Lej et sommerhus i Bjerregård

Bjerregård er et af vestkystens mest populære feriehusområder. Området strækker sig fra Nymindegab i syd til Skodbjerge i nord og ligger således i den sydligste del af den 40 kilometer lange landtange mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, som kaldes Holmsland Klit.

Her får ferien en fantastisk start, når ankomsten til dit Sommerhus i Bjerregård sker via Nymindegab på en bakketop og med den mest fantastiske udsigt udover det smukkeste og uberørte landskab. Flere kilometer med åbne vidder, klitter, hede og vand på begge sider.

Bjerregård byder på et væld af lækre sommerhuse, som alle har kort afstand til den smukke lange sandstrand. Her er flere legepladser og en lokal købmand, hvor I kan hente frisk morgenbrød hver morgen året rundt. Esmarks sommerhusudlejning i Bjerregård kan således danne rammerne om en skøn ferie i det vestjyske.

Hold ferie med Esmark i Bjerregård

Når du som gæst ankommer fra syd, ses Esmarks kontor klart og tydeligt til højre for hovedvejen Sønder Klitvej cirka 4 kilometer nord for Nymindegab. Her begyndte Esmarks lange og spændende historie, da Mathilda Esmarch i 1965 begyndte at udleje det første sommerhus – nemlig sit eget.

Små huse uden elektricitet blev opkaldt efter Mathilda Esmarchs børn og blev ligeledes koblet på udlejningsfirmaet, som efterfølgende har taget fart til i dag at tilbyde over 3500 sommerhuse i ferielandet mellem Vedersø Klit i nord og Blåvand i syd.

Her er topattraktionerne i Bjerregård

Den lækre badestrand ved Vesterhavet er den helt store attraktion i Bjerregård, men området byder på meget mere end det. For Bjerregård ligger tæt på den hyggelige og livlige fiskeriby Hvide Sande, hvor der er aktiviteter for hele familien hele året rundt. I selve Bjerregård kan det blandt meget anbefales at lægge vejen forbi den hyggelige fjordhavn Vinterleje Havn – det er en hyggelig oplevelse for både store og små.

Oplev unik natur og rigt dyreliv

I den sydlige del af Bjerregård kan du nyde den smukke uberørte natur med store fredede hede- og klitarealer, som værdsættes af naturelskere. Mange gæster kan begejstret berette om at have spottet både rådyr, harer, firben eller ræve på gåturene på heden – eller fra sommerhusets terrasse.

Og øst for Bjerregård ligger i øvrigt fuglereservatet Tipperne, hvor alverdens fuglearter kan iagttages i yngle- og hvile området i den sydlige del af Ringkøbing Fjord. For fugleentusiaster er Tipperne det helt ideelle område at befinde sig i og det kunne jo passende kombineres med et lækkert sommerhus i Bjerregård.
Paragliding foran klitterne i Bjerregård.

Strand og sand så langt øjet rækker

Hvert år og i al slags vejr valfarter glade feriegæster til stranden, hvor flere timer, og for nogle endda størstedelen af deres ferie, bliver tilbragt. Bjerregård Strand er en del af den populære sandstrand, som strækker sig hundredvis af kilometer op langs den jyske vestkyst, og her er plads til aktiviteter af enhver art. F.eks. drageflyvning, lange gåture, surfing, paragliding, ravsøgning, og meget meget mere.

Om sommeren er stranden fyldt med ferieglade gæster, som har medbragt tæpper, picnickurve og parasoller. Og mens børnene leger i sandet eller spiller boldspil far, ligger mor og slikker solens dejlige stråler. Du kan med badereglerne i baghovedet også sagtens tage en forfriskende dukkert i bølgerne eller lege med børnene i vandkanten. Det er dejligt at kunne køle kroppen lidt ned på de ekstra varme dage.

icon
icon
5 ud af 5
Det er stille og rolige omgivelser med mulighed for gåture og der er aktiviteter for enhver smag
Lone Hummel, Ryslinge

Find skønne tilbud til børnefamilien

Ferie i Bjerregård byder på mange spændende aktiviteter. Her er der både en put-and-take-sø og ponyridning i Bjerregårds nærområde. Naturstien tager også sit udgangspunkt i Bjerregård og løber hele vejen igennem Hvide Sande og helt til Søndervig. Naturstien løber midt imellem klit- og hedeområder således, at en cykel- eller vandretur kan foregå i rolige og smukke omgivelser og i dit helt eget tempo.

