest kendetegnet ved sin smukke natur og beliggenheden tæt på Vesterhavet, men fordi området ligger tæt på både Hvide Sande og Søndervig, er der masser af muligheder for også at holde en aktiv ferie i Bjerregård.

Hvilke indkøbsmuligheder er der i Bjerregård?

Midt i Bjerregård ligger Bjerregårds købmandsbutik, hvor alverdens dagligvarer kan erhverves på alle tidspunkter af året. Så står man lige og mangler krydderierne til en lækker bøf på grillen eller mælken til morgenmaden, så er hjælpen nær.

Udover dagligvarerne tilbyder købmandsbutikken også friskbagt bagerbrød hver morgen og i sommerperioden har et lille røgeri åbent, hvor masser af røget og friske fiskearter kan købes samt de populære fiskefrikadeller.

Uden for butikken er der borde og bænke, som frit kan benyttes til en lille anretning, en dejlig kold drik eller is på de varme sommerdage. Og mens mor og far handler, kan børnene passende lege på den tilhørende legeplads og hoppepude. Bjerregårds købmandsbutik tilbyder også cykeludlejning. Se mere om cykling i ferien her.

Hvor ligger Bjerregård?

Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord på den danske vestkyst. Fra Bjerregård har du cirka 20 minutters kørsel til fiskeribyen Hvide Sande.

Staves det Bjerregård eller Bjerregaard?

Den korrekte stavemåde er Bjerregård med å.

Kan jeg få rabat til LEGOLAND?

Ja, og som det sydligste område på Holmsland Klit har Bjerregård en favorabel beliggenhed, hvis du vil på en udflugt til LEGOLAND, hvor du kan give børnene en uforglemmelig ferieoplevelse. Du kan med fordel købe entrebilletterne hos Esmark. Ikke nok med, at du slipper for køen ved indgangen; du sparer også 25 % uanset antallet af billetter. Læs mere om LEGOLAND med rabat her.

Billeder fra Bjerregård

Video

Bjerregård Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Bjerregård

Dejligt roligt område med god plads mellem husene. Stor natur område med gode muligheder for lange gåture eller løbeturen med hund eller alene. Vi gik til Nymindegab af naturstien og af stranden hjem igen. Dejlig tur på små 20 km med mulighed for at nyde frokosten i klitterne. Vi var der desværre udenfor sæsonen så kroen havde i frokost åbent ellers var frokosten blevet nydt der med udsigt til klitterne

Bjerregård er et dejligt område, med fokus på fre og ro og skøn natur, langt fra de overrendte turiststeser

Lækkert område. Man bliver aldrig træt at den natur.

Et dejligt sommerhusområde, med stranden tæt på. Vi tætter pris på ro og muligheden for lange gåture og det er der mulighed for lige her.

Fantastisk natur, som indbyder til gå- og vandreture, cykling og MTB. Det er en natur som er smuk i alt slags vejr.

Stille og fredeligt område, ikke langt til natur og strand-

Smuk natur, smukt landskab, gode indkøbsmuligheder (Varde, Hvide Sande, Nørre Nebel, Ringkøbing). Perfekt til afslapning.

Fine omgivelse giver god mulighed for gå og cykelture.

Skøn naturområde tæt på vandet. Stier til lange gåture i smuk natur, store sandklitter til lege og se flotte solnedgange over vandet. Lækker sandstrand til gåture og søgende efter spændende sten og skaller.

Naturskønt og fredeligt.

Selvom der er andre sommerhuse omkring, føler man sig ikke klemt. Skønt område med gode muligheder for gåture og stranden er fantastisk ❤

Bjerregård er et fantastisk ferie område, som vi ynder at besøge og vender ofte tilbage pga roen og naturen.

Roligt område, smuk natur. Gode indkøbsmuligheder i Nørre Nebel, Hvide Sande, Ringkøbing, Varde.

Skøn strand, gode turmuligheder både til bens og på cykel.

Dejlige omgivelser med nem adgang til stranden

Udsigt til klitter og tæt på havet, så man nemt kommer på stranden mange gange i ferien og også lige kan smutte ned og nyde solnedgangen, når vejret er klart ved aftenstide.

Huset ligger på stor åben naturgrund. Få hundrede meter til Ringkøbing fjord. 1400 meter til havet gennem sommerhusområde. Mulighed for at parkere umiddelbart bag klitterne. Meget flot strand og fine muligheder for spadseture i landskabet bag klitterne. Købmand tæt på huset med gode muligheder for indkøb herunder stort udvalg i morgenbrød.

Dejlig rolige omgivelser - kunne om morgenen høre bølgerne, inden andre vågnede. Slet ingen generende trafikstøj

Rolige omgivelser, ingen unødig larm. God adgang til stranden.

Skønt område

Fantastisk dejlig tæt på natur og hav.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Det siger vores gæster om os:
Gode, troværdige og serviceminded
» Se flere vurderinger af Esmark her
Vejrudsigt Bjerregård

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...