Aktiv ferie i Danmark – Aktiviteter og Attraktioner

Prøv et af vores sommerhuse ved den danske vestkyst næste gang, du holder ferie i Danmark. Her kan du og familien slappe af i hyggelige omgivelser. Og skal der ske noget, har I en masse aktivitets- og udflugtsmuligheder lige uden for døren.

Aktivitæter og attraktioner i ferieområdet

Ferie med børn

Alle vores feriehuse ligger inden for ca. 1 times kørsel til LEGOLAND i Billund, så hvorfor ikke kombinere din ferie med børn med en dag i Danmarks populæreste forlystelsespark. Hos Esmark kan du købe entrebilletten med 25 % rabat.

Og vi har flere gode aktivitetstilbud i dig og din familie, f.eks. 75% rabat på adgang for jer alle til det populære Key2Activity til Beach Bowl i Søndervig. Med det kan I alle bowle, dyrke fitness, spille tennis og adventure golf samt benytte centrets internet-/spillecafe. Du sparer 75 % i forhold til de normale priser!

Cykling/Mountainbiking

Det smukke landskab mellem hav og fjord indbyder til lange cykelture. Enten på den smukke natursti, der bugter sig gennem hedelandskabet fra Bjerregård i syd til Søndervig i nord. Eller på den asfalterede cykelsti langs landevejen, der går helt fra Bjerregård i den sydlige ende af Ringkøbing Fjord til den hyggelige, gamle købstad Ringkøbing i den nord-østlige ende af fjorden. Søger du større udfordringer er Blåbjerg Plantage stedet. Her kan du prøve kræfter på mountainbike ad de afmærkede, krævende ruter. Læs mere om cykling og mountainbiking her.

Oplevelser på vandet

Den danske vestkyst er et sandt eldorado for vandsportsudøvere både øvede og nybegyndere. Beliggenheden mellem det brusende Vesterhav og det mere roligere Ringkøbing Fjord giver mulighed for at udøve stort se alle vandsportsgrene. Steder er oplagt til alle former for surfing, kajaksejlads, vandski og meget mere. Læs mere om de mange vandsportstilbud her.

I Hvide Sande har du desuden mulighed for en enestående oplevelse ’til søs’ ombord på den smukke bramsejlsskonnert Maja, som fra april til oktober dagligt lægger fra kaj på sydhavnen i Hvide Sande. Læs mere om bramsejlsskonnerten her.

Tag hunden med på sommerhusferie

Sommerhusferie er for alle. Også din hund. Og den er mere end velkommen i over 500 af vores feriehuse. I nogle af husene er det tilladt at medbringe op til to hunde. Området er oplagt, når hunden skal med på ferie. Her har I den smukke natur og de kilomenter lange strande lige uden for døren. Der findes desuden flere hundeskove i området. Læs mere om ferie med hund her.

Lystfiskernes paradis

Området omkring Hvide Sande og Ringkøbing Fjord er ideelt til alle former for fiskeri. Og hvert år valfarter lystfiskere til for at fange bl.a. sild, makrel og laks. Den årlige Sildefestival i slutningen af april, hvor der dystes i at fange sild på tid, er et tilløbsstykke og bestemt et besøg værd. Læs mere om lystfiskemulighederne ved Hvide Sande og Sildefestivalen her.

Hvide Sande er kendt for sine friskfangede fisk. Og byen byder på flere flotte fiskebutikker og røgerier og gode spisesteder.

Lokale museer

Har du lyst til at vide mere om området, kan et besøg på et af de lokalhistoriske museer anbefales. Syd for Hvide Sande finder du Abelines Gård, en gammel strandfogedgård, der i dag fungerer som et lille lokalt museum og længere mod syd i Bork kan du besøge vikingerne i Bork Vikingehavn.

Fiskeriets Hus i Hvide Sande er også et must, når du holder ferie i sommerhus på ved den danske vestkyst, her finder du både akvarier med fisk fra hav og fjord og udstillinger, der giver et indblik i byens historie og fiskeriets betydning for området. Læs mere om de lokale historiske museer her.

Ferie tæt på stranden

Trænger du bare til at komme langt væk fra hverdagens stress og jag, er en fredelig og rolig ferie i sommerhus i yderste klitrække det helt rette for dig. Her kan du koble af og tanke ny energi. Midt i den smukke vestjyske natur. Brug vores avancerede søgefunktion ud til venstre, her kan du indtaste dine kriterier og du vil hurtigt få et overblik over de feriehuse, der passer præcist til dine behov og ønsker.

Når du holder ferie i sommerhus ved den danske vestkyst, har du Vesterhavet og den lange sandstrand som nærmeste nabo. Alle vores feriehuse ligger i gåafstand fra havet. Og fra mere end 550 huse skal du kun gå mellem 50-500 for at komme ned på stranden. Find dit næste feriehus tæt på stranden her.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Spørgsmål til din sommerhusferie?

69 15 96 11
post@esmark.dk

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...