Dejlige sommerhus til jeres behov

Hos Esmark Feriehusudlejning kan du vælge mellem flere end 2.700 sommerhuse, og næsten 500 af disse ligger i Bjerregård. Vi har alt fra små hyggelige huse tæt på stranden til store familiehuse med spabad, sauna og pool.

Sådan lejer du et sommerhus i Bjerregård

Du kan bestille dit sommerhus her på vores hjemmeside, hvor der blandt andet er mulighed for at sortere efter, hvor du ønsker at holde din ferie. Vælger du området Bjerregård, finder du vores store udvalg af sommerhuse i området.

Spændende historie

Mange af Bjerregårds vejnavne stammer fra skibsforlis og strandinger, som fandt sted ud for Bjerregårds kyst. Beautyvej stammer fx fra en stranding d. 26. maj 1887, hvor fiskermakken “Beauty” af Hull strandede syd for Gl. Bjerregård. Ved Sønder Klitvej står stadig en pæl fra “Beauty” solidt placeret ved indgangen til husnr. 296 – 300.

Pælen kan ses fra vejen, og det må siges at være solidt træ med en holdbarhed på over 126 år. Pælens placering skyldes, at ejeren af Gl. Bjerregård brugte strandingsresterne til at bygge et fårehegn tværs gennem klitterne fra hav til fjord. Deraf kommer navnet Hegnet, som er en lokal betegnelse for dette område.

chevron-down

Hvilke steder bør jeg besøge ved Bjerregård?

 • Vesterhavet
 • Ringkøbing Fjord
 • Tipperne
 • Vinterleje Havn
 • Hvide Sande
chevron-down

Hvad kan jeg lave i Bjerregård?

Bjerregård er først og fremmest kendetegnet ved sin smukke natur og beliggenheden tæt på Vesterhavet, men fordi området ligger tæt på både Hvide Sande og Søndervig, er der masser af muligheder for også at holde en aktiv ferie i Bjerregård.

chevron-down

Hvilke indkøbsmuligheder er der i Bjerregård?

Midt i Bjerregård ligger Bjerregårds købmandsbutik, hvor alverdens dagligvarer kan erhverves på alle tidspunkter af året. Så står man lige og mangler krydderierne til en lækker bøf på grillen eller mælken til morgenmaden, så er hjælpen nær.

Udover dagligvarerne tilbyder købmandsbutikken også friskbagt bagerbrød hver morgen og i sommerperioden har et lille røgeri åbent, hvor masser af røget og friske fiskearter kan købes samt de populære fiskefrikadeller.

Uden for butikken er der borde og bænke, som frit kan benyttes til en lille anretning, en dejlig kold drik eller is på de varme sommerdage. Og mens mor og far handler, kan børnene passende lege på den tilhørende legeplads og hoppepude. Bjerregårds købmandsbutik tilbyder også cykeludlejning. Se mere om cykling i ferien her.

chevron-down

Hvor ligger Bjerregård?

Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord på den danske vestkyst. Fra Bjerregård har du cirka 20 minutters kørsel til fiskeribyen Hvide Sande.

chevron-down

Staves det Bjerregård eller Bjerregaard?

Den korrekte stavemåde er Bjerregård med å.

chevron-down

Kan jeg få rabat til LEGOLAND?

Ja, og som det sydligste område på Holmsland Klit har Bjerregård en favorabel beliggenhed, hvis du vil på en udflugt til LEGOLAND, hvor du kan give børnene en uforglemmelig ferieoplevelse. Du kan med fordel købe entrebilletterne hos Esmark. Ikke nok med, at du slipper for køen ved indgangen; du sparer også 25 % uanset antallet af billetter. Læs mere om LEGOLAND med rabat her.

Billeder fra Bjerregård

Video

Bjerregård Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Bjerregård

Perfekt

Mange muligheder for at gå tur og byde både naturen og havet.

Flot natur

Lækker strand og pænt rent område

Fredfyldt område med kort afstand til flot strand.

Fint område til strandture, og som base for ture.

Smuk natur

Dejligt område at gå tur i. Tæt på strand og indkøbsmulighed

Fantastisk natur

Vesterhavet er fantastisk og naturen omkring er fantastisk at vandre i.

