Store sommerhuse til leje

Lej et stort sommerhus fx-Esmarks Sommerhus 60127

Hos Esmark har vi et stort udvalg af store sommerhuse til leje. Alle vores sommerhuse ligger midt i den skønne natur ved Vesterhavet på strækningen fra Rømø, Fanø og Blåvand i syd til  Søndervig og Thorsminde i nord. 

Du kan leje sommerhusene her på siden, og du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

Få plads til hele familien

Når du holder ferie i et af vores store sommerhuse, så er der plads til hele familien, og flere af vores sommerhuse er store nok til, at der er plads til mere end én familie. Vi har cirka 50 sommerhuse med plads til mindst 14 personer, og de fleste af disse har både swimmingpool, spabad og sauna.

Sommerhusferie er i det hele taget en meget familievenlig måde at holde ferie, og på vestkysten er der masser af muligheder for at holde en både afslappende og aktiv ferie.

Stort sommerhus med pool til hele familien og mange mennesker

Sommerhuse til mange mennesker

Hvis du er på udkig efter et stort sommerhus til udlejning i Jylland, så er du altså landet det helt rigtige sted.

Vores store sommerhuse er alle af højkvalitet, og de har alle en skøn beliggenhed. Vi har fx godt en håndfuld sommerhuse med plads til mindst 14 personer, som ligger mindre end 250 meter fra Vesterhavet. Så bliver det ikke bedre.

Familiefest eller firmaarrangement?

Flere af vores store sommerhuse egner sig godt til både familiefester og firmaarrangementer. Hvis du ønsker at leje et stort sommerhus til enten en familiefest eller et firmaarrangement, så kontakt os evt. på mail eller telefon, og så kommer vi gerne et bud på, hvor du holde arrangementet.
Vores store sommerhuse ved Vesterhavet egner sig godt til familiefester

Natur og aktiviteter ved Vesterhavet

Naturen ved Vesterhavet er intet mindre end fantastisk, og det gælder uanset, om du holder ferie på Rømø og Fanø, og i området ved Blåvand, Henne Strand, Vejers, Houstrup, Bjerregård, Hvide Sande eller Søndervig.

Vesterhavet indbyder selvsagt til badning om sommeren, og det er lige så skønt at gå lange ture på stranden om vinteren. Vesterhavet er med andre ord en naturperle hele året rundt.

Og naturen på vestkysten byder på meget mere end hav og strand. I Blåvand er du fx tæt på halvøen Skallingen, som er en naturperle under konstant forandring, og i området i og omkring Hvide Sande bor du med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden.

Weekend eller ferie?

Hvis du ønsker at leje et stort sommerhus i mindre end en uge, kan du kontakte os på mail eller telefon, og så vil vi se på, hvad der kan lade sig gøre.

Sommerhuse og ferieboliger i topkvalitet

Hos Esmark udlejer vi udelukkende sommerhuse og ferieboliger af høj kvalitet, og langt de fleste af vores store sommerhuse har enten 4 eller 5 stjerner.

Sommerhus til40 personer feriehus E4600 esmark

chevron-down

Kan man bruge store sommerhuse til arrangementer?

Vores store sommerhuse egner sig godt til diverse arrangementer, det være sig alt fra familiefester til firmaarrangementer. Hos Esmark har vi mere end 40 sommerhuse i vores udvalg, der rummer plads til 14 personer eller derover, og påtænker du at leje et stort sommerhus til et arrangement, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi giver dig gerne rådgivning i forhold til at finde et passende sommerhus til dit arrangement.

chevron-down

Har alle store sommerhuse pool?

Størstedelen af vores store sommerhuse er udstyret med både pool, sauna og spabad, men vi har også store sommerhuse, der ikke er poolhuse. Søgefunktionen i venstre side af vores hjemmeside giver dig rig mulighed for at gå på opdagelse blandt vores store sommerhuse, og vi hjælper også gerne til, hvis du har brug for rådgivning i forhold til at finde det perfekte sommerhus.

chevron-down

Hvor store sommerhuse har Esmark?

Hos Esmark har vi mere end 40 sommerhuse til 14 personer og derover. Blandt vores udvalg finder du også en håndfuld sommerhuse med plads til 20 personer og et enkelt sommerhus med plads til helt op til 40 personer. Hos Esmark er det således nemt at finde et sommerhus, hvor der er plads til alle, og du kan nemt invitere hele den store familie eller venneflok med – eller holde dit næste arrangement i et af vores sommerhuse.

chevron-down

Hvilke fordele får du hos Esmark?

Lejer du dit sommerhus gennem Esmark, får du en række fordele. Du kan blandt andet benytte dig af vores gratis SMS-service, som adviserer dig, hvis sommerhuset er indflytningsklart tidligere end forventet på ankomstdagen. Du vil også automatisk blive dækket ind af vores gratis Fordelspakke, som sikrer dig mod eventuelle uforudsete vanskeligheder. Dette er blot nogle af de fordele, der følger med, når du lejer sommerhus hos Esmark.

chevron-down

Hvor finder jeg store sommerhuse i Jylland?

De mest populære sommerhuse – store som små – ligger på Vestkysten. Her har vi hos Esmark udlejet sommerhuse i mere end 50 år, og vi sætter en ære i at levere høj service og høj kvalitet for dig som gæst.

Esmark har lokalkontorer i både Blåvand, Henne, Vejers, Houstrup, Bjerregård og Søndervig.

chevron-down

Kan jeg leje et sommerhus til 40+ personer?

Vi har hos Esmark ét feriehus med plads til 40 personer. Det er den gamle præstegård i Årgab, syd for Hvide Sande. Præstegården stammer helt tilbage fra 1920, og den er nænsomt renoveret i 2008, så den i dag fremstår topmoderne med alle de faciliteter, man kan ønske sig, herunder en lækker wellnessafdeling og et stort opholdsrum med plads til 40-50 personer med en fantastisk udsigt over Ringkøbing Fjord.

Du kan booke Årgab Præstegård her.

chevron-down

Er det dyrt at leje store ferieboliger?

Nej, hvis man ser på, hvad det koster per person at leje de store feriehuse hos Esmark, er det typisk ganske billigt at leje et stort feriehus sammenlignet med et mindre feriehus. Prisen afhænger naturligvis også af husets kvalitet og beliggenhed, og af du vil leje det i højsæsonen eller uden for sæsonen.

chevron-down

Kan jeg booke et stort sommerhus for mindre end en uge?

Vores store sommerhuse udlejes som udgangspunkt for en uge ad gangen, men der er mulighed for kortfristet at leje sommerhuse for mindre end en uge ad gangen. Læs mere om mulighederne for at holde miniferie gennem Esmark.

chevron-down

Kan jeg udleje mit sommerhus gennem Esmark?

Ja, hvis du har et sommerhus på strækningen mellem Blåvand i syd og Vester Husby i nord, så er der mulighed for at udleje det gennem Esmark. Du kan kontakte os her for at få en uforpligtende snak med en af vores ejerrådgivere.

Lej et stort sommerhus her

Du finder vores store udvalg af store sommerhuse her. I søgefunktionen kan du tilpasse søgningen dine præcise ønsker, hvad enten det er vigtigt for dig at have husdyr med i sommerhuset, at der er spabad og sauna eller noget helt tredje.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...