Store sommerhuse

Store sommerhuse i Jylland

Ferienhaus, Ferienwohnung für Gruppen ab 14-40 Personen
Ferienhaus, Ferienwohnung für Gruppen ab 14-40 Personen

Hej med dig, skønt at se dig her! Team Esmark byder dig hjerteligt velkommen! På denne side finder du vores store sommerhuse til leje, som egner sig særligt til mange mennesker. Sommerhusene befinder sig alle i Vestjylland – lige ved Vesterhavet. De store ferieboliger er således kendetegnet ved deres super beliggenhed og høje kvalitetsstandard, som sikrer jer den bedst mulige ferie.

Så hvis du er på udkig efter et stort sommerhus til udlejning i Jylland, så er du landet det helt rigtige sted. For at gøre sommerhussøgningen så let som mulig for dig har vi under fanen “Feriehuse” samlet de store feriehuse, som er egnet til grupper på helt op til 14-40 personer. Et af sommerhusene, som du kan leje, er særlig godt egnet til selskaber og de helt store grupper – her er der nemlig plads til 40 gæster.

Vi er overbevist om, at vi har det rigtige udvalg af hyggelige store sommerhuse til jeres drømmeferie i Danmark!

Under fanen “Kort” kan du desuden vælge, hvilken beliggenhed du foretrækker.

Vi har også samlet en række informationer til jeres ferie. De væsentligste informationer finder du under menuerne „Info“ og „Aktiviteter“.

Søger du et sommerhus til mindre grupper under 40 eller 14 gæster? Så benyt søgefunktionen til venstre og find præcist det udvalg, der passer til dine behov.

Vi glæder os til dit besøg og ønsker dig en dejlig ferie ved Vesterhavet samen med dine venner eller din familie: Ferien i Danmark bliver ikke bedre!

Feriehuse for grupper fra 14 personer Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Find feriehus

 
Ønsker til huset:
Søg
Nulstil » Avanceret søgning » Skjul udvidet søgning »

Panoramaudsigt
Gratis slutrengøring
Tørretumbler

    Spørgsmål til din sommerhusferie?

    Tlf: 97 31 50 40
    Tlf: 97 31 55 40
    E-mail: post@esmark.dk

    Søger...