Fedt område. Rå natur, lækker strand. En oplevelse værd. Kommer gerne igen og igen.

Smukke og rolige. Ligger med mere afstand til naboer og dermed lidt fred og ro.

Skønt natur, fredfyldt, minimal trafik, gode cykelstier og vandre muligheder og et rent område.

Dejligt område, positivt overrasket over hvor roligt der var i sommerhusområdet, trods mange gæster.

Helt igennem fantastisk - det vilde Vesterhav, solnedgangen på de gode klare dage og uanede km bred åben strand der kun appelerer til flere gåture. SKAL opleves :-)

Skønt område, med mulighed for lange smukke ture. Små skønne byer med god mad og hyggelige gader.

Har været i Bjerregård mange gange gennem tiden, klart et roligt feriested, hvor du kan være alene eller sammen med andre ved røgeriet og købmanden med hoppepuden som glæder de mindste.

Masser af stier og nedgange til stranden. Hyggeligt område at gå tur i. Fine store skilte så det er nemt at finde de forskellige veje.

Dejligt naturområde med passende afstand til Vesterhavet. Huset ligger lige op til Vestkyststien som er en dejlig og smuk cykel- og gårute ml. Nymindegab og Hvide Sande.

Vi elsker området ved Vesterhavet, vi bruger naturen meget, både til opdagelse af dyr og planter, gåture og afslapning.

Super lækre omgivelser, 2 min til strand og 5 min til den lokale købmand på gåben. Det fantastisk. ! ⭐️ Et besøg værd !

Vi glæder os til restauranter får lov at åbne igen, men har benyttet os af take away muligheder i Hvide Sande, og det var i orden.

Rolige omgivelser. Dejlig uspoleret natur

750 meter til den skønneste strand , hvor man kan nyde udsigten til det brusende hav og gå lange ture. I nærområdet dejlige naturområder. Cykelstier næsten hele vejen til Hvide Sande og Søndervig. En tur rundt om Ringkøbing fjord med alle attraktioner kan også anbefales.

Dejligt område med dejlig natur så langt øje rækker.

Dejligt tæt på stranden og gode cykel ruter

Spændende omgivelser tæt på Vesterhavet.

Flot natur, tæt på vand.

Området (Hvide Sande) og beliggenheden har været helt fantastisk. Skønt med gåafstand til Vesterhavet, når man også har hund med. Derudover er der kort afstand til utrolig smuk natur (Blåbjerg klitplantage og Lyngvig fyr).

Dejligt område tæt på Vesterhavet men også skov og gå muligheder.

Fint sommerhusområde

Skønt område med fantastisk strand og charmerende klitter.

God og afvekslende natur med strand, klitter, hede og små skove

Overraskende dejligt område som vi vil vende tilbage til igen.

Dejligt område. Perfekt til både børn og voksne

Skøn skøn strand, som ikke er for overfyldt af mennesker. Tag drage med. Se den smukke solnedgang.

Tæt på stranden og med gode vandre- og cykelmuligheder

Kan man lide ro og natur er det et fantastisk sted

Fin gåafstand til strand og lille købmand. Flotte naturomgivelser. Kort køretur til både Nymindegab, Nørre Nebel og Hvide Sande.

Hyggelige omgivelser, med mulighed for mange fine ture i naturen.

Udendørs omgivelsene er i top og et stort plus at stranden er lige i nærheden.

Skøn natur, dejlige klitter, gode muligheder for lange gåture langs stranden. Lidt øde, men dette er ikke nødvendigvis et minus. Masser af muligheder for hundeluftning.

Bjerregård er et fantastisk sted. Ikke langt til Vesterhavet. Dejlig natur. Gode muligheder for at gå lange ture. Ikke langt til indkøb.

Dejligt område med stier, og havet er altid skønt.

Dejligt sommerhus område med dejlig kort til havet.

Lækre natur områder. Kort kørsel til by og shopping

Lækkert naturområde, fantastisk strand og super med den lille købmand så man kan handle det mest nødvendige inden for gå-afstand.

Perfekt

Dejlige område.

Dejligt roligt område med dejlig natur og strand

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Vester Husby
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Blåvand
 • - Fanø
icon
Det siger vores gæster om os:
Gode da det er mit første møde med jer som lejer men har b...
» Se flere vurderinger af Esmark her
Vejrudsigt Bjerregård

